Бойко Борисов иска експерти от ЕС в съда и прокуратурата

Премиерът Борисов предлага експерти от ЕС да наблюдават съдебната реформа и прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов иска експерти от ЕС в съда и прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На некадърник каквото и да му дадеш ще го у....ре. Некадърник с власт е катастрофа. А за простака интелектуалец в съдружие с властващ некадърник-случайник е ............................

Най вече трябва да си поканим м-р предс. и президент с поне 10 годишен мандат да тръгнат работите. М-ра на правосъдието да бъдат японци защото знаят как се прави харакири. Румънците си избраха германец за президент и вратите им се отвориха пред Меркел и ЕС.

румънец е от германски произход. Неговите прапра пра пра дядовци са дошли да търгувати в ъртят бизнес в Румъния. Все тая ще е мойто момче. Просто цървула от герб иска да скрие некадърноста си.

ЕС достатъчно ни наблюдаваха,правиха ни мониторинг ,гледаха ,цъкаха с език и т.н.Файда няма.Сега е ред да ни наблюдават малко ескимосите от Чукотка,човекоядците от Полинезия или избрани представители от пигмеите в Африка.Все си мисля ,че може да получим ценни съвети от тях. Мисли , Бойко , мисли.

А не може ли и европейски премиер, за предпочитане от унгарски тип да си внесем?

Първата и най-важна стъпка е да се търси отговорност. За да се търси отговорност, трябва незабавно да отпадне имунитетът на всички народни представители, съдии и др. Същевременно трябва да се увеличи поне двойно срока на давност за стопански и др. престъпления.

сакам да наблюдавам мач на бистришките тигри- резултатът ще е същият

Те и американците не ни продават само преференциално скъп ток, НАЛИ???

ЕС се доказа като силно извратен буламач от интереси.

Мафията на Борисов е враг номер едно на България. На второ място незаконната турска терористична организация - ДПС.

Това се нарича национално предателство.

Знаете ли защо маймуните си показват само гъза? Защото няма какво друго да покажат. Всеки луд с номера си, ама тоя подготвя цяла програма.

ЩОМ НЕМОЖЕШ СЕ СПРАВИШ ХАЙДЕ ДА ТЕ НЯМА! Начи ще плащаме на теб и твоите орки от ГЕРБ и на западняците от брюксел хаха. Нещо взе да ставаш нагъл !

тиквата го чака...затвора

докато е удобен на САЩ и ЕС никой няма да го закачи. А ние глупаците си джавкаме.

Само контрол, наказания и публичност ще ни накара да променим каквото и да било /камо ли съдебната система/. Мафията в тази система е непоклатима и непреодолима - до този момент.

ЗАЩО? В България не можем ли сами да си оправим съдебната система, че трябва да питаме ЕС и Брюксел или кранчето от Брюксел спря завинаги?

Не можем !

Слугата вика Господарите от Брюксел да дойдат че робите мрънкат!

преди изборите плюехте по наш Боце. На цялата първа страница тук са само плщвки :) Ама след това си го преизбранхте с такъв процент, че да се чудиш същите ли родни ологофрени гласуваха ?

h 1

ОЛИГОФРЕН си ти БРЕ тикво !

европейски експерти подчинени - шефа мутромафиот! КАКЪВ ЛИ ШЕ ДА Е РЕЗУЛТАТЪ?!?!?!

искам да си поискаме правителство от ЕС. Тези, начело с "месията" са пълен въздух. И да си върнат на хазната заплатите за всички мандати герберски досега :)

Експерти, пазете се! Има голяма вероятност да бъдете "ОПРАСКАНИ".

КОГАТО СПИ

Това е елементарен ход за отлагане и протакане за да продължи да властва. А докато е на власт да държи съдебната система подчинена за да не го съди. А поводи има безброй: за престъпленията му като мутра, за убиването на бизнеса, за изуродстването на демократичния процес, за фалшивите избори, за безхаберието и липсата на идеи и действия за изваждане на страната от кризата, за предателския слугинаж на американските интереси, за умишленото вредителство чрез поставяне на неадекватни хора на отговорни постове /най-фрапиращия случай - президента/ и какво ли още не.

Готово- давай размерите- гръдна обиколка, ханш, килограми. Брюнетки или блондинки- решавай и ги получаваш.

Аз предлагам да доразвием тази гениална мисъл и да помолим г-жа Меркел да ни прати и един нормален министър-председател за срок от около 50 г. Като бонус - поне 125 читави "народни" представители за едно стабилно парламентарно мнозинство. И тогава, тогава - такъв живот...

Това му дошло на ум, това вече е изненада да ти дойде на нещо, което го нямаш! Все едно на мен да ми дойде фолк певачка на новото ферари!!! Тикво, думата "суверинитет" май не си я чувал нито в пожарникарския факултет на МВР, нито във СИК, а? Това, че назначавате калинки, чиято основна прехрана е да прелитат от министерство в министерство, а професията им е секретарки не означава, че трябва да хрантутим и ЕС чиновници. Първо си оправете батака "роднина, калинка", назначете експерти, които имат понятие от нещо различно да правят кафета и кавали, едва тогава може да се говори за реформи! Пробутваш пишман адвокати със спрени права, две секретарки /една на МВР и втора на правосъдието/, а после "кой ми наака гащите" и защо няма правосъдие! Нищо не става от корумпираната ти партия, нефелните ти министри, а на теб и да метеш улиците ти е много!!!

