17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Залога На тези избори е голям Кгб впрегна всичко което има под ръка Мутри престъпници олигарси и старата комунистическа номенклатура. Всичко този път е хвърлено срещу спирането на възхода на родината ни.

Какво друго може да очаква обществото от хора, които имат авторитета на отдавна доказани гювендии!? А ВСС и Инспекторат непробудно спят .

Бай Василе,когато се освободи отчеството от ГРОБ-Хунтата, кого ще турим за цар? Зер,тебе се пада най-първата служба.

Ако този жалка мутра бъде допусната да създаде партия, ще се наложи доброволно да напусна тази смрадлива територия. Няма такава смешна държава, абсолютна подигравка с нормалните хора и техните съдби.

Простакът, който коментира за черепаха (от руски костенурка), откровено е неук и по теорема е привърженик на пълнещият чекмеджетата си с обществени ресурси Боко Тиквата. На фона на чалгата Слави, на фона на чиито чалгаджйски припеви младите хвърлят гьобеци, Божков-математикът си е ОК. Привържениците на Слави разпространяват по Фейсбук томболи или ребуси за малоумници, наградата за които е 80 бона. Та от тримата изброени кого да изберем? Или да решим Минчо Релсата или да ни купи Марешки (дава 5 бона, за да гласувате за него, уж като гаранция...)

Тоя боклук черепахата и той чЕка да докопа властта. Да го ДУХА. Няма място в България тази отр*епка. Няма да има и регистрация за измислената му партия

И защото някаква гешефтарска подлога не била уведомена ''в законовия'' срок сякаш при тях всички срокове се ''спазват'' ама не съм чул някой да е махнат...С тези си игрички само настройвате повече хорта срещу вас вмесо да пуснете който иска да се регистрра да учасва и каквото хората кажат...

Нищо ново под слънцетое в боковата тертория....

Мунчо му верва на тоя, нали сам си каза, сега да му съдейства малко за регистрацията та наесен да го подкрепят

Българският съд услужливо отлага всички дела свързани с тоя долен боклук.

Незнаех че българския съд сам си 'събира'' доказателства и сам си ''вкарва'' делата'' за разглеждане че видите ли и сам си ''отлага'' нищото... Я питайте боко дали са ''долен боклук'' мангизите дето е прибирал с години????? от Божков

И защо пък регистрация в България!? След като иска да учреди такава в ОАЕ -Дубай, да си я регистрира там; хем и учредително събрания и то "легитимно" е имало. Някой да си спомня "царското движение" и участниците в него от времето на Франко!? Да са участвали в българският политически живот.... Май ние българите сами си клатим лодката но и претендираме, че се пълни с вода

Днес дали ще напълниш поста си с малоумници! Един вече се е кандидатирал за "предводител" Надали обаче прави връзка с "царистите" от времето на Франко , до появата на царя в Република България. Ама нищо то и маймуните са така, пробва дали банана влиза отзад и тогава яде. За банана е ясно -ще им влезе, ама какво ще ядат е съвсем друг въпрос. Както казваше един друг коментатор във форумите "ТРОЛЧИЦИ РАЗНИ"

Абе убиец, мръсник стига си показва мутрата бе идиот. Ще си го получиш бе олигофрен

Бате Васко, пусни клипчета как Севда Тъпото идва всяка седмица в офиса да ти отказва :)

На майка ти хунтата, Божко!

Крадеца вика дръжте крадеца

Избора на този, макар и с прякор ,,Черепа", не е лошо решение дори само по причина, че не е бил крадец на коли в Западна Европа и не е лежал в затвор в Чехия. Защото вече ни писна от бивши затворници във властта и в охранителните фирми!

Що ми се привижда гледката лъв в устата на хипопотам?

Тази партия не беше ли учредена в Дубай? Дали отговаря на дубайските закони?

Като дойдем на власт,ще има безплатни,празни билети за търкане за всеки българин.Обещавам.

пак за всеки българин - а за нас пенсионерите по петдесет билета до изчезването на пандемията (или на "пенционерите")

Ненавиждам го този човек, опичайте си акъла за кого ще гласувате и на чия страна заставате..Няма капка срам поне да мълчи..

