Брайвик съди Норвегия, отправи нацистки поздрав в съда

Андерш Брейвик отправи нацистки поздрав при пристигането си съда, където се изправя като обвинител срещу Министерството на правосъдието на Норвегия.

Обратно в новината

Коментари - Брайвик съди Норвегия, отправи нацистки поздрав в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

преди този беше казал, че хитлер е предател, сега прави нацистки поздрави

Докато излезе в родината му белите и християните ще са малцинство

С тези смешни максимални присъди и затвор, който изглежда като курортен комплекс за отдих и почивка бежанците в скандинавия ще се прескачат един през друг, за да се наместят вътре с удоволствие.

До това води прекалената демокрация. Тоя ако беше в нормална държава досега да е обесен 10-на пъти и разстрелян още толкова.

Не четеш между редовете, всичко е заради антиислямистките му борби и заливането на Европа с мултикултуризъм!

И какво викаш да подкрепим поборникът за свобода на норвежката нация? Всеки като убие по 100 и проблемът ще се реши нали? Той да дойде тоя психопат у бг затвор да му се зарадват няколко мюслумана като на млада кадънка па да видиш какви точно поздрави ще прави ... ама де го тоя късмет.

Този трябва да го пуснат в ИД с парашут. Там ще го възпитат..:)

може и обратно - да му подсигурят по 1 пълнител на час и да пускат при него по един терорист от ИДИЛ на всеки 5 минути.

"паисии X" ти си едно лицемерно влечуго злобно. Hямаш място на този Cвят. идоли са ти сатрапиte на света начело с путлер, глaвореза асад, хранещия с хора кучетата си ким кореиски и разбира се андраш бреивик !!! чучело - срам и позор си за род и родина. B ада ти е мястото и там ще гориш да знаеш. амин.

Такива ще продажни спасят света а не продажни МЕКЕРЕТА.

Ти си много наивно човече. Точно обратното ще стане. Крушата не пада по-далече от дървото. Това ще е най-голямата грешка: Тоя ако го пратят при ИД ония там ще го оценят като много ценен кадър и ще го превъзпитат и обучат. После ще го пратят да избива хора в Европа от тяхно име. Каква според теб е разликата между убийствата на Брейвик и убийствата на терористи от ИД в Париж например?

Гледам от терасата към Виетнамнските общежития. То и се чува де, кючека не спира. Гледам и снимката на Брайвик. Пак гледам към обещжитията и отново поглеждам към Брайвик... Освободете човека, лешове! Върнете Европа на европейците!!!

ти слушаш ли се кви ги говориш? той застреля 69 деца! не имигранти, не мюсулмани, деца! презследва ги като във филм на ужсасите и ги изпозастреля. заслужава да живее само за да може да страда всеки ден. мюсулманската омраза е нещо съвсем различно и трябва да се предприемат разумни мерки, за решаването и

Валидол?

Какви деца? Деца ходят ли на летен лагер организиран от партия? В случая става дума за левичарска партия, силно любяща всякакви пришълци чужди на норвежката същност и традиции!

Бе вие не сте добре бе хора! Колко ислямиста според теб е убил тоя? На тоя жертвите му са такива като тебе и мене! Ти развиваш Стокхолмски синдром!

Не четеш между редовете, всичко е заради антиислямистките му борби и заливането на Европа с мултикултуризъм!

Да здравствует евроатлантическая толерастия и демонокрация! Нормалните са ненормални, болните и извратените - на телевизионните сцени и парламентарните трибуни. ЕС и САЩ са по-зле от СССР с гаврата над здравия разум.

ли ми се струва или наистина всички рубладжии одобряват нацисткия поздрав на този терорист?

Въпросът ти е нелеп също като следния: "На мен ли ми се струва или наистина всички соросоиди одобряват ислямското нашествие в Европа и тероризма в Париж и нападенията над жени Кьолн?"