ЦИРКККККККККККК ЗА МАЛУМНИЦИ, ИГРАЕ МАЧ КОГАТО ПРОМЕНЯТ КОНСТИТУЦИЯТА

МАЙ ТЕ Е СТРАХ, ЧЕ ЩОМ ТЕ СВАЛИМ, ЩЕ СЕ РАЗПРАВИМ С ТЕБ И ЗАТОВА ГИ КАНИШ ТИЯ ДА ТЕ СПАСЯВАТ :) ПРАВ СИ МУТРО! ОБАЧЕ НЯМА ДА ТЕ СЪДИМ В СЪДА :) ЩЕ ТЕ СЪДИ НАРОДА И ТИ ГАРАНТИРАМ, ЧЕ ЩЕ ТИ ДАДЕ НАЙ-ТЕЖКОТО НАКАЗАНИЕ ;) ...КОЕТО ЩЕ ИЗПЪЛНИМ С РАДОСТ! :)

На този все вълната му пречи............мутрата си е мутра.Бандит.

Този човечец Бойко както винаги се изказва неподготвен. Правосъдието в България е много по-добро от европейското. Ние трябва да пращаме наблюдатели в Европа, а не обратното. Преди време имаше една нахална леличка - Карла дел Понте, от някакъв международен наказателн съд. И се опитваше да дава акъл за корупция, пране на пари и пр. Тази умница беше от Швейцария - във всяка схема за пране на пари присъства швейцарска банка/банда/. Когато ми покажат убедителни доказателства, че е ликвидирано участието на швейцарски банди в пране на пари, корупция и пр. - тогава да ми дават акъл. Майката и бащата на организираната пресътпност са Италия и Франция - мафия, ндрагента, кавора, Корсика и т.н. - какво има да ме наблюдават. да наблюдават себе си. И т.н. и т.н. Сега Бойко на кого се подмазва - не знам, ама иска наблюдатели. Боже, пази майка България.

Точно ТАКА!. Ние сме най-правовата държава в ЕС. Тук всички корупционни схеми са разнищени, а виновниците осъдени. Ние сме на прага да отбележим нулева престъпност. Така че не НИЕ, а ТЕ трябва да искат да им изпращаме експерти в правосъдната система.

"Eдно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш!" Ако ББ искаше, можеше да го направи - още повече, че и РБ "имали такава идея";о) А аз съм готова да се обзаложа, че няма да поканиш експерти на ЕС да ни оправят правораздавателната кочина! Не ви отърва и то е видно отвсякъде вече!

Боко комундаро-атлантика се чуди на кои да сервилничи и отделно мята прах в очите на всички по повод и безповод. Бокич ние си те знаем и от теб никои нищо добро не очаква. Но и ти не очакваи добро от народа си защото нито е твои нито те обича. Аз мога да ти изброя поне 20-тина които искат да те отсвирят и теб и онези над теб. Това гаранция ще се случи дори не от тях а от разярения ти народ..или там колкото е останал от него.

Това поражда един въпрос. Като не могат да направят реформата и да управаляват да се откажат! Могат също да намерят и български експерти , иначе на това му викам театър.

Дали ще може и "премиер" и "президент" - експерти да ни "изпратят"?

Има нужда от такъв надзор. Така мафията и червените олигофрени ще внимават къде и как се бъркат или ще им излиза малко по-скъпо. А вие дето си чешете клавиатурите, вземете по едно огледало и се погледнете - нама как да видите в него хора, които са нужни на свястната част от държавата. За това вземете си пистолетите на дядо дето крадеше мандри, защото освен за говедар за друго неставаше, пък се писа активен борец, и се гръмнете.

Идеята е добра! Направо да ни пратят главен прокурор и ВСС!

нали държанвата си е наша?

абе нали и Станишката им го въртя този номер- канеше ги да дойдат да си управляват на место еврофондовете... ама те не са глупави да се хванат на тази въдица. Батката мисли, че някой ще му помага... пиле златно

Експерт до експерта да назначиш все тая.Тук вече експерти няма как да помогнат.Строй затвори и килия за себе си.Всички грабители от 26г.които "Управляват ",всички сте кадри на БКП всички до един сте за затвор.Народа е много търпелив ,затова България е Сирия в ЕС.Никой не иска да се занимава с нас.Има някоя друга външна фирма и те по тертипите ви работят.Това "американски ""инвеститури""канадски""заробващите енерго инвеститури"......всички са тук за да крадат защото няма съдебна система.Ти им разрешаваш това ,защото си до гушата омозан с л..на.На кой честен човек ще позволите да започне някакъв честен бизнес с малкото пари които е спестил.На никой.Веднага отгоре му СИК,ВИС,все твои творения.Скрий се противно човече.

