Съборът в Копривщица официално влезе в ЮНЕСКО

Съборът в Копривщица бе вписан в регистъра на ЮНЕСКО за световното нематериално културно наследство на церемония в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Съборът в Копривщица официално влезе в ЮНЕСКО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕТО С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ В ЮНЕСКО - РАСП. ДРУГАРКАТА БОКОВА , КАК ДА НЕ ГИ НАПСУВАШ ПОНЕ 100 ПЪТИ

Ако не беше и толкова опорочено събитието, грешка нямаше да има!

има голямо бадеще *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

наистина чуждеците го определят като нещо не виждано и нечувано но алчната за печалби българска търговска ''душа''го е опрочила до неузнаваемост.казвам го спомени от личното ми участие в него като дете и сегашните наблюдения

Жалка картинка е вече този събор ! Цените са стряскащи : кебапче -3 лв шишче -6 , а по голямо 14 една шепа чеверме - 25 лв бира 4 Да не говорим че през 2015 година на всяка естрада се пееше попфолк . Да не говорим че община Смолян е много пестилива към наградите . От 800 състава бяха наградени 30 , че после ги досрамя и се поправиха ! Да не говорим , че няма никакви условия за пребиваване ! Химически тоалетни почти нямаше , гората замириса на " теменужки " , журито беше все от местни фолклористи оценящи само родопски фолклор . Търговията се контролираше от мутри определящи цените и таксите .

Какъв учител си, бе, неграмотник! Какво общо има община Смолян с Копривщица? Ти картата на България, поне в час по география не си ли я виждал?

УЧИТЕЛ СЪМ БЕ --- ОТ БАНКЯ , Я ТИХО !

А бе, какъв Смолян те гони...а и това не е събор за кебапчета и бира. И "пестилив" в кой край на България го пишете така?