припозна:))))

Капанът на Брайвик... - Брейвик съди държавата за права! Точно вие сте борци за човешки права, та нали вашите организации и партии наложиха в Европа този псевдо-хуманен режим на либерализъм, от който Брайвик се възползва в момента и ви се подиграва. Той е виновен и го осъзнава, но с това си действие показва ОЧЕВАДНО, че е бил прав в идеите си срещу либералната система. Аз лично не го оправдавам за убийствата, но той е извършил ПОЛИТИЧЕСКО престъпление. Това не е просто тероризъм. Жертвите му не са случайни, както се опитват да ни убедят някои тук. Той нападна лагер на "Работническата партия на Норвегия", където разстрелва младежи активисти на партията! Това не се случайни минувачи на улицата - това са бъдещите политици. Работническата партия на Норвегия е лявоцентристка социалдемократическа политическа партия, точно от тези, дето се застъпват за емигрантите и мултикултурализма.

Брейвик обвинява европейските политици в планирането на културен геноцид, масово преселение на мюсюлмани и обявява необходимостта от "превантивна атака срещу предателите", които превръщат континента в Еврабия. Брайвик иска възстановяване на патриархата, спасяване на европейската културна и етническа идентичност, западната юдео-християнска култура и християнството. Той е против исмямизма, Ал-Кайда и т.н.

Паисий

Брейвик извърши акта си на 22 юли 2011 г. През 2014 и 2015 година Европа стана терен за ислямски тероризъм и беззакония - два атентата в париж, един в Копенхаген, нападения в кьолн, бум на сексуални престъпления в скандинавските страни... И това е само началото. Ще излезе, че Брейвик е прав! А ЕС и европолитиците съсипват Европа, докато населението си трае и приема техните безумни действия и решения...

Cтoлюбoвъ

Добре си го обяснил, само остава телевизионните зомбита да го осъзнаят(като тел. зомби визирам хората, спрели да разсъждават, но приемайки безропотно "истината" лееща се от медиите).

Прав си "ж" за нашите "демократи", осъществяващи редукция вече повече от 26 години над българския етнос, също и геноцид над нацията. Въпросът е, защо тези масови убийци не са заклеймени, а един пророк, като АНДЕРШ БРЕЙВИК УБИЛ 77 ДУШИ, е в затвора? Светът е такова място, където истината като тази на БРЕЙВИК, се случва не в 2011 година, в 2016 година. За да се "ФИКСИРА" пророчеството му, е трябвало "жертвоприношението" на тези 77 души, в името на добруването на днешните INVADERS. Показателен е случаят с гарата на Кьолн, на 31 декември миналата година.

someone

очевидно е, че това е човек, които се нуждае от психиятрично лечение със силни лекарства.

Ей... критикарите на този. Той е масов убиец , но все пак е убил 77 деца, а тиквоча ,Пастирката и сие са физическите и моралните убийци на стотици български деца, включително и неродените такива. Но на вас май не ви пука за тях повечето от вас са им дори фенове, но иначе сте "големи демократи".

по телевизора му пускайте само азис и да видите как след 3 дни ще моли за милост и ще се разкайва за делата си!

Ми то горе-долу така се е получило: объчвали са го с мултукултурни послания до припадък. В резултат на това не е издържал и се е саморазправил с мангалолюбците.

ПИПО

Само където всички деца бяха бели християни.

Бре,бре, бря баф мааму стара оно яси мислеех, че оно това е РИМСКИ поздрав, ама чак сега разбрааф,че они ГЛАДИАТОРИТЕ де били нацисти...Иначе сега след врива в Берлин някои ще започнат да се досещат за този поздрав...така де в природата празно няма...на всяко действие има равно посила противоположно по посока действие...или как беше "АВЕ ЦЕЗАР УМИРАЩИТЕ ТЕ ПОЗДРАВЯВАТ"

Са покрай бежанците, на такива като тоя ше им се качват акцийте!

Не подкрепям престъплението, което Брайвик извърши, но според неговите разбирания и настоящите събития с емигрантите в Европа, да не стане така, че да започнат хората да му се молят да излезе.

Е хубава работа! Този екземпляр убил над 70 души и оставяше да го подкрепяш? Забележи: Случайни хора, не се е целел да речем в мюсюлмани. Утре може да убият тебе или мене.

