Коментари - С военен самолет транспортират тленните останки на цар Фердинанд от Германия до България | Днес.dir.bg

С военен самолет транспортират тленните останки на цар Фердинанд от Германия до България

Необходимите финансови средства се осигуряват за сметка на преструктуриране на разходи по централния бюджет за 2024 г.

Обратно в новината

Коментари - С военен самолет транспортират тленните останки на цар Фердинанд от Германия до България | Днес.dir.bg

Коментари

Предлагам и този дето и мен лично ме илъга и се срамувам че му повярвах , с осемстотинте дена да се изнася от България докато е време заедно с дедо му /бог до го прости/

по врема на първата балканска война нашите войници стигат на 30 км. от цариград! султана моли за примирие срещу големи териториални отстъпки! фердинанд не се съгласява и ...на чаталжа всичко свършва! на 16 юни кобурга заповязва нападение над србски и гръцки части в македония!!! последиците от глупостта на кобурга са страшни : губим вардарска македония, южна добруджа, одрин, лозенград,бунархисар са върнати на османската империя 200 000 български мъже загиват заради амбицията на този пройдоха! те сега неговите кокали ги докарват тук на наши разноски!

То в бюджета пари за друго няма, ама за това има... Симеон няма ли пари да погребе дедо си, та ние данъкоплатците плащаме? Що за безобразие? Някой трябва символично да подари един панталон за погребението - щото Фердинанд като го докарали в България да го правят цар нямал един свестен панталон с който да се покаже пред хората, та някакъв генерал му услужил.

Крадлив дедо ще върне ли шестте вагона който фердо изнася ? Крадлив дедо защо му продаде ордените и медалите нали са на държавата ? Дали ще го посрещнат роднините на избитите на Владая , май ще го посрещнат наследниците тогавашните цареблизци ? Няма място у нас синът му не го прие , защото знаеше какви щети и беди е донесъл на България

акция...да им върнем тлените останки на Бълдуин Бог да го прости у кривите европедераски кости...

Не искате тленните останки на царя Фердинант, но нямате нищо против паметника на съветския завоевател Альоша! Жалко племе с робско самосъзнание и завист, като нацонален спорт!

Като те е грижа за тоя как така не знаеш как се пише?

Направете нещо за неговия преждевременно починал/убит син, който е направил нещо за България, а не за презрения дядо на сегашния комарджия. Единствения достоен да се нарече Цар на Българите е Борис Трети. Този католик, от кого ще бъде погребан , от католици? в България?

И ТРИМАТА са от един дол дренки - отрепки, разсипали БЪЛГАРИЯ!

Важното е, че си отвратен от себе си, но и за това се иска мисъл, а при тебе липсва, за съжаление!

Вината е на Русия..

Всичката Мара втасала в кочината Булгаристан, че разкарваме едни трупове насам-натам, защото нямаме други грижи!!! Кочината ни може да изчезне, но лакеите и предателите няма да свършат НИКОГА !!!

Отворете архивите и вижте за двете национални катастрофи причинени от безотговорността на Фердиданд (тази сутрин по бТВ Веселин Методиев разказа същото) България дава над 300 000 жертви мъже войници! Само на Каймакчалан са над 100 000. Кой се страхува от историческата истина?! Живите или мъртвите?!

Разбирачо, ти какво очакваш да се случва при война? При положение,че в цяла България е настроенията са били за война, Фердинанд нима не трябва да се съобрази с общественото мнение? Много повърхностно гледате на нещата, може да държим гробовете на разни комунистически престъпници като Георги Димитров, Вълко Червенков или Тодор Живков но не може на наш владетел, желязна логика.

По времето на царя Фердинант, българската армия е спечелила най-големите си битки с които можем само да се гордеем като българи. Всички армии са се страхували от българската. "Националните катастрофи", за които пишете са част от съветската- комунистическа пропаганда, която изобилстваше в учебниците по история. а за истинската "Национална катастрофа" - 45 години социализъм, никой вече не говори и не иска да си спомни.

