Събориха, запалиха и хвърлиха в езеро паметник на Христофор Колумб в САЩ (видео)

На негово място беше поставена табела с надпис "Колумб представлява геноцид"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва цветя да му носят, иначе щяха да мрат от глад и болести в Мали примерно.

а бре тоя АК47 явно дменцията го е хванала. Ленин е бил преди100 години. какъв ленин какъв сталин? сега не сме ли 2020г.?

Личи си, кой е имал слаб 2 по история...А и по всичко останало. За разлика от краварските идиоти, както и укробидлото де, не всички останали страни по света си унищожават паметниците и историята, или поне ги демонтират а не ги унищожават.

боклуци има навсякъде и тук взривяваха, махаха, разрушаваха паметници. Все още има боклуци, които боядисват, а някой и опаковат, ама му викат "изкуство".

Индианците са се избивали помежду си много повече отколкото след идването на белите. Робството в Африка е било и преди появата на белите хора. От всички обаче белите са изследвали и доказвали , че земята е кръгла и са налагали равенство между хората. Северните щати и пилигримите нито са били негри, нито азиатци, нито индианци.

Пълните идиоти....

Другари, много одрямани звучите след като погребахме Джордж Флойд, гаче нещо друго погребвате негодниците расисти !? А тука трябваше да празнуваме че американската полиция ( трижди да се слави! ) си е свършила достойно работата с лошата "чернилка" , а !? Май нещо стана , нещо се обърка , а !?

Хайде всички да си вдигат парцалите и да се връщат там, откъдето са ги докарали корабите. Белите в Европа, печките в Африка.

Не им харесва паметник, изхвърлят го!

Правилно! И на мен не ми харесва паметника на лудите говедари от кочината Америка, същите тия оборски говеда които са бомбардираха майка България и сринаха София убивайки и ранявайки десетки хиляди български жени, деца и старци...Ама нейсе! Не съм го запалил и сринал с чук, само защото не ми харесва! Защото това е история. А тия тъпири разрушават паметник на човек, единствено и благодарение на когото съществуват като държава. факти!

Не сме го запалили, защото сме овце!!!

абе история, история, ама да има паметник на загиналите американски летци над България и този паметник да се намира в София(града, най-тежко пострадал от бомбардировките с над 4000 загинали), за мен си е гавра с един народ....

Тия са по големи олигофрени и дебили дори от укробидлото от Руината Крайна...Които водят непреклонна борба с основателя на Покраинаината крайна-Лемнин! И по точно водят война с паметниците на ленин! Е да укрошумерите твърят че са изкопали Черно море и построили пирамидите...Но пък дебилните негри от видеата в туба, твърдят че те са били в Америка като коренно население, и че Америка никога не била откривана от никого, защото те вече са живеели там!

Нещата са много по-сложни. Където е стъпил руският ботуш, трева не никне! Украинци, литовци, латвийци, естонци, поляци, чехи и НОРМАЛНИТЕ българи мразят и ще мразят узурпаторите от разпадащата се руска кочина!!! Като изключим България, в другите изброени страни да говорите руски е опасно за живота и с основание! Само продажни копейкаджии пишат тъпотии по форумите в защита на враг номер 1 на България - Русия! А за паметника у САЩ, трябва да е в морето, Колумб е първопричина та за избиването на над 50милиона индианци!

Определено си продажник който сваля феса пред турските си господари! Защото ако не бяха руснаците, още щеше да си туркестански ибрикчия, и да бършеш не краварските задници а тези на резаните фесове от туркестан. Нещо което никой нормален българин, а това са 99% процента от нас не иска!

Тръмп, да идват танковете, стига са тия вандали!

И от кога негрите станаха индианци ?

Негрите, ако си бяха в Африка, нямаше да има проблем. Кой ги за влече в Америките и Европа? Кой ги продаваше, насилваше и избиваше, както не се постъпва и с добитък? Кой е виновен за мултикулти провала на бялата цивилизация? Всичко се плаща, рано или късно!

Ще ти кажа кой. Прочети хубаво историята и ще видиш, че белите са си стояли в кораби по пристанищата, а лова на негри от континента е бил основно занимание на ...... други негри. Едните услужливо са ловели другите за пари и да си решат проблема със съседа. Това е истината .

не намирате ли?

Джордж Флойд ще бъде добавен до едни президенти на една скала ( планината Ръшмор )

и са изографисала лика му на икони. ще чакаме търпеливо.

що не пуснете видео как по време на погребението крещят "Флойд е Христос" на изпроводяк на златния ковчег?

на свободата представлява символ на белите емигранти......

