Удължиха разследването срещу Лечков с 6 месеца

Срокът на воденото досъдебно производство срещу кмета на Сливен Йордан Лечков е удължен с шест месеца.

Обратно в новината

Коментари - Удължиха разследването срещу Лечков с 6 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лечков не го бива, ама тия мутри полицейски по ли са добри!?

ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ТОЯ ЛЕЧКОВ НЕ СТАВА ЗА НИЩО. МНОГО Е ПРОСТ И ОГРАНИЧЕН. МНОГО ЗЛООПОТРЕБИ НАПРАВИ В СЛИВЕН. ВИЖТЕ САМО КАК СЕ ДЪРЖИ, КАК СЕ НОСИ. НЯМАМЕ ЛИ СВЕСТНИ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА.

Ако всички са толкова неграмотни като теб, кмета-Лечков и останалите ви управляващи си заслужавате съдбата.

Даньо Лечков открито е привърженик на Президента Първанов. По тая причина Бойко ще го сдъфчи. Сал дет не го прави явно а му разказва играта чрез прокурори разни. Така се прави ... де. А го пуснаха от Бургаският съд ..щот там са хора на Президента. Цветанов го успива .. ама и Лече си е глупав.

този да не е богопомазан. и като се опитва да направи /само за някакав си опит/ десетина престъпления отиват в някое незнайно бъдеще. ами аз започвам да крада и да се правя на голям мъж господа съдии, но иначе искам и се опитвам да направя софия чиста европейска столица. хахахахахах

jana

Цветанов има много къса памет-забрави как Лечков псуваше и показваше среден пръст на български полицаи.Да,ама ние не сме забравили!Е,явно вече са го принудили да се издължава регулярно на когото трябва и ще го оставят да си дерибейства на воля.Горките сливналии!!!

Какво от това , че е Лечков !При толкова обвинения и пак кмет ??Явно Лече държи с нещо "уважаемия съд "

Пари!

Трябва задължително да направят паметник на този селяноподобен циганин в чест на тъпотията и лакомията му.

Удължиха разследването докато се позабравят престъпленията.

Леле майкоо, ходих в Сливен, там само с много висок джип може да се мине. ВСИЧКИ улици са безобразно изкопани и зарязани. Такова чудо няма никъде по света. Ако се случи в някой френски град Лечков отдавна да е линчуван!

Лечков клекна на ББ и вече почнаха да го пазят! Докато се изказваше смело срещу глупостите на управляващите бързо го сложиха в ъгъла и той все да се ослушва откъде духа вятъра.

ше го фанат да го разходят Лечков. Паметник трябва да му се издигне.

Не един, два паметника! На глупостта!

Pазследването да е н а и с т и н а такова. Hе само да има писане ей така "на вятъра"!!! A в тоя град наистина си духа... и да е по-обстойно!!! A има защо!