Ludiamaus

Скъпа госпожице опорките за 45те години са несъстоятелни. Нито Симеон Радев, нито Добри Ганчев са агитатори против личността на Фердинанд. Първо Александър Батемберг е човека който е в основата на победите Било по време на сръбско Българската, било в създавенето на героите след 1900 година. Победите са на български генерали подобно Делчев, Вазов, Тошев, Колев. Да сте прочели някъде че Фердинанд е посетил бойните полета!? А има и една книжка, която май май не ви е позната "СПОМЕНИ ЗА КНЯЖЕСКОТО ВРЕМЕ" ТОЧНО СПОМЕНИ ОТ СЪВРЕМЕНИК И УЧАСТНИК В СЪБИТИЯТА

Върху неговите тленни дали някой няма да иде да безчинства, а тъй както е тръгнало да си построи пак мавзолея, туку виж и Г. Димитров поискат са ни върнат, а в краен случай за Б. Б. или за подаващият се от расталака с козя брадичка паша.. Знае ли се?

Е сред най-върлите защитници да се върнели костите на Фердинанд в България. То не бяха интервюта по телевизии, радиа и сайтове. Това е човекът написал преди 2 години готварска книга със заглавието: .... "КУХНЯТА НА БАБА И НА ПРОКЛЕТОТО Й ВНУЧЕ" ... Този самопроклел се човек сложил и заглавие - проклетия на корица на книга за храна, какъв човек е - нормален, добър, умен?! Или е пълен фоб - комплексар мразещ себе си дори. И този човек се скъсва да хвали Фердинанд - полузаличил България? Ай сиктир на жалките глупави индивиди!

Тоя няма нищо българско у него, те ни го пробутват за български цар. Типичен чужд агент, работещ за чужди интереси. Вагоните със злато и ценности връщат ли се?

Да вагони, но празни и модернизирани за наша сметка 15 броя се похвали ха миналите дни.. А нещо ни готвят с тоя от чуждо семе Готски от Кобур.. Ще се гласува за лудите защото от предателката Тиква и ДС компания освен окови друго не очаквам.

е немогат ли да го пратят по пощата та цял самолет да хабят

"Необходимите финансови средства се осигуряват за сметка на преструктуриране на разходи по централния бюджет за 2024 година." с други думи - народът плаща. Да, но народът не го иска!!

След като един народ бъде ограбен, прогонен от собствените му земи, морално смазан и обезверен, ред е да бъде и УНИЖЕН. Точно това се случва след 35-годишната ликвидация на България и на нейния народ. Сега е ред българите да бъдат презрително унижени, за да им се напомни, че те вече са НИКОИ, като им се връщат кокалите на един чужденец, натрапен от лакея Стамболов на трона на Крум, Борис, Симеон, Калоян и Иван Асен. Трябва да им се напомни, че тях отново ги чака съдбата, която бисексуалният пеперудосъбирач им беше отредил – поредната национална катастрофа… Тримата глупаци, които Стамболов праща из Европа да дирят княз за България, били навсякъде посрещани с насмешка и бързо отпращани. И когато след този провал те съобщили на Стамболов, че интерес към българския трон проявил само Фердинанд, когото намерили в един виенски долнопробен локал, Стамболов изпратил депеша „веднага да го извадят от кръчмата и да го докарват в България“, за да натрие носа на руския император!!! Боже, какви дебили са ни управлявали, управляват ни и сега. Докарването на Фердинанд в България е позорен акт, сътворен от предатели и българомразци!!!

Пропускаш само, кой стои зад Стамболов, в дъното, кой плащал за това -Ротш..д…. И не само тук, същата схема е работила им Гърция, и на др места.

Искат пълното заличаване на България - фактите от реалността! всичко ни взеха, всичко разрушиха! И в материалната и в духовната сфера как се гаврят. Образование - абитуриентите са отвратени от училищната среда казват че се пускат в горни класове ученици, които НЕ ЗНАЯТ! (интервю по БНТ при георги Любенов т.неделя) Църквата - погром. Театър Иван Вазов - някои си американец дошъл да се подиграва на българите с Б.Шоу Медицината - здравеувреждане, факт. Не ни се пише повече - но До 2030 г. няма да има нито българи, нито България - фантасмагория?! Или план на българомразците?!

