Киев обвини Москва в обсебване на морски територии

Вътрешното и правосъдното министерства на Украйна подготвят съдебен иск срещу Русия за незаконен добив на ресурси от украински териториални води.

Обратно в новината

Коментари - Киев обвини Москва в обсебване на морски територии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Киев обвини Москва в обсебване на морски територии" дали има връзка с "Съд в Севастопол се зае с арестувани украински диверсанти"

Тръмп оставя бедната Украйна на Европа. Потрошенко надава последен вой преди да продаде за пореден път Хохландия отново на Русия. че ЕС нещо не я иска....

Може да се спори кой е по-неадекватен - Порношенко, бебето Шмеркел или петлето Оландчо. Абе, тези креатури не разбраха ли най-после, че времето им изтича. Тръмп в днешната си реч ясно казва, че такива като жида Сорос и Клинтънови ще бъдат съдени за престъпленията, които са нанесли на ФАЩ, а еврогейците все още си мислят, че народите им вярват. Скоро не само Порношенко, но и нашите крадци ще облекат раирани дрехи, начело с Плювналиев и Бочко Бай Х.й. Няма да им се размине!

Във връзка с избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ Фондация Америка за България обявява разпродажба на употребявано имущество - журналисти в български медии. За всеки закупен журналист получавате подарък - 2 трола в работно състояние.

Докога ще манипулирате хората: "Отношенията между Киев и Москва са крайно обтегнати след анексирането на Крим и действията на проруски сепаратисти в Луганска и Дунецка област." Истината е, че отношенията между Киев и Москва са крайно обтегнати след организирания от САЩ и съюзниците им преврат през февруари 2014-та, който доведе на власт крайно русофобско настроени марионетни политици. Всичко останало е следствие, коствало живота на над 10.000 човека, разбило милиони съдби и довело до унизително обедняване на украинския народ...

Те украинците ,какво иската !??..да ги пуснат да ловят риба край бреговете на Крим !??

Милият Пор! Ами ако Тръмп реши, че му е по-важно да е с Путин в добри отношения? Тогава само дългосрочна ам. окупация може да го спаси от линчуване.

(бившия)посланик Mакфол към украинците _"много е вероятно за в бъдеще да не можете да разчитате на подкрепата на Cащ , остава ви да се надявате на по бърза интеграция и помощ от страна на ес.

Швеция, Полша, Финландия,Литва. Латвия.Естония, Румъния хъммм кое е общото...

че сите рупат мамалига ???

хохълчето май търси кокалче,ама нема

Всеки отявлен Източноевропейски Соросоид да се готви за безпаричие и глад. Обонгу вече не е никакъв

отиди да се оплачеш на хилъри.

май майданя свърши и поршенко започва да се гърчи и да се чуди откъде ще дойде новия майдан след като всеки го гони за откраднати пари

Тоя образ, Тука, след като под негово ръководство цъфна и върза Луганска област (украинската част) сега е решил да покаже, че може и още.... талантите в Украйна край нямат.

Най-голямата беда за един народ, е да го управляват абсолютно неадекватни хора ....

Потрошенко се беше отраял нещо. Какво го прихвана? Сигурно е свършил парите

Фашистите ги окрадоха !