Мая Манолова осъди Бойко Борисов да й плати 10 000 лв. за клевeта

Заради "правила е среща с ромите да прави такива уйдурми" и "Братя Галени са й помогнали"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тиквата в затвора трябва да го видим!

Това писмо е еврошамар за г-н Борисов. Това е предупреждение да се изтегли от медийния пазар, да спре да изкупува медии с държавни пари чрез депутата от ДПС Делян Пеевски. www.youtube.com/watch?v=KPzqpxOOYC0

Борисов трябва да обжалва присъдата и да осъди Мая черепова, за многобройните обиди, които тя е отправила към него. Крайно време е, Борисов, да прекрати с толеранцията си и да реагира, когато политическите му противници извършват нарушения, по закона Престъпления към личността.

Това писмо е американски шамар, към антигерб сбирщината, начело с руския човек Радев, платена от червената мутра Божков. Покрай него, изгоря и Пеевски.

оМАЯ, ДАНО ИЗПИТВАШ СЪЩОТО ОЩЕ 50Г. Съдът приема за установено, че между двата тура на кметските избори Манолова получила много въпроси при срещите си граждани по твърденията на Борисов. След интервюто Манолова била притеснена за себе си, за политическата си кариера, била изтощена, вдигала кръвно, изпитвала затруднения и притеснения при комуникацията със семейството си, с колегите и с избирателите, което състояние продължавало и до месец януари 2020 г., пише в мотивите съдия Мария Димитрова, цитирана от "Сега".

Ами бързо го завряхте назад.

и защо не пише, че решението подлежи на обжалване?

Говори си монолозите пред шепа малоумници и като се разпали,започва да бълва глупост след глупост,лъже след лъжа. Чудя се,колко трябва да си по-прост за да слушаш този идиот.

лъже и се кръсти.Даже има наглоста да се кълне във внуците си.По-голям идиот няма на света.

Да свиква Сега 10 бона после 30 г :) Важно е да има градация :)

А той откъде мислите ги е взел тези 10 бона?

Това са само 10 банкнотки от чекмеджето! Тиквичко има още много!

Някой знае ли номерът на дарителката сметка за Тулупан Велики, с която да бъде подпомогнат, относно събирането на финикийски знаци, за да може вождът наш да си плати ? Все пак, мисля, че му дължим това, тъй като с тая мижава заплатка, той не е в състояние да събере 10000 левчета, и ще трябва да ги заработва на околовръстното.

ДОГАН....... ПЕЕВСКИ...... СТАНИШЕВ

Те ли са подкокоросали Боко да лъже и клевети?

Мутрата е ясен. Въпросът е защо Дир.бг е заровил новината толкова надълбоко?

Че можеше и да я изяде. То още не е късно, де!

ПОЛИТФИРМЕНИТЕ ИНФАНТИЛНИ МАРИОНЕТКИ И ТЕХНИТЕ НЕЗНАЧИТЕЛНИ ЗА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА ИНТРИЖКИ......."излишно инфо" пяна която запушва медийното пространство...... Има ли един осъден корумпиран крадец политик за последните 32 години не има ли един осъден.... Има ли санкционирана политфирмена банда и техни кандидати за купуване на гласове и фалшифициране на избори... печатане на фалшиви бюлетини.... не..... или осъдени болшевикокомуношизоиди за престъпленията срещу народа убийства, концлагери не..... има ли един осъден проосмански шпионин от ДПС ЗА ОБИДИ СРЕЩУ НАРОДА.... ГЯУРИ.... РАЯ... И ТН НЕ....... ЩО НЕ СИ Е.... Е М........ Е ВСИТЕ ИЗМЕКЯРИ..... НАВРЕМЕТО ТРЯБВАШЕ СЛЕД ПАДАНЕТО НА РЕЖИМА КАТО В РУМЪНИЯ РАЗСТРЕЛ НА МЯСТО.....ЗА ДА ИМАТ ПАРТИИТЕ ЕДНО НАУМ И ДА УВАЖАВАТ НАРОДА...... ТОВА ЧУСТВО НА БЕЗНАКАЗАНОСТ ПОДХРАНИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ АЛЧНОТО ИМ И АРОГАНТНО ЕГО......

може и в евруци

г-жа Манолова била притеснена за себе си, за политическата си кариера, била изтощена, вдигала кръвно, изпитвала затруднения и притеснения при комуникацията със семейството си, с колегите и с избирателите - жив да не бях! Това донякъде обяснява, че дамата очевидно е в нелеко емоционално и здравословно състояние. Тоест според мен - даже няма място в политиката - ами тя ако беше на мястото на Бойко Борисов досега да е ритнала камбаната. Госпожата не се справя със стреса - ами ако като видна политическа личност й се налага да взима съдбоносно решения за България в уславията на стрес?!!? Какво ще стане тогава?

