Цветанов пред съда: Никога не съм нарушавал закона

Заседания по две ВИП дела се състояха днес - срещу депутатите Цветан Цветанов и Волен Сидеров. Ексминистърът говори пред съда, лидерът на "Атака" не се яви.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов пред съда: Никога не съм нарушавал закона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, винаги се е водил по правилата и записите в базата. За високопоставените престъпници рейтинги за популярност, за митничари и по-така процесуални заобиколки, а когато и това съвсем не може ги пускат да избягат като братя Галеви.

Той тоя даже никога никой не е подслушвал!!! Горкият, да го ожалиш!!!

Ей, сега ! Ама никога, даже! А като накара всички задържани да дават отпечатъци от пръсти и да им се прави криминална регистрация, а после отказа да спази закона за себе си , това никога ли е? Нещастник мръсен! 4 години са му малко!

Ще го сгодят зя най надаруения манафин

Даже и Бойко ми става симпатичен на фона на физиономията на този НАГЛЕЦ И ЛИСУНГЕР.

Прав си, тя Фидоска излезе по-мъж от този,поне се покри да не дразни хората!

Цецо, при твоето господстване в МВР ти перманентно нарушаваше човещките права , закона , даже се месеше грубо с кадруване в п равораздавателната система т.е в следствие ,прокуратура и съд.Само в оделни случаи си се движел по острието на бръснача.Ти си статуквото от тоталитарните времена.

Господа, от текста се вижда, че за съда г-н Сидеров е с привилегии, а г-н Цветанов трябва да бъде осъден. За съдебната система у нас има доклад на ЕК. В него се посочва корупция в съдебната система, а не разцвет, нали... Ето Ви още доказателства - тук.

Според обвинителния акт, 12 000 лв. са получени от Тодоров под формата на заплати за времето, в което през 2011 г. се е намирал в следствения арест. Освен това Цветанов бе обвинен, че след отнемането на допуска до секретна информация на Тодоров, той не е отстранил антимафиота, въпреки че е бил длъжен да го направи по закон. Така бившият министър му дал възможност да пусне молба за освобождаване от МВР, вследствие на което е получил обезщетение от още над 38 000 лева със санкцията на Цветанов, твърдяха от държавното обвинение.

ХУЛИГАНА НЕ СЕ ЯВИЛ, ЩОТ ТАКА МУ СКИМНАЛО!!!!ЗАТОВА СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ ПРИТЕЖАВАТ 50% ОТ БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ! А ТЕЗИ КОИТО ОСЪДЯТ, ОТДААААААВНА ЖИВЕЯТ В ЕКЗОТИЧНИТЕ СТРАНИ!!!

...по обвинението, че е дал 50 000 лв. под формата на заплати на бившия началник на Регионалното звено за борба с организираната престъпност във Велико Търново Орлин Тодоров... Точно срещу Орлин Тодоров по друго дело Цецко го поосъдиха ефективно на първа инстанция, че 6 пъти написъл резолюция "НЕ" да се подслушва, не спазвайки ришение на съда...

Какво се случи? Нищо, но е повод да се напише една статия. Журналистическа му работа

Цецо направи,поне веднъж едно добро дело,понеси си последствията дай пример на другите депутати крадци от Герб,и стига овърта,ами влез във затвора,няма нищо страшно.ще избуташ някак си тази 30 ет годишна присъда,и пак ще си на свобода.

Aма те били по-големи бандити и от нас ,бе....делото за послушването да се спре в предвид настоящата обстановка ...намирам за коректно всеки и всякога да баде подслушван,за да не ревем после ,че у нас било пално с екстремисти

Я, ми кажете за кого изобщо са важни тези двамата, камо ли пък много важни. А за делата знаем - няма да осъдят никого.

Когато съда не осъжда убийците, изнасилва4ите и рекетьорите, за да си "измие" ръцете гледа да си отмъсти на критиците си със скълъпени обвинения!

Прокуратурата става смешна с тези обвинения срещу Цветанов. Веднъж че е наредил подслушвания и веднъж че е отказал подслушвания. Цацаров спрете да се излагате.

