Съдът оправда българина, обвинен за тероризъм в Сирия по снимки в униформа

Тези доказателства не са достатъчни, пише в мотивите на съдебното решение

Обратно в новината

Коментари - Съдът оправда българина, обвинен за тероризъм в Сирия по снимки в униформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още едно ювелирно дело, където не му мърда поне 200-300 хиляди лева обезщетение от нашите данъци. Служителят от ДАНС и прокурора да ги осъдят да платят солидарно!

все са му е малко. Я доказателствата , а заплатите, пък като погледне човек реално, доста тлъсти заплати взимат за неадекватната работа която вършат. Скоро това изчадийце ще започне да убива и тогава ще кършат прасти и ще мранкат.

Тюруриста от Газа, кравар се оказа. Помните ли го тва заглавие?

Кви са тия българки брее....да тръгне със сириец?! Отнемайте им бг паспортите на такива и ги пращайте в сев. македония.

Нидал (нивзел) Алгафари, ама той нали е гербаджия не е сириезц а???

Корумпиран съдия !!! Трябва да бъдат трепани и малкия и големия сирийци- араби. Тия съдии в българските съдилища започнаха да ВИНАГИ да отсъждат за турците СРЕЩУ Българи !!! Трябва и съдиите да бъдат трепани или изхвърлени от съда !!!

много нашенки, особено едно време се ш.баха с араби. Ония разнасяха долари, купуваха им подаръците и на наще к.ви толко им трябва. Яко шибинг и така се намножиха тия чавета. Иначе този може да се излекува само с куршум. С нищо друго, тая идеология е нелечима.

Суфийки имаш предвид

за съжаление от цялата страна. яко се ш-баха с арабели. Това почна още от времето на комунизма. Тогава арабите с доларите и им взимаха подаръци от кореком, а нашенките отваряха крачета - широко.

Сега ще осъди България и пак ще плащаме за некадърността на Гешефтурата...

Пращайте мюмюна в Сирия еднопосочно и да се оправя. За какво ни е тука този мухъл дето е сложил пръстта така ислямиски?

Обичаен завършек на каскетските показни акции. И срещу Нексо ще е така след 2-3 години.

Това им е помоща за Сирия

с една дума имаме си алкайдовец наш и то! А В БГ-ТО ЗАБРАНЕНА ЛИ Е АЛКАЙДЕ ИЛИ СПЕЦИАЛНО ТУК ИМ ПРАВИМ СПА ДА СЕ ОТПУСНАТ??

Сега сигурно ще почне да трепе котките щото му е в кръвта

:Може да е както е казал съда. Съмнителен, но да няма никакви доказателства да е направил нещо незаконно от този род. Може да няма какво да отсъдят.

Да бе, ще го чакаме да си топне ръцете в кръвта, та да имаме доказателства да го осъдим "условно"!

Аз искам да взривя белия дом, мама обеща много да ми се накара

ама кой Бял дом, щото и в Москва има такъв.

То според нашия съд, всички престъпници са невинни и все няма доказателства. Или признава вината им, но НЕ я счита за достатъчна за затвор, нищо че е убил някого.

Само смърт може да го вкара в затвора и те това, чакат. Ама я си представи, че детето или някой родител на съдията. Ех, ако ставаха така нещата.

Да, трябва първо да убие и тогава да му дадат шест години и за добор поведение да го пуснат след две. Само линч за съдиите покрепящи тероризма. Иначе няма да се оправим

На нашата „съдебна власт“ и трябват няколко отрязани глави с биоматериал от извършителя. А дали и това ще им стигне? Очаквам да извадят на преден план процесуални недостатъци при събирането на главите…

На кое викате "съд" в България?! Да не е на онези големите сгради по градовете, където, който колкото си плати? За тях ли става въпрос?

Викат ми зъл дух, защото много злобно духам !

Дано човека да е избива американска измет. Гордеем се с него.

После ще дойде и за твоята гаурска глава.

Добре че си призна, че си с турско самосъзнание.

Нягого да е осъдил българския съд?

Цветът му на орк Видът му на орк Името му на орк Извод - това е орк Предайте го на украинското посолство.

Не е българин. Някъв турчоляк имащ бг паспорт...

Туркиня да се ожени за сириец няма да видиш. Баш булгарче от Сирия си е!

И Стив Джобс е полу сириец.

Това не е българин. Това е или турчеещ се циганин или турчин. Това, че има български паспорт не значи, че е българин.

Какво е българин? Църните роми от Вгъзраждане, роми ли са?

Точно паспорта го прави българин не етническият произход. Български паспорт = българин, американски паспорт = американец, британски паспорт = британец. Поздрави от един британец.

На практика не е така. Сещам се поне за една държава - Израел - за която паспорта ти е от без значение. Властите в Израел, официално, ще те третират като българин е не като англичанин. Примерно, араби с немски или други европейски паспорти НЕ СЕ ТРЕТИРАТ в Израел като немски или други граждани а точно като арабски! Ако не кореннен германец, в Израел ще бъдеш допуснат до определени места, ако обаче си с арабски произход но с немски паспорт, ще бъдеш третиран като арабин и няма да бъдеш допуснат до същите тези места! Същото ще ти се случи по време на криза. Ако примерно се намираш в САЩ, и утре САЩ започне война с България, в зависимост от зплахата която България представлява за САЩ, тогава английският ти паспорт ще бъде игнориран (в най добрият случай неофициално).