Да взема да ги осъдя и аз за пропуснати ползи. Навремето като се записвах в ГЕРБ бяха големи обещания, а от цялата работа съм намазал всичко на всичко 2-3 пъти безплатно плюскане и безплатни билети за мачове. А толкова време съм прекарал да им пиша глупостите у фейсбука че ако бях свършил нещо полезно през това време щях да съм доста напред.

Какъв е този съд - защо не е осъдена Мая Манолова за аферата Костинброд и Елена Йончева за милионите. Срам!

Имаше един Марио незнамсикойси го съдиха за Еврозлоупотреби тука в Германия съучастниците му лежаха в затвора а той не знам с къф фокус се оттърва, какво да говорим повече.

За тези афери в Костинброд,те са пак негови лъжи.

Тиквата е рецидивист - за пореден път го осъждат за това.

Сега ехидничите, но когато се събудите, ще е късно...............!!!!!

С две думи - Бойко Борисов е доказан в съда мошеник, лъжец и клеветник-рецидивист! И този ни го натресоха кукловодите за премиер толкова години, да граби, лъже, красе и компроментира България, а тези твърдят, че хем били умни а почтени и не били престъпници и тъпанапи, хем били патриоти и национално отговорни, и компетентни!!!

Аман от неграмотници - "компромеНтира". Напъни се още малко и снеси и друг бисер.

Бойко Борисов окончателно осъден от Елена Йончева за клевета 10.01.2020 18:25 Премиерът Бойко Борисов бе осъден окончателно за клевета от журналистът и евродепутат от БСП Елена Йончева. Тя спечели гражданското дело за морални вреди, което заведе срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Той трябва да плати на Йончева 5000 лв. обезщетение за неимуществени вреди, които е причинил със свое публично изказване по време на предизборната кампания през 2017 година. Припомняме какво каза Борисов: "Ще ли сте успешни журналисти вие, ако по няколко милиона държавата ви плаща за едно интервю взето? Питам: Ако за интервю държавата България, през една от централите си, плаща на журналистка за интервюта в чужбина по няколко милиона струвайки, които даже нашето правителство беше принудено от предишното да доплати" и "бяхме принудени милиони да платим за нея. С мъж – премиер тогава". Решението на Софийския градски съд е в сила, след като на 6 януари Върховният касационен съд (ВКС) е отхвърлил като недопустима касационната жалба на Борисов и ГЕРБ. Окончателното произнасяне на състав на ВКС с председател Емил Томов и членове Драгомир Драгнев и Геновева Николаева не подлежи на обжалване или протест. Припомняме още, че през 2018 г. на първа инстанция Софийският районен съд реши, че премиерът Борисов и партия ГЕРБ трябва солидарно да изплатят на Йончева 5000 лв. заради неверни и клеветнически твърдения по неин адрес. Първоначалният иск на Йончева бе за 20 хил. лв., но пълният му размер бе отхвърлен и от СРС, и от втората инстанция - Софийския градски съд. На първа инстанция съдът прие, че сумата трябва да бъде платена солидарно от Борисов и от политическа партия ГЕРБ, но градският съд отмени частично това решение и постанови, че ГЕРБ не може да носи отговорност в случая. И Йончева, и Борисов обжалваха решението пред Върховния касационен съд. Магистратите отхвърлят както възраженията на премиера срещу решението, така и тези на Йончева, която смята, че отговорност трябва да носи и политическа партия ГЕРБ. Софийският градски съд (СГС) прекрати гражданското дело за клевета, заведено от собственика на тенис клуб "Банкя" Иван Саздов срещу Елена Йончева...

Сега разбрахте ли, тъпи гербери и прости тролове кой спонсорира Вая Манолова? Не бил Чепепа, а шефът ви - Бойко Бописов:) Макар и зорлем! Този с чекмеджетата с пачките евро и с кюлметата злато и с пистолета под възглавницата, дето бил много набожен;)

Той я направи и омбудсман, където заплатата и не е била никак малка, вземала е с хиляди!

