Съдът прати Юлия Тимошенко в ареста

Съдът в киевския Печорски район промени мярката за неотклонение на бившия украински премиер Юлия Тимошенко от подписка в арест, съобщи РИА Новости.

Обратно в новината

Коментари - Съдът прати Юлия Тимошенко в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В затвора е мястото на всички "оранжеви" активисти там. Под лозунги за демокрация юдеомасонският Октопод пробутва навсякъде неолиберална разруха.

Т.н. "Газова принцеса", Тимошенко, имаше 26 (с думи, двадесет и шест) висящи дела, преди да завземе властта! Какво като са я опандизили? Пожарникарят също ще бъде опандизен, ако загуби изборите! И затова трепери от страх!

И за какво ще опандизват Бойко? За това, че излови крадците от БСП? Хаха! До сега не зъм чул да е направил нешо незаконно или за собствено облагодетелстване. Само за народа и държавата прави. И се изядохте, като видяхте, че е възможно. А за БСП никога не е възможно, защото са по-тъпи и от Бойко. :-)

В Украйна ги съдят ,в България ги потупват по рамото и "по живо по здраво"

Това напомня за делото с/у Вальо Топлото: Осъдиха го за смешни неща, за да се прикрие истинското престъпление (рекетът на Топлофикация) и лицето Р.Овч. да отърве затвора.

Ха сега Р.Овч., Рум.П., С.Д.С. (Серьожа пич-Димитриевич Ст.) и подобни с нея? Да й правят компания? Да си разправят сказки?

...каката с геврека на главата ще търка наровете... не че ще и е за сефте де...

майо и тя се самозабрави!!! "на каквото си постелесч на т о в а счте си легнесч!". *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

... а за Р.Овч няма и минутка в ареста или затвора ...

Какво става в Украйна? И украинците ли ни подминаха като бърз влак? Толкова ли е трудно този, който е нанесъл щети, да понесе наказание, пропорционално на щетите? Не за милиони - условни присъди???

В Украйна всеки ден става цирк в парламента, а в градската управа на Киев седи един толкова колоритен екземпляр - кмет, че просто не можеш да си представиш! Всичко е от серията "зрелища", за народа, който е принуден да ходи в Русия и по целия свят, за да се бори за хляба ... "Женщина с косой" е най-богатата жена в Украйна, петролна принцеса, с интереси в разни индустрии и търговия, но иначе се прави на голямата патриотка и се бори с всеки мъж, който й е помагал да се издигне до върховете на украинската политика и да натрупа доста парици, просто се катери нагоре по трупове, но сега вече май идва и нейният край. Човек може да излъже някого за кратко време, но не можеш да лъжеш всички постоянно!