Съден за подкуп на митничар и иманяр убили съпругата на русенския координатор на ГЕРБ

Парите от убийството на Ери Пехливанян били за погасяване на кредит и за нова кола

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалки, объркани същества! Да си поемат последствията. Браво на ченгетата за бързата работа! Тъжно е за близките на жената.

Те и за бащата на фидоска бяха бързи . Виж за Милен Цветков ... още се събират доказателства .

Печално е да ти отнемат живота и държавата да не може да те защити. Но...с големите пари идват и големи неприятности. Нека да не се тълкува превратно написаното, но....щеше ли да има верига от аптеки, ако не беше официално омъжена за съветник от ГЕРБ? И ако така бързо е забогатяла, дали нямаше да бъде по добре да няма нищо общо с тиквената сган? Иначе, само мъка и съжаление за близките и нарастваща омраза към мафията и нейната безнаказаност.

Защо ги оповестявате тези неща!? Правете като при бай Тодор - без криминални новини, да не е говори за убийства, за грабежи... все едно ги няма. Най-много някоя кокошкарска история от време на време, че да не се усъмним... Ми така де, да си мислим, че живеем в рая!

А после ги пишем ,, борци за демокрация" . Ходи се лекувай .

За Путин не знам но за теб е сигурно мършо.

Веднага поделили на 3 плячката единия взел 16 000 за да погаси бързи кредити,,,,16 000 бързи кредити към кой бе????? Втория взел 16 000 за "нова " - втора употреба кола (колата бИгачка е много важна в РусИ), а за кой са останалите 32 000лв от изчегъртването на герберастите? Ами за подаръчна торбичка, но размислили и ги хванали. Все пак чадъра струва 50% от намереното и не си ли го платиш с подаръчна торба те нагазва системата.

Веринян убил Пехливанян .. леко съвпадение? Арменската мафия?

Така може да разсъждава един ПРОСТАК

Арменец убива арменец, случаенос, не мисла…

За жената! Обаче просто нещата не се връзват много логично!Ако се е обадила,че е уморена,къде живее? Ако живее някъде другаде от мъжа си,защо той не я е потърсил 3 дена?И как ги намериха тези мишки и те веднага си признаха къде са я изхвърлили? Много въпроси без логични отговори!Мъжа й ги е пратил да имитират обир и да я убият! Кой не си търси жената 3 дена?Ако някой следи някой един месец ще има достатъчно време да планира всичко доста по-добре!И защо ще им казва,че има още пари в къщата?По-логично беше да искат откуп,не да се разхождат насам натам със жертвата!Прекален риск за 65000 лева!

Според йерархията и ранга в системата - единият имал чекмеджета, шкафове и гардероби пълни догоре с пари и злато, а другият 65 000 лева суха пара - пак по чекмеджета, шкафове и гардероби. Да откраднеш от крадец не е кражба. Не е трябвало чак да я убиват тая ГЕРБава гнус, стигало е поне един хубав бой да й хвърлят.

Нека те изнасилят поне 20ина циганина.

Спряла е да се отчита на Боко тиквата.

Пак някаква измислена история. Гербавите мафиоти взеха и да се избиват. Това е истината.

Майчице мила! Това да не е Мексико или Колумбия.... Направо нямам думи! Първо..как е възможно до такава степен кршминално проявени,да си живуркат съвсем спокойно.И второ....да убиеш човек,да му вземеш парите,за да си погасиш заем и за нова кола. Не,просто незнам как да коментиром. И трето ,което не е по темата,но все пак.....хората в БГ още немогат да разберат,че тези бързи кредити най-често водят до разруха и доживотно затъване. Съборезнования на близките.Ужасно деяние.

Що ? Деца на ,,демокрацията " .

Бойкикев я е поръчал!

най-после се промени съдебната система, когато започнаха да убиват и "наши" хора!

Немаше такива работи.

