Съдът отмени заповедта за арест на кмет, заподозрян за купуване на гласове

"Семейството ми цялото е стресирано, аз съм стресиран, съсипаха ми бизнеса", оплака се Георгиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ги мама им деба комунистическа

Жив е,какво се жалва?

goose

Как точно се съвместява "Съсипаха ми бизнеса" с кметската позиция, при положение, че имаш изрично изискване да скъсаш с всички фирми, които си притежавал или в които имаш участие преди поемането на поста?

Чашков' Чашкооов.

Поредния кьорфишек на другарите Радев и Рашков издиша,както и за подслушванията и всички други простотии.Най лошото е ,че бая паплач са лапнишарани и най вече умните от чужбина.хи хи хи

Списъка с гостите за сватбата, да видим кой кум, кой сват ;)

кой на булката брат

Кмет с кафе и магазин в селото?! Т.е. Всичко при него и от него?! Аман от герберски феодали!!!

Тъпак! Иди и ти в някое село и ставай феодал бе! Кой те е спрял да се развиваш и работиш за своето благо и благото на народа?!?!?

Тези работят само за тяхното си благо.

Всички работят за тяхното си благо. Всички. Тези които ти говорят друго са и лъжци. Един от начините да останат на власт е да ги изберат отново ... което става по два начина, но при всички положения с повече от 50% от гласоподавателите. Та 3 мандата тоя е кмет ... едва ли е без подкрепата на над 50% от хората в селото.

goose

Законът? :) Където явно е записано, че кметът трябва да прекрати участието си във всички дружества преди встъпване в длъжност?

до дупка тарашо!!!

Вече трябва да сте благодарни, че не сме 45-та година. Щяха да ви убият всички кметове на ГЕРБ за една нощ, вас и семействата ви :(

Ти явно си толко нищожен, че нямаш нищо и не се притесняваш от такива разстрели без съд и присъда. Бляна на малкия човек - Да види как и успешните плачат..