Съдът прекрати делото срещу полицаите, ескортирали "Поршето" на Любенов

Според СГС има съществени пропуски в обвинението и затова го връщат обратно в СГП

Обратно в новината

Коментари - Съдът прекрати делото срещу полицаите, ескортирали "Поршето" на Любенов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма вдигнете им заплатите на горките полицаи, бе! Те мили душички, ама гладни…

Туй е ясно. Още един-два пъти като се препрати насам-натам делото и накрая на полицаите ще трябва и обезщетения да им се платят... Разбирайте - с парите от данъците ни. Т.е. от вашите даници, щото аз щастливо вече 7 години плащам данъци в друга страна...

Неграмотна полиция! Такива преписки или дела да се възлагат на утвърдени , авторитетни и компетентни служители от ДАНС.Тогава нещата ще потръгнат!

и защо протестират за промяна на законите??? Закони имаме, ама тези дето трябва да съблюдават спазването им, са най-големите престъпници!!!! За 200 лева подкуп съдействаха за убийството на човек и сега имало пропуски? Дано попаднете в спешното на хирург, роднина на загинал заради вас, свине с фуражки!

Има ли изненадани, от българския "съд и прокуратура"?

Путин е виновен!

ГЕШЕВ е виновен!!!

КОГАТО ПОЛИЦИЯТА СЕ НАУЧИ ДА РАЗСЛЕДВА ПО НПК, А ПРОКУРАТУРАТА ДА ПИШЕ ЧИТАВИ ОБВИНИТЕЛНИ АКТОВЕ, ТОГАВА БЪЛГАРСКИЯТ СЪД ЩЕ ЗАРАБОТИ. СЪДИИТЕ РАБОТЯТ С МАТЕРИАЛИТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА. ХА СЕГА, ПОЗНАЙТЕ КОЙ НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА. ЛАИЦИ.

много добре знаят, и полицият как да сбърка, и прокурватурата, и съдът как да се намеси от малката грешка да направи голям проблем.

Какво го мотаят този случай е кристално ясен. Има подкуп и неизпълнение на служебните действия довели до убийство и друг тежко ранен.

Кара "Критика на чистия разум" на Е. Кант да бледнее!

и веднага КОРУПЦИЯТА СПРЯ!!!!

Този с поршето има парите за адвокат, който се познава добре със съдиите...

"Кучето" е заровено в Конституцията, която уж заради "демократичните ценности" направи нашата съдебна власт "най-независимата" на света... Помните ли, че преди да дойде на власт Тиквата обещаваше възмездие за кражбите и грабежа и за промени в гнилата съдебна система ? Даже по едно време говореше за свикване на Велико народно събрание, което да направи тази власт зависима от народа, като прокурорите и съдиите да се избират пряко от хората ! Но като се усети, че и той и неговата шайка ще имат нужда от милосърдието на "независимата" съдебна власт взе да се ослушва като с.виня в картофи ! Даже направи всичко възможно да се обяви за "незадължителен" резултата от референдума организиран от екипа на Слави... За българският "независим" съд доказателствата срещу платежоспособните престъпници почти винаги са недостатъчни и спорни...

Къде на света се избират прокурорите от народа? Я стига глупости. Избираемите длъжности са само за някои главни постове като кмет, правителство и президент. Дори началниците на полицията не ги избираме.

В САЩ, например :)

Интересно защо не са обвинени в съучастие в убийство , което се е случило .......

Добре бе тия дебелогъзи ушеви свине получавят двя бона зяплата езимат подкуп 200 лв и се продават.тия трябвя да бъдат оставени само на подкупи и газиряна вода дейба дебелогъзите лайна

TUFLETZI

5 години съдят убиеца та Милен Цветков заснет на камери със самопризнания тестове всичко. И пак не е ясна работата. Или съда е малоумен или нас правят на малоумни

Демокрация и лгбт++.. оправяйте се

Съветска власт и вГЪЗрожденска тъпота

Няма доказателства.

Ако някой не е разбрал - делото се точи докато изтече срока на давност. Най-лесния начин е да прокуратурата да поиска нереално завишена присъда, която всеки съд ще я отхвърли и така колко годинки са необходими за давност.

А какво се случва с тариката с поршето и той ли е под гаранция на плажа?

на немърлив прокурор СГС с определение ме посочва грешките !

Хаха, със/ без Гешев все тая...

Съдебната система няма нужда от реформа, а от закриване и откриване на ново, току що завършили студенти.

Но не студенти завършили НАШИЯ Юридически факултет, където са обучавани, изпитвани и пресявани от същите тези "юристи"

НЕ Е ПРЕГРАТЕНО, А " ВЪРНАТО НА СГП"?! САМИ СЕ ОПРОВЕРГАВАТЕ. ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДЕЛО НЯМА ПРОДЪЛЖЕНИЕ И ВРЪЩАНЕ В СГП.

да се ескортираме !

Всички сте ПОЗОР И КОРУМЦИЯ а страната ни е корумционна кочина.

... ПОЗОР И КОРУПЦИЯ* ... предполагам сте разбрали

Туп, туп, туп, ......пет години... туп, туп, туп, ....още пет...туп, туп....

Интересно десетките запетайки, които са в излишък в текста, дали са от решението на съда или са дело на автора на материала?

когато българина разбере, че е виновна не прокуратурата а българския съд може и да станем нормална държава! 50 години след това!!

Така ли.. ти да видиш. Аз пък си мислех, че са виновни само руснаците, и най-вече Путкин.

Когато корумпираните ченгетата и мутрата биват разстрелвани на място на катастрофата.Това което корумпирания съд върши е подигравка с правото.Престъпника трябва да има само едно право-да бъде ликвидиран.Иначе пияния Ставийски - условна присъда , седераста Маричков -убил човек-вместо да гние в затвора раздава мъдрости и пробутва мизерната си музика.Рязания турчин още не е съден.Жалки двойни стандарти.