Йончева с нови обвинения към ГЕРБ и лично към Борисов 08.02.2019 След като вчера стана ясно, че на втора инстанция Министерството на културата е загубило делото за неустойка срещу строителя на „Ларгото“, БСП и ГЕРБ влязоха в пореден словесен сблъсък. На брифинг в парламента Елена Йончева обвини ГЕРБ и лично премиера Борисов в отказ да поемат политическата отговорност. От своя страна от ГЕРБ коментираха, че Йончева се опитва да съживи темата, за да отклони общественото внимание от факта, че е с обвинение от прокуратурата за пране на пари, предаде БНР. Според Елена Йончева решението на съда потвърждава достоверността на разпространения от нея разговор по аферата "Ало, Банов съм". Днес БСП ще изискат нови документи от Регионалното министерство и от Дирекцията за национален строителен контрол по преписката във връзка със строителството. Йончева заяви: "Борисов не само отказва коментар, но отказва да поеме политическа отговорност. Вместо това, той казва: "Няма да ме вкарате в това". Кое е това? – да попитаме господин Борисов. Това е министърът, който Борисов сам си избра". Тома Биков от ГЕРБ подчерта, че Министерството на културата ще обжалва решението на съда на трета инстанция. Той нарече "цирк" поредните изявления на Елена Йончева: "Едно подскачане пред лидера кой е по-, по-, най- и кой може да каже по-интересни неща за Бойко Борисов. Господин Борисов е министър-председател. Той носи отговорност за управлението на страната и освен кампанията за редене на листата на БСП, той си има и далеч по-важни ангажименти".

Е, бълха го ухапала Буци - 10 каймета от чекмеджето, даже и няма да забележи;))

Така си мислиш ти. За Буци ако ще златна прашинка да се отлюспи от някое кюлче, е като да му късаш живи парчета от голямото биещо сърце. Или поне късове лой от тялото.

Като ги вземе Майчето, свещи да си купи с тях, тамън ще са в комплект с ковчезите, дето ги разнасяше цяло лято....

Да ти ги даде на теб мършо да си купиш свещи за семейството и за герберастите.

На някой става ли му ясно, че това решение не е окончателно? Това е манипулативна статия, с цел дивиденти в предизборната борба! Всеки който не се задълбочи, ще се заблуди, че това решение е необжалваемо!

И кой е твърдял, че е окончателно, бе тъпак! Вие веме търсите сламка за да се хванете, удавници прости! Не е окончателно, но е решение на съда, тъп трол!

Това е най-важното! Решение на съд, което не е влязло в сила, е липса на решение! Разбра ли сега кой е тъпанар?

Ти си тъпак.

Къде отиде Жипката? Кой плащаше за троленето в интернет на престъпника Борисов? Къде останаха тирирамбите на Севда престъпния трол? Липсват ли ви другарчета от Герб? Получавате ли полюции и тласъци на сън от вашия лидер?

С този жабешки акъл, за къде си?

Страхливият и наведеният никого няма да прости на смелият, робът - на своцодният и борещият се за свободата си, защото те приемат това като постоянен упрек и напомняне на тях за страха им! Мая Манолова затова е любим таргет на наведените и страхливите, защото тя си позволи не само да се опълчи на Борисов, но и да го осъди, докато например цялата прокуратура е знаела за престъпления на Бописов, как той е заплашвал основния свидетел срещу Мирослав Найденов, и “достойните ни обвинители” са си траели и коментирали скришом!!! Затова шайката така яростно и постоянно напада и други, доказали че не се страхуват от мафията - и Христо Иванов, и Лозан Панов, и “Боец”, и “Бивол”..и Бойко Рашков! .И президентът Радев! Защото те всъщност отнемат основното оръжие на мафията - СТРАХЪТ! Без него мафията не може да съществува!

Баце е бръкнал в чекмеджето и е извадил 10 банкноти може даже да не ги е броил :)

