Държавната ”Булгаргаз” плаши КЕВР със съд

Несъгласие с решението на КЕВР за цената на газа от 1 април, изрази общественият доставчик "Булгаргаз". Компанията заплаши регулатора със съд.

Обратно в новината

Коментари - Държавната ”Булгаргаз” плаши КЕВР със съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТРОИТЕЛСТВОТО НА КОЛЕКТОРА СВЪРЗВАЩ ТУРЦИЯ С БЪЛГАРИЯ изграждан от турската фирма СЕТГАЗ се превърна в едно безсмислено копане, след като ГАЗПРОМ започна да вади тръбите които се полагаха за втория колектор на ТУРСКИ ПОТОК! ГАЗ ЗА ЕВРОПА ОТ ГАЗПРОМ НЯМА ДА ИМА! ГАЗ ЗА КИТАЙ, ИНДИЯ , ЯПОНИЯ И СЕВЕРНА КОРЕЯ ЩЕ ИМА. ТАМ ЩЕ ИМА И ИКОНОМИКА И ПРОГРЕС, а тука влизаме в зоната на здрача. Цирка с БОЙКОВИЯ ХЪБ приключи. Маските паднаха. Сега БОЦКО и приятелят ТЕЙПИ ще ближат рани!

Ей да бяха толкова съвестни от КЕВР и за частните енергийни компании, а? Даже не ми се мисли какви са по отношение на депутатските ВЕИ-та.. сигурно са по-благи от мама Курни, като й звънне синчето от щатите да иска некой долар...

Ама вЕрно си куха лейка, цветът няма значение :) Булгаргаз е най-облагодетелствания енергиен оператор, всички от ДЕКВР са на скрита хранилка при тях. От време на време има театър и за плебса, разбира се.

Булгаргаз облагодетелства много хора, но като държавна фирма е просто още едно източвано предприятие. Станишев и БСП го извъртяха този номер - вместо да вдигнат цената на тока, трупаха загуби за НЕК. Щото държавното е ничие, дреме им.

Държавна компания ще съди държавен контролен орган?! И кой ще плати масрафа за това - данъкоплатците. Ай сектир, да им го удържат от заплатите

работи за народа,защо се изкупува енергията от веитата на специални цени по високи от цената на тока,и се търси ресор да се налагат по високи цени за евтините ресурси

защото така са казали от Козяк - каквото трови Природата най-много, това ще се ползва. Всичко, против човека. Отделно, че е задължително да си изчерпваме собствените ресурси, и каквото добием първо ние да му плащаме данъци (т.е. заплати на чужденците, които са ни окупирали) второ да плащаме печалба (т.е. да не взимаме нужните проценти от дохода, за да могат чужденците да изнасят парите в тяхната си държава, защото са крупни инвеститори). И какво се получава в крайна сметка? Е, виждаме. И плащаме.