Тука като че ли стана вече - една напред, две назад - вече който и да ти се предлага да ти става представител, все има някакво тъмно минало и странни зависимости. Няма ли най-сетне да се случи тази лустрация или само ще ни гъбаркат, че даже започват и да си вярват. Със сигурност ни е гарантирано шоуто как себеподобни, се ритат по кокалчетата. Аз, докато не видя политик, без охрана, в градския транспорт, спокойно да се рахожда по улиците, не вярвам на лакардии.

По тези земи такива няма. Ако искаш да видиш се премести в Австрия, Щвейцария. Има и в Португалия - президентът им е свестен човек. Иначе нищо ново в нашата Родина - мутренски, цигански и ченгеджийски номера.

Не приятелю, не си прав. Както виждаш по време на протестите на ОСТАВКОПИТЕЦИТЕ, масов вой имаше за бити, пребити и и'бани - както виждаш единствено се охраняваха МС, НС, и разделението на фракциите "фили" -"фоби". Предполага се, че при отказ на регистрация отново ще има "непредизвикани протести" на фенове и поддръжници. Така е при демокрацията, разбирана от всеки според "голямата си нужда". И какво пък -нека се регистрират -въпрос на мъдростта на избирателите до къде да ги допуснат. Вероятно "яслата" е доста голяма за да има "овце" и за нея, ама кой ще пази "овцете" от вълците с овча кожа -е въпрос на "стаден инстинкт"

Ама голям фантаз имате, колега. То още от родово общинният строй щом има "бащица" има и мераклии да го шитнат с надеждата да седнат на покритият с кожа камък, а красавиците от "общността" да му правят азиатски масажи. Помниш ли възклицанието " И ТИ ЛИ, БРУТЕ!" - Фата Моргана -ПОЛИТИК БЕЗ ОХРАНА....

парламентарни избори на мутрите!

Здравейте. Доста парадоксална история. По една причина една държава създава Олигарси след това започва да ги преследва и пресира! Извода е един и нека всеки сам да го разтълкува. Това в момента е едно иронизиращо поведение на две лица "крадецът казва дръжте кръдеца".Лицата са ясни г-н Божков и държавата. Така и няма да се намери кой е информирал лицето "х" че евентуално има обвинения и ще му бъде търсена отговорност. Важното е че лицето е напуснало "сполучливо" страната. Господа!!!!!!! Нужни са много СРС-та за да има яснота кой какво върши и какво говори. Не виждам каво може да притеснява всеки един гражданин на страната при положение че не върши злоупотреби.Изминаха години, да не казвам и повече от четвърт век. И какво? Какво ли! Няма ни един осъден. Колко страшно.....!!!!!!!

Не е ли странно някой с прякор Черепа да говори за закони..?!

ако ще си говорим за прякори, всички мутри си имат такива, дори и най-високопоставените:)))

по-горе говори достатъчно А партия можеше вече да си е направил ако искаше

Как се фалшифицират избори 4 сезон, 3 серия

Говнаяне лягай си.

убиец и изнасилвач - това е божков черепа.

божков, боко...все тая, един дол дренки.

а стига бе - изнасилвач, на баце 'куриерката' не я е пипнал даже

Я ни разкажи как те е изнасилил или убил някой от познаните ти мизерен лъжец и набеждач такъв. Нещо доказано от Каскета има ли?

Само купен вот!

Малко ли има бивши работници към национална лотария, махалите на тъмнозелените, все негови работници

Гешо, Каскетче гнусно, не разбра ли, че не ставаш за главен прокурор? Най-много за мутра на паркинг ... айде бЕгай с 200 като Барни Ръбъла ...

Голяма работа не му регистрирали партията! Какво толкова-прави коалициа със ние гражданите и готово. Тъкмо ще налее пари легално, а не една бивща омбудсманка да се чуди как да обясни от къде си финансира предизборната кампания.То и викането и хвърляне на яйца струва пари.

