Съдът в Страсбург осъди Русия заради Политковская

Руската държава не е изпълнила задълженията си, свързани с ефективността и продължителността на разследването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия е зло.

по тази логика бг може да бъде съдена до безкрайност защото тук има толкова некадърно разследвани и неразкрити убийства че държавата може да фалира и щом съдят една страна за неразкрито убийство то и цяла европа може да попадне в това число

Ами Луканов?

а турция кога ще осъди а израел ?

С тези коментари в стил КГБ "ама еди кой си...." моля да си ги пускате на роднините.

Русия - носителят на знамето на свободата и демокрацията!

ЕГА ТИ СЪДЪТ-ОСЪДИЛ РУСИЯ ,ЗАЩОТО НЕ НАМЕРИЛА УБИЕЦА...ЧЕ ТО БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА Е ОСЪДЕНА ПОНЕ 50 ПЪТИ ЗА ПОСЛЕСНИТЕ 20 ГОДИНИ...

долу ръцете от путин! невинен е, и още страда за загубата на политковская

Тоя съд, като че лие създаден за да се ползва от разбойници - последно "Наглите" осъдиха България. Та не знам как да му имам доверие...

Само Съдът в Страсбург ли не е разбрал, че поръчителят отдавна е известен? Това е онзи същият, който отрови Скрипал и засреля Немцов – падпалковник Пусин

Навъдиха се калабалък съдилища в Европа в служба на Сорос. Кой ги бръсне вече?

Страсбург кретените да осъдят Америка за Кенеди първо и после да скимтят като плиткоумна глутница против Русия.

Та те са двама Кенеди, а не един. Значи две присъди им липсват. Продажен и политизиран съд, ето това е Съда в Страсбург.

А кога ще осъди буш и нетяняху за масови престъпления?!

Е, вече разбрахме, че "оценяват" Политковская / може би Политиканстваща на български/ на 20 хиляди евро. Като годишната заплата на българска гледачка на бабушкери в Германия...

Слава на Русия ! Западът да го ду ха !

Политковская, Немцов, в UK Литвиенко и сем. Скрипал - всичко това са активни мероприятия на англо-американските тайни служби. Случаят с папа Йоан-Павел II не прави изключение. Наричат ги false flag operation.

Хващай дедовия и в устата

Е. Би. Се в тлъстия. джендърски г. Ъз, соросоидче слу Зе. Сто !

Хващай дедовия и в устата

Явно който е поръчал той е и седнал да съди.

Да го духат евросъдиите!

Поръчители са бандитите от ЦРУ, както за Политковская така и за Борис Немцов с цел да се дестабилизира Русия и да се дискредитира името на другарят Путин ! Била "критикувала Чеченските власти и Путин" !?? ...ами те и сега ги критикуват и се пишат какви ли не глупости в руските медии и интернет можете да прочетете какво ли не бре джендъри ! Това значи ли че трябва да ги избият тези хора , или са ви наредили да внушавате точно това за което и бяха убити !??

Е,и? Ща плащат та свят ще им се вие

Дали съдът в САЩ е установил за 50 години кой е поръчал убийството на Кенеди? Само питам! И втори въпрос: Дали съдът в Страсбург ще осъди също така и САЩ, защото не е положило всички мерки да разкрие поръчителя?!

За да спре спекулациите ето нещо от правото на другата страна: 15 декабря 2015 года президент РФ Владимир Путин подписал закон, позволяющий Конституционному суду полностью или частично игнорировать резолюции Европейского суда по правам человека. Кратко и ясно.

на Савушкина бре

Дебил цитира се закон,а полическите лакърдии са за такива едноклетъчни като теб който дори едно изречение не може да подреди.

Тоя измислен съд кога ще осъди Германия, Франция? Пълна измислица е този съд.

Политковская я уби миждународнио имитиааализм, братушките са пак жертвения агнец, там таквиз рабуути съ ни случват...мойту мнение, че пак съ виновни ингилизити...

това е долна и мръсна капиталистическа пропаганда, целяща да засенчи успехите на руските трудещи се на трудовия фронт!

доста плоско.

От шебек какво да очакваш да ти напише роман.Тъп субект,тъпи съждения. Ето решението в оригинал. The Court held by five votes to two that Russia was to pay the applicants 20,000 euros (EUR) jointly in respect of non-pecuniary damage. Шебек да ти преведа ли целия документ или само последните три думи-НЕ ИМУЩЕСТВЕНИ ВРЕДИ.

и боклуци си останахте

плоско я,типично по руски

Присъединявам се! Царят и петте му деца също ги убиха американците и Сорос, а пък краварите приписаха убийството на светлите революционери!

От 20177г Русия не си е плащала вноската към Съвета на Европа. Преди това руските депутати в ПАСЕ бяха лишени от право на глас. Според правилата на организацията, страна, която в продължение на две години не плаща вноските си, следва да бъде изключена. 2018г още не изтекла, но де факто Русия се е оттеглила. Та тази организация от тук нататък може да издава колкото си иска присъди. Това са фактите без грам сантимент или симпатия.

От 20177г -> 2017г.

глупости

щото вноската е все пак голяма. ами да ривът.

А кога наследниците на Кенеди ще подадат в Страсбург против държавата САЩ ...

ЕСПЧ към Съвета на Европа е организация към която САЩ нямат отношение. И на американското правителство му е през Сената кой ще подава жалби до тази европейска институция. С Китай или Индия е същата работа. От Тази година така е и с Русия.

Това е шанс за обикновените руснаци от южна Русия ,да си търсят правата в Страсбург . Беше извършено етническо прочистване в Чечения и там вече го няма една трета от населението а именно руското . Желая им на руснаците да не са винаги опозиция ,а да си търсят интереса . Аз макар и русофил се дразня от първосигналните им реакции и че им липсват дълбоки познания за света . Какво им пречи да се вслушат в Страсбург и ако е Кадиров виновен ,нека си лежи присъдата .

А защо никой не подаде жалба в Страсбург за това че в България правителството за 30 години докара хората да се самоубиват от мизерстване? Защо ЕУ-ЕС си затваря очите за българските мафиоти? В България колко човека на годината се самоубиват, а политиците безнаказно продължават да дерибействат?

Шило

И няма никаква политика в решението на съда?!

Ние в русското пасольство не харесваме такива новини!

Шило

Я кажи, как така стана, че Дони приклекна на Путин?

с най-новите росийские оружия

много си нервен нещо.

Ето къде е спасението за българите от българското ''правораздаване'' защото в Русия са установили, заловили и осъдели престъпниците а в България всички реални престъпници са ''неизвестни за цацаратурата и така даже до съд не се стига.. А тоя еврогейския съд просто е пръднал с това си заключение 'не са хванали поръчителя'' и трябва с години да търсят нещо за да задоволят каприза на родата и вместо да вкарват ефективно престъпници в затвора..

Егати обвинението: "не е изпълнила задълженията си, свързани с ефективността и продължителността на разследването" !!! И как го прецениха. По същата логика, фамилията Кенеди, може да претендира за милиони!

се сетиха. сега ще дойде вест за новичок или за нещо друго.

Абсурдна ситуация, казано по друг начин та..ш.ак

Мислех че журналист струва доста повече,но щом великия евросъд го оценява на 20 000 евро значи всеки ще почне да трепе и без това некадърните на днешно време журналя,и нека обидените от тия мои слова да си се обиждат на евросъда че ги е оценил наистина реално

със скалъпените тези е така, евтини са.

Шило

Точно