Което си е верно верно си е При бай Тодор арменците от Гюргево душеха русенските арменци с ГАЗ през Дунава Ся вече се душат без ГАЗ- направо с ръките

гарабед веринян удушил ери пехливанян, съпруга на бедрос пехливанян за да я обере! това в русе където живеят само 886 арменци!

колко северомароканци от Скопие имате у Русе ?

В тая губерния живее тъп народ заразен от русофилия с криминални прояви.

Затова помислили че ще ги разпознае. А между другото такива убийства ежечасно дават по телевизията като реални случаи от САЩ. Ако се чудите как им е дошла идеята.

Тези ни вземат за калинки. Не се крили, 1 месец следили, случайно намерили в къщата някакви пари.. ;) и всички чужди граждани. това мирише на Джеймс Бонд от всякъде

Но защо държи 65 000 у дома си? В нормална държава 650 да извадиш за да платиш ще се усъмнят в тебе.

а къде според тебе трябва да ги държи ? У комшията ли ?

Тъпаци не сте ли заспали още. Толкова тъп и прост народ в тази държава.

Белина не пием, котките не сушим в микровълнови..не пием одеколон..не знам, явно сме тъпи. Щом казваш

Изроди, които пак са безнаказвани с години престъпници! Е, докога крадци, изнасилвачи, насилници ще са оставяни на свобода? Хората с пари наистина следва да се плашат в България - омразата в обществото е много.

Убийците са искали да живеят честно и морално, ето единия веднага си е погасил кредите, но гербеджаните и другите комуняги са им отнели залъка от устата.

Не вярвах че някой е способен да каже нещо такова. Имай мяра поне малко!!!

Доколкото чух след като е погасил кредита е ходил да си бие и трета бустерна защото е отговорен и иска да предпази другите около себе си както и семейството си

Престиплението си е престъпление. Обаче никой не назовава слона в тази трагедия. Тия са я следили повече от мес преди да я нападнат. Нападат я на улицата. Защо? Защото знаят от наблюдението си, че носи пари кеш. Откъде? Ами събира си оборотите на дрогериите/аптеките. Така парите остават у дома. Де се бърка да плаща за инкасо я! Русе не е голям град и тия работи се знаят. Допускам дори, че са имали инфо от нейни работнички. Та така... Да беше си платило за инкасо и да не ходиш с по 20-30К в чантата и можеше и да е жива... И още Ако действително имаш толкова пара, повече от акъла ти, как па не плати на някой да те светне, да ти оборудва къщата с видеокамери и паникбутон към някоя фирма за денонощна охрана?! Да не казвам, че съвременните системи имат опции за въвеждане на паник код при отключване, когато си пряко заплашен с някако оръжие... В кой век живетее бе хора?! Да не беше спирала на "полицай". Знае, че носи толкова пари в нея. Ами заключи се и карай директно в РПУ-то! Да, може и да те глобят, но какво са 200лв пред това да си мъртъв? Низ от нарушения, нелепости и подценяване на житейски ситуации...

Лесно е да се говори от разстояние и спокойстие

Си прав,но като се обърне каруцата, пътища много.

Затрили са гербаджийската крадла и са взели парите които са били откраднати от българския народ.ТОва са достойно мъже.Тепърва гербавите ще бъдат бесени и парите от кражби ще се раздат на народа

дали си прост, защото си беден, или си беден щото си прост, ?

пари с честен труд но жив от колко под земята като гербавите а ти ми яж куро

Те са извършителите. А кой е порачителят? Изглежда налудничаво, че двама такива клетници ще извършат толкова добре планирано и дръзко престъпление, за нова кола..

И кое му е толкова добре платираното, ме! За 2 дни ги разкриха и арестуваха! Колко от убийствата, стотиците убийства и атентати при Борисов като главен секретар на МВР Мутрата, дето тичаше да се снима с труповете. този откри и залови (дето дрънкаше ние ги хващаме, те ги пускат)? А от поръчитепите? Да ти припомня - НИТО ЕДИН!!!

Сериозно ли? Защото от 3 месеца няма седмица, през коя телефонни измамници да не звъннат на майка ми или леля ми. А бяха изчезнали от няколко години.