"Преди година #хунтата започна атаката си. Грабиха, унищожаваха, репресираха, експроприираха, заплашваха и манипулираха. Погазиха закони и Конституция." Исках по-точно да кажа: Преди 25 години започнах атаката срещу държавата. Грабих, унищожавах, репресирах, експроприирах, запхлашвах и манипулирах. Погазвах закони и конституция. Ваш Божков

Като няма лотария, поне да има партия е решил измамника магураджия. За него е важна далаверата.

Поне не е лежал в Панкрац за автоджамбазлък като един друг фалшив герой на име Тиквоний :)

И кой го обвинява: Гешефта, завършил школата на МВР, роден някъде в софийска област. Няма нито едно спечелено дело. Цял живот на държавна хранилка. Поръчков. Буци, завършил школата на МВР в Симеоново. Член на СИК.

Хи хи хи Аз Бабикян съм хиена лайноядец - не се спирам пред нищо за пари. Аз даже и майка си и синчето си предложих на Мустакатия и на Черепчето като "допълнителна услуга със щастлив край" - сещате се за какво иде реч - все пак парички са а пък ние арменчетата за пари и майките си продаваме.

Че що да не се крие? На Цветан Василев делото вече шеста година върви.

Хи хи хи - Аз Мазния Бабикан, пръв гъзолизец на Черепа от днес ставам първи анален лизач и на Мустакатия от Белград. пък ако плаща добре ще заведа и Хаго - отрочето - да олизва - зер парите на никой не са му излишни.

Защо не? Или си свикнал да си само със силните на деня?

Ама много ми е кеф като гледам аналните лизачи на Черепа и мустакатия как отчаяно се опитват да спечелят грошовете си. Хиени мършоядни - не се спират пред нищо за пари. Даже и майките си са предложили на Мустакатия и на черепчето ама нали да дърти и грозни та не им се отваря парашута. дерзайте лизачи - времето е ваше.

По писането ти си личи, че си от бандата на оня простак Найденов.

Хи хи хи - не си прав. Аз съм един обикновен, тлъст, смрадлив, алчен арменски гъз. моят бог се казва Мамон.

Все по- симпатични ми стават тези нашенци- Божков, Галеви, ТИМ, групировки и т.н.! 30 г. си въртяха коня както си искат, бяха недосегаеми, изпраха бизнеса и... станаха много силни и.... неудобни! Изкараха Божков престъпник, а сега какъвто и сайт да отворя- " Ефбет" се кипри все някъде! " За пари- и- и ли? За много пари!" става въпрос. И в Парламента ни има осъдени, но имунитетът ги пази!

Хи хи хи Ама много ми е кеф като гледам аналните лизачи на Черепа и мустакатия как отчаяно се опитват да спечелят грошовете си. Хиени мършоядни - не се спират пред нищо за пари. Даже и майките си са предложили на Мустакатия и на черепчето ама нали да дърти и грозни та не им се отваря парашута. дерзайте лизачи - времето е ваше.

Гешо, Каскетче гнусно, не разбра ли, че не ставаш за главен прокурор? Най-много за мутра на паркинг ... айде бЕгай с 200 като Барни Ръбъла ...

И му конфискуваха картини! Кражба в 21 век от държавата! Ама така е. 1944 година е все пак!

Появи се Валери Симеонов и реши да национализира законен бизнес! Нямат право по конснитуция! После ортакът на Божков стана свидетел.

И кой го обвинява: Гешфта с жена танцьорка на пилон и Боко чекмеджето. А , и онази с пръскачкште пред народното събрание!

хи хи хи - и кой ги подкрепя? един фигурант и руски ибрикчия и шпионин, един прост като галош каменоделец автор на грозотиите пред НДК, един хайдукатин без едно спечелено дело и един мазен, продажен, алчен арменец като теб Бабикяне. Абе не можете да напълните и един файтон с мекерета.

Делянчо! Мамин красив левент! Модел на мъжко съвършенство! Ти ли се пениш тук?

