Съд в Москва потвърди 9-годишната присъда на Алексей Навални

Опозиционерът отрича всички обвинения и казва, че те са скалъпени с цел да осуетят политическите му амбиции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори ЦРУ, които създадоха престъпника Насрални си вдигнаха ръцете от него. Не ни занимавайте с руския Кирчо.

Уй за Нахални :)

Много ясно, че ще каже, че е невинен. Те всички там в кафеза са невинни.

Вашият господар и идол в Давос дрънка простотии за "битка до победа над Русия". Вие копирате генерираната си платена реакция. Нито той, нито вие явно сте наясно какви ги плещите. Всъщност Путин е твърде мек и удобен за сегашната безумна ситуация. А ситуацията изисква Сталин. Само подобен модел на мислене може да изрине предателите на Русия и да отвори пътя на млади и мотивирани специалисти, които да подкарат затъналият в нахвърляната от запада кал. Дори и в сегашният бавен вариант, запада знае, че ако не запали директна война извън капана в Укрия, идва зима. И тогава великият план за зануляване на Давоските сатанисти може да стане велико закопаване на света.

Още месец-два и Навални е на свобода! Толкова остава и докато гръмнат Путьо!

Леко с белото :)

колко голяма е станала халката

Малко са му 9 години. Трябва да е пожизнено.

Idiot

Честит 4-ти месец на 3 дневната война на путлер

Операцийката ще е доживот!

ВОДЕЩИ НОВИНИ / ПОСЛЕ 1:1 Руски публицист: Толкова сме зле, че и България ще ни превземе 22 Май 2022 авторАЛЕКСАНДЪР НЕВЗОРОВ5 248 YouTube / екранна снимка ...Като невъобразима по значението и мащаба си военна победа путинската пропаганда тържествено ни поднесе окупацията на Херсон. Редно е да отбележим, че тази военна победа, този героичен щурм, този боен подвиг на путинската армия се получи толкова убедително, само благодарение на това, че в Херсон и околностите му украинската армия просто я нямаше. От путинската армия се искаше само да се изсипе и да окупира неохраняемия Херсон; да набучи навсякъде знаменцата си и да удуши по мазетата тия бабички, които заплюваха путинската армия в лицето. Това е единственото, което можа да направи армията за три месеца война. Това победоносие на Путин излезе по-скъпо от всички войни, които е водила Русия от XV век насам. Виждаме някакъв абсурден и особено ярък пример на военно-политическа гъзообразна некадърност, нещо сензационно. Такива неща поначало не се случват. Но Путин някакси успя да го постигне. И това е единственият резултат от три месеца война. За тази проява на всемирно величие цената засега възлиза на около 30 000 руски трупа. Пикантна подробност е, че пълното отсъствие на боеспособна армия е видимо за всички. Вижда го целият свят. Ние знаем, че около Русия сега се е струпала тълпа очевидци на този позор - внимателни очевидци, предимно недоброжелатели. Те виждат, че с такава армия Русия може да бъде превзета с голи ръце дори от България, може би. Всичко и за всеки е очевидно. Става ясно, че единственото, което умеят защитниците на руското отечество, е да се скрият по-далеч от противника и да мятат ръждиви съветски ракети. Ако може някак от безопасно разстояние да тряскат на късмет това съветско желязо в по-голямшки градски мишени от типа на културни домове, детски градини, болници и други крупни цели. Командването е хаотично, бездарно и алкохолизирано. Тоест умеят да убиват с ракети, да грабят градове и да насилват. За това ги бива. И нищо повече засега. Но всички тези фокуси, които показва сега путинската армия в Украйна, няма да вършат работа при една отбранителна война на собствена територия. Ето това е позорната истина, уви. _ Александър Невзоров (р. 1958) е съветски и руски журналист, бивш депутат в Държавната дума (1993 - 2007) и бивш приближен на Путин. От 22 април 2022 е в списъка с т.нар. "чуждестранни агенти". От 4 май 2022 е обявен за издирване. В момента Невзоров е извън Русия. Източник на 3текста е YouTube каналът на автора, който се поддържа с дарения

Бегай на "лечение" в ДНР :)

властта в москва е потвърдила че е диктатура

А Нахални е потвърдил че ще става педераст :)

На тъз пача да и носят възелин че ще закъса

Пример за малоумник, повярвал в собствената си пропаганда и че наистина някой ще му помгне. Не се сеща, че на ония от Запад им е най-удобен в затвора, а ако пукне там сигурно още повече ще се радват. Може и да се е усетил, но вече е късно. Бил е Навални, станал е Наебални, ще стане Многонаеблани.

Страната на лъжите!

Кажи са за ФАЩ :)

На тоз му се еба мамата ! Голям си го вкара,дето се върна !

Русия е такава страна, че винаги може да стане революция и току-виж Навални стане президент. Все пак, той в момента е нещо като Мандела или Ганди преди години. Разбира се, Навални тогава би бил оставил жив Путин и най-вероятно ще го прати в Сибир, където Путин прати него.

да са работили с пари на САЩ или бъркам?

А така момчета, продължавайте да пишете ЗА Русия, браво и добре свършена работа. Бъдете горди от постигнатото, вие имате бъдеще и сте добре дошли в русия.