Усещаха ли, как лека полека ни готвят за монархия и като знам кой ни е докарал цар навремето(Ротш..д),при положение,че нашите са били избити и 5 века сме били под турско присъствие. Формулата е проста, избори, след избори, задънена улица, разочарование от партии, на хората им идва до гуша, правят се поръчкови анкети за нагласи, подхвърля се идеята, платени и подготвени я подемат и дъвчат, дебати… референдум, манипулиран и те ти монархия. Хасан Муньос с майка му Калина е на терен и се води постоянно пребиваващ в България и довлечен да живее тук.. а не в Испания. В Румъния наскоро имаше точно такава демонстрация, носеха плакати, че си искат краля.

Значи пак чифуткова връзка връз България. Няма отърване от тези паразити. Нищо добро не са направили да България и както виждаме всички днес - няма и да направят, точно обратното ЛЪЖАТ, грабят и унищожават. Фактите пред очите на всички истински българи. Анатема за антихристите!

Да, точно така, те са в дъното, измесили са се с нас, представят се за едни от нас, носят наши имена, за да не се различават и ни затриват. И така е от векове - в основа са на падането ни под турско.и всичките им паши дето са ни клали са такива, само че - както винаги - са носели турски имена … както днес тук, а и на всякъде по света.

За 1% от предвидените за актуализация в бюджета пари няма. Спор и война. За кокалците на "Кир Михалаки" обаче бъджета се преструктуира. Смешен плач. Ние си ги избираме! И никой от многознайковците не се замисля на 09.06 защо трябва да влязат поне 6 лапачи

Изложба във Военно историческия музей във Виена - "България-непознатият съюзник" по същество прехвърляше вината на нас, защото пробивът на Дойранския фронт, "довел до верижна реакция ... бла бла". Освен снимките имаше огромен .паметен печат за съюза с гербовете на АвстроУнгария и БГ . Накратко, това суетно и тщеславно инцестно изчадие , заради вкусна манджа и ректална палпация от свеж ординарец би пожертвал и цял континент. Той си е паднал на гъза в България, където въпреки всички грешки, гаври и мизерии си е живял по-добре от Луи 14. Алтернативата бе да ходи на лов за патки в Ерцгебирге и да стане поданик на ГДР. Защо за майката на Ботев нямаше пенсия, а за Пердинад имаше вили и лукс. Защо няма пари за пенсионерите, а военен самолет ще разнася сифилистичните кокали на уродния Курфюрст... Дали това е е поличба за нова война на страната на тъпите немски капути?

Той затова е искал и като мъртвец да лежи в България, понеже е живял по охолно и царски от френските крале. Тоест и като умрял да лежи у нас да му е охолно. Позор за слугите, позор, нищо добро не ни чака. Бог да закриля ИСТИНСКИТЕ българи!

За съжаление Слави е напълно прав: НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

...и тъпаците с минусите го потвърждават с пълна сила!

Как военен самолет? Аз ли плащам за това? Ама аз тоя човек не го познавам!

защо бе изроди? за детенце няма самолет,за някой заслужил възрастен няма Цитат Министерството на отбраната (МО) организира и осъществява транспортирането, а Министерството на външните работи (МВнР) координира тези дейности. Необходимите финансови средства се осигуряват за сметка на преструктуриране на разходи по централния бюджет за 2024 година. фашистката кобурготска фамилия си тръгва с 2 товарни влака после се връща и не си тръгва но е изнесла десетки влакови композиции дърва и друго... съд за предателите!

Отначало ми беше все тая, ама като гледам копейките какви нерви чупят... мед ми капе на душата, давайте го насам час по-скоро, даже едно хубаво и централно място да се изберте, така че често да го виждат!

С военен самолет транспортират тленните останки на ГЕРОЯ ОТ ЧАТАЛДЖА цар Фердинанд от Германия до България със сршдства на Бюджета! А къде са тленните останки на ГЕРОЯ ОТ ДОЙРАН генерал Вазов. Него кучета и чакали му разхвърляли костите в село Рибарица, Тетевенско и днес НЯМа гроб!!! Ебем ти подлогите, ебем ти гъзоблизците !

Навремето майките и съпругите на войниците от Плевенския и Ловешкия полк носели на ген. Вазов в Министерството на войната баници, погачи и печени пилета за благодарност, че е съхрани живота и здравето на синовете и съпрузите им. ЕТО НА ТОВА СЕ КАЗВА НАРОДНА ЛЮБОВ !!!!

Остави това. Тленните останки на Левски дори не знаем къде са.

И сега заради шепа продажници , народа ще плати преместването на кокалите на тази отрепка, съсипала България.

Тленните останки на цар Фердинанд ще се транспортират от Германия до България с военен самолет. Така заглавието не ви ли звучи по--нормално?

Той е причинил огромнои щети на България, две национални катастрофи и е избягал изоставяки държавата в калта, Най-смешното е, че е ограбил каквото е можал от двореца, даже и килимите и короната е отмъкнал, цар борис 3 са го коронясали с метална корона, натоварил ги е на влак с два чисто нови локомотив , откраднал ги е и тях, и е изчезнал по най-бързия начин . Защо го връщат тук? Да си стои там, където е бил. Жалко, но стамболов го е домъкнал този клошар.

Полетът еплатен с дърпари/неполучените пенсионерски надбавки за Великден/ и е редно товарът да бъде разтоварен В северният район на летището-Враждебна.От там пътят до сметището е най-кратък...

Искате си ленин, комунета, но Украйна ще оправи всичко.

Ха ХА Украйна...имаше ли такава държава..

Има ли нормален българин да иска такова унижение? Хич не ни трябва обратен пияница почернил ни в не една национална катастрофа.

Трябва още днес да се инициира комитет за връщането на царя обратно в Кобург.

Разкарваме едни трупове насам-натам. Иначе - всичката Мара втасала - няма грижи!

Кой плаща сметката? Ааа, сетих се - аз и останалите от форума и останалите български граждани, ама не всички.

Ама не ни трябва тоя, кой се натиска да го местят?!?!

България може да изчезне, но лакеите и предателите няма да свършат.

Коментари - С военен самолет транспортират тленните останки на цар Фердинанд от Германия до България | Днес.dir.bg

С военен самолет транспортират тленните останки на цар Фердинанд от Германия до България

Необходимите финансови средства се осигуряват за сметка на преструктуриране на разходи по централния бюджет за 2024 г.

Обратно в новината

Коментари - С военен самолет транспортират тленните останки на цар Фердинанд от Германия до България | Днес.dir.bg

Коментари

Предлагам и този дето и мен лично ме илъга и се срамувам че му повярвах , с осемстотинте дена да се изнася от България докато е време заедно с дедо му /бог до го прости/

по врема на първата балканска война нашите войници стигат на 30 км. от цариград! султана моли за примирие срещу големи териториални отстъпки! фердинанд не се съгласява и ...на чаталжа всичко свършва! на 16 юни кобурга заповязва нападение над србски и гръцки части в македония!!! последиците от глупостта на кобурга са страшни : губим вардарска македония, южна добруджа, одрин, лозенград,бунархисар са върнати на османската империя 200 000 български мъже загиват заради амбицията на този пройдоха! те сега неговите кокали ги докарват тук на наши разноски!

То в бюджета пари за друго няма, ама за това има... Симеон няма ли пари да погребе дедо си, та ние данъкоплатците плащаме? Що за безобразие? Някой трябва символично да подари един панталон за погребението - щото Фердинанд като го докарали в България да го правят цар нямал един свестен панталон с който да се покаже пред хората, та някакъв генерал му услужил.

Крадлив дедо ще върне ли шестте вагона който фердо изнася ? Крадлив дедо защо му продаде ордените и медалите нали са на държавата ? Дали ще го посрещнат роднините на избитите на Владая , май ще го посрещнат наследниците тогавашните цареблизци ? Няма място у нас синът му не го прие , защото знаеше какви щети и беди е донесъл на България

акция...да им върнем тлените останки на Бълдуин Бог да го прости у кривите европедераски кости...