Що пък да не му изпълнят хрумката? Тъй-тъй току що му е хрумнала тази идея, докато не е размислил, защо не изпратят Моника Маковей да инспектира прокуратурата например? Само че с нея трябва да изпратят цял екип от лекари, които да и оказват спешна помощ, като започне прокуратурата и съда да обясняват защо са на свобода премиера на БГ, шефа на парламентарната група на ГЕРБ, Христо Бисеров, куп кметове и министри направили фалшиви търгове за обществени поръчки, съдии и прокурори прекратили делата за фалшифицирането на протоколите от последните избори и т.н. и т.н. Не говоря за прецедента ни дето лобира за чуждо електроенергийно дружество или за чуждите хипермаркети, или за един ологарх, или за подкупа в който е участвал и се смотолеви случая. НАИСТИНА НИ ТРЯБВАТ ТАКИВА ЕКСПЕРТИ ОТ ЕВРОПА И ЩЕ СЕ ОПРАВИМ ПО-БЪРЗО.

питам- кога затваряме държавата?

Държавата никога няма да бъде затворена, но някои хора ще бъдат "отсвирени".

ДА СИ ВНЕСЕМ БЕЖАНЦИ, ДА СИ ВНЕСЕМ БИЗНЕСМЕНИ, ДА СИ ВНЕСЕМ ПОЛИТИЦИ, ДА СИ ВНЕСЕМ УЧЕНИ, ДА СИ ВНЕСЕМ КАДЪРНИ, ДА СИ ВНЕСЕМ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ И НАКРАЯ ДА СИ ВНЕСЕМ И МИНИСТРИ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД ЧЕ НЯМАМЕ АРМИЯ И ПОЛИЦИЯ ДА СИ ГИ ВНЕСЕМ И ТЯХ И ДА ЗАКРИЕМ ДЪРЖАВАТА БРАВО НА ГЕРБ

Най-после публично признание за некъдърни кадри и калинки. Това е ГЕРБ!

Направо ,от Румъния . Хем са по-добри ,хем са по-близУ.

Що бе прокуратурата и ДАНС не знаят какво се случва в държавата ли? То е ясно вече на всички. Нещата са толкова ясни и явни вече, че всеки с малко свободно време и интернет може да нарисува структурните връзки на мафията в държавата. От там прокурора завежда делата и по бързата процедура един съдия за една седмица вкарва цялата организирана престъпност в затвора до живот. А всички престъпни босове в България се намират в парламента. Но това изказване на Боцето само показва, че няма желаещи за работеща държавна структура, а просто територията да е под особен надзор, докато парламентаристите си харчат парите за пури и курви.

Как ще стане това бе...нали съдиите и прокурорите сами избират себеподобните си и най-вече дъщерите и синовете си за съдии и прокурори...

Извод: Рентабилно е да си в момента курва която има фирма за внос на пури.... :)))) Ще се напълня с пари като коте с бълхи...

Боко и ние искаме премиер като Орбан ама сащ не позволяват, Не експерти а прокурори и съдии професионалисти от ВЪН да те вкарат теб и дружките ти където трябва за да престанеш да продаваш и разграбваш България

Много са ви промили мозъците американците, че във всеки малоумен комяняга ви се привиждат американци. хахаха

Стувами се че вашия мозък е бая промит след като не сте видели кой и как назначава боко защото от където и да го погледнете хората не го искат

Да пратят министър - председател, гл. прокурор, .......... администрация и 2-3 милиона германци.

ТОЗИ ПОЖАРНИКАР С ЕДНА КНИГА В БИБЛИОТЕКАТА СИ БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СЪДЕБНАТА РЕФОРМА.ТАКИВА СА УКАЗАНИЯТА МУ ОТ МОСКВА.ЗА ДА НЕ СЕ ПРАВИ РЕВИЗИЯ НА ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА НИ.ДА ИМА ХАОС И БЕЗЗАКОНИЕ.ГОЛЯМ НА РЪСТ НО МАЛЪК В ГЛАВАТА.

Такива, каквито бяха експертите за митниците ли? Боклук. Всичко е далавера и измама. Ти ще получиш дърта , тлъста комисионна срещу прокарването на т. нар. чужди експерти- хрантутници, чийто масраф и заплати ще плаща измъченият и потъпкан български народ!!!!

Няма нужда от експерти да дойдат и да повторят и да ни покажат структурата на престъпността която си я знаем от едно място.Те не правят нищо и затова сме зле и децата ни умират от наркотици.- РПУ, СДВР , МВР, Прокуратура, и отгоре Премиер -Бойко -султана.

ЕЙ БЪЛГРСКИЯ НАРОД ТРЯБВА ДА ПЛАТИ И НА ТЕЗИ ЕКСПЕРТИ ОТ ЕС, ЧЕ МАЛКО ПЛАЩА НА НАШИТЕ И ОЩЕ И ОЩЕ......................

Шут от Радан, шамари от Брюксел, опраскване от САЩ и остана само една "стабилност" да крепи бай Боко.