Съдебната експертиза за смъртта на Пламен Пенев още не е готова, бавят погребението

58-годишният мъж почина при опит за арест на една от централните улици в Стара Загора на 30 декември

Обратно в новината

Коментари - Съдебната експертиза за смъртта на Пламен Пенев още не е готова, бавят погребението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борец, шампион, заплахи, разправии, преследване, побой, смърт, опити за покриване на престъплението... Остана да разберем коя мутра държи МВР Стара Загора и на какво основание.

Кой преди време викаше мутрите да излизат, за да им върне държавата?

Не лъжете журналя мафотски , НЕ Е ПОЧИНАЛ , А Е УБИТ ЗВЕРСКИ !

За преден път се демонстрира че няма държава , а само мафотски структури , не бива да търпим повече !!!!!!!!

Да наградят ченгетата!

На кого му е изгодно да няма полиция, или да се страхува от хайдуците?

Изгодно е на този който изкара мутрите от дупките и върна държавата в 1990те мутренски години. Последните 2-3 години отново мутрите си имат държава.

Ако се е наложило 5 ченгета да го озаптят на земята, явно е буйствал и оказал съпротива - човекът е бивш шампион по борба. Така че, ситуацията е неясна.

1. Защо са го гонили всичките налични 9 патрулки? 2. Къде е "ножа" с който е заплашвал "децата". На мен повече ми прилича като на акция на наказателен отряд на конкурентните мутри.

От адвоката на близките се разбра, че той няма информация за някакъв подаден сигнал на 112. "Нарушител" е нямало, полицаите не са проверявали "анонимен сигнал от малолетен на 112", не са "идентифицирали човека" от "анонимния сигнал на малолетен", те са гонили човека с 9 служебни патрулки за да го убият! Причина за "арестуване" и "задържане" на човека е нямало, имало е ПОРЪЧКА ЗА УБИЙСТВО от началника на МВР! Полицеска патрулка го е блъснала, той не е блъснал никого! При проверка за автопроизшествие, шофьорът трябва да стои вътре в колата и да си подаде документите за проверка. Полицаят трябва да се представи и да каже името си и да напише протокол за автопроизшествието. Вместо да направят полицейска проверка на документите, тук виждаме как ДИВИ ЗВЕРОВЕ измъкват човек през страничния прозорец и го убиват по най-жесток начин, УМИШЛЕНО: https://www.facebook.com/dianarussinova/videos/1363284750995885/ Да вижда някой проверка на документите на видеото? Целото му тяло е било синьо-лилаво от зверски побой с палки, лакти, ритници, черепът му е бил спукан... Тези 6 ДИВИ ЗВЕРОВЕ скачат с крака върху гърдите на човека и накрая са го убили. Навсякъде по всички СМИ виждаме "фалшиви новини", че зверски убитият бил "психически болен", пък ЗВЕРОВЕТЕ, които го убиват "ПО СЛУЖБА" били "нормални"?

Ако беше си поел достатъчно въздух предварително, сега щеше още да е жив

Питанката е как е починал индивида! Задушен, удушен, застрелян или заклан! Сто човека завършили различни ВУЗове, доктори, следователи и клатикуровци не могат да открият причините за смъртта! А иначе се кокошиним много и разбираме от Минск, Шенген, Дъблин, Дахомей и Суматра! А дали той е предизвикал полицията и как, е друга бира! Въпроса е как са го убили!?

В белите страни отдавна всеки полицай носи персонална нагръдна камера. Това го изчиства при съмнения в действията му.

А кога ще започнат политиците да носят, за да видим с кого се срещат и за кого лобират ?!

Работата на политиците е да се срещат и да лобират.

Все си мислих, че работата на политиците е да служат на избирателите си, които с данъците им дават заплатите. Ясно е, че те си докарват повече от далавери, но това доколко ни устройва..

И според теб как да служат политиците на избирателите си? Да въртят струга?

бг тюфлека явно не му харесва идеята. защо ли?

Да разбираме,че експертизата не е достатъчно манипулирана и полицията е недоволна. Голямо геройство е да убиеш един луд за нож,който е нямал.

Пореден случай,който се разводнява,за да се печели време. Задушен ли е бил оня индивид? Да!Значи има престъпление .Съд и за два-три дни случаят трябва да е решен.Що за размотаване е това?

Защо е бягал и е блъскал някой обясни ли ?

Защо се го преследвали 9 патрулки? Да не е бил с гаубица?

Според близките, има видео от улична камера как е спрял на червен светофар. Това означава, че не е бягал или извършвал пътни нарушения. Няма и "сигнал на 112 от малолетен", няма проверка на "сигнала от малолетен", накратко нямало е "нарушител", единствените нарушители са двадесетина полицаи, гонили и блъснали кола с препречване в насрещното движение (т.е. с извършване на пътно нарушение от полицаите). След това виждаме брутално видео как "диви зверове" скачат върху стъклата на блъсната от тях кола, измъкват шофьора от страничното стъкло, без проверка на документи, после 6 полицая пребиват брутално човек с палки, лакти, крака, ритници, и умишлено го убиват пред много свидетели.

Очевидно е - бягал е за живота си. Неуспешно.

Припомнете ми, тва беше оня нещастник, който газеше полицаи по един булевард ли?

Да ти припомня, че си много простичък, ако си забравил....

Имам специално отношение към шосейните джигити. Лекувам ги за норматив.