Съдът освободи Ахмед Муса срещу 5000 лева

Пазарджишкият окръжен съд освободи от ареста Ахмед Муса Ахмед срещу 5 000 лв парична гаранция.

Обратно в новината

Коментари - Съдът освободи Ахмед Муса срещу 5000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе вие луди ли сте, или на луди ни правите ? Тоя ако наистина е свързан с радикални ислямисти, парите за него не са проблем. Не 5000, а 5 милиона трябваше да му е гаранцията..., да стои и да изгние в ареста. Мръсна сган ислямистка.

Освобождаването на Ахмед Муса заслуга на БХК, Лозан Панов, Христо Иванов и боса на "Капитал" Иво Прокопиев и Иван Костов. Страхотна съдебна система имаме! Трябва да е разпуснем и избор на нови съдии и прокурори без конкурс , а с жребий защото всички конкурси са за наши и зависими хора за това е България докарана до тук!

Първо трябва да обесим нашите: съдии, депутати, прокурори, продажни полицаи и т.н..Народен съд, това е истината! И тогава вече спокойно може да светим маслото и на тия Джихади Мюслита!

В европейските държави е така... Навсякъде, не само в България! Колко осъдени има в Германия след "Кьолнските" събития, при над 1.500 жалби?! Полицията там даже беше отчела "нормално" протичане на Новогодишната нощ!

не ми е ясно какви претенции точно имате ... това не е бг патент .. нали си избрахте деморацията ... тя винаги се е изграждала така ... първо беззаконие , бой, стригане , еб... или по научно му .натрупване на капитал ... няма християни, мусулмани, няма мама , тате, всичко под ножа .... после се създава реда .. демокрацията .. полицията пази най успелите ... най успелите бандити .... какво сте ревнали ...сега сме в началото .. ще ни колят фесове ..ще ни насилват попове ... малко търпение ... хубавото идва по късно ..хубави коли, хубави жени .... за можещите де ...

Как им звучи на НСБОП, ГДБОП, прокуратура, съдебна влат, държавно управление тоза, че той проповадвал, че България ще стане ислямска държава, ако трябва и с война...какви мерки се взимат, какво чакате да се повторят случаитеот Брюксел, Ница, Париж. Утре НАТО ще рече да се разпадне, ЕС въобще нямат готовност затоза и всяка държава ще се наложи да ес спасява по единично. Безобразие вижте му наглия поглед на тоя нещастник- да се отнема незабавно гражданството на всеки заплашващ националната сигурност или вечна командировка з Мини Бобов дол , за да работи за благото на България и нешните граждани, които му плащат социалните помощи. Срам за управляващите България, срам за съдебната система

Очаквах го. Важно беше малко да им просветне. Така ще бъде щом Доган и червените му дружки подадат глави. Ще освободят и другите!

Нали ще се променяме.....Тогава нека дУпетатите да гласуват Закон: Всеки магистрат/съдия, прокурор и следовател/, който с действията си или с бездействието си/ допусне скапани доказателства, скапано обвинение, пускане под гаранция поради бавен процес, не осъждане на престъпник поради не спазване на Закона и шиканиране... ДА бъде вкаран в затвора за период от време, предвиден по Закон за деянието извършено от престъпника. Може би тогава прокурорите ще спрат да повдигат скапани обвинения, съдиите да пускат под гаранция и оправдават престъпници, а следователите да събират читави доказателства. Това се нарича отговорност, всеки носи отговорност за действията си, време е магистратите също да носят наказателна отговорност за действията си!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

А ПЪК СЕ ТРЕВОЖА ЧЕ ВИ СА МАЛКИ ЗАПЛАТИТЕ ЧЕ НЯМА СОЦИАНИ И Т.Н. НО ВИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ И ХЛЯБ - НЕКА СТЕ БЕЗ ТОК ГАЗ И ТОПЛО - ТОВА СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ ЗАЩОТО ОТ НЕБЕТО КАМЪНИ НЕ ПАДАТ

и за каква държава може да се говори когато това е по-долно и от махала и даже столипеново има повече ред отколкото това безочие

Вече ще се чувстват невинни и недосегаеми. Преди време пуснаха един заради болни зъби, тези заради влошено материално състояние, бг съд все ще намери причина да е снизходителен.

нима само роми живеят на тази територия

браво! явно в булгаря няма суд. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ето това е друждата с тия хамериканци

Някой интересува ли се от какво живее тоя циганин. Как издържа семейството си и от къде има 5000лв да си плати гаранцията.

ми кой командват бандити- простаци сте сигани

пак забуксува. Втора година се влачи това дело. Или да ги осъждат, или да ги пускат по живо и по здраво да хващат пушките и проповедите за война. Какво ни занимават с тоя пошъл спектакъл.

Що не го съдиха този по проповядваните от него закони на Шериата, за да се покажем като мултикултуралисти - не вярвам там да има пускане под гаранция за пропагандиране на война срещу разпространение на идеите на организация "Ислямска държава"...???

не напразнр на запад ни имат за ромка държава

Колко евтино е в България "разрешителното" за теторист, 5000 лв.

само едно не разбрах - хванат някой дето е никой в полицията и го спукат от бой , а тоя сигурно и кафенце са му правили

В другите държави не ги освобождават с подобни обвинения, а ги осъждат доста бързо и за доста дълго. Сега ще стане като с турчина Фарук Бекташ, който избяга от България. А може и по-лошо да стане.

