Отнеха имущество на ексархитекта на Каварна за 4.3 млн. лв.

Окръжният съд в Добрич отне имущество за 4 306 026 лв. от Юлиян Илиев, бивш главен архитект на Каварна.

Обратно в новината

Коментари - Отнеха имущество на ексархитекта на Каварна за 4.3 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте, Съгласна съм, че трябва да се търси отгоорност и конфискация на имуществото на Емилия Андреева, която е издала разрешение за строеж, без спазване на всички законови изисквания на своя купой Иван Ннеков и завлякоха много хора да си купуват апартаментите по два-три пъти, и постоянно да им одират кожата. Само и само да манипулират хората за пари. Използвайки, пропуските в ЗУТ и други закони. Трябва да има справедливост.

Иван Николов Ненков е измамник строител и вършее в Овча купел, благодарение на арх.Емилия Андреева, която издава разрешение за строеж на ул.Букет 34 и 36, без да са изпълнени всички законови задължения. И много хора още не могат да си влязат в имотите и да имат акт.16.

Кога ще се отнеме имуществото на корумпираните гл.архитекти на Чепеларе и Смолян-Пищалова и Шамаранова ? Разсипаха Пампорово!

След , като този общинар е успял да спесни некви си четири-пет милиона, какво да говорим за стоящите по-високо от него.Дали не е време Комисията да се вгледа и в имотите на столичните общинари и тяхното имущество.

много е проектирал човекът, бееееее!

Много е трудно да се сетиш - за всички гл. архитекти по Черноморието, по планинските курорти- Банско, Самоков, Смолян, в по-големите градове- София, Пловдив....

Нека да е хаерлия! Иде ред и на прословутия тогавашен кмет - най-големия рокаджия сред апашите и най-големия апаш сред кметовете.

shte im dadat po 1 obshtinski, t.e. 4 apartamenta ...kato kraino nujdaeshti se i VSI$KO e Ok ; )

Този филм сме го гледали - ще падне присъдата при обжалване. А на запад и в затвор щеше да лежи.

А имотите на кметицата ще ги запорират заедно с външнотърговските дружества на най-голямото началство.

наистина е голем архитект. Щото покрай него и други са залебили. СЕ пак туй са 4 милиона, нема как човек да ги изработи.

"Сладко се яде с малка лъжичка!"

Тоя се е осрал. На всички им е било ясно, че е е престъпник, ама явно прекалено почнало да бие на очи и нямало как да го пазят. А и нищо чудно да се отърве де.

Всички главни архитекти навсякъде са така. Сами си възлагат, сами си проектират и сами си приемат проектите. Затова и заемат тези постове за заплата от 500-600 лева. Огледайте се, вижте им къщите и ще разберете.

тоя са е усрал баси лакомията?!

Такива хора не работят сами, че после сме били бедна държава...

това е добро, но не се радвайте, има и друга истанция! а 5 000 000 лв. са си солидно алиби, и силен довод за оправдателна присъда!

а защо според вас бързо бързо сдаде власта предишния главен архитект на София, чиляка караше порше каиен, как го е направил с общинарската заплата от 1500лв?

има само един начин за такова забогатяване и той е: спестявал е от закуски.

Там е работата, че ич не беше бързо. Бая годинки изкара. А брат му и сина ме изкараха бая кинти. И той де ама, не лично.

Този не е от ГЕРБ.

Бах мааму, такава малка община и каква корупция?!Какво ли е в големите градове?

И с гъза си! От една малка община - 5 000 000

4.3 млн.. Уау !!! този трябва да е велик архитект, Каварна сигурно прилича на Лас Вегас.

d4

баси! тоя е крал и със задника си, бе! ами ако беше ГЛАВЕН архитект още 3-4 години???

нищо не е това, елате да видитв в Пловдив как брата на кмета инвестира 15 млн.

що взеха на човечеца имотеца, сега ще му гладуват дечицата

Най-после! Все отнякъде трябва да се започне! Първо в Каварна, после и в другите градове.

Този е гола вода пред тези в София. Ама тях не ги пипат щото са наши хора.

Да бе само в София се краде... Колкото по тесен е кръга на тези , които разпределят баницата, толкова повече се краде... То в общината от гледна точка на строителството всичко е зависило от главният архитект. Ти да не си луд,а ???

Мафиоте, мафиоте......

Като отиде на Втора инстанция и ..нещата ще се преобърнат! Ами дано Държавата не им доплаща и нещо отгоре.

Хайде, а на кметъла кога ще му дойде времето или нещо се е покрил в Сърбия и ходи там по сватби

Да бе, като сте подкарали бившите властници, къде зачезнаха двама бивши кметове на варна, едва ли са си придобили имотите от заплати.

Все е нещо дано да не е във връзка с преЦедателството за да има нещо свършено и тиквата да го дава за пример на промяна.

След като архитекта на Каварна е "спастрил" с пот на чело;) толкова парици, да питаме ли кмета как е ?Или той е честен...;) Пък не ми се мисли какво се случва надолу в по-големите морски общини с атрактивни терени... Там кога, бе, ще ровите или един архитект за измиване на очите стига?;))

Сакън недей кметовете са по,по,най-свестни то и за това са ги посочили от партийките, но те горките от къде да знаят, че архитектите са толкова "спестовни".

Като чета новината, този спестовник бая време са го оставили да "спестява" - от 2005/08 та докато му го вземат - 10 години;)) И не че са му го взели де - не е ясно варненските съдии дали няма да са по-милозливи - те са много разбрани към хората с финансови възможности по принцип;))

А незаконното построено ще бутнат ли или "инвесторите" никой не бива да ги закача?

И това е в Каварна. А представяте ли си какви пари и имоти имат общинарите и архитектите от голямите градове. А сега да видим властта що ще прави. Господи, моля Те, въздай възмездие !!!!

Дано се даде началото на справедливостта, която ни е липсвала през целия предох. Който е близал от кацата с меда сега да плаща! Поздравления за съдебния състав, прокурора, дознателите! Дано аперативния съд потвърди присъдата. Време беше за справедливост.

Спешно законът трябва да се промени. Защото работи!

не се коси! ще! курнелия не и харесва, радев го върна, ще го скопят ! не радев, закона ще скопят!

Да видим сега имуществото на бившия главен архитект на София - Петър Диков и на някои архитекти на райони, които издадоха безумни строителни разрешения ,така че хората над 10 години не могат да се оправят и да живеят законно в имотите си.Най-вече това важи за Емилия Андреева от район "Овча Купел".Искаме да видим тяхното имущество и ако нещо не е наред - в КОНПИ !

Поздравления.

а се радвахте за иво прокопиев, а? диктатура, не бананова а корейска си имате. десе клановете разчистват сметки. утре и ваште коптори ше прилапат.