С опасност за живота остава бебето, пребито от осиновителката си

Малката Севда с тежки травми по тялото, разкъсан бял дроб, множество следи от ухапвания и тежък хематом в главата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде бе. Лекарите виновни. Сбъркали в преценката. Детето в кома. Сигурно мъж се е намесил и е пребил детето

Някой Анкин любовник не е издържал на детския плач. Трагична история. Жалко за детето.

Много е важно да се установят обстоятелствата около осиновяването, не е тайна, че социалните дебнат около социално слаби семейства и им вземат децата, за да "подобрят" условията им на живот, и това е едно от най-ужасните неща в съвременния свят

И после се опитвате да ме убедите, че и циганите били хора...

Дали ще й дадат 18 г. като на мед.сестра, която преби новороденото в Софиямед? Директно към сливенския затвор.... Изрод!

Сигурно от парите , които тази ненормалница получава част от тях дава на контролните органи. Те затова я хвалят. Не давайте деца на изкукали самотни жени. По добре в дом

Господине, домовете са комунистическа отживелица, смесват се различни поколения, обучението е на отчайващо ниско ниво, персоналът се интересува само от заплати и от лека работа, насилието е без всякакъв контрол. Не случайно професионалните родители и приемната грижа са алтернативата, макар и понякога да се промъкват случайни хора в системата или да се наемат с надеждата да не се издънят поради прословутата липса на кадри

Човече, тази жена е осиновителка. Никой осиновител, било сам, или семейство, не получава нито една стотинка, за това, че е осиновил. Както и тези родители, които са родили децата си. Пари получават единствено приемните родители. Има огромна разлика.

Тая мръсница, осиновителката, направо на електрически стол, това не е човек бе. Горката малка невинна душица, дано Бог се смили и да спаси живота и ! Сърцето ми се къса, като четох за тази трагедия. Виновни са АСП , че са поверили на една извратена и жестока самотна "жена" горкото бебе, За една година детето е на прага на смъртта, толкова грижи са положили за него ...

Какво толкова сте го зажалили? Човек няма да стане така или иначе.

Циганската сапунка, снахата, сестрата и накрая личната лекарка на цигането. Като пишете, след това четете си написаното преди да бъде пуснато в нета.

от Социалните е мангалка! Всичко е заради парите!

И ако го спасят какъв живот го чака с увреден мозък, бе хуманисти. Обречено цял живот на страдания. Може да звучи жестоко, но другото е ужас без край . А човекоподобното трябва да носи отговорност за опит за убийство при отекчаващи обстоятелства. А другите идиоти, дето са дали на този урод да отглежда малко дете, дето даже няма и семейна среда, те трябва да изхвърчат веднага. Разпродадохме държавата си, продаваме земята си, сега вече и последното , чест и достойнство. За малко пари ще продадем и майка си. Тотален срив на всички изконни ценности, само алчност и душевна мизерия.

По принцип но забравяме какво ниво ни е правосъдната система. Какво стана с оная акушерката, успяха ли да я осъдят вече..или още се влачи делото, то детето порасна вече ?

Детето е в ръцете на Господ. Може и напълно да оздравее.

Как може да дадеш дете за осиновяване на циганин.Тези от социалните са за затвор

Въпросната е била единствения жив роднина на детето, проявила била желание, минала им тестовете уж, те затова. Роднините са с преимущество при осиновяване.

За да разбереш кой на кого всъщност е единственият роднина! Детенцето не влиза в конфигурацията!

Ето тука "Преди да осинови детето, Анка работила в магазина за дрехи на снаха си. Тя е и единствената ѝ жива близка роднина и заради случая спешно се е прибрала от Германия."

също е мангалка!

Спрете да пишете глупости и неверни неща. Когато детето се осиновява, това става със съдебно решение. Т.е. осиновителят юридически е равен на биологичен родител. НЕ ВЗЕМА НИТО ЕДНА, НИТО ПОЛОВИН СТОТИНКА ДАЖЕ. ПАРИ ПОЛУЧАВАТ ПРИЕМНИТЕ СЕМЕЙСТВА. ЗАЩОТО ТЕ ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦАТА ВРЕМЕННО, ДОКАТО СЕ НАМЕРИ ОСИНОВИТЕЛ. зА ТОВА, хората и в двете групи - осиновители и приемни родители, да са читави, следят социалните. За съжаление, стават издънки в системата, както е написано по-горе.

изроди!!!

Травматичните следи по телцето на детето са с различна давност. Психопатката е тормозила и малтретирала детето редовно. Тя затова го е и осиновила. Да удовлетворява садистичните си потребности. А за социалните и за джипито - трябва да бъдат уволнени. Няма как ако всичко е било изпълнено както трябва и ако всичко за проверили да не се усъмнят поне какво се случва. Да не говорим, че практиката да се дава дете на злобни и побъркани самотни жени е дълбоко погрешна. Само семейства трябва да имат право да осиновяват.

Те по принцип никога не биха Ви дали да осиновите дете, ако сте самотна жена, па било то и да сте блажена като Майка Тереза. Но въпросната социопатка е била роднина на детето, - я леля, я нещо подобно.. та предполагам това им е било основанието, в нормална ситуация и държавава където работят институциите това да оставