Съдът постави 16-годишен измамник под ”Надзор на родителя”

Съдът наложи мярка за неотклонение "Надзор на родителя" на 16-годишното момче, което беше задържано като част от измама на възрастна жена със 76 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Съдът постави 16-годишен измамник под ”Надзор на родителя” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия не са Телефонни Измамници, а бандити. Ако убият някой крадец( Съдия, Митничар, данъчен ) и му вземат парите, ще е разбираемо. Но, те явно НЕ работят нищо, а само крадат от хора, които са работили за да имт пари. Само куршуми за такива измамници. Тия са предатели, както Крадливите СЪдии, данъчни и митничари..

парите са върнати, значи престъпление няма

Значи възрастния отпадък ще пази отпадъчното си семе. Гениално.

В Циганската махала ли???

Този тинейджър е готов за депутат или за управляващ от герб и подлоги сега !!

ала -бала,вероятно всичко се случва под тяхно ръководство,именно защото сина не може да бъде осъден...уникална държава,с тъпи закони...

прилича на свободно съчинение на журналистите от дир-а. Като няма истински новини в достатъчно количество и съчиненията вършат работа. Все някой ще коментира тази измислена новина. Като мен. Ама аз се включвам във форумите 1 - 2 пъти годишно.

Съдът постави 16-годишен измамник под Надзор на родителя То каквито родителите такъв и сина. Голям"надзор" ще бъде.

Тази жена ако я запита някой журналист как живее и стигат ли и парите ще изреве на умряло, че умира от глад...Из фейсбук е пълно с разни послания отправени към малограмотни, в които се изтъква как тези възрасни хора умират от глад и нямат един спестен лев. Да, ама циганите са по хитри от тези, които вярват на това. ЦИГАНИТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ В МОМЕНТА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДЪРЖАТ НАЙ-МНОГО ПАРИ В СРАВНЕНИЕ С ОСТАНАЛИТЕ. Само се замислете, циганите не искат 200 или 300лв, а искат 20 000 или 30 000лв...и ги получават в повечето случаи.

Българският съд отново с неадекватни съдебни решения!!

Двамата измамници работят заедно с банкови служители, които са ги информирали за авоарите на бабата ! Допълнително имат чадър и от полицаи, които ръководят измамата !

76000 лв в Бг? Е как се теглят от банка толкова пари, да не сте сгешили с няколко нули? А и 66-годишна жена с толкова пари... Не вярвам. В повечето бълг. банки трябва предизвестие от поне десетина дни. А дори и тогава се мотаят и се чудиш дали ще можеш да си прибереш парите. Говоря от личен опит, когато се наложи да теглим за апартамент. Те тогава се изплашихме, че никога няма са си видим парите, защото банката отказваше да ти ги даде цял месец, а сувата беше далеч по малка от 76000 . и дори в деня на теглене се мотаха, консултираха и правиха разни врътки на гишето.

Колега, не знам коя банка ползваш. Аз съм бил клиент на доста през годините. Заявките за теглене ги изпълняват на следващия ден безгрижно. Може и без заявка, стига да имат достатъчна наличност в конкретния клон. Ако няма обикаляш няколко клона и си готов. Разликата в такасата за със заявка и без заявка е пренебрежима.

Ами явно от банката все пак са се обадили в полицията и от там са проследили келешите.