При Борисов народа се замогна, държавния дълг намаля и бе най-нисък в ЕС, а в същото време се строеше. Сега магистралите буренясват, тока, газта и хранителните продукти са на космически цени, а хората мрат от глад при Радевата хунта!Престъпноста се развихри! Това е “промяната” и “рестарта” на системата!

Луд ли си бе брат при Б.Б държавния дълг скочи тройно имаме поне 40 млрд долара дълг от 16 млрд

Цените се повишиха в цял свят,сигурно заслугата е на Борисов, а ? Я трай,Мунчо заблуден.

Ако не бяха крадливи гербаджии, нямаше да имат верига аптеки, сега жената щеше да е жива- здрава.

Иванчева ти ли си, ма пак? Га краде не рива, а сега ривеш!

Рашков има верига от имоти и него ли да убием?

Убийците са типични мутри! Точно със същият профил, който имаха мутрите в СИК (и ВИС), където “специализира” и мутрата Бописов, преди мафията да го прати в политиката и управлението! Точно Мутрата Борисов като главен секретар на МВР НЕ залови нито един престъпник при стотиците фрапиращи убийства и атентати при неговото преминаване в МНП! Не залови нито един убиец, да не говорим за поръчител! И то при положение., че някои от тези убийства станаха посред цял ден, дори в центъра на София и пред много свидетели?!?! А тази Мутра имаше наглостта да ни казва, че тези престъпления си били тяхна си - на мутрите и престъпниците работа, и че това не ни засягало, не засягало обикновените хора! И дори - че когато хората отидат някъде на обществено място - в ресторант, заведение, на улицата,.. и видели такива (мутри), които “лесно се разпознавали”, просто веднага да се махали от там?!?!?!

Някой задава ли си въпроса защо ГЕРБ-СДС взе 23%на последните избори въпреки репресиите и машинациите от хунтата. Еми много просто! Народа ги харесва и гласува за тях, защото направиха много добрини за Родината и управляваха успешно, както и че секнаха далаверите на олигарси и контрабандисти. И въобще като ги гледам Киро лъжата, Учиндолеца, Радев, Маяма, Татяна Дончева, Бойкикиния, Курнела, Костя Копейкин и Карадайъ, Бойко Борисов е цвете в сравнение с тях. Единственото хубаво нещо от цялата тази ситуация е , че може да се направи разликата между тях. Борисов и Герб са на светлинни години напред и като качество, капацитет, управленски опит и авторитет в България и в международен план.

Да смятаме набързо - колко са - БЯХА герберите във властта, след 12 години управление? Да прибавим и техните семейства и отрочета! Колко са местните им бандити и главорези - “бизнесмени”, от които зависи работата и поминъка на хората в малките градчета и селца, като онзи престъпник-рецидивист Ценко Чоков. Или братя Галеви! Да прибавим и прикриватурата на Гешев и Цацаров, калинките им навсякъде, и техните семейства, кифли и анепи. Да вземем и “едри бизнесмени”, като Домусчиев и Ковачки, с техните работници и служители! И различни мутри и бандити навсякъде, вкл. в МНР и службите, начело на които бяха онези “отпускари”.. И онези, които са купували. сплашвали, страхували и изнудвали, да прибавим и циганските гласове, събирани им от циганските босове! И ще излезе, че вече и от гореизброените някои не са гласували да ГЕРБ, осъзнали, че тази шайка и безобразията и лъжите й са история! И май ще излезе, че

Е, добре Де.. окекна ти! Каза си И... какво стана.. оправи ли държавата?

Единия поне си е погасил кредита.

При Рашков вилнееха мутрите! Тогава е направил и палатите в Бояна! А децата от 31во училище през 80те години ги арестуваше в Първо районно управление , когато честваха паметта от смърта на Джон Ленън и глобяваше родителите им! И този сега ще ми е промяната и чистото лице в политиката!

Така е! Само дето бъркаш Рашков с Мутрата Борисов!