Cтoлюбoвъ

Разбирам те, но престъплението е планирано съвсем детайлно и от много време е подготвяно. Стрелял е хладнокръвно. Целта му е била светът да разбере за него и каузата срещу мултикултурализма. Днес европейците започнахме да изтръпваме от нашествието на хора, които имат съвсем други разбирания за живота. Отново ще повторя, че не оправдавам действията на Брайвик, но забележи колко отрано е прозрял днешните събития.

B тази тема наблюдаваме особено явление - русофилите стават нацисти. Ама иначе се пишете за освободители от нацизма когато ви е удобно.

Не, те не се пишат "освободители" от нацизма, а от фашизма. Има разлика. Фашизъм руснаците поддръжници на Путин наричат погрешно германския националсоциализъм, а не италианския фашизъм както би трябвало. Има разлика.

Килията му имала три стаи с телевизор...Да го прехвърлят в килия с трима загорели негри и туба вазелин-това заслужава говедото.

Прав си, но според мен не заслужава да има туба с вазелин, а една тенекия с абразив.

Сакън, недей че може и да му хареса! Да го вкарат в български затвор. Тук не само че няма да има отделна стая, ами и тоалетната се състои от една кофа. Обаче няма как да стане - първо няма причина да го поканим да дойде у нас, и второ нашите затворници сега съдят държавата за далече по-тежки нарушения на правата им. Мисля, че разликата не е трудна за откриване?

Браво Брайвик -Хайл ! Само така може да се изчисти Европа от меки китки в управлението на ЕС ! Брайвик дай знак ние сме с теб -90% българи !

Тази човек е убиец на деца ... това можеше да са нашите деца "на бригада" в богатата Скандинавия.

Че кой те кара да си пращаш децата в богата Скандинавия на бригада??! Мигар в България малко работа няма за бригадири?!

Защото в България ще работят безплатно по комсомолска линия на бившите-настоящи комундета.

Брейвик няма интернет, следователно няма как да разбере, че пророчествата му се сбъдват.

КАЗУСЪТ "ОЛИГОФРЕН", КОЙ СИ ТИ. ЧОВЕКЪТ Е САМО ЕДНА ФАСАДА И СТОКА Човек ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по един или друг НАЧИН е луд, защото той НЕ е същество. По-скоро е САМО една ФАСАДА. Човек НЕ е някакъв КРАЕН резултат. Защото СИСТЕМАТА го е ЗАРОБИЛА, за РОБЪТ никога няма КРАЕН резултат, защото само ЛИДЕРЪТ (Господарят ти) има това ПРАВО. Човек ВЕЧЕ не е животно и ВСЕ още НЕ е това, което е предназначен да БЪДЕ. Той е по средата МЕЖДУ животното и свободния, и реален човек. Това ПОРАЖДА неврозите. Човек такъв, какъвто е, той ПРЕДСТАВЛЯВА дрехи. За човека такъв, какъвто е, дрехите са много ВАЖНИ. Даваш военна униформа на човека и самото му лице се променя, променя се ОТНОШЕНИЕТО му. Вътре в него се ПОЯВАВА нещо различно. Погледни полицая, когато той е цивилно облечен и когато е в униформа. Изобщо НЕ е един и същи човек. Защо. Външните неща предизвикват ВЪТРЕШНА промяна, защото ти НЕ си нищо друго, ОСВЕН външността (просто само една ФАСАДА). Човек ЗАРАДИ дрехите е уважаван, ЗАРАДИ дрехите НЕ е уважаван. Съдията ТРЯБВА да носи ОПРЕДЕЛЕНИ дрехи, без ТЕЗИ дрехи той е НИКОЙ. Днес фалшивият и фасаден човек е просто една СТОКА с лъскава опаковка. Човекът-стока е ПРИНУДЕН от СИСТЕМАТА да има само ЕДНА цел - ВИНАГИ да се продава и ВИНАГИ да защитава, но ВИНАГИ само купувачите си. Ето защо на човека-стока му ТРЯБВА и лъскава опаковка - за да го купи и защитава "неговата" СИСТЕМАТА. Ето, по този начин, СИСТЕМАТА зароби човека. Когато мисленето на човек се променя (изменя) дори само при промяна на дрехите му, това означава само едно - човек реално НЕ мисли, а САМО си мисли, че ТОЙ мисли. Това е крайният резултат на една безумна СИСТЕМА, наречена представителна демокрация - ДИКТАТУРА като: фашизъм, социализъм и капитализъм ("свобода" и "демокрация"). Кой, кога, как, къде и защо, ТЕБ робът, ВИНАГИ те представлява напълно и безусловно някой ДРУГ. Ти къде си тогава реално ТУК и СЕГА.