Америка неотклонно върви към сюжета от Планетата на маймуните. Има един такъв филм. В две серии. Накрая, във втора серия паметника на Линкълн се оказа маймуна.

Кога Христофор Колумб е виждал негри....когато първите роби от Африка са закарани в Америка ....200 години след Колумб?

Но това го знаят хората, а не маймуните. Толкова им е акъла на чернилките. И всъщност с всичките тези действия те настройват всички нормални хора срещу тях. И след тези изстъпления всеки, който се съмнява ще гласъва за Тръмп. Защото нормалните хора в Америка не обичат анархията. И след тези анархистични изстъпления ще започнат и неофашистките. Учете история, бе хора.

Крайно време е местните човекоядци в Нова Зеландия да се събудят, да се активизират и да ги почват белите окупатори. А Испания трябва да си прибират статуята и да я сложат в Барцелона.

Статуята трябва да се постави пред ИЗРАЕЛСКИЯ Кнесет. Христофор Колумб е евреин. Крал Фернандо и кралица Изабела ОСВОБОЖДАВАТ Испания от АРАБАБСКО РОБСТВО продължило 700 г. Но цялата административна и финансова власт в Халифата е в ръцете на евреите. Затова Испания провежда "холокост" и гони евреите от Испания. Турския султан ги вика в Османската империя. Но евреите не отиват в Палестина а в Тракия. Богатите евреи имат право да се откупят и именно те ФИНАНСИРАТ ВЕЛИКИТЕ ГЕОГРАФСКИ ОТКРИТИЯ в Америка. Целта е алтернативен на португалците път до Индия. Войната тогава, между Португалия и Испания, за морските пътища и монопол над търговията с Изтока е подобна на войната за космоса между САЩ и Русия, днес. Най-големият майтап бе вчера, когато евреите-демократи сенатори и полштици, сложиха върху костюмите шарени негърски шалчета символ на племето КЕНО от ГАНА. За незнаещите моментът е в това, че Водача на ЕВРЕЙСКИЯ СВЕТОВЕН СЪВЕТ Теодор Херцель издейства от кралица Виктория британската колония в централна Африка за ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ. БЕЗПЛАТНО. Но ционистите от цял свят свалят Теодор Херцель от поста Водач на Световния Еврейски Съвет и започва кампанията ПАЛЕСТИНА -ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ. Както казват руснаците: Повсюду одни евреи!

Вандали

Вандалите днес живеят македония, Словения, Северна Италия - Венетиа, Словения, Чехия. През 6-ти век сестрата на имп. Юстиниан Велики, ЛАДА и мъжът и СилеМИР вдигат въстание и с подчинените им вандали се отправят в КАРТАГЕН, където основават ВАНДАЛСКОТО КРАЛСТВО. Защото Юстиниан убива в разправия братовчед си - един от трите сина на леля си ЛАДА. Бащата на Юстиниан(Управда) и ЛАДА е САБАЗИУС - пряк кръвен наследник на Св. Цар Константин Велики. Така че, съвременната държава стои на основите на Държавата на Св. Цар Константин Велики и Правото на имп. Юстиниан. А статията е съборена от маймуни незнаещи социална организация, ДЪРЖАВНОСТ, ПРАВО, ТРУДОВА ДЕЙНОСТ ЗА ДА БЪДЕШ ГРАЖДАНИН НА ДЪРЖАВАТА.

бил приготвил вече списъка кои статуи на колониалист, неугодни на борците, ще бъдат премахнати от улиците и поместени някъде. май някой го беше казал, че народ без минало няма бъдеще или нещо подобно. то ако историята, миналото, можеше да се заличи с разрушаване и махане...

Да пълним трюмовете на корабите и ... обратно към Африка.

Англичаните ще видят зор ако трябва да си изтеглят хората от колониите и да ги веселят на острова си.

населят

веселят

това минава всякакви нормални граници..да съжалявам за геноцида над индианзите и за робството ,но сега да се правят на жертви черните и цеветните ...е безобразие правят грабежи ,не правят нищо градивно факт ,белиятчовек е създал всичко градивно...това се вика да те поканят в къщи ти да се калиш на масата..

Само за твое сведение и белите не правим нищо градивно. Тровим и унищожаваме природата и Земята, експлоатиране богатствата на планетата и оставяме пустиня след нас. Скоро като унищожим всичко, къде ще живеем и какво ще ядем? Храната не може да се печати като доларите и еврото. Банките и банкерите не могат да правят храна, дрехи, обувки... от нищото, така както правят пари от нищото. Алчността на белите ще унищожи тази цивилизация, а не безобразията на гетата.