Ухо С ухо напред ,ухо навред, ухо и под юргана. Ухо, за Гербер- мироглед. Ухо за всяка баба! Ухо за теб, ухо край мен. Слухтят! Да не забравя! Ухо:- министър изпотен, ухо навред поставя. Ухо. За всички обица! Навред слухти ни Ушев! Следи и дебне:-цял народ! А кой влезна в кауша? С ухо напред , ухо навред, ухо и под юргана. Ухо:- за Гербер-мироглед! Ухо? А резултати няма! 30.04.2013,Паси

Аха, след месец и половина може да падне правителството... Наддаванията текат...

Видях няколко коментара за делото на Сидеров. Без да коментирам вината му, тези коментари са просто измислени, авторите им пишат , за да го обвинявт за нещо - каквото и да е. Защо пишете без да си направите труда да разберете какво е станало в съда? Сидеров не е длъжен да се яви на това дело - то може да стане и без него. Но не се е явил и полицаят , и французойката. Вместо това са дошли двама нови полицаи, които искали да са свидетели. Е, затова съдът ще ги проучва и тогава ще има дело,а не защото Сидеров се скрил. Много са жалки хората, които си имат една идея и лъжат , за да я потвърдят.

Еее, те за това от ЕК ще ни пишат все двойкиии..!Защото у нас Темида е без.. превръзка..!?

Айде бе Цецо Целият Български народ ти се Моли,влизай във затвора,на народа му се гледа сеир!!!

Ти ли си целият български народ? По-скоро си червен номенклатурен кадър със спряно кранче, за източване на хазната.

Ако оправдаят и този престъпник значи не сме за Европейския съюз. Ние сме уникална пещерна държава, която не уважава никакви закони. Тук закона важи само за бедняците откраднали хляб за да се нахранят.

ЛАЙНАРИСТАН.

Така ли се казва пещерната държава бабче?

Ей това нещо е българина.Хвърли един на лъвовете и му гледай сеира.А че през това време му бъркат в джоба и го крадат той не усеща.Очите му са вперени в арената.Значи Цветанов разписал на някой си да вземе 50хил и еготов за съд.А тези които ограбиха държавата с милиони днес пишат по форумите колко е виновен Цветанов.

Абе този Волен голям страхливец, само на плажа на Варадеро е спокоен, защо точи делата, явно е виновен и знае какво е правил, всеки, който е прав би се явил да докаже невинноста си, но то при Волен невинност няма. Страхливец ......как може някой да продъължава да вярва на този Болен.

Е как ще е извън темата,като става дума за правосъдието в съседна Румъния,нали заедно сме в ЕС,какво му е извън темата?

Не защитавам В. Сидеров, но по радиото казаха, че не е длъжен да се явява - нито да се защитава, нито да се оправдава. Не са били и полицаят и френската мадам.Така че се осведоми за съдебната система и тогава пиши. Цветанов също не е бил на предишното заседание, защото не е бил длъжен да присъства.

Абе патриоти я разкажете къде ходихте вие през зимната ваканция. Къде си пекахте г.....

Ц.Ц. докато ГЕРБ е на власт е на власт никога няма да влезе в затвора, а Сидеров ще бъде оправдан, защото това във Варна беше провокация, делото е скалъпено.Даже т.н. "свидетели" няма да искат да се явяват защото лъжат. Не съм фен на Сидеров, но това е истината.

Ogi Dogi

Да, не си му фен ..., а си му гадже .. .:D

Цецко Бъди истински мъж,и си поеми последствията,като си излежиш присъдата дадена ти от съда,за нарушенията и кражби които си направил,все от някой трябва да се започне висш Депутат да влезе във затвора,и това ти прави чест да си ти първият,може и във Учебниците по История да влезнеш,току виж го хванала хорска срама и Боко Тиквата те последвал да си правите компания при Бай Ставри.Той ще ви се радва много,като се има от колко дълго ви чака.

Каквато държавата, такива и "ВИП"-овете...

Защо си в съда тогава,щом не си нарушил закона? Кой е олигофрена,ти или съда?