Че Борисов (и протежето му - негово и на Пеевски - Гешев) лъже и манипулира най-нагло и безобразно отдавна е пределно ясно. Борисов си позволява да лъже дори и в съда, под клетва, а лицемерно твърди, че бил силно набожен! Но аз искам да направя един актуален паралел - сега жалките гербери и троловете им нападат достойния Рашков, че бил клеветял Борисов, който гнусно заплашвал свидетел, че семейството му щяло да яде весото му без да знае! И настана масов плач, че Рашков действал по системата ЕЖК (вижте присъдата на Борисов и жалките му обяснения, как някой си му бил казал...). След това пък същата паплач, която искаше доказателства (това е рутинно поведение на всеки уличен престъпник - да твърди, че нямало доказателства), моментално обърна пломата - когато Рашков посочи доказателства, и то от съда, че ... нямал право да го прави, да показва доказателства!?! Само че всичките тези тъпоглавци да забравили и пропускат нещо много просто, но съществено. Че всъщност тези ФАКТИ и ДОКАЗАТЕЛСТВА излязоха в публичното пространство доста отдавна, просто слугите на Борисов - Гешев и Цацаров ги игнорираха! Да припомня на тъпанарите - преси няколко години излязоха записи от къщата на Бописов. И той-понеже е прост и самонадеян, де факто потвърди автентичността им - орева орталъка, че го подслушвали дори и в къщата му, дори и в тоалетната! (Но същият много доволно обясняваше и се хванеше кок той с Цецо Голямото ухо можели и подслушвали НЕЗАКОННО - превантивно!!!, когото си поискат, дори и собствените си министри!!!, и дори се похвали, че ще продължи да ги слуша!!!) Та в тези записи не кой, а тогавашният председател на Софийска Градска Прокуратура Кокинов це отишъл на крака при Бописов за да му занесе “благата вест”, че в прокуратурата ще смачкат обвинението срещу авера и министър на Борисов - Мирослав Найденов, защото ... без показанията на основния свидетел обвинението нямало да издържи в съда, а - забележете какво каза Кокинов!, цитирам - “ЦЯЛАТА ПРОКУРАТУРА ГОВОРЕЛА (тоест знаела), КАК Борисов БИЛ ЗАПЛАШИЛ ОСНОВНИЯ СВИДЕТЕЛ НА АЕРОГАРАТА?!?!?!? И това Кокинов му докладва - изнася служебна информация! - на Борисов в присъствието на совия Найденов, и никой не му възразява, Борисов не оспорва, че е заплашвал!!! Нам в този разговор Кокинов моли Борисов за друга “блага” служба в прокуратурата- забележете, в нашата “независима прокуратура” председател на СГП мори ... някого, ето човек извън прокуратурата и системата за пост в прокуратурата?!?! (Да припомня, че тогава Борисов дори не бе премиер, бе си подал оставката, ако не се лъжа) Там се чува и прослонутата фраза на Кокинов: “.. Ти си го избра - за Цацаров, за главния прокурор”?!?!?, и Бописов отново не възрази, нищо не отговори!!! И понеже като изтекоха записите Цацаров бе бесен на Кокинов, защото издаде метата, той и шайката му хем традиционно се заеха да неглижират записите - респективно фрапиращите престъпления в тях, с редовното им манкиране, че записите не били автентични, че била незаконни, че не знаели и не можели да установят кой и как ги е правил, че били монтирани... Но иначе много тромавият в разследванията на подобни изтекли записи (точещи се с месеци и години, докато се забравят и отшумят) дебелак Цацаров на момента разкара Кокинов!!!! С което той също, след Борисов потвърди на практика достоверността им!!! Та на въпроса за обвиненията на достойния Рашков към Борисов - “ЦЯРАТА ПРОКУРАТУРА Е ЗНАЕЛА ЗА ТЕЗИ ЗАПЛАХИ НА Борисов към основния свидетел срещу Миро Найденов” Знаели са и са си траели, защото главният прокурор и това престъпление е прикрил!!! Това НЕ Е прокуратура!!! А по-скоро ОПГ, мафия с едноличен господар - бос, главният прокурор!!!

Толкова много си писал за съдържанието на незаконни записи! Пропускаш най-важното, съдържанието на незаконно използвано СРС не може да се ползва за доказателство!

Това са дребни работи! Сега най-важното е хората масово да гласуват за ГЕРБ, за да могат да съставят правителство и да не гледаме шоуто от предния парламент, че ни писна! Останалите вече ги видяхме, че не могат. Чест им прави обаче, че даже и не искат!

Бълха го ухапала.

Каква клевета? Казал, че грозна и тъпа? Истина е

Той да я подпука в съда за нейните тъпизми и театри на народен гръб?

ама не може.

Той точно това е опитал, герберастчета. Затова се е сдобил с втора присъда, хи хи хи!

Втора присъда за лъжи с цел очерняне срещу Боко. Преди беше официално доказан лъжец, сега е официално доказан лъжец-рецидивист.

Колкото повече остарява простия човек, толкова повече простотии почва да говори. Лошото е, че има хора, които го слушат.

Доказан лъжец! Осъден!

Тази манджа ,защо я претопляте сега? Доста време мина от тогава,а и се видя ,че Мая изобщо не е цвете за мирисане.

Защо, с времето да не би втората присъда на Боко да е спряла да важи? Или първата му?

Абе, като се обичат "младите" - да се взимат пък. Отиват си.

Майчето си пълни гушата от тъпизмите на Тиквата !

в действие!

Втора ефективна присъда за кухата Тиква!!!

На първа инстанция? Ще припадна!

Нещастната любов не прощава на никого. Най-малко на Пчеличката Мая.

Доказано доказан лъжец.

Ясно е, че въпросът е принципен, но 10 000 за г-жа мая са един костюм от нейните, а за б.б. са една вечеря в ресторант с приятели...

Днес 10 хиляди лв. Утре 10 години при Старви.

Дали решението е правилно ще прецени СГС при обжалването.

И сега Баце като е безработен от къде ще вземе парите да плати на Мая? Пак ли няма да има пари за тролене?

Що не го съди ? Или пък матриала ? Или пък мисирките ?