Тези са били спонсори на ГЕРБ, а последните са им уредили веригата аптеки...

Бойко Борисов е виновен и за това престъпление! И за слънчевото изригване вчера и за магнитната буря на Земята!

Неуместно. Съболезнования на близките!

Един погасява борчове от минало време, а за друг бъдещето е в това да има автомобил от 30 бона. И за това трети заплаща с живота си. Суета Суета

Хората започнаха да убиват за да си погасяват кредитите.

По-интересно ще бъде с тези които си накупиха апартаменти. Сигурно ще връзват вътре насила квартиранти....

Интересно е едно нещо - Киркор , Гарабед и Армения ?

Тоест - какво правят в България Чужди Граждани свързани с Убийства , Корупция и Грабежи ? КОЙ им е дал Паспорти на ЕС ?

Ма таз верига от аптеки нейна ли е или само фиктивно, а всъщност е на гербаджията ?

И трите дядо Попе, и трите!

От демосрацията ли, от вируса ли народът съвсем изперка...да трупа пари или да граби и убива.

Борисов, кощунство е да правиш политика от човешката скръб 19.01.2022 Борисов, кощунство е да правиш политика от човешката скръб Бойко Борисов Жестокото убийство в Русе потресе хората, но сякаш укрили лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов за нови “подвизи” в политиката. От няколко дни той прави неистов напън да ни убеди, че убийството на една жена, съпруга на местен активист от ГЕРБ и последващото му разкриване, пряко зависят от състоянието, в което се намира МВР сега. В Русе упорито се коментира, че непосредствено след като бизнесменът Бедрос Пехливанян разбрал, че съпругата му е изчезнала, а домът му ограбен, Борисов го убеждавал настоятелно и многократно, да даде публично изявление, в което да разкритикува полицията, че не си върши работата и затова посегателството не е разкрито. Много често в недалечното минало Борисов се хвалеше, че от него по-добър полицай и разследващ няма. Ако си вярва сам в казаното, би трябвало да знае, че за да се съберат доказателства за дадено престъпление, е нужно време. След като след три дни се разбра, че ченгетата са заловили престъпниците, Борисов пак не спря изявите си. Побърза да сложи още малко сол в раната с пост във Фейсбук, с който отново опита да насочи светлините на прожектора към себе си: "Въпреки чегъртането и в МВР, има останали достойни полицаи!”. Бившият премиер явно продължава да ни взима за “лош човешки мат'рял”, защото и с невъоръжено око се вижда, че политическите рокади не засягат истинските професионалисти и те си вършат работата. Днес лидерът на ГЕРБ продължава да наглее, гадаейки на глас какво би се случило, ако пострадалият не бе от ГЕРБ, а от “Продължаваме промяната”. Ако ще и задно салто да направиш, няма как обвързването на политиката с тежко криминално престъпление като това, споходило семейството на Бедрос Пехливанян, да ти донесе успех и нова слава. Как не се намери някой, който да дръпне на Борисов ръчната спирачка поне в този момент. Вярно, че много лесно може да му се затвори устата със статистиката на вътрешното ведомство от времето, когато той бе там и когато нито едно от поръчковите убийства не беше разкрито. Днес статистиката е обратна - огромен процент на разкриваемост. Ако има нещо “положително” в цялата тази риторика на Борисов, това е падането на поредната маска, зад която се прикрива. Защото да решиш да трупаш политически дивиденти на гърба на чуждото нещастие е кощунство. Невена Миткова

Идеята да бъдат разстреляни при опит за бягство е блестяща.Ама няма кой да я реализира

комунистите започнаха да си разчистват сметките.. ще има мутренски години пак

Ясно...Петров и Баширов....

Да. Преоблечени като арменци.