Мислиш ли, че ако черните бяха властващата раса щеше да е различно? Съмнявам се. Те са по-сложни, но по- ...първични :)

след премахване на робството се дава възможност на чернокожите да се заселят в Либерия (от там е и името на държавата) . първата работа на новопристигналите е да поробят местното население

В случая може би са прави. Колумб е бил алчен изрод, който е избивал хора, без да му мигне окото.

Хапвал ги без да му мигне окото да знаете...

Не, че нещо, ама първите търговци на роби от Африка са били НЕГРИ!!!

то в началото всички търговци в АФРИКА СА БИЛИ НЕГРИ. Белите не са ловили негри из континента, а са ги купували на брега от африканските вождове, които са ги отвличали или пленявали при войни. Просто е имало разлика в цената на единия бряг (Африка) и на другия (Америка).

А аз мислех, че индианците трябва да протестират срещу Колумб. Дори черните са натрапници в тези територии.

Един много хубав коментар! Браво! То и австралийските аборигени трябва да се замислят!

Колумбе, да ти е...м и любопитството!

Щом НВО свали от платформата си един от най касовите филми за всички времена и с 10 Оскара "Отнесени от вихъра" какво се чудите , че са бутнали няколко статии )))

.... статуи

Паметник на Христофор Колумб в Ричмънд, в американския щат Вирджиния, беше съборен от протестиращи, запален и накрая хвърлен в езеро, предаде Асошиейтед прес. Действието е напълно правилно защото ако не беше той всички участващи в инцидента щяха да си седят на 8000 км от тази страна и да не са учасници в този вандализъм

Доста добър пример какво представлява Америка, където според нашите продажни соросоиди "всички искали да бягат".

всяка година 300 000 емигрират от САЩ в Русия или от Русия в САЩ?

То не се знае на къде ще задуха вятъра. Щом Сноудън избяга точно в Русия, който е видял лицето на САЩ, ми е показателно.

стига с този Сорос бе? навсякъде все СОРОС СОРОС СОРОС. Толкова ли е умен и толкова ли много пари има? Аман от този СОРОС СОРОС СОРОС... плаща по 100 мрд на ден за СОРОСОИДИ.. станахте смешни и изкуфели прутлерастчетата.

PEYTSCH

Всички африканци са съпричастни в приготвянето на храна в казани с бели...Вечен позор за людоедите-апартейдци-расисти !!!

Вчера гледах един блогери прави интервюта по улиците на Ню Йорк за това кой е открил Америка. Повечето луди крави дори не знаеха кой е Колумб, и твърдяха че не е той!!!!! Както и твърдяха че Америка не била открита защото там живеели индианци и внимание- НЕГРИ!!!! ДС НЕГРИТЕ СА БИЛИ КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА АМЕРИКА!!! ТОВА ГО КАЗВАТ САМИТЕ НЕГРИ!!! ФАКТИ!!

Абе СМЕШКОООО... седни и прочети и ще разбереш че КОЛУМБ НИКОГА НЕ Е СТЪПВАЛ В АМЕРИКА! ВСИЧКИТЕ ПЪТИ Е СТИГАЛ САМО ДО ОСТРОВИ ОКОЛО АМЕРИКА !!!!!!!!! Те това са едновремешните учебници. Америко Веспучи се води за първия стъпил в Америка според историята. А първия НЕдоказан е Лейф Ериксон 500 години преди Колумб (които не е сътпвал на КОНТИНЕНТА Америка.

Ако се беше ограмотил, нямаше да се излагаш. Ама пуста неграмотност и мързел, с които не можеш да се пребориш.

Първия стъпил в СЕВЕРНА АМЕРИКА е Джовани да Верацано.

Смешкооооооо, Смешкооо...Я сега обясни, кой се води откривател на Новия сят а? И да те светна още нещо! Тия от интервюираните негри, не само не знаеха кой е Колумб, но изобщо не бяха чували и за Веспучи!

Оставете паметниците...сега започна гонене на вещици. Уволняват те за нещо което си казал 3 години назад.

що само преди 3, а не преди 30. Я, тия мадами 'me to" как се развихриха.

"трябва да започнем с хората, които първи са стъпили на тази земя" Ама това са индианците... или и тези смятат че само белите са хора?!

Изключително неадекватна постъпка. Бетонират Тръмп. Започват да ми приличат на нашите цигани.

Аз обикновено не гласувам, но сега ще направя всичко възможно да го преизберат ...и даже не го харесвам...

Тия простаци заплати ще докарат преизбиране на Тръмп.

Когато Колумб е открил Америка тогава е имало само индианци и никакви чернокожи.

Че чернокожите от къде да го знаят това, то се учи в училище, не на улицата.