Неее - бабикян съм. най честният арменец. Изворът на истината. това го каза Канна Рачева. Вярвайте и. Пък за елегантната фигура дебеланко хайде да не спорим. поне съм къпан и не смърдя като теб на пот от 50 метра като прасе.

"Totenkopf" - такваз хубава партия и да не я позволят! И що тъй?

Що за наглост. Да си изчисти името, тогава за президент да се кандидатира ако иска.

Мда, бившият военен министър Н. Цонев си изчисти името / "Тъй като сте абсолютен престъпник....долу на земята!" /, като ОСЪДИ Бокопрокуратурата. А АБСОЛЮТНИЯТ ПРЕСТЪПНИК реди пачки и кюлчета под чадъра на Каскета, докато рекетира божковците. КЪДЕ са 60 млн. лв., прибрани от Божков?!

Много фешън партия. Как мога да се запиша за третия конгрес? Да видя и аз Дубай. После дано се развие тая идея за партийно строителство. Ще се запиша при братя Галеви, да видя ЮАР, после при Цветан Василев, да хапна сръбска скара на брега на река "Сава", а може и на Аруба да ме поканят. Ех, обичам го този български партиен живот. Радев, чакам и президенските-ама в Москва и Пхенян не искам   

Престъпник бил! Престъпник е онзи Найденов, дето е свидетел на гешефта! Как му конфискуваха бизнеса, въпреки че по конституция нямат право!

Найденов тъпата Потка собственик на Гнет ли?

За хазарта говоря!

не той ти е баща

За кой бизнес говориш, хазарта, дрогата, проституцията или кражбите

Хи хи хи - той и Бабикян бил честен човек ама никой не вярва. Даже и Канна Рачева. щото едни 100 000 лева му се губели.

Тоя все повече започва да прилича на Стоян Александров, да не вземе да го последва!

Не знам как хора, които са фенове и гласоподаватели на Бойко Борисов, могат да наричат Васил Божков престъпник и крадец. Голем смех.

А какво ще кажеш за госпожа Импексова?

Очевидно за Божков има реални доказателства, за Борисов не.

нито едно доказателство не е минало в съда.

С моята приятелка Маяма Нолова смятаме, че това е безобразие!

Ха-ха, прокуратурата изтървала законов срок и имало вероятност регистрацията на Божковата партия да не се осъществи?! ... Защо на изборите не участва само Шайката и не вземе служебна победа, а си играем на избори?! ... Ако се приложат законите на физиката, бедна ми е фантазията как ще сурвакат Шайката, когато Тиквата с Каскет падне от власт...

Каква партия, какви 5 лева. Престъпник издирван с червена бюлетина от интерпол, самозаточил се при камилите и руските мафиоти.

За Цв. Цв. може , а за Божков не ! Стана тя какво стана Двойни стандарти ! Революция ще спаси България от Мафията в България !

Да. Чакаме Божков да се върне с брониран влак или с кораб, кръстен АврораII

Пречим на регистрации на партии, правим правила за избори "както ни се харесва", говорим по всички официални медии откровени лъжи и глупости - но като абсолютна истина от последна инстанция...... Още може, давайте, то и при правешкия цар беше така, учениците му това са научили, това могат! Но нека цитираме отново великия Иван Вазов: "Не се гаси туй що не гасне"!

Естествено, че няма да регистрират партия на престъпници, укриващи се в чужбина...то бива демокрация, но чак до там е много пресолена демократичната манджа. Укриващите се първо да се върнат в България, да се предадат на следствието, съда да реши вината им и ако са невинни да регистрират партия. А сега как съда ще регистрира Партия на Укриващите се Търсени Комунисти Аферисти (ПУТКА), срамно и непочтено е.

Естествено, че няма да регистрират партия на престъпници, укриващи се в чужбина...то бива демокрация, но чак до там е много предолена демократичната манджа. Укриващите се първо да се върнат в България, да се предадат на следствието, съда да реши вината им и ако са невинни да регидтрират партия. А сега как съда ще регистрира Партия на Укриващите се Търсени Комунисти Аферисти (ПУТКА), срамно и непочтено е.