Не искате тленните останки на царя Фердинант, но нямате нищо против паметника на съветския завоевател Альоша! Жалко племе с робско самосъзнание и завист, като нацонален спорт!

Като те е грижа за тоя как така не знаеш как се пише?

Направете нещо за неговия преждевременно починал/убит син, който е направил нещо за България, а не за презрения дядо на сегашния комарджия. Единствения достоен да се нарече Цар на Българите е Борис Трети. Този католик, от кого ще бъде погребан , от католици? в България?

И ТРИМАТА са от един дол дренки - отрепки, разсипали БЪЛГАРИЯ!

Важното е, че си отвратен от себе си, но и за това се иска мисъл, а при тебе липсва, за съжаление!

Вината е на Русия..

Всичката Мара втасала в кочината Булгаристан, че разкарваме едни трупове насам-натам, защото нямаме други грижи!!! Кочината ни може да изчезне, но лакеите и предателите няма да свършат НИКОГА !!!

Отворете архивите и вижте за двете национални катастрофи причинени от безотговорността на Фердиданд (тази сутрин по бТВ Веселин Методиев разказа същото) България дава над 300 000 жертви мъже войници! Само на Каймакчалан са над 100 000. Кой се страхува от историческата истина?! Живите или мъртвите?!

Разбирачо, ти какво очакваш да се случва при война? При положение,че в цяла България е настроенията са били за война, Фердинанд нима не трябва да се съобрази с общественото мнение? Много повърхностно гледате на нещата, може да държим гробовете на разни комунистически престъпници като Георги Димитров, Вълко Червенков или Тодор Живков но не може на наш владетел, желязна логика.

По времето на царя Фердинант, българската армия е спечелила най-големите си битки с които можем само да се гордеем като българи. Всички армии са се страхували от българската. "Националните катастрофи", за които пишете са част от съветската- комунистическа пропаганда, която изобилстваше в учебниците по история. а за истинската "Национална катастрофа" - 45 години социализъм, никой вече не говори и не иска да си спомни.

Ludiamaus

Скъпа госпожице опорките за 45те години са несъстоятелни. Нито Симеон Радев, нито Добри Ганчев са агитатори против личността на Фердинанд. Първо Александър Батемберг е човека който е в основата на победите Било по време на сръбско Българската, било в създавенето на героите след 1900 година. Победите са на български генерали подобно Делчев, Вазов, Тошев, Колев. Да сте прочели някъде че Фердинанд е посетил бойните полета!? А има и една книжка, която май май не ви е позната "СПОМЕНИ ЗА КНЯЖЕСКОТО ВРЕМЕ" ТОЧНО СПОМЕНИ ОТ СЪВРЕМЕНИК И УЧАСТНИК В СЪБИТИЯТА

Върху неговите тленни дали някой няма да иде да безчинства, а тъй както е тръгнало да си построи пак мавзолея, туку виж и Г. Димитров поискат са ни върнат, а в краен случай за Б. Б. или за подаващият се от расталака с козя брадичка паша.. Знае ли се?

Е сред най-върлите защитници да се върнели костите на Фердинанд в България. То не бяха интервюта по телевизии, радиа и сайтове. Това е човекът написал преди 2 години готварска книга със заглавието: .... "КУХНЯТА НА БАБА И НА ПРОКЛЕТОТО Й ВНУЧЕ" ... Този самопроклел се човек сложил и заглавие - проклетия на корица на книга за храна, какъв човек е - нормален, добър, умен?! Или е пълен фоб - комплексар мразещ себе си дори. И този човек се скъсва да хвали Фердинанд - полузаличил България? Ай сиктир на жалките глупави индивиди!

Тоя няма нищо българско у него, те ни го пробутват за български цар. Типичен чужд агент, работещ за чужди интереси. Вагоните със злато и ценности връщат ли се?

Да вагони, но празни и модернизирани за наша сметка 15 броя се похвали ха миналите дни.. А нещо ни готвят с тоя от чуждо семе Готски от Кобур.. Ще се гласува за лудите защото от предателката Тиква и ДС компания освен окови друго не очаквам.

