ВАС насрочи с приоритет делото за Доган

Върховният административен съд (ВАС) ще гледа делото срещу лидера на ДПС Ахмед Доган за конфликт на интереси още на 2 септември.

Обратно в новината

Коментари - ВАС насрочи с приоритет делото за Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък се чудя защо след като една година правителството мълча за Доган, а друго обеща преди изборите, сега изведнъж делото е приоритетно? А ако са решили да го осъдят да заплати 3000 лв., просто нямаме нужда от поредния цирк.

А да видим сега, какво ще излезе от цялата работа!

Прочетете жалбата /доклад/ - има я на сайта на ВАС, като напишете Ахмед Доган на търсачката. Доири да не си юрист ти става ясно, че не могат да му направят абсолютно нищо, дори да го глобят, стига да се спазват законите. Законът е приет през 2009, а те го глобяват за деяние през 2008, т.е. по същата логика могат да варат във затвора всички пушачи, ако приемат закон през 2011 г., който забранява пушенето

не се палете. прочетете закона и ще разберете, че нищо няма да стане. освен ако доган не е участвал при вземане на някакво решение в полза на минстрой съдът ще отхвърли искането за обявяване наличието на конфликт на интереси. ситуацията е евентуално за нап, а не за вас.

да бъде глобен до 3000 лв. по голяма смешка от това не може да има!!!! Съдят го 1.5 милиона и ако е виновен ще го глобят ДО 3000 лв. смях смях смях......

Пак нищо и половина ! Ще глобят душичката Догон 3000лв.,направо да си умреш от смях!А за това , че не стъпва в народното събрание колко ще го глабят и въобще има ли земна сила която да го накара да ходи на работа или той е над тези неща ? Питам,защото аз и други глупаци като мен му плащаме заплатата,суфрите и всичко останало на него и много други като него!

дори и ние живеещите в америка дето не сме се връщали в бг от години знаехме, че дадеш ли подкуп на доган можеш да бъдеш вкаран във всеки бизнес. точно това е станало и с проекта цанков камък, които е наи-вероятно малка капчица в морето. ако доган би получил само по 1 година затвор за всеки назаконно придобит милион, то би трябвало да лежи в пандиза с векове.

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави. Браво на българската съдебна система.

Е, а кое е корупция тогава? Цинизъм пред лицето на цялата нация беше "изцепката" му за "обръчите от фирми", а сега ще излезе, че е в дребно неосъзнато нарушение...

Извинете за милион и половинаглобата като е три хилади,за сто и педесет хиляди къде може да се внесат триста лева и после цоцнат стотачките...

Колко сладко се е усмихнал ! Не знам закона, но знам, че е наказуемо, ако служебно лице получи подарък или подкуп за... например 200 лв. Ами ако сумата е 2000 лв., ами ако е 2 милиона лв.??? Или законът окошарва само дребните корумпирани служители.

Алооо, 240-та дебелосерковци в НС! Четете ли, четете ли какви малоумни закони приемате! Ако това ви са възможностите - мерси! - я си одете по села и паланки и ни освободете от грижата да ви изхранваме - вас и обкръжението ви! Пича крал, крал, влиял, влиял - и кво - до 3000 лв. глоба?! Е.а си законите!

Защо отново се действа под натиск. Делата не с ли равнопоставени че едни да чакат с години а други за да се угди на управляващите ако може се насрочват за вчера. Подлогите са много и скоро няма да има оправяне ......

Кой си свършил работата, кой не но ръководителката на данъчния екип трябва, да е страшно просто момиче. Отишла сама, да връчва данъчен акт - браво за куража, но всички се сещат за друго щом отива самичка там-/коментар на колегите и ИСКАЛА СИ Е ПОДКУП/. Собственика на фирмата се обърнал към нея дословно - "Ти знаиш ли че съм много богат и шата купа цялата". Нека данъчната администрация, първо се реформира - защото нищо в нея не е направено ама, нищичко явно Дянков е лъган жестоко, че в НАП се прави реформа. И нека това некадърно, незнам от къде изкопано момиче "Ръководител екип седне и прочете как се връчват актове точно на такива проверки- може ли чрез ИНТЕРНЕТ и т.н.разни варианти. Защото ако ме питате мен тя нарочно облекчава фирмата, да спечели дело в съда и акта ако не отпадне поне ще е намален до смешни суми.

ха да видим до къде ще стигнат ?

Изобщо не е с преоритет насрочването, просто по чл.27, ал.4 от ЗПРКИ - "Съдът разглежда делото по същество по реда на бързото производство", каквото и да значи това , тъй като в админисративното производство, такова понятие няма, но все пак това е волята на т.нар. Законодател. Та насрочването не е с преоритет, а какво ли остава да вярваме на останалите писаници от журналистите. Как поне една информация не бе проверена преди да се пише или се пише просто, за да се запълнят страниците на вестниците. Жалко, по - жалко, много жалко

този е за пандиза заедно със всички обръчи от фирми които обслужва. а фирма минстрои не трябва ли и тя да отговаря пред съда? и няма ли наи накрая кушлев да се самосезира и да почне обстоина проверка на доган?

Защо ли се мерите със Сокол? Не можете да летите, поне опитайте да мълчите!

Ами от подобни "соколи" и др. летящи, пълзящи и тем подобни гадини, сме на този хал като държава! Какво искаш - теманета ли да му бием или ибрикчии да му станем. Той си има достатъчно купени гъзолизци като тебе. А другите като мене - може и да сме бедни, но поне лизането на гъзове ни е спестено!

имам две висши, мога да ви консултирам с чиста съвест и съвсем професионално само за 1/3 от хонорара на доганчо. после ако ме съдят, нека всеки от ВАС ме глоби с по 3000 лв.Веднага плащам в кеш.

Според мен няма да се стигне до конфискация на хонорара. 3 000 лев глоба е смешно. За мен по справедливо е да бъде отзован като народен представител. И без това не ходи на работа. Ето две основателни причини да му бъде иззета депутаската карта.

Гледайте цирк с нащта продажна съдебна система.

Получаваме поредната порция прах в очите от управляващите.И целия хонорар да му вземат за него е троха.

Ако това е присъдата бълха го е ухапала. Затвор за този престъпен тип. Какво е толкова работил, че живее като бей, ние за цял живот работа нищо едва по една панелка си купихме.

лили, Доган и ББ имат сега общ бизнес за милиони с Кътарския фонд на принц Омар. За това този процес е ПОКАЗЕН може и сам дръндарския хитър циганин да си поискал приоритетно "делото"

Е, вие може и толкова да изкарвате. Ще ви издам една тайна, не всички сме мизерни като вас. Не че Доган не е за съд, но вашият пример е смешен.