Съдът отложи делото за изборите в София,вещите лица не са прочели флашките

Повече от половината от протоколите на СИК не са съпоставени с паметите на машините, за да бъде направено сравнение в колко от тях има числови разлики между записано и преброено

Обратно в новината

Коментари - Съдът отложи делото за изборите в София,вещите лица не са прочели флашките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сокерез, която беше моя избор, преди да си осъзная, призная и поправя грешката в преценката си за Терзиев, май отдавна си изгърмя всички патрони и 15-те й минути слава би трябвало отдавна да са изтекли!

Да се повреди флашка се приема за нормално, но няколко използвани за едно и също е явна измама. Нови изори!

Никакви флашки не се четат. Броят се само разписките от машинното гласуване и хартиените бюлетини. Флашките не играят. Много прост материал остана, че и пише, че и акъл дава...

Бай Ганьо прави избори а? Че и от цифрови технологии разбира... Айде щото си прост да ти го обясня - С цел гарантиране цялостта на данните, те се схраняват да два (минимум) независими носителя - единия са флаш паметите (където данните се съхраняват цифрово подписани) а другия са урните - където данните се съхраняват под формата на хартиени разпечатки (отново, с цифров подпис). Когато има съмнение за манипулация - първото което се прави е да се сравнят двата независими носителя - РАЗМИНАВАНИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА. Освен това трябва да се проверят и висчки цифрови подписи за да се види дали данните на някой от носителите не са манипулирани. Така че, освен ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО четене на флашките трябва задължително да се прочетът и проверят подписите на всяка една бюлетина. Така че, гледайте си животновъдството и не коментирайте цифровите технологии. Затам се иска компетентност която ви липсва.

Безобразно преиначаване на изборните резултати ! Някой чел ли е за Иди Амин и Уганда? Прочетете и ще се убедите,че сме на долен праг стъпало не в Европа, а в света...... по отношение на развитие,справедливост, хуманност и човещина разбира се.Иначе.... по нагласяна на свои хора на " главни" места не само у нас, но и в Европа нямаме конкуренция. Да започнем от банковите сдружения и управи- черноморски и нам какви си.....Искате ли имена или ви е срам?