Съдът оправда Илко Семерджиев за принуда

Прокуратурата ще протестира решението на градските магистрати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е тоя Семерджиев, и за най-наивния е ясно, че е имало злоупотреба със служебно положение и упражнен натиск. Това, че прокурора обжалва е показателно.

Ама естествено, че е очаквал оправдателната присъда. Нима някой е очаквал друга присъда? Хахаха - изсмя се графът на развален испански.

Ако жената ,която обвинява Семерджиев е виновна за кражбата на 1 милиард лева,защо не е повдигнато обвинение на жената??? Малко ли им се струва на прокурорите 1 милиард лева ?

За 3 години "усвоени" 1 млрд. лв...

Съдът опpавдава всекиго,особено някои ,не знам пpосто защо го има.....

Защото подсъдимите плащат на когото трябва...

И сега Асена Стоименова продължава да управлява еднолично. Защо?! И до кога?! Принципалът й министър Ананиев защо не изисква назначаването на нейн заместник? Кой управлява ИАЛ, когато шефката е в командировка и/или отпуска? Подписаните документи от този някой са атакуеми в съда, защото по закон това има право да прави само легитимно назначено лице на длъжност зам. управител на ИАЛ.

да, така е! но не можем да вземем отношениое, не знаем подробности. Излишно е да губим време, да четем подобни спорове.

Че ИАЛ си има заместник от почти година. Четете бе хора не само да плюете нещо от което изобщо не разбирате. А този дето го защитава съда днес унищожи бг здравеопазване по времето на Костов. Той създаде НЗОК. Но явно паметта на народа е къса, особенно българския

Това значи било борбата, кой да държи ръка на фармацевтичния сектор. А ние си мислим, че плащаме заплати на хора , които милеят за здравето ни.

Да,разбира се! Не бъди наивен!

Какво ти разбира главата от фармация, та коментираш. Агенцията по лекарства следи лекарствата да са безопасни, а цените на пазара ги определя друг.

Предлагам Българските политици да бъда т освободени от наказателна отговорност до живот, както и техните роднини!!! Същото да важи и за целия ЕС, по възможност и за целия свят!!! Нашите политици са чисти като арктически и хималайски сняг, те са най-честните и неподкупните!!! Съдебните спорове с тях са чиста загуба на време и пари!!!

Затова са измислени и извънсъдебните, които не са точно спорове, но решават проблемите на съдебните.И те така.

не си в избрани!