Съд в Ню Йорк постанови да бъдат отнети лицензи за бизнес на Тръмп

Според съдия Артър Енгорън семейството на бившия президент е извършвало измами, за да получи изгодни заеми

Обратно в новината

Коментари - Съд в Ню Йорк постанови да бъдат отнети лицензи за бизнес на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е нищо ново, ама докато ви беше удобен гледахте настрана.

Ако сем. Тръмп са "надули" своите активи с милиарди долари, значи не са дължали големи данъци за тях. А преди това обвиняваха Тръмп, че не плащал много данъци, а ги криел. Не може и двете да са върни. Или е завишавал активите си и не е дължал големи данъци, или е имал малки активи и е плащал колкото трябва.

Данъци на заеми не се плащат бе говедо! Човека е вземал заеми. Самата банка не оспорва заема а една надъхана чернокожа прокурорка. Ако това не е политическо преследване не знам какво е!

Подполковникът в оставка от военновъздушните сили на САЩ Карън Квятковски в интервю за YouTube канала на Judging Freedom: "Плановете на неоконсерваторите в САЩ ще се превърнат в трагедия" (видео) В САЩ си имаме собствени проблеми. „Америка преди всичко“ не е изявление на Тръмп, всички мислят така. Въпреки че може би някой го определя по различен начин. Но всички в САЩ искаме парите ни да останат в страната. Техният брой ще бъде ограничен в бъдеще. Тази част от историята свършва. Считам, че неоконсерваторите искат нов проект. Както г-н Блументал заяви, те искат „малък Израел“. Те искат нещо като много неприятна държава със сигурност, която може да експериментира с модерни оръжия и техники за контрол над тълпата и да наложат нещо като постоянно военно положение, което да контролират. Мисля, че това е техният план. Считам, че подобно на много от идеите им, и тази е неареалистична. Това ще се превърне в трагедия.

Споко, това е първа корупционна инстанция. Ще има апелативен съд. Лошото е, че и другите републикаски съдии ще почнат преследване на опоненти. Ще бъде мазоло!

Как точно става това "с надуването" не е ясно, след като кредитодателя също си прави оценка или я поръчва на експерти, а и трябва да се докаже едно по едно, за всеки конкретен случай, а това е цяло едно ново разследване! Но пък е ясно, че въпросния съдия е толкова зависим от Демократите, колкото Зеленски от белия прашец и е толкова истерично пристрастен към омразата към Тръмп, че е просто поредния яхнал метлата в лова на вещици. Типично демократично! ;-)

Я затова строим ! Колко магистрали построих , ама милиарди спечелих с честен труд и 1/3 от асфалта !

По-голяма тъпотия не съм чувал!!! Банките сами преценяват стойността на активите на една фирма, независимо каква оценка е дал оценителят!!! Ако банката не иска, няма да даде кредита! Ако иска, ще го даде въпреки някои несъответствия в отчетите!!! Тези глупости, че банките били измамени, са меко казано малоумни!!! Всички мислещи знаем, защо е делото!!! И хайде сега някой да ми каже пак, че американската съдебна система е независима и некорумпирана!!! Нашият съд е в пъти по-независим, прокуратурата не за съжаление!!! Влезте на едно съдебно заседание в края на процес, и ще видите истинско съдебно решение!!!

С честен труд можеш да изкарваш толкоз колкото за хляб и сметки. За повече, еле па милиарди, ще трябва далавери и незаконни схеми. То няма как иначе. Друг е въпроса че съдът в САЩ е ползван която бухалка против политически опоненти.

ФАШингтонска Демокрация

Президент кога?! Той и синът му са най големите измамници на века!

Има ли неизплатени заеми Тръмп? Ако имаше - щеше да се разчуе. Ако няма - значи няма за какво да го съдят.

Остава само по Магнитски да го осъдят, хахах а а

това дело е от частен характер и ако банката има претенции, да си беше избрала други оценители. всичко е с тяхното знание, а делото е защото Тръмп ще става президент.

Мнозина идиоти забравят, че тръмп започна търговските войни с китай и създаде огромния икономически дисбаланс в щатите. По нареждане на кого? Не знам, не знам.... В момента изборът в САЩ е САМО между него и бай пън. Изводите оставям на вас, малоумници...

Ммм да. Огромният дисбаланс го направи Клинтън , Буш и Обама! Затова сега всичко в щатите е майд ин чайна. Даже и амееикан дрийм е правен там!

Това е много фалшиво обвинение , и вече очевади безсилието на либерал марксистите

Оказва се, че даже ги е подценил, като се погледне развитието на бизнеса му! Всъщност оценката на активите пред банките е пазарлък. Всеки добър бизнесмен се пазари, като цели по-висока оценка. И си търси по-ниски лихви. Банката си има оценители, които не пасат трева. Това е бизнесът. Ако не го убият този човек, ще се учудя. Той каза НЕ! на неофашизма, който залива света откъм потъващите в разврат САЩ. По телевизиите е забранено да се показва, но в интернет се показва в какво изпаднало състояние влиза това общество. Живи трупове по улиците, престъпност, значително надвишаваща тази дори в Русия, двспотизъм и разврат пред лицето на Байдън, който е принуден да стигне до там да го хвали, защото така му е заповядано от сивите кардинали. Тръмп може да промени това. Евалла, че е правил бизнес толкова добре, че го осъждат само за пазарлъците му с банките - смехотворно е! Тръмп е заявил, че ще позволи християнската вяра. Гледах го.

Къде си го гледал бе, душевноболен :) В сървърите на пригожинската тролеферма в Санкт Петербург ли?

Разходи се из вашингтон, ню йорк или лос ангелес.., ще видиш с очите си изпаднали хора останали без дом, живеещи в палатки и кашони по улицата. Хиляди са. А из целите сащ са милилони.

Тръмп ли няма да преувеличи или да измами...той самият е завършен манипулатор..

Да, бе! Те банките трева пасат и си нямат собствени оценители!

А знаеш ли, че и в България банките за определени хора правят неизгодни сделки, а на обикновените хора им дерат кожата колкото могат...и това не е само тук де...