Пускайте го, само хора като него могат да спасят Европа.

Поизчистил е човека родината си от кафяви недоносчета. Време е да заеме.мястото на Меркел

abasador

браво бе, на коментара ми по-долу, някакъв лумпен (да не кажа престъпник) е сложил минус....! Има ли още някой, които одобрява и защитава хладнокръеното убийство на 77 човека? Аман от идиоти. Лек ден.

abasador

абе, в тоя форум освен тъпанари и престъпници, някой друг пише ли в мимента...? Лек ден.

Гледам пишеш и ти -толераст, родоотстъпник , подръжник на мюслитата

Ти не беше ли русофил, защо защитаваш арабелите?

КАЗУСЪТ "ОЛИГОФРЕН", КОЙ СИ ТИ Човек е нервно болен. Не само част от хората са нервно болни, а ВСЕКИ човек, сам по себе си, е нервно болен. Въпросът НЕ е в това, да се оправят някои хора, въпросът е да се излекува ВСЕКИ човек. Неврозата е НОРМАЛНО състояние на човека, защото ВСЕКИ един преминава чрез НАСИЛИЕ (физическо, ментално и емоционално) през обучение, формиране и НАЛАГАНЕ на правилото - ПОДЧИНЯВАЙ се и ВЯРВАЙ, но ВИНАГИ на някой ДРУГ (ЛИДЕР - Господарят ти). Ти ВИНАГИ си представляван чрез НАСИЛИЕ (физическо, ментално и емоционално) от някой ДРУГ пред ТВОЯТА държава - представителен политик и духовник, адвокат, полицай и т.н. Тогава ти реално кой си тук и сега. Явно ти си като ВСЕКИ друг роб, който е точно КАТО теб в тази СИСТЕМА, и това ти приемаш ВИНАГИ за нормално, нали. Когато робът е роден от роб и ОКОЛО него има САМО роби, РОБЪТ не може да разбере и почуства, че той е САМО един РОБ. На човекът НЕ му се дава ВЪЗМОЖНОСТ да БЪДЕ това, КОЕТО е. ВСЕКИ човек ТРЯБВА да бъде ВКАРАН в определен изкуствен и наложен с ИЗМАМА, и НАСИЛИЕ шаблон (ДИКТАТУРА). Този шаблон създава осъзнато и УМИШЛЕНО неврозите при човек. Само с една ЦЕЛ, човекът ЛЕСНО да е управляван ВИНАГИ от някой ДРУГ (ЛИДЕР - Господарят ти). С една дума, вече е създаден ИЗКУСТВЕН фалшив и фасаден човек (БИОРОБОТ-РОБ). Този ШАБЛОН (ДИКТАТУРА) който те създаде теб, робът, е СИСТЕМАТА наречена представителна демокрация - ДИКТАТУРА като: фашизъм, социализъм и капитализъм ("свобода" и "демокрация"). Кой, кога, как, къде и защо, ТЕБ робът, ВИНАГИ те представлява някой ДРУГ. Ти къде си тогава реално ТУК и СЕГА. Да правилно, причината е проста като теб, робе, ти си физически, ментално и емоционално ЗАРОБЕН от ГРУПА (шепа) алчни с болни мозъци представителни политици и духовници. Робе, поздрави СИСТЕМАТА.