Добре дошъл си в Крематорск ;)

Руснаците са лигльовци. Я гледайте САЩ какво направи с Асанж!

И аз се чудя как с няколко човека гепихме всички природни ресурси, а една не малка част от руснаците все още ме харесват. Каква страна само е Русия, пълна с бедни, зле образовани и злобни хора.

Да не ти е за ФАШ думата?

Дори и да падне Путин, Нахални няма никакъв шанс!

Абе по-добре Путин да не пада....че не се знае идващия след нещо какъв ще е ...западните гьотверени все си мечтаят за някой като Елцин а най-добре като оня на...сран...ия Горби...ама свърши тая...

Не ми е известно да има нормални хора, които да вярват на съдебната шайка в руслямската педерация

От орките

Кремълския психар скоро ще се гътне до Ленин а Навални ще е фактор в Русия.

Е колко скоро бе кретен. Това го слушаме 20 години. На това ли му викаш скоро.

Нещастниците се кефят на нещастието на другите.

За подпухналия безумец в бункера.

От коментарите се носи яко колхозно мучене!

Така е краво ... подготви се - идвам .

Такива като Невални, Зеленски и все осталос сволоч в Сибир!

Чемодан, вокзал - и тутуф тутуф към Мада Раша. България ще се оправи само след като се разкарате от тук!

Казваш - често прескачаш от Аляска до Канада - поне за постовете в нета .

Що не си в русия другарю?

този боклук Невални в затвора.....бивш комсомолчик и комунист, събудил се "демократ".....такива като него в България бол, днес милионери, но на дневални парашута не му се отвори....нека гние!

Не сте интересни, нито забавни, като преименувате Путин! Я се постарайте да коментирате :за Свинаров: Коляшки; Зурлева и т. Н.те по готини ли са ?

Или полската Дуда...

Браво! Даже е малко за предателите. Вижте САЩ какво направиха с Асанж и със Сноудън!

Алка е тази присъда за предател!

Много малко са му дали. Ако аз бях съдията не 9, а 19 години бих му дал на тоя катил!

Копейкин, ти ли си вей?

Как големите руски класици характеризират своя народ Михаил Салтиков-Шчедрин: „Ако заспя и се събудя след сто години и ме попитат, какво днес се случва в Русия, аз ще отговоря: пият и крадат...” Алексей Толстой: „Московията –руска тайга, монголска, дива, хищническа” „Не е мила, не е уютна руската земя – по–зле е от горчиво робство – хиляди години избродена с лапти, с досада разоравана с плуг, покрита с пепелта на разорени села и необозначени гробове. Пустота и дивост.” Ф.М.Достоевски: "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението” Михаил Булгаков: „Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеи” Максим Горки: „Най-важният знак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост. " Иван С.Тургенев: „Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят” Иван С. Шмельов: „Народ, който ненавижда свободата, обожава робството, обича веригите на своите ръце и нозе, мръсен физически и морално...е готов във всеки момент да гнети всичко и навсякъде”. Александър Сергеевич Пушкин: "Народ безразличен към най-малкия дълг, към най-малката справедливост, към най-малката истина, народ, който не признава човешкото достойнство, не признава като цяло нито свободния човек, нито свободната мисъл” Василий Розанов: „Не народ, а адски урод” Зинаида Гипиус: „Русия – това е една огромна психиатрия”

Характеризират ама си стоят там. Не ходят да ядат хамбургери в гипсокартонена барака нали!?

А, ти нали обичаш да се тласкаш отзад, докато жена ти ми ръфа бургера.

А щерките ми, и децата на другите олигарси всичките са в Москва. Да, Да. так точно.И Абрамович купи ЦСКА Масква а моята яхта е в Крим

Не в Айдахо са...гледат бизони. И Абрамович купи Челси и видя каква е западната демокрация и правото на частна собственост, като му го взеха преди месец...

Болният мозък ПутКин си плаща на тролове по цял свят да пишат хвалебствия за него в Интернет! Типичен ПСИХОПАТ!

След девет години, още 27 години. Ако някои те помни, може да имаш два гласа?

Е путин няма да живее до 106 години.

В сибирският смърдялник Мордор всички опозиционери са корумпирани, педофили, крадци, канибали, масови убийци и т.н.! Докато хората на Ботокс Шеломов са честни бизнесмени и политици! :))))))))))

Tака е майоре...я виж как е в украинския рай... Партията на комунистите е забранена още 2015... Партията на регионите се прекръсти на ОПЗЖ със водач Медведчук - арестуван. Партията разтурена... Партията на Порошенко - Порошенко под съд... Сал един Зеленски остана...демокрация че дрънка... Путин вкара в затвора един посерко...ма много лош бе...

ХАХАХАХА Извади довод! Комунизма е убил повече хора и от нацизма! Комунизма е ЗЛО! Той навсякъде трябва да бъде забранен!

Ма така е как иначе...сал един Зеленски трябва да остане...Страшен демократ си две мнения няма... Френската или италианска компартия ще я забраниш ли и нея!?

Партията на комунистите била забранена. АЛО, ЮДЕО-БОЛЕШИКИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИВАТ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА, ШИБАНА, ПОДЧОВЕШКА ИЗМЕТ!

А КОЙТО Е ЮДЕО-БОЛШЕВИК ЗАКЛАН!