Прокурорът пита: -Откъде взе парите? -Тъстът ми ги даде. -А той откъде ги взе? -От чекмеджето. -А кой ги сложи в чекмеджето? -Аз.

А за другите апартаменти без акт 16 пак от тъщата ли е взел пари г-н Цветанов. Нарочно не издават акта, за да не трбва да ги обявява при подаване на годишната декларация.

Ти защо не си купиш апартамент без акт 16 като е на далавера?

няма кой да ми го подари!

В Светото Евангелие от Лука е писано : Искайте и ще ви се даде; търсете и ще намерите; Така че успех в исканията!

Организираната престъпност не пречи на управниците ни ,...НАЛИ ТЕ СА ТАРТОРИТЕ ? От една страна са ТЕ ,а от другата страна ,са Бг-народ ... Същият тоя народ ,НА КАКВО СЕ НАДЯВА ? ---НА ЗАКРИЛА ИЛИ НА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ ????? --НИКОЙ НЕ ПРАВИ РЕФОРМИ ,ПРОТИВ СЕБЕ СИ!!!

Пропуснах ли нещо?На колко години го осъдиха Цецко Ушето???и от кога ще му влезне във сила присъдата да влиза във затвора,че Бай Ставри му се изчака чакането докато отиде Цецко при него.

Млък бе ТИКВУН!

Не виждам защо масово се политизира тази тема. Без значение какъв е, ако е виновен трябва да си понесе заслуженото и ако е невинен да го оправдаят...и това за всички бивши и настоящи управници.

От ЕС искат осъдени висши политици за да спрат с негативните доклади. Затова.

Само че става дума за Станишев, Моника и Пеевски

Исус в Словото "НА МЕН ПРИНАДЛЕЖИ ВЪЗДАЯНИЕТО". Този панайр на суетата няма никакво значение.

само по себе си, делото е идиотско... става дума за прекратяване на служебно правоотношение с ръководен служител, като в този случай се дължат 20 заплати по Закона за МВР, както и обезщетенията по Закона за държавния служител... в случая обвинението е повдигнато не защото ЦЦ е нарушил закона, а защото го е изпълнил... с една дума, не очаквайте петел да снесе яйце, едва ли има съдия, който да се изложи до такава степен, че да осъди Цветанов по такова несъстоятелно обвинение...

Съгласно Закона за МВР, при дисциплинарно уволнение не се изплаща обезщетение.

само че в случая е прекратяване по желание на служителя...

Имаме ви уважението господа. Даваме ви и нашето. Само така, дръжте се достойно и не си признавайте. Народа не може да ви вкара в затвор, това може само властта, която управлява.

НИТО ЕДИН ОСЪДЕН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК НЯМА ДА НИ ЛИПСВА!!!

Ако Цвъки е нарушил закона е редно да си излежи присъдата, както всички осъдени.

Парадоксално - Пеевски беше оправдан от съда по сигнала на Протестна мрежа за злоупотреби и незаконни имущества, a кокаиновият крал бил също невинен, но за Цветанов българският съд е на друго мнение, а именно той е "присвоявал" пари??????? Ако това не е смешна държава, не зная какво е.......

хитри подмятания на различни служби, кой кого подслушвал. Интересува ме, кой ще отговаря за няколкократна смяна на документи за наша сметка, и тази смяна се оказа незаконна, а подписа е на ЦЦ.

А вие знаете ли кой е върховния съдия? Ако се замислите - ще се сетите. Няма цоко, няма боко. Рано или късно, всеки плаща за делата си! Ако не той, то тези след него. Но ... с лихвите! така, че ако е виновен, да чете дира-а и си вземе поука. То станалото, станало. Но барем децата му да не теглят мръсната му каруца, натоварена с боклуци! Щото аз знам така: умен човек - умни работи; глупав човек- глупави работи; тъп човек - тъпи работи; крадлив човек с лихвите отзад! за убйци и предатели се сетет що е ...

не си трови живота! и аз го искам, но знам че това е едно от малкото сигурни неща, които никога няма да се случат. бъди реалист!

В някой друг живот,в друга държава, при други политици и друг съд!

Цоко ще го оправдаят, помнете ми думата! За повече коментари пак тук, но след 1 месец...