Няма ли някой да каже на глас каква е трагедията на съвременното т.н. глобално общество-свръхнаселението и то точно на народи, който нито могат да отглеждат , нито да възпитават хора. Погледнете т.н. бежанци - 20 годишна жена с 4-5 деца и бременна. Точно такива хора ще унищожат цивилизования свят, и понеже не могат да не са паразити, след това ще унищожат и себе си. Това е трагедията на съвременния свят. Бангладеш при 150 млн. население има годишен прираст от 2,5 млн. население. И не господ ги създава тези деца.

Тоя би трябвало да е в лудницата, а не в затвора, както и нашия Волен Сидерович.

abasador

съчуствам, на семействата на убитите, за законите в недоносената им съдебна система. Съжалявам за добрия ред и порядки от средновековната стара Европа. В по-предишни времена, на този извратен престъпник, щяха да му създадат такива условия за живот, че щеше да проклина собствената си майка, че го е родила. Условия, които напълно да отговарят на извършеното от него. Не нормално е един жесток убиец, да се държи като герой от роман на ужасите...! Европа, събуди се! Лек ден.

Брайвик сбърка в едно ,че действаше самостоятелно .Ако имаше зад гърба му сериозна организация по друг начин можеха да се развият събитията .И трябваше да унищожава политици а не мирни граждани.

Боже , боже какви капацитети има по делото Брайвик тук!!! Ако беше гръмнал вашите деца едва ли щяхте да го ХВАЛИТЕ толкова. Брайвик е в изолация защото целият затвор въстана и не искат при тях да излежава присъдата си. С цел да бъде опазен живота му е изолиран, иначе щяха да изпратят на едно друго място с огромен интусиазъм и взаимна помощ от всички затворници. Изби децата като кучета и голямо геройство извърши!!!

Така ти казват медиите от Норвегия ли? Хехе страх ги е щото казва истината на какво се е превърнал западния свят и по точно Норвегия. Според мен нямаш ясна представа за норвежците.

abasador

уважаеми почти, ти не си почти объркан, ти си тотално сбъркан уважаеми. Просто така си се родил. Какво казва един престъпник и безмилостен убиец, никой не го интересува. Да убиеш 77 човека, от които най-вече невинни деца, е повече от ужасно престъпление...! Лек ден.

деца са все пак. лошото е че първопричината явно не е разбрал коя е

Добре де, тоя защо не е в лудница?! Ако пък е нормален е свидетелство, че правната система в Норвегия е изтрещяла!

за норвежкия елит този елемент е нелицеприятен. Щото показва кой създава проблемите в Норвегия. Не са мигрантите.

До къде докараха положението разни демократи хуманисти да казват че този поздрав е нацистки. Ми то и римските легиони така са поздравявали военачалниците си.

ЧОВЕКЪТ ДНЕС Е САМО ЕДНО ОБЕЗПЕЧЕНИЕ ГОТОВА И ДОПУСТИМА, И ЛЕСНА ЖЕРТВА Глобалното бедствие настъпи вследствие на съмнителни представителни политически и финансови машинации на шепа хора. Става все по-очевидно, че натрупаните огромни дългове от шепа хора не могат да се изплатят от останалите. Цялата система е базирана именно на този дълг, дълг натрупан от шепа хора - елит - паразит, а останалите трябва да платят този дълг, той не е техен дълг, но е наложено от тях върху теб, ти да го платиш. Загубата на доверие в тази безумна система наложена безусловно върху теб я срива напълно. Дългът, дори да е въображаем (пари без никакво реално покритие, пари бе никаква реална стойност сами по себе си) е създаден срещу някакво обезпечение. Базира се на идеята, че нещо ще бъде направено, за да се погаси. Вижда се, че хората са това обезпечение, вижда се, че ти си това обезпечение. Само дългът на САЩ натрупан само от шепа хора - привилегирован елит - паразит е около 200 трилиона долара и не може да се изплати с цялото световно производство. При население от седем милиарда жители, ограничени ресурси, неустойчиво потребление и рухване на само една от основните системи петрол (енергия), вода или храна терминът обезпечение (от англ. collateral damage; допустима жертва) Ви разкрива всичко. Вече няма свободен човек, а има само готова и допустима, и лесна жертва, тази жертва си ти, който и да си ти. Представителните политици и духовници никога не искат свободен човек, те винаги искат хората да са като овце, безусловно подчинени на овчаря си ЛИДЕР господарят ти. Защото само тогава има за тях във всеки един момент готови и допустими, и лесни жертви. Вие вече не сте хора, днес вие сте готови и допустими, и лесни жертви. Вие сте продадени, вие сте купени десетки пъти през вашия така наречен живот, това че не го знаете, само означава едно жертвите не трябва да знаят, че са жертви, иначе как ще има готови и допустими, и лесни жертви, нали. Както овцата не знае, че е просто една готова и допустима, и лесна жертва, така и вие не знаете това. Е вече и вие жертвите го знаете, но овцата и да знае и да не знае си остава винаги овца готова и допустима, и лесна жертва. ЗАЩО. КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА ТУК И СЕГА.

