17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Немам думи

''заместник-главният прокурор Иван Гешев и заместник-ръководителят на Специализираната прокуратура Кирил Пейчинов представиха подробности за досъдебното производство за данъчни престъпления и пране на пари. В хода на процесуално-следствените действия са иззети суми от 10 млн. лв. Събрани са доказателства срещу Маринела и Ветко Арабаджиеви, за които бе издадена Европейска заповед за арест. Тогава бе задържан синът им Вълчо Арабаджиев, който е с повдигнато обвинение за данъчни престъпления и пране на пари.'' Четете всичко, а не избирателно. Ще платят данъците, но прането на пари си остава за разследване и като обвинение. С дуги думи, не ги чакайте да се върнат.

Ех ветко, Ветко, защо чака толкова време да се отчетеш? Създаде си толкова излишни неприятности! Ако си го беше правил както досега редовно на когото трябва -нямаше да имаш неприятности ти и семейството ти!

Ветко Арбаджиев е наш човек ;) "Маринела" - хотелът на Председателството; Хотелът, впечатлил евро гостите с писоарите във форма на женска уста; Хотелът, в който домакините спретнали алкохолния младежки маратон с голите мацки... ... Хотелът се проучи в Европа и Ветко трябва да се пипа с кадифени ръкавици...

правилно решение на другарите съдебни заседатели, заслужиха част от член.ският внос!

1 декември 2012 година???????знаете ли че има давност???? до незнам си кога 2018 година някой ''дължи'' някакви си милиони ама нападжиите не са ги потърсели когато трябва а когато са им наредили защото явно сега няма как да им паднат измислиците в съда като ги няма титулярите... Пореднат глупотевица с имена които дразнят много българи заради възможностите им..

Schilo

Май се е отчел накрая?

Те алкохолика Московски изкараха невинно ангелче та тоя ли!

Комуноид комуноида око не вади

правилно решение на другарите от съда

като си платиш и невинен като агънце ще те изкарат,такова е положението в тази държава ...

А сега може ли да се прибираме??? Че бая почивка откарахме...

да другарю може

да се закрива тая държава.

Каква изненада, рийш ли!

Абе тия, чакаха на КПП то да се върнат в България. Още ли не могат да минат границата?

А!

След като управляващите са професионални рушветчии се получава точна така !

ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ

Ще ги вдигне, иначе откъде пари да си плаща за протекцията на бг политиците. Сигурен съм, че до края наседмицата ще пуснат сина му, а до края на другата и той ще си е вкъщи, олекнал с няколко милиона заминали накъдето трябва.

Правилно решение на Адм.съд,което показва още и ниския административен капацитет на НАП!

Платил си е и скоро ше се върне на бял кон. Пример от него ще вземат Банев и Миню и приказката ще има щастлив край. Според мен всеки ги е знаел, че са такива, както и мнозина други, но тези отказваха да се отчитат. А на кого, мисля всички сме наясно, на Бойко Изтребителя!

Миню си е плащал редовно, неговата работа е по-рискова и рушвета е мноооооого по-незначителен на фона на далаверата, която покрива. Той просто трябва да полежи малко в болницата за да е доволна танте Меркел. Както казваше дядо ми: Всички са навързани като свиснки черва или по дефинициите на ДС, си ги подават "на синджир".

Е нали трябва да раздава парички на властимащите! Та за това! Много е просто бе овце!

Е няма такъв съд! Този го търсят за пране на пари а той се укрива а съда му разблокира сметките. Чудя се, защо на обикновен човек могат да запорират пенсията за дължимо към ТЕЦ и ищеца да си прибира задълженията. А при този, държавата не може да си прибере дължимото ДДС след като в сметките има повече от дължимото. И след като е издирван за пране на пари и се укрива, как така ще му свалят запора?! Живеем в абсолютно корумпирана и безправна държава!

На дебелата свиня май и бръкнаха в г-за.Пореден шамар за слугинажа на ГРОБ и обслужващите калинки.

akutabi@

Абе братя българи не разбрахте ли че дето са парите там е истината в тази фъшкава държава

Когато в НАП и прокуратурата си назначил послушни хора без нужната квалификация и образование,и когато ги използваш като бухалка,не само ще вдигнат запорите,ами сега Ветко ще си търси от държавата и пропуснатите ползи,които ще да са много повече от 600 хил.лева данъчни задължения. Освен това ще бъдем осъдени и в Европейския съд за правата на човека,заради кретенските изпълнения на Прокурора Гешев.

