Братя Галеви заплашили свидетел, че ще пикае кръв

Софийският апелативен съд даде ход на процеса срещу дупнишките бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов, известни като братя Галеви.

Обратно в новината

Коментари - Братя Галеви заплашили свидетел, че ще пикае кръв | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе тия Галеви докога ще цапат медийното пространство? Защо още не са в затвора?

време е за почистване на бр. галеви *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бивш негър, бивш полицай и бивш престъпник няма. Няма и бивши мутри - мутрите си остават мутри, катили и мръсници. За такива - само затвор - ефективен, изолиращ ги, иначе наистина хората ще пикаят кръв. За кефа на биячи и садисти - гадни, гнусни идроди!

Лъжеш се има и бивши мутри, но само в един идинствен случай.

братята галеви са спонсори на сирищнишкя гионсурат, на "умен путков" и на мафиоцката формаця бсп/дс. докато садебната и изпалнителната власт са в рацете на гоцевците не очакваите тези разбоиници да бадат садени. иначе заслузават само по куршум мезду свинските си очи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хората по света учат мениджмънт, маркетинг, измислят разни иновации и подобрения, а ние тук - като в каменната ера - който има по-дебел бицепс и по-яка чутура да носи на бой, той е цар на селото, и всички трябва да му плащат. Отврат! Толкова ли няма един по-ербап в Дупница да ги млатне някоя тъмна нощ, та да се отърват от тях?

всички бизнесмени в Дупница си плащат и се мерят кой е по-близък с тия двамата.

това е балгаря мутри които имат и представители в парламента всеки си получава пая и народа си го отнася *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жалко, че не става като по руските филми ... некой бивш войник от специалните части по вечерно време им свети маслото.

Що бре, става, тия толкова пари са потрошили по мутрите в "общия" си бизнес, да съберат по още 17лв на кола и да хванат някой брадат тип да ги светне. Така и ние няма да им плащаме за делата.

Аз не мога да разбера какъв му е проблема на "бакшиша"?Първо...Галеви са много точни пичове,като обещаят нещо и го вършат,няма случай да са прецакали някой.Много мъжки момчета са!Второ...този-"бакшиша",нали е бизнесмен...значи има кинти....той що не си направи собствена организация...както плаща на СОБСТВЕНИ шофьори,така да плаща и на СОБСТВЕНИ БИЯЧИ,-демек"охранители".

Благодаря ти, че си пояснил какво е ронин!!На мен лично ми отне около 1,5 секунди да се досетя. Даваш ли си сметка, че това тик не е форум за умствено изостанали или прекалено много искаш да блеснеш с факта, че знаеш няколко купешки думички?

Като не е форум за умствено изостанали,ти защо пишеш тук?Много ясно съм се изразил!Който го е страх от мечки,да не ходи в гората.

БРАВО БАЦО ГАЦО В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА !Задминахме и латинска Америка , няма средна класа ,няма мислещи хора , скоро ще останат само цигани и пенсионери.Няма кой да работи , защото на тази територия , кагато рабитиш честно и почтено те смятат за най-големия глупак, а такива мутри се толерират.

"По разказа на Миланов се носела мълва, че на тази пиаца се плаща на братя Галеви" - мълва, градски легенди. "Те даваха парите, аз работех" - е той какво иска, да му дават пари и да не работи. И този е един свидетел.... - кисело му е гроздето!

Този "бизнес" от дивата зора на демокрацията вече е анахронизъм и някой трябва да ги оцапти. А като влезат вътре, да гледат да не стане обратното и да им потече урина във вените.

Бе що не ги разпундрите тези двамата, а ги оставяте да раазиграват целия град и занимавате цялата държава с тези два главока

ми като си толкова смел що не доидеш ида се пробваш а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Окръжният прокурор е кум на Галев.

какви бизнесмени са галеви ??! те са си бандити....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя свидетел - Миланов е много смешен в изказванията си. А и от прочетеното е видно, че е и страхливец.

Смени ли си памперсите след коментара?

Да пикае ,да пикае , е колко да пикае кръв ??

братя галеви-невинни и чисти като планинско ручейче,и това ще го докаже съдът................

При управлението на ПРЕМИЕРА-ТИКВА-СЛЪНЦЕ тези маймуняци отново са "офицери под прикритие"!?!

нашата страна е бетер тъмна индя. само в подобни бананови републики, такива смешни клоуни с по един пръст чело и изостанали погледи могат да се разпореждат така.

Не е така, както си мислите.Пламен просто е знаел, че онзи е имал по това време болни бъбреци и затова го е предупредил,че ще уринира кръв.

хахахаххаахахаха яко..

Я да си спомним с кого бяха близки тия бандити. С доц-д-р Тракторов, покровителстван от доносника на ДС, агент Гоце. И с Пикаещия по фонтаните - висш функционер на БСП. И не ги ли освободиха с протекцията именно на престъпниците от БСП?

няма ли кои да ги ликвидира тия боклуци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Идея нямам до кога съдът ще оправдава разни мародери... За съжаление тези не са единствените... И ако в един миг на някого му писне достатъчно - дали е редно да се ограничи само с виновните или както ми се струва на мен, да включи и всички, които са спомогнали с бездействието си да не бъде спрян подобен произвол...

Рано или късно и това ще стане, помни ми думата.

ем кото доиде и да гръмнете някои системата ще си работи :д

СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА НЕ ФУНКЦИОНИРА, или поне не го прави в полза на обществото и правдата. Тези главунковци, т.нар. братя във всяка една европейска или азиатска страна биха ги окошарили и изтрили ехидната им усмивчица, но в БГ се плаща ... на мвр, на съд, на администрация и т.н., затова нямаме държава, а сме бананова република в която маймуните са на почит

ти данеби да искаш бананите да са на почит..

Тези да не са завършили бизнесадминистрация при премиера защото до колкото си спомням и тои с подобни механизми въртеше пивоварната в мездра