Абе, психо, хайде бягай някъде. Толкова си кух, че не може повече - пишман-просветител.

за съжаление ти си идиот. Хайде да не те обиждам просто потребител на капиталистически акита.

ако искаш може да ти съдействаме и да ти организираме среда по твой вкус. Има в океаните много пусти острови. Взимаш си дрешки и ти намираме някой на който да има трева и вода. Организираш си общество от теб и пак теб и живееш по своите правила. В социалните общества които са на останала земя човекът е създал правила. Умният човек максимално добри правила за него, за съседа, за приятеля и врага си. Където възможностите на индивида свършват там от където започват желанията на останалите. Тъпият такива че да пречат на всички. Но ако ти пречат само на теб - гол и пуст остров и си живее по своите правила.

леко несвързано и шизофренно. Човека ви обеснява че проблемите в момента са създадени от паразитите. А вие говорите глупости. Пример: САЩ ни дрънкат за ходене и колонизиране на Марс. Наливат пари субсидират частниците и накрая нищо. Вместо да наливат пари в здравето и образованието им. По лесно е да колонизираш океаните от колкото Марс. Та това са умни политики големи такив акато за вас!

искам да съм норвежки затворник. Три самостоятелни стаи. Лекари и надзиратели.

... Лекари и надзиратели... разбираи: факъри & воаиори...

Тоя масов убиец да не иска много, защото господ го е целунал да е в Норвежки затвор, ако беше го направил в Русия или САЩ последното, нещо за което ще мисли е да съди съответното министерство на правосъдието. В "Черния делфин" или "ADX Florence" щеше да се чуди къде да си разбие главата, за да му свършат мъките на тая земя.

Минусите, защо са? Ще кажете, че тоя е направил голямо геройство, защото е убил само "орки", а дали е така? В Русия ще му дадат медал, а не в затвора нали? Само, че в Русия ги пращат в Сирия и там наистина убиват, терористи или поне по-голяма част са такива, докато тези в Норвегия сигурно, 97% са нямали нищо общо с ислямския фундаментализъм. А същия този герой дали в реалната действителност би издържал физически и психически, защото едно е да висиш цял ден у вас и да ядеш пуканки и гледаш филми, а съвсем друго е реалната действителност. По нищо този не се различава от "атентаторите самоубийци" и той и те са пълни "боклу-и"

Да го пуснат за 5 минути при другите затворници, те ще му видят сметката.