е немогат ли да го пратят по пощата та цял самолет да хабят

"Необходимите финансови средства се осигуряват за сметка на преструктуриране на разходи по централния бюджет за 2024 година." с други думи - народът плаща. Да, но народът не го иска!!

След като един народ бъде ограбен, прогонен от собствените му земи, морално смазан и обезверен, ред е да бъде и УНИЖЕН. Точно това се случва след 35-годишната ликвидация на България и на нейния народ. Сега е ред българите да бъдат презрително унижени, за да им се напомни, че те вече са НИКОИ, като им се връщат кокалите на един чужденец, натрапен от лакея Стамболов на трона на Крум, Борис, Симеон, Калоян и Иван Асен. Трябва да им се напомни, че тях отново ги чака съдбата, която бисексуалният пеперудосъбирач им беше отредил – поредната национална катастрофа… Тримата глупаци, които Стамболов праща из Европа да дирят княз за България, били навсякъде посрещани с насмешка и бързо отпращани. И когато след този провал те съобщили на Стамболов, че интерес към българския трон проявил само Фердинанд, когото намерили в един виенски долнопробен локал, Стамболов изпратил депеша „веднага да го извадят от кръчмата и да го докарват в България“, за да натрие носа на руския император!!! Боже, какви дебили са ни управлявали, управляват ни и сега. Докарването на Фердинанд в България е позорен акт, сътворен от предатели и българомразци!!!

Пропускаш само, кой стои зад Стамболов, в дъното, кой плащал за това -Ротш..д…. И не само тук, същата схема е работила им Гърция, и на др места.

Искат пълното заличаване на България - фактите от реалността! всичко ни взеха, всичко разрушиха! И в материалната и в духовната сфера как се гаврят. Образование - абитуриентите са отвратени от училищната среда казват че се пускат в горни класове ученици, които НЕ ЗНАЯТ! (интервю по БНТ при георги Любенов т.неделя) Църквата - погром. Театър Иван Вазов - някои си американец дошъл да се подиграва на българите с Б.Шоу Медицината - здравеувреждане, факт. Не ни се пише повече - но До 2030 г. няма да има нито българи, нито България - фантасмагория?! Или план на българомразците?!

Усещаха ли, как лека полека ни готвят за монархия и като знам кой ни е докарал цар навремето(Ротш..д),при положение,че нашите са били избити и 5 века сме били под турско присъствие. Формулата е проста, избори, след избори, задънена улица, разочарование от партии, на хората им идва до гуша, правят се поръчкови анкети за нагласи, подхвърля се идеята, платени и подготвени я подемат и дъвчат, дебати… референдум, манипулиран и те ти монархия. Хасан Муньос с майка му Калина е на терен и се води постоянно пребиваващ в България и довлечен да живее тук.. а не в Испания. В Румъния наскоро имаше точно такава демонстрация, носеха плакати, че си искат краля.

Значи пак чифуткова връзка връз България. Няма отърване от тези паразити. Нищо добро не са направили да България и както виждаме всички днес - няма и да направят, точно обратното ЛЪЖАТ, грабят и унищожават. Фактите пред очите на всички истински българи. Анатема за антихристите!

Да, точно така, те са в дъното, измесили са се с нас, представят се за едни от нас, носят наши имена, за да не се различават и ни затриват. И така е от векове - в основа са на падането ни под турско.и всичките им паши дето са ни клали са такива, само че - както винаги - са носели турски имена … както днес тук, а и на всякъде по света.

За 1% от предвидените за актуализация в бюджета пари няма. Спор и война. За кокалците на "Кир Михалаки" обаче бъджета се преструктуира. Смешен плач. Ние си ги избираме! И никой от многознайковците не се замисля на 09.06 защо трябва да влязат поне 6 лапачи

Изложба във Военно историческия музей във Виена - "България-непознатият съюзник" по същество прехвърляше вината на нас, защото пробивът на Дойранския фронт, "довел до верижна реакция ... бла бла". Освен снимките имаше огромен .паметен печат за съюза с гербовете на АвстроУнгария и БГ . Накратко, това суетно и тщеславно инцестно изчадие , заради вкусна манджа и ректална палпация от свеж ординарец би пожертвал и цял континент. Той си е паднал на гъза в България, където въпреки всички грешки, гаври и мизерии си е живял по-добре от Луи 14. Алтернативата бе да ходи на лов за патки в Ерцгебирге и да стане поданик на ГДР. Защо за майката на Ботев нямаше пенсия, а за Пердинад имаше вили и лукс. Защо няма пари за пенсионерите, а военен самолет ще разнася сифилистичните кокали на уродния Курфюрст... Дали това е е поличба за нова война на страната на тъпите немски капути?