Задкулисието с план! Двама се спрягат да заместят Гешев, ако хвърли оставка 19.01.2022 Задкулисието с план! Двама се спрягат да заместят Гешев, ако хвърли оставка Иван Гешев БГНЕС Две имена упорито се спрягат като заместници на Иван Гешев като главен прокурор, ако се стигне до неговата оставка. Това са шефът на НСлС Борислав Сарафов, който едвовременно с това е и зам.-главен прокурор, както и Десислава Пиронева – също заместничка на Гешев. Тя оглавява Върховна административна прокуратура. Идеята е, политиката на институцията, дори да се наложат рокади с цел туширане на общественото напрежение, да не се променя за нищо на света и политиката за защита на предишната власт да продължи. Това научи Фрог нюз от източници в Съдебната палата. Предполага се, че ако се стигне до едно от двете предложения - Сарафов или Пиронева, този ВСС няма да създаде проблем по време на избора. Напоследък Борислав Сарафов, чийто мандат като шеф на Националното следствие изтича тази година, увеличи медийните си изяви. След дълго отсъствие от екрана, той се появи в защита на прокуратурата по време на скандала, свързан с разпита на свидетеля по делото за грабежа на АМ „Хемус“. Името му дори се спрягаше за евентуален кандидат за главен прокурор преди Гешев да бъде издигнат. Борислав Сарафов се свързва в медиите с това, че е „отървал“ кожата от дела за обида. Такива бяха заведени срещу него от двама души – разследващ полицай от ГДБОП и следовател от НСлС. През 2019 г. прокуратурата „изчисти“ името му, след като провери финансовото състояние на фамилията. Повод за ревизията се оказаха сигнали за необяснимо богатство на сина на Сарафов- имоти на високи цени, придобити през 2018-2019 година. Според „Биволъ“ 21-годишният Боби Бориславов се е оказал горд притежател на апартаменти за 540 000 лева. Пазарната им цена, пише изданието, е поне 800 000 лева.Тогавашният главен прокурор Сотир Цацаров назначи проверка, която показа, че всичко е в реда на нещата. Борислав Сарафов . Интересни факти има и около другия човек, който се спряга за наследник на Гешев – Десислава Пиронева. Тя се „прочу“ в юридическата общност с делото за връщането на открадната през 1992 г. кола на комунистическия лидер Георги Димитров, която се намира в музей в Чикаго. Припомняме ви, че Пиронева бе един от номинираните магистрати за европейската прокуратура. Според служители на СДВР, тя е завършила Академията на МВР и задочно право в Благоевград. Започва в Първо РУП в София като разследващ полицай и става особено близка с един от шефовете на криминална полиция. Ченгетата уточняват, че тогава научили, че сестрата на Пиронева живее със сина на Константин Пенчев - бивш шеф на Върховния административен съд и омбудсман. След като изкарала 3-4 години в районното, Пиронева се цанила за прокурор в Петрич. После се преместила в Сливница и накрая акустирала в София. Според източниците ни тя истински възмутила колегите си, след като станала автор на помагало за разследващи полицаи. „Тя няма кой знае какъв опит в тази посока. Помагалото е много спорно и дори новозавършил юрист може да да го атакува с аргументи“, обясниха те. Всъщност именно Пиронева „оневини“ Цветан Цветанов в началото на 2018 г. по сигнала на БОЕЦ за това, че държавата ни е осъдена многократно в Страсбург за полицейски акции, станали по времето, когато той бе шеф на МВР. Делото, което водеше тя срещу шефа на БТА Максим Минчев, вече покойник, бе прекратено от съда. То бе свързано с неизгодни договори за доставка на минерална вода за нуждите на агенцията. Десислава Пиронева

Киркор и Гарабет.....

Надушвам чужди тайни служби и интереси.. не ми се връзва идеята как са следили жената 1 месец и случайно са намерили едни 50000 у тях.. за толкова не биха си правили такъв труд и пропилели месец време..не знам