Явно в Норвегия се стахуват да не би този, които няма умствени проблеми да зарази тези, които ги имат. Пет години изолация си е голям страх.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ РОБ И ЧОВЕК Вгледайте се, моля Ви, в живота си. Нима сте СВОБОДНИ хора. Не, не сте. В представителната демокрация, външна, пълна психо-соматична диктатура наложена върху теб като: фашизъм, социализъм и капитализъм ("свобода" и "демокрация"), Вие сте ОБВЪРЗАНИ с хиляди (физически, ментални и емоционални) вериги (пълно ограничение), наложено върху теб от алчни с болни мозъци ШЕПА "хора" (представителни политици и духовници). Може да НЕ си давате СМЕТКА за това - неприятно е. Може да НЕ го ПРИЗНАВАТЕ - боли. Това обаче НЕ променя нещата Вие сте РОБИ (биоробот - стока - предмет). За да влезеш в СВОБОДАТА (пряка демокрация), ти ТРЯБВА да ПРИЗНАЕШ, че си РОБ, че робството е дълбоко ВКОРЕНЕНО в теб, че то ТРЯБВА да бъде ПРЕМАХНАТО от теб. Това ПРИЗНАНИЕ ще ти ПОМОГНЕ да се отървеш, да се ОСВОБОДИШ истински. СВОБОДАТА (пряка демокрация) ПРЕДЛАГА съвсем РАЗЛИЧНА перспектива. Тя НЕ е революционна, а бунтарска. Бунтьт ПРЕДПОЛАГА индивид. МОЖЕШ да се бунтуваш сам, без никаква партия или организация, по СВОЙ, неповторим начин. Запомнете добре - СВОБОДАТА (пряка демокрация) НЕ означава борба ПРОТИВ обществото, тя се СТРЕМИ да отиде ОТВЪД него. СВОБОДАТА (пряка демокрация) НЕ е антиобществена, тя просто няма НИЩО ОБЩО с фалшивото и фасадно общество, създадено от представителната демокрация (ШЕПА хора и техните господари - "хора" в СЯНКАТА). Пряка демокрация (Швейцария, Исландия) НЕ е ПРОТИВ робството, пряка демокрация е за СВОБОДАТА - за една РЕАЛНА свобода за ВСЕКИ гражданин тук и сега (всеки ден). ЦЯЛАТА ВЛАСТ на ШЕПА "хора" (представителни политици и духовници) е РОБСТВОТО в представителната демокрация, а НЕ политиката. Постоянна власт и реална информация за ВСЕКИ гражданин, това е демокрация. Да се упражнява ПОСТОЯННА ВЛАСТ от ВСЕКИ ГРАЖДАНИН при наличието на реална информация за ВСЕКИ гражданин, и да се носи ВИНАГИ от всеки гражданин ОТГОВОРНОСТ за СВОИТЕ постъпки, това е демокрация и свобода в 21 век. "Земята не умира, а е убивана. И хората, които я убиват имат имена и адреси." - Юта Филипс. Времето ви свърши. Това е ВСИЧКО.

Бягай в гората да си свободен. Явно нямаш мозък да разбереш, че 90% от населението няма нужния умствен капацитет за да има такава пълна свобода. То частична свобода им даваш и се нас*рат, а какво остава за пълна.

ПЪЛНАТА СВОБОДА, НАСТЪПВА. Не хармоничните мисли с космическите закони, ще предизвикват МОМЕНТАЛЕН бумерангов ефект. Така Земята ще бъде спасена от "отровната й плесен". За сега този процес е "незабележим", но скоро и слепите духовно ще започнат да ПРОГЛЕЖДАТ за проявленията му.

Тоя трябва да го пуснат, че в момента точно от него имаме нужда!!!Само ще трябва да го сложим на мястото на оная луда крава недоклатена германска или на мястото на ония обратните от управата в Брюксел и ще ни спаси от напиращата напаст!!!

Шило

Лошото е, че тоя е трепал сънародници. Деца. А не е тръгнал да се бори с фундаментализма там, където го има. Явно филмите и тревата /или каквото и да е било там/, са му дошли повече.

Трепал е сънародници дето са подкрепяли мюслитата.Това не са сънародници, а предатели родоотстъпници!!!

Абе Гошко, не си разбрал! Трепал е в лагер на мюсулмански активисти!

Е да де!!!точно от такъв чистач на хлебарки имаме нужда в момента!!!

ти не си разбрал - трепал е в лагер на млади толерасти, бъдещи еврогеЮве.

Елементарен какво винаги :) Защо ме пращаш при Ким, при положение, че реално ти изповядваш леви идеи...а аз ще съм по добре в Мисиспи. Искаш изкривени човешки права - получава ги и Бравйк, иначе е дискриминационно точно според вашите разбирания :))

Шило

Хм, късметлия е Брайвик. Безспорно. Три килии, телевизор, компютър...Вярно, сам не се стои, ама ако беше в немалко държави, отдавна да се е срещнал със Създателя.

