Съдят Тръмп заради получени подаръци

Генералните прокурори на щата Мериленд и на столичния федерален окръг Колумбия разшириха делата, заведени срещу президента на САЩ Доналд Тръмп

Обратно в новината

Коментари - Съдят Тръмп заради получени подаръци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да продадеш 20% от урана си на руснаци и те в нарушение на договора да ти го изнесът от страната е нещо нормално. но чужди правителствени делигации да ползват хотелите на тръмп е подарък за президента и е голямо престъпление. левите в америка станаха за смяна.

Абе, чувал съм, че Земята като се върти и се пренася въздух от Русия в Америка. Моля да се провери Тръмп какъв въздух диша, щото ми мяза, че е руски! И да му се потърси отговорност, а на Путин и Русия да се наложат най-строги санкции! Немедлено!

Хора, пазете Тръмп. Ционистите искат да го ликвидират, само че яде деца на закуска не са го обвинили още. Родшилд е Царя на Света, той държи парите и командва всичко което се случва, той пали войните и миграцията, там е проблемът ни на всички

тези съвсем изперкаха.

сега и подаръци няма за него, и мелания не му държи ръката, и въобще - скапана работа е да си президент на уса

За Мелания е виновен Обама! Както за всичко останало....според Тръмп.

защо пропуснахте та пишете че тече разследване на мафиотската фондация Клинтън за пране на пари и как Путин им е платил 200 милиона комисионна за продажбата на 20% от амриканския уран на Русия

Ами защото не е истина. "Алтернативна истина" както се изразяват някой хора.

То в политиката имало почтеност и морал, ама от къде да ги знае тези работи Тръмп. За него тези думи са без непонятни.

Делата срещу Тръмп тепърва ще започват, и то не едно, две или пет. През следващите месеци и година-две ще има десетки дела срещу The Donald, и частни, и федерални или на отделните щатски прокуратури. Само за насилване на жени има вече около мисля 28 случая на оплакали се от него... Но той си пада по публичността и делата, да завежда такива - като това срещу Бил Махер, който в комедийното му шоу имитира Тръмп с простотиите и нападките срещу Барак Обама за рожденото му свидетелство и то в дългата му форма, че изпраща детективи да ровят след него, обяви, че ще направи някакви големи разкрития...и накрая пак се оказа всичко въздух под налягане. Та Бил Махер в шоуто си поиска Тръмп да си покаже рожденото свидетелство за да удостовери, че не е плод на сношение на майка му с оранжев орангутан заради оранжевата му уникална коса. И този се хвана на въдицата и показа рожденото си свидетелство след което Махер му го дозаби, като каза, че иска дългата му форма:) И Тръмп като последният ахмак впрегна великите си адвокати и заведе съдебен иск да получи обещаните му от Махер ако представи валидно доказателство, че не е чедо на маймуна, за 5 милиона долара:) Познайте какво отсъди категорично съдът:)

Стига ме занимавахте с клиенти на психиатрията

когато пукнат клановете кл,интън и буш то тогава света ще е дъг

ей така се държи куче на каишка -поръчваш на прокурори-ищци и гледаш на кучето сеира .много тъпа история на тия дето имат най-много оръжия на глава от населението .жал ми е за тях,за нас,за руснаците и за целия свят . но явно толкова ни е акъла .

ние го видяхме какво е това 17 в могилите от добро управление на демокрацията !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Този филм сме го гледали. А в Норвегия като откриха, че политици са приемали подаръци и не са ги декларирали никой нищо не им направи- просто затихна всичко- това беше по времето когато Столтенберг беше президент.По един и същи тертип са всичките мошенници, но искат да създадат чувството, че правят нещо.

а защо не съдят нобеловия комитет заради нобеловата награда за мир на обонго,щото по негово време бая войни заформи кравария,тия ша ни задминат по двойния стандарт

демократите и следващите 3 години няма да преглътнат това че тръмп го натуити на бабичката клинтън

Интересното е, че те продължават със същите методи, както преди изборите. Методи, които ги доведоха до пълен крах. Ако продължават така, нищо чудно следващия път Тръмп да ги бие с още повече.