Разследването за българския ”Новичок” е отклонявано с поръки от най-високо ниво 19.01.2022 Разследването за българския ”Новичок” е отклонявано с поръки от най-високо ниво Продължава да не се разследва случаят с българския ”Новичок” и отравянето на Емилиян Гебрев. В казуса са замесени конкретни имена от редиците на прокуратурата, а поръките за отклоняване посоката на разследването и заличаване на доказателства са идвали от най-високо ниво по времето на Бойко Борисов. Това заяви в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" Бойко Ноев, бивш министър на отбраната. По думите му Бойко Конакчийски от ВКП се е занимавал с отклоняване на разкритията за отровителството на Емилиян Гебрев. Зоя Мананска една година нищо не прави по делото, отказва да даде документи на следствието и по същество пречи за продължаване на разследването. Пречи за разследването за действията на руските специални служби на територията на България и за взривяването на складове, включително на територията на Чехия. Ноев спомена още имената на Стефан Рачев и Пламен Цветков от ДАНС. По дмите му обаче това е само една част. “Писал съм писмо на министър Рашков, в което казвам, че съществуват изобилни доказателства, че по указания на най-високите етажи, за да не бъде разкрита обективната истина, е възпрепятствано всяко едно разследване по това престъпление”, посочи Ноев. В писмото се посочва, че е разпореждано предприемането на целенасочени действия за отклоняване на посоката на разследването и заличаване на доказателства. “Това е много малка част от разследвания в цялата тази схема около “Дунарит”,фирми, отровителство, взривове. Картината е ясна. Борбата там ще бъде тежка ", посочи още Ноев.

Тия трябва да бъдат разстреляни при опит за бягство.

Отлична идея!

Двамата са народни Герои като Робин Худ. Борят Извергите а Хунтата ояли се със СУДЖУК.

Гербав капут на снимка да видиш, шамар му удари! Сичкото гербави- на ешафода!

По цел ден ни хранят с реклами за бързи пари... Няма някой да се самосезира? Ицето... Ицето

Schilo

Що, разрешена е тази дейност. Ама докато има телета, ще има и касапи.

Има ограничение за деца зрители

Гешев с прокуратурата като МАФИЯ, прикриваща много и големи кражби, корупция и престъпления на мафията години наред: Аферата “Хемус”: МВР проверява фирма за “цветя, храсти и други” заради аванси за 12 млн. 19.01.2022 Заради авансови плащания в размер на милиони левове Министерството на вътрешните работи проверява фирма за “цветя, храсти и други”. Това е поредната страница от сагата около строителството на АМ “Хемус”. 12 милиона лева са били раздадени авансово на производител на цветя и храсти. Една част от тях са били дадени кеш, стана ясно от думите на вътрешния министър Бойко Рашков в кулоарите на парламента. ===== "Касае производители на цветя, храсти и други, които ще произвеждат и ще озеленяват ненаправената магистрала СЛЕД ПЕТНАЙСЕТИНА-ДВАЙСЕТ ГОДИНИ?!?!?! По първоначални данни са им отпуснати по тези познати ви начини 12 млн. лв., от които 6 млн. лв. в брой", каза Рашков. ====== Аферата “Хемус” стана ясна още през 2021 г. Стана ясно, че за строителството на лот 5 от инфраструктурния проект големи суми са били раздадени авансово на фиктивни фирми. Голяма част от средствата - в брой. Бойко Рашков обвини пряко ГЕРБ за схемата, като заяви, че между 30-40% от парите за магистралата не са използвани за строителство, а са отивали в една определена политическа партия - ГЕРБ. Борисовата формация обяви, че ще съди силовия министър за клевета.

За мен най - глупавия народ в света винаги са били руснаците, но за второ място се борят зверски българите и сръбите. Очакваме с нетърпение кой ще е на второ място.

Не можеш да правиш такива обобщения! Руснаците са с нещастна съдба, поколения наред, защото винаги са живяли в диктатура, някаква форма на диктатура! Те никога всъщност не са били свободни! Техните големи природни ресурси са и тяхното огромно нещастие, защото руснаците са мачкане и подтиснато от шайки крадци в Кремъл, които ги грабят!

Точно в десятката!!! Затова са най - глупавия народ руснаците. При толкова природни богатсва руснака живее като негрите в Сомалия или дори по - зле. А българите са на второ място, защото се възхищават на този получовек руската пиянка.