Не му е добре позиционирана ръката за поздрав на тоз мъж и дланта и тя също, не се е научил добре .

И защо сравняваш краставици със зелки? Аз по-скоро бих сравнил Белорус и Украйна. Къде мислиш, че хората живеят по-добре?

Ама ноу скоро ще си промениш предпочитанията.

Смъртното наказание ще реши тия проблеми. Да убиеш 77 души и да имаш претенции за права е нечовешко.

Избивал е тия дето поддържат тия който с удоволствие биха избили и децата ни и нас!!!Това не е престъпление , а заслуга към човечеството!!!

СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ ИЛИ ПРОСТО ФАШИЗЪМ. БИОРОБОТ (роб - стока - предмет) ИЛИ ЧОВЕК. КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА. Комбинацията на 210 място по раждаемост и 6 място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по намаляване и изчезване на население. Първи сме по детски самоубийства в Европа, а на три ромчета се пада по едно българче сред новородените. В края на 21 век ще останем 300 000 в държавата на 7 млн. роми, категоричен е изследователят проф. Петър Иванов. ВСЯКА година българските граждани намаляват с около 80 000 души годишно. Днес на всеки 4-5 ромчета се ражда по едно българче и ТОВА е от няколко години. Тези данни се КРИЯТ от обществото, но подобни данни има и в образователното министерство. Ромите са много повече от 1,8 млн. души сега. Още по-страшно е, че България е на първо място по самоубийства или ОПИТИ за такива в цяла Европа, а може би е и сред челните места в света. В страната ни САМИ край на живота си годишно слагат 1 800 души, 20% от тях са деца. Т.е., ДНЕС са се самоубили трима-четирима души. Според Националния център по опазване на общественото здраве 22% от българските граждани ИМАТ психични разстройства, това са 1 617 000 души. ЕДВА една пета от тях - 340 000 - са получили специализирана помощ. Това са официални данни. Истинските данни са МНОГО по-драматични, около 60% от българските граждани имат психични проблеми - фрустрация, депресия, невроза, психоза и др. В Европа този процент е 38% според Евростат. За десетките хиляди икономически и нелегални имигранти 1100 лв. на месец и подаряване на статут на бежанец, а за над един милион пенсионери с над 40г. стаж до 270 лв. на месец (много под "границата" на бедност). С минимална работна заплата от 420 лв. (реално е - 329 лв.) на човек живеят 3.7 милиона български граждани по рождение. Над 1.6 милиона от българските граждани живеят под "границата" на бедност с доход до 300 лв. на човек. Месечната издръжка на един затворник в България е 1300 лв. Издръжката на едно бездомно куче от страна на държавата е по-високо от минималната пенсия в България и много по-висока от детските надбавки. Издръжката на едно куче в София струва на държавата 300 лв. месечно. Детски 35 лв, Кучешки 300 лв, минимална работна заплата - 420 лв, а след задължителните данъци и задължителните "осигуровки" минимална работна заплата реално е - 329 лв. ( до "границата" на бедност ) , минимална пенсия - 157 лв. (много под "границата" на бедност) За да покрие ОСНОВНИТЕ си разходи на ВСЕКИ човек са му НЕОБХОДИМИ 600 лв. след задължителните данъци и осигуровки. Всичко това е създадено и използвано от ШЕПА "хора" в България за пълен външен психо-соматичен конрол над гражданите - роби. България е като заклана кокошка, която с ПОСЛЕДНИ сили пърха с крила обезглавена из Европа, но тези ПОСЛЕДНИ конвулсии ще спрат СКОРО.

"Комунизъм", "демокрация" "фашизъм", "леви" "десни" това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента са престъпно прости. И комунисти, и антикомунисти.

Това е ужасната истина!

Скоро и Путин ще е на такъв режим

Вземи намали малко тревата. И не я мешай.

:)))))))