Обвиниха ковчежника на Ватикана в сексуално насилие

Австралийската полиция предяви днес обвинения срещу ковчежника на Ватикана Джордж Пел в сексуално насилие, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха ковчежника на Ватикана в сексуално насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и продължава играта на дявола , в която дяволът е Дявол,ционистът е Ционист ,а глупакът е луд . другарю модератор не сте ли поне малко съгласен с тази Истина ?

Което отново доказва, че в основата на всички злини стои религията. Почвайте да какнижете извадки от римският комикс и други такива евангелия и корани!

в Бг или талмуда или Нищо ...

Което отново доказва, че в основата на всички злини стои религията. Почвайте да какнижете извадки от римският комикс и други такива евангелия и корани!

така се получава когато смъртен човек има неограничена власт и пари и няма никаква работа! Справка - древността! Нищо ново под слънцето!

Много жалко за горките деца и че тези хора с огромни проблеми не са били разобличени по-рано, напрактика е било невъзможно да заемат постове и като обиковени свещеници акто са се прикривали и лъгали тези над тях. За съжаление не всички идват в църквата за добро, някой идват за да навредят. Дано кардинала изчисти името си. Ще припомня все пак думите на нашият Господ: "Не всеки който ми казва "Господи, Господи" ще влезе в царството небесно, но този който върши волята на Отца ми."

ЧОВЕКА СИ Е ОТ.БАЛ НА КОРВИ

момченца по скоро... църквата забранява да го прави с жени.

Вай Аллах! Аз за това приех Исляма.Там няма Баба Гуси и тем подобни....

Тъй, тъй, аркадаш, те опитите в Анадола продължават...

Преосвещенство, Светиня му го раздава много фриволно нещо напоследък! Човек да се замисли преди да му целува ръка, дали поне си я е измил......

Сигурно става въпрос за малки момченца. Тия са големи извратеняци. Хайде на прайда :)

И ковчежниците са хора, и на тях им се иска.

Забележете: "за извършено в МИНАЛОТО сексуално насилие". Интересно кой и защо се сеща за това СЕГА, а не когато е извършено? Ако някой си мисли, че това е случайно ... лъже се!

Със сигурност не е случайно, че тази новина излиза на църковен празник "Петровден". Антихриста обича да ни поздравява с за празниците по този начин.

Това, разбира се, може да е умишлено търсено съвпадение, но по-важно е друго. Че с това ЗАКЪСНЯЛО обвинение световните кукловоди искат да кажат нещо на Ватикана. И лично на папата. Който досега пламенно ги подкрепяше в мигрантската политика.

на многобройните жалби - педофилски игрички. На другарчето на папата, в игрите и в парите.

На всяка буква от латинската азбука съответства число. Когато събереш числата на буквите от титлата на папата "Vicarius vei dei", демек "Наместник на Бога", получената сума е равна на 666.

V -5 , D - 500 , 5 + 5 + 500 = 510 Ти как го докара до 666 ?