Съдят бивш зам.-министър, искал да даде на фирма €430 000

Прокурорското спецзвено "Антикорупция“ внесе в съда обвинителен акт срещу бившия зам.-министър на външните работи Христо Ангеличин за престъпление по служба.

Обратно в новината

Коментари - Съдят бивш зам.-министър, искал да даде на фирма €430 000 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

az nali vi kazah-,bilgarite sa murgavi .

Баламосват прокуратура,няма едн осъден потяхните обвинения

ВСЕКИ КРАДЕЦ ОТ ЗАМ.МИНИСТЪР НА ГОРЕ-ОЩЕ ПРИ ПЛАЩАНЕ НА ПОДКУПА ЗА ТОЗИ ПОСТ ,ИМА КАТЕГОРИЧЕН ПЛАН КАК ДА СИ ВЪРНЕ ИЗГУБЕНОТО, И ДА НАПЪЛНИ ГУША!!!

Пърче от тортата е МВнР .. Да не споменаваме имотите в чужбина, че само в Будапеща калво е мазало....

Интересно каква е ролята на госпожа Ладинка Михайлова - директор на дирекция "Бюджет и финанси", в двете сделки ?

Ами къде са спали великите финансисти на външно, или те като котки се олизват около него каквото падне все е кяр...Само той ли е подписвал, винаги има два подписа.

Тази неумита шушумига се е опитала да играе Боби Соло, без да дава сус пай на Тартора, затова са го емнали. А и сумата е дребна за мащабите им. Но, има ли кой да се разрови в игрите на Черния Ц в МТ - БДЖ, летища и т.н..

...и на Свинкя Павлова в МРРБ - АПИ с магистрали 10 пъти по-скъпи от пазарните цени, саниране на 2 хил. частни жилища с два милиарда народни лева и др.? Но ГЕРБерската управленска мафия върлува на принципа "За кокошка няма прошка, за милион няма закон.".

Никой няма да бъде осъден, повервайте! Най-много да вдигнат данъците, за да може новите да крадат повече от старите!

Българите идиоти ли са или НЕ? Питам само-всички тия министри следствени от къде са и защо са на служба ?Обикновен въпрос бе....

Всеки доказан в съда за корупция и умишлена безстопанственост държавен служител-тутаткси при бай Ставри. Много ли искам ?

Тази история с "подмяна на ведомствени телефонни централи" много ми заприлича на нашенските истории с телефонните измамници. Само дето тук се казва, че всичко било в " РАМКИТЕ НА ЗАКОНА". Хайде да видим, какво ще кажат законотворците?

Абе то за кадрите на ГЕРБ съществува основателно съмнение че действията им не са умишлени... просто на резервната им скамейка е пълно с калинки, та затуй моля прокуратурата да не им придиря чак толкоз.

Това, обаче са кадрите на Реформаторски блок, по-специално Костовистчета....

Даааа, гърмят само бушони от "присъдружните" партии. А едрите хищници от организиранат престъпна група ГЕРБ се разхождат целите в бяло в новите/старите си министерски кабинети.

Аууу... да не намеквате че човека съвсем съзнателно е направил далавера;)

В България нещата вървят много бавно или не вървят въобще защото всеки който загуби търг подава жалба и започват едни съдилища с години. През това време много неща се променят и настава едно безумно чакане дори за дреболии.не става дума за този конкретен случай а изобщо.сега ще видите че я купим централи до председателството я не.колкото взехме машините за гласуване.изобщо... Трябва да може да се взимат решения в по кратки срокове.

Няма такава държава. Това е саботаж и предполагаема заплаха за националната сигурност. Как може да пускаш някаква си фирма да ти инсталира телефонни централи на ключово министерство?!?! Такава техника не минава през закон за обществени поръчки, а чрез пряко договаряне с ограничен кръг фирми, притежаващи съответните сертификати и възможности. Нищо, че става дума за отворена цивилна мрежа, това са комуникации на външно министерство бе, и посолства!!! По наше време такъв щеше да отиде за дълги години в Белене да чука камъни, ако има късмета да не се докаже, че е чуждестранен агент. Впрочем - ДАНС дали са проверили въпросното лице?

Отмъщението на Винету .