С пешеходна пътека от цветя близки на Филип Арсов протестираха в центъра на София

Протестиращите настояха мярката за неотклонение на обвинения за катастрофата Петър Тодоров да бъде променена от домашен арест на по-строга

Обратно в новината

Коментари - С пешеходна пътека от цветя близки на Филип Арсов протестираха в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То си е така по закон - не може да го държат вечено без да е осъден, защото законът не гледа на задържането под стража като на наказание, а като мярка за неотклонение. Но минаха толкова месеци, случаят е съвсем прост, фактите са ясни, защо делото не е вече в съда и този да е осъден и законно да си лежи в затвора? Какво е това туткане?

Кога ще се сети да поискате да се превърне пешеходна зона улицата на която беше убит ?! Май никога !!!

да върнат софийското жителство...

а каква хубава и спокойна беше София 80 те.

И сега може да е ! Стига на кмета да му стиска ! Искаш да караш в центъра - 80лв на ден !

При какви условия, този който е сгрешил, може да осъзнае това което е направил? С цъкане на дистанционното на телевизора? С добра храна и ястия полети с питие? С посещение на приятели и атмосфера на купон? С лежане и необезпокояван от каквито и да е служители? Е, имал бил гривна, ще му накривят шапката. Това, което е получил е награда, не е ограничение, не е наказание. Колкото и все още да не е осъден, елемент на наказание очаквахме да има. И то след като е пределно ясно, че е виновен и несъмнено трябва и ще бъде осъден.