Той затова е искал и като мъртвец да лежи в България, понеже е живял по охолно и царски от френските крале. Тоест и като умрял да лежи у нас да му е охолно. Позор за слугите, позор, нищо добро не ни чака. Бог да закриля ИСТИНСКИТЕ българи!

За съжаление Слави е напълно прав: НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

...и тъпаците с минусите го потвърждават с пълна сила!

Как военен самолет? Аз ли плащам за това? Ама аз тоя човек не го познавам!

защо бе изроди? за детенце няма самолет,за някой заслужил възрастен няма Цитат Министерството на отбраната (МО) организира и осъществява транспортирането, а Министерството на външните работи (МВнР) координира тези дейности. Необходимите финансови средства се осигуряват за сметка на преструктуриране на разходи по централния бюджет за 2024 година. фашистката кобурготска фамилия си тръгва с 2 товарни влака после се връща и не си тръгва но е изнесла десетки влакови композиции дърва и друго... съд за предателите!

Отначало ми беше все тая, ама като гледам копейките какви нерви чупят... мед ми капе на душата, давайте го насам час по-скоро, даже едно хубаво и централно място да се изберте, така че често да го виждат!

С военен самолет транспортират тленните останки на ГЕРОЯ ОТ ЧАТАЛДЖА цар Фердинанд от Германия до България със сршдства на Бюджета! А къде са тленните останки на ГЕРОЯ ОТ ДОЙРАН генерал Вазов. Него кучета и чакали му разхвърляли костите в село Рибарица, Тетевенско и днес НЯМа гроб!!! Ебем ти подлогите, ебем ти гъзоблизците !

Навремето майките и съпругите на войниците от Плевенския и Ловешкия полк носели на ген. Вазов в Министерството на войната баници, погачи и печени пилета за благодарност, че е съхрани живота и здравето на синовете и съпрузите им. ЕТО НА ТОВА СЕ КАЗВА НАРОДНА ЛЮБОВ !!!!

Остави това. Тленните останки на Левски дори не знаем къде са.

И сега заради шепа продажници , народа ще плати преместването на кокалите на тази отрепка, съсипала България.

Тленните останки на цар Фердинанд ще се транспортират от Германия до България с военен самолет. Така заглавието не ви ли звучи по--нормално?

Той е причинил огромнои щети на България, две национални катастрофи и е избягал изоставяки държавата в калта, Най-смешното е, че е ограбил каквото е можал от двореца, даже и килимите и короната е отмъкнал, цар борис 3 са го коронясали с метална корона, натоварил ги е на влак с два чисто нови локомотив , откраднал ги е и тях, и е изчезнал по най-бързия начин . Защо го връщат тук? Да си стои там, където е бил. Жалко, но стамболов го е домъкнал този клошар.

Полетът еплатен с дърпари/неполучените пенсионерски надбавки за Великден/ и е редно товарът да бъде разтоварен В северният район на летището-Враждебна.От там пътят до сметището е най-кратък...

Искате си ленин, комунета, но Украйна ще оправи всичко.

Ха ХА Украйна...имаше ли такава държава..

Има ли нормален българин да иска такова унижение? Хич не ни трябва обратен пияница почернил ни в не една национална катастрофа.

Трябва още днес да се инициира комитет за връщането на царя обратно в Кобург.

Разкарваме едни трупове насам-натам. Иначе - всичката Мара втасала - няма грижи!

Кой плаща сметката? Ааа, сетих се - аз и останалите от форума и останалите български граждани, ама не всички.

Ама не ни трябва тоя, кой се натиска да го местят?!?!

България може да изчезне, но лакеите и предателите няма да свършат.