Е много шум и пак за нищо . Старата песен си върви ..

- фирмата са написали възражение до НАП заради прекомерно наложеното обезпечение, като са предложили други имоти за възбрана, предимно магазини, но след като данъчните не са отговорили, се е стигнало до дело в Административен съд. - T.e. някой от данъчните не си е свършил работата да напише 1 писмо,но наказани и уволнени няма да има нали така, все пак и данъчният не е случаен, а точно за това поставен там.. да се прави на луд, да тормози дребния бизнес, а на хора като тези да има реверанси срещу съответната сума. Наказани и уволнени няма да има, все пак сме в България.

То се знаеше, сега остава да се върнат и всичко ще е по старому....

Това означава ли, че сега могат да си теглят пари където и да се намират?

само ще превеждат на когото трябва - ха ха ха

Всичко е точно.В мутристан няма такова понятие "СЪД"Виж ти ,сега ще станат потърпевщи и ще осъдят бедния българин да им плаща пропуснати ползи. Какво търся още тука?

Arcadium

Ветко и Маринела поздравяват всички от ЮАР. Наздраве и от Галеви.

Интересен казус. Обвинението е за пране на пари, а другото са задължения от порядъка на 600 хиляди и запор върху 16 милиона е само пълнеж. С други думи как се освобождават 16 или там колкото милиона, при обвинение за пране на пари без упомената сума ?

Избори се задават ,пари трябват ... Да се чустват подсетени останалите да внесат в касата при цв.цв. необходимата сума...

гешев,тъпако какво доказа дръж се за палците на ветко

Нали трябва да си плати от някъде. Без пари как да плати ?

Арабаджиеви ще дръпнат сега едно дело за пропуснати ползи и ще им опростят и данъците..

става с много пари!

Поредния път, в който цацаратурата става за смях.

рибата се вмирисва откъм цацата...

Арабаджиеви, Баневи , Велковци, Герговци ....АБВГ та до Ниновци и т.н. до "Я", че то Партията кърмилница запълнила Азбуката с отявлени олигарси, приватизатори, ликвидатори и унищожители на всичко държавно...!?!?!?

СРЕЩУ КАКВА СУМА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТОЗИ СЪД СА ВЗЕЛИ ТОВА МОРАЛНО РЕШЕНИЕ !!!! ДА СЕ ОБЗАЛОЖИМ, ЧЕ НЕ Е ПО-МАЛКО ОТ МИЛИОН НА СЪДИЙСКО ГЛАВЧЕ !!!!!

той е специалист по тези въпроси!

Ами оправили са си живота и са си заработили пенсията хората само с едно дело! А я си представи, че 3-4 такива дела им се паднат - оха-а-аа...

Този ГЕРБАДЖИЯ напълно е скъсал с действителността, все оше се водим правова държава въпреки вашето управление! От вас може да се очаква всичко да ни бесите по клоните или да ни набивате на кол!

Вълчо вие от кеф? Ще развърже кесията, то се знай! Особено за "наши хора" и за благосклонни магистрати...

А там с щерката на Минко Апаша какво стана?

потриват доволно ръце!

Ще " пуснат" няколко милиона, на когото трябва и пушилката ще мине. Ако имаше политическа воля да бъдат осъдени крадливите олигарси, отдавна щяха да са в затвора. Само по някога се преразпределят активите - от една групировка към друга, с което икономиката не се променя, защото , когато с капитала нищо не се произвежда - той е обикновено богатство за прахосване...

Идат избори, разберете ги хората, трябват пари за кампании, моля ви, не възпрепятствайте даренията в добри каузи!!!

"..Съдът вдигна запора върху имоти и сметки на Ветко Арабаджиев..." Някой да има изненадан?

Кой цар - цар. Това е положението.

Е то ние всички знаехме, че това ще се случи. Сега може и Баневи да освободите. Стига с тези PR акции.