Такива да се пращат директно на руснаците и Асад в Сирия с еднопосочен билет

Ама как подигравателно гледа полицайчето...

а си мислих че българия има и българи

Прокуратурата, измислете му едно ново обвинение и го задръжте веднага, нека постои още осем месеца в ареста докато съда се тутка! Било незаконно - ами като обвинихте хората за "убийството" на Пеевски и влязохте в КТБ законно ли беше?

Догодина ще видим новия Президент какви ще ги върши по тия въпроси, щото сегашния е пълна 0

Това трябва да абсолютното падение на българското "правосъдие"! По-голяма низост от тази няма. Сигурно заради подкупите на магистрати, материалното положение на тези човекоподобни се е влошило...

ПОРЕДНАТА ШИЗОФРЕНИЧТА ИДИОТИЯ НА БЪЛГАРСКИ СЪД!.......ОЧАКВАЙТЕ ВСКОРО ВРЕМЕ ТОЗИ БРАДЯСАЛ МАНГАЛ ...ДА НЕ БЪДЕ НАМЕРЕН НА ДОМАШНИЯ СИ АДРЕС! ТОВА Е ОТКРОВЕННА ПОДИГРАВКА С НАРОДА....КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА СПИ!!! АЛО ПАТРИОТИТЕ КЪДЕ СТЕ БЕ ПЛУЖЕЦИ ..СИГУРНО НЯМАТЕ ВРЕМЕ, ЗА ДА СИ РЕДИТЕ ЛИСТИТЕ!!??!

Аз не съм учуден. Все пак и "съдът", както и "президентът" познават добре не само текстовете, но и "духа" на законите, който дух се спуска по комуникационните средства от горе и им шепне в ушето за "ценностите" на спонсора на бхк... в този ред на мисли, много се надявам доктриналния колега на меркел - муса, да отиде неофициално при мути-комсомола и да се включи в борбата ѝ срещу популизъма в ЕС. :-)))

Поради влошено материално състояние са освободени? Браво г-да съдии!! Сега ги пускате да си изкарат някой лев А ние в Пазарджик да им търпим золумите ЕГАТИ ТИ СКАПАНАТА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!

Този само като му видиш брадата и ти става ясно що за стока е!!!Не е нужен съд за да е в затвора докато му окапе брадата или да се депортира я в Сиря я в Ирак-там ще му раздадат справедливост каквато заслужава!

това нямаше да се случва и този брадат циганин нямаше да го знаем и чуваме ако ръководителите на държавата ни бяха българи и милееха за родината ни! Дори и да има ВНС ще се приеме точно обратното че сме мулти културна мулти етническа държава. И тогава ЧАОООО БАОООО начело с най голямия предател!

Да му връчат и нож с който да реже главите на неверниците. Примерно 5000лв право безнаказно да резне енда глава, 10 000 за две, 12 000 за три и мега промоция 20 000 неограничено!

На този му е време за едно ритуално самоубийство.

Егати дървавата. егати съда............само бесенето на съдиите по дърветата сте реши проблема .Само изгонването на мангустите от страната сте реши проблема.Глупаци.......

... поради влошеното ин материално състояние от домашен арест в парична гаранция ... !!!!????

FuckTheEU

Ами супер! Значи вече може да му се даде орден Стара Планина най-висока степен. Плевнелиев раздаде тия ордени на много престъпници, докато все още може трябва да даде и на тоя...

на кои престъпници раздаде???? изброй ги поименно. стига празни приказки и плюнки

тея съдии са станали ебати боклуците нищо не правят....

Да го депортират този космясал циганин.Докога ще търпим подобни изроди?!

товарят всичките, заедно с жените и децата, и ги пращат в Ирак при ИДИЛ. Там да си правят квото си искат - СВОБОДА!

Исляма ни притиска по всички възможни начини а ние се церемоним с този полу-човек!?! Има една китайска поговорка която казва "Не е важно дали котката е черна или бяла - важното е да лови мишки" Време е властта да се справи с тия полу-човеци - крайно, окончателно, завинаги. Не го ли направи, то тогава исляма ще го направи а нашите управници ще броят труповете ни...

Ще ми е интересно сега,ако този сега заколи и изнасили някое от децата на съдиите,как ще реагират те...?!?!? Как ще реагират,ако този заколи още хора,защото той е малоумен извратеняк!!! А тези,които са го пуснали са пропаднали корумпирани песове!!!

Кой е тоя Съдия ? И неговата глава ще литне и неговата дъщеря ще я изнасилят !

а бре еи,господа садии,имате ли срам от народа?!ако не ви е срам от народа,имаите страх от бога!

...отнемане на гражданство и депортация в пакистан...подобни маймуни ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

просто ,много много тъжно!

В момента прокуратурата лапа мухите и пише срещу родолюбците организирали се срещу пасмината емигранти. Срещу хората, които фактически правят нещо за България. Ако някой от идващите амуджи, извърши терористичен акт, как точно съдебната система и прокуратурата ще поемат вината си?

Ама защо се изненадвате? Това е евроатлантическа директива. В Австрия, Германия и Франция така действат от години.

стига сте си забърсвали задн...ците с европа. все друг е виновен на ла..ната в булгаристан на доган

скоро ше има отрезани глави на неверниците.... кат последствие от освобождаването, искам да кажа.