Никога няма да има оправия бе, човек. Ние ще сме една страна като Хаити или Ямайка. На първо време още с поносима престъпност, после като останат само закърнели мозъци, които в чужбина нямат реализация, и когато колапсът на здравеопазване, образование и обществен ред ще е тотален, е тогава вече ще сме баш като Хаити, Барбадос, Ямайка и Монровия.

Сменихте главния прокурор,и Какво стана ? Едно голямо нищо, както всичко в България.

Не знам дали е известно на редакторите, но ""Поршето" на Любенов" е редно да бъде "поршето на Любенов".

или, може би "Поршето на любенов" ?

Много си далече от логиката.

Може би. Но се стремя да се придържам към правилата за правопис, а те са ясни.

"Посоченото, се намира за необходимо да бъде предмет на нарочно изявление, доколкото видимо е, че както се посочи вече, се инкриминира престъпление по служба - въздържане от изпълнение на предписани по закон задължения, като в рамките на фактологията, изложена в обвинителния акт, се съдържат поредица от действия и бездействия на длъжностните лица." Сигурен съм, че четейки горното изречение, на прокуратурата няма да и стане грам-ясно защо точно и връщат обвинението

Едни пари са сменили собственика и т.н.

Уволненете шефа на тези милиционери.

Ясно, пак истории на б ъ л г а р с к и я етнос!

За това с

Хайде сега прокурорите по делото да си вземат куфарчетата и да си ходят на село да копат картофа. Значи това да сигурно трима прокурора с по 5000 лв заплата, които за 8 месеца не могат да напишат правилно едно обвинение при изяснена фактология.

Много, ама много си далеч от "възможностите" , които има съдът за да връща дела...

Какво се опита да кажеш? Ти поне разбираш ли си?...

Заплатите са им по-големи...

Да ти пикая на съда,да ти пикая на държавата!

В случая съдът е в правото си. Даже е направил повече, защото можеше да даде ход на делото и после да каже, че ги оправдава, защото обвинението е калпаво. Сега още от начало са им казали на прокурорите: “С това калпаво обвинение нищо няма да стане, за това дайте на ново”

Някой трябва да бъде наказан - или обвиняемия, или следователя, или прокурора,....или всичките!

Трябва да има такъв закон. Служител на държавата който види престъпление и не вземе мерки в съучастник. А върнати дело автоматично означава наказание за тези които са го подготвили. Така няма да могат да се прикриват един друг. Щото в края на годината тези пак ще си раздадат бонусите за добре свършена работа.

има термин 'бездействие'. и когато ти е работа а не се мръднеш е именно престъпно бездействие.

Това е статия от днес ..... " Задържаха 29 пияни и 8 дрогирани шофьори за ден !!! ... Най - малко по 100 който не са хванати ?! Е питам аз, това ли е държава с камикадзета който дебнат на пътя да убиват .. ама вие пръдължавайте да ги толерирате и пазите докато изчезнем като нация и народ . Гледайте стаж, пенсия и 12 заплати пък нека се трепе народа...

Закривай територията. Светът няма нужда от боклук.

--------- Обвинителният акт на Софийска градска прокуратура беше внесен през май, а сега Софийски градски съд се произнася, че им го връща обратно заради съществени нарушения. --------- Сега калинката, която е написала обвинителния акт да й спретнат една дисциплинарка. Може по закон и по вътрешните им правила. Ама гарван гарвану .... Т.н. правосъдие може да бъде пробито на три нива - или разследващите умишлено ще съберат негодни доказателства, или прокуратурата умишлено ще напишат нефелно обвинение, или уважаемия съд ще "отсъди по съвест " в интерес на джоба. И така на три инстанции, само мизата се качва. пс. Кво стана с онова прокуроско синче, дето утрепа двама човека на тротоара на бул. България?

Ето от тук трябва да започне реформата. Един прокурор може един път да внесе обвинителен акт, който не отговаря на съдебния процес. При втория такъв случай се отстранява. И 90% от заплатата на прокурора зависи от спечелените дела. И за да не се занимават прокурорите само с крадени кокошки, то всяко ниво в прокуратурата се занимава с дела от съответното ниво. Демек - с дребни кражби се занимава само стажант прокурор, за да се издигне.

Ако някой си направи труда да влезе в сайт на който и да е съд ще установи, че повечето наказателни дела са споразумения, т.е. договорка. Е за това не могат да напишат читав обвинителен акт.

Заплати им дайте на корумпираните полицаи.

Браво ! Така се прави. Докато се продължава в този дух, никога няма да има ред и дисциплина нито на пътя, нито в редовете на КАТ. Всичко е наред в тази така наречена "държава".

Гарван гарвану око не вади

в Синагпур се нашмъркай и карай ... приятно...

Още един магистрат си купи хотелче в Гърция, да му е честито!

Полицаи, прокурори, съдии се прикриват един друг. Мафия !

Това е най-страшната мафия.

От как ОПГ ГЕРБ “ Групировка за Екстремно Разграбване на Булгаристан“ започна да завладява прокуратурата. Всяко действие или бездействие на цацаратурата, пардон гешефтурата, пардон на следващатурата е користно. Няма професионализъм, няма безпристрастност в името на обществото, народа, а за държавата и дума да не става. Има кариеризъм, мъни, мъни, влияния, корупция, те тава е. Който и да дойди на власт. Мат'ряла ни е такъв ПРОСТ, ТА ДРЪНКА !!!

Проста кочина създадена от българите, наречена България. Има убит човек в резултат на корумпираните полицаи.