Че се върнете към масовите човешки жертвоприношения От предколумбовата епоха, като всичко ви е било цветя и рози преди Колумб А робството в Западна Африка си е от преди испанци и португалци да почнат да ги прекарват през Атлантика Негрите сами са заробвали съседите си и продавали на бели или арабски търговци Идиоти!

0123

Всички бедни по света искат парите на богатите. И, когато това се превърне в масова истерия се стига до пряк сблъсък. Това се нарича революция. Ако се стигне дотам в САЩ може да зарази целия цивилизован свят. Изхода от една такава ситуация е непредсказуем.Но в досегашната световна история в много случай се стига до някакъв вид диктатура. Ще поживеем , ще видим. Show must go on.

Време е вече да се отделят някои щати от общото както отдавна го говорят.......И без това си имат отделни правителства, закони.....

Познато, Планетата на маймуните.

Ами както при нас едва ли не Аспарух е виновен за всичко що не отърва на Боко, така и там Колумб дето открил америка ще да е виновен за сегашната напаст дето властва... Погледнато от друга страна ако не беше я открил нямаше как да има такъв световен жандарм, манипулатор и агресор..

Всичко това започва силно да прилича на идиотщините, които са се случвали по времето на Октомврийската революция в Русия. Явно сценаристите са едни и същи.

- ОТ "РЕЗЕРВА" , ПОДКРЕПЕНИ ОТ "ТВЪРДАТА РЪКА" ОТ ИЗТОК ... ТЕ СА "ДУПЕ И ГАЩИ", ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЕДНА И СЪЩА МОНЕТА ...

банковият капитал няма нищо общо с "изток", но мълчи, защото ще запищят "холокооооост"

от времето на горби-перестройката.

нямаше ли кой да им даде банан

черни маймуни , гейове и глупендери , що не вземете да съборите и статуята на свободата !

САМИ ЩЕ СИ Я СЪБОРИТЕ ...

както е тръгнало.

Американската "перестройка" е в пълен ход! Чакам сега да махнат и паметниците на отците основатели и да прекръстят град Вашингтон на град Флойд!

ИДВА ДУШЕШ ЗА ЧЕКИСТКАТА ФАШИСТКА ХУНТА ОТ СГРАДАТА С ШАРЕНИТЕ ЦИРКАДЖИСКИ КУБЕТА ! ИСТОРИЧЕСКИ ВИНАГИ СА СЕ ИЗМЪКВАЛИ ТОГАВА, КОГАТО ОСТАНАЛИЯТ СВЯТ Е БИЛ В НЯКВА КРИЗА ... ВИНАГИ ! КОГАТО СВЕТЪТ Е БИЛ ДОБРЕ, ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ЗЛЕ !

че си едно кресливо кречетало?

Т.Н. "НОВ РЕД" ЩЕ ДОЙДЕ ОТ ЗАПАДА, НО ОЩЕ 2014 Г ВИДЯХ, ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ОТ ... ИЗТОК ! ТАМО СА ФЕНОВЕТЕ НА "РЕДА" , "ВЕРТИКАЛАТА" И УБИЙСТВАТА "В ИМЕТО НА НАРОДА" /БЕЗ ДА СА ПИТАЛИ НАРОДА/

Тия изперкаха тотално сега да вземат по една белина и да си викат наздраве!

къде е полицията? къде е Армията?

ЧАСТ ОТ НАРОДА ... ЩО МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ ГО НАПАДНАТ .... НАЙ-МНОГО ДА СЕ ЗАВЪРТЯТ "КРЪГОМ" С ВСИЧКО ПРОИЗТИЧАЩО СЛЕД ТОВА ...

Испанската империя НИКОГА не е имала за цел да прави етнически чистки в Западна Индия! Испанците на са били расисти! Испанците са искали да покръстят индианците и да създадат феодална система подобна на Испания! Болестите избиват масово индианците, а не испанците! Не им е виновен Колумб за нищо на тези профани! Даже индианците не са изчезнали! Вижте хората в Мексико, Екуадор, Перу и т.н.! Те са индианци в мнозинството си!

Пий си хапчетата бе педераст!

Едрата шарка е избила масово индианците, а те са го върнали на испанците със съфилиса. Танто за кукуригу.

Христофор Колумб е италианец, не е испанец. Роден е в Генуа. Там също има негов паметник. Очаквам скоро от САЩ да поставят ултиматум на Италия да го махне. Иначе санкции и бомбардировки така действат от Вашингтон и Пентагона, когато някой не ги слуша. Налагат насила ред и демокрация. Същите са като чалмите дето насила налагат религия и шириат.