Съдът заседава по дело срещу бившия здравен министър Петър Москов (снимки)

Д-р Москов и д-р Персенски са обвинени, че са ощетили държавата с близо 300 000 лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква глупост! Решения на правителствата на България и Турция, а министъра и заместник министъра приели дарението! Заместник министъра е трябвало направо да го върне!

Турция ни дарява 200 000 ваксини а Москов им дарява 5 000 000 ваксини. Взаимно се даряваме виновни няма. Нещо като кон за кокошка.

Дали между тези две дарения няма и някое друго, трето - дарение за д-р Москов? Казват така лесно се забогатявало.

Някъде е казано, че има забрана за третите дарения? Не пък че някой е казал, че е имало такова дарение де! Прочети внимателно обвинението!

този е голееем престъпник защото не е от нашите другари прокуратурата слуга на комуноиднитеизчадия

Господинът до Москов,предполагам е от адвокатският екип който го защитава.Крещящото му раирано сако е достойно за конферансие в увеселително/питейно заведение но не и в съдебна зала.В нормална Държава нямаше въобще да бъде допуснат до съдебно заседание с подобен аутфит.

Ако няма грешка, то обвинението е абсурдно. Д-р Москов приел дарение, с което ощетил държавата с невнесено ДДС. И тещо повече, ощетеният субект от невнесеното ДДС не било МФ, а някакава фирма плюс отделно министрество!!!

Sm3hurk0

Не го съдете Москов ! Може да го настаните на 4-ти километър, докато му изчезне налудничавия поглед.

Като всички "дела" за корупция, и тука има нещо нередно. Най големите мафиоти НИКОЙ не ги бара а всички знаят кои са!!! И още нещо....Москов каза че не е направил нищи нередно и ПАК БИ ГО НАПРАВИЛ. Хора койото се чустват виновни не говорят така. Знам, че повечето от вас не го харесват и ще кажат "не се чуства виновен защото е нагъл". Тука мога да говоря само за себе си и ще призная че нямам доказателства: Има нещо много правилно в държането на този човек. Не мога да го обесня...нещо като спреведливост, готовност да се вършат трудни неща и мисия и визия за да свърши това което трябва в лицето на огромна съпротива. Ако този човек беше фронтовак, можеш да разчиташ на него да атакува добре защитена позиция :-) Човек с такъв характер е често е способен да види правилните НО трудни решения колкото и да са непопулярни. Наричайте го какъвто искате но разлика от Шефа му и други калинки Москов не е популист. А на България, такива хора й трябват.

...Хора койото се чустват виновни не говорят така... Глупости! Този с предозиралите ноздри се чувства НЕДОСЕГАЕМ! Затова говори така. Това ме-кере го познавам още преди времето, когато внасяше "заповеди за уволнение на правителство" с цвинокио шумкарски, а серго им викаше: "Здравейте циркаджии!" Няма по нагла, по самонадеяно и отвратително парадиращо същество, имащо се капацитет в много области, в т.ч. и футбола! Той заради него именно има загубени 5 баса от банкянския тулуп.

Коментара е едно от обясненията защо Москов и приятели прогониха над 3 милиона българи. Докато има българи неразбиращи празния поглед, користния характер и нулевите управленски възможности на Петър Москов народа ни все ще е прецакан и измамен от дребни тарикати като този бивш министър. И ако не правите разлика между няколко хиляди и няколко милиона то опитайте да ги остойностите с единичнита им цена, да умножите милионите и хилядите по съответните им цени и след като ги сравните ще установите разликата в цената. Така по-лесно се разбира какви са загубите.

Този не го ли осъдиха вече? Егати мудното правораздаване! Отмениха му всички промени, БЛС го осъди, спряха изпълнението на "реформата му" за влизане с ЛК като показаха как с ксерокопие се регистрират... наводни българските аптеки и болници с ваксини, които са забранени в ЕС... Какво още трябва да направи, аз ад го съдят?!

Промените са отменени по формални причини, а не заради извършено престъпление. Примерно, постановлението на МС за приемането на Националната здравана карта е отменено, защото не е било публикувано в държавен вестник. Подобна глупост не може да се напише от адвокат, извинявай много!

един министър да свърши малко работа и да тръгне да реформира и ще го изкарате по черен от дявол..луди хора!

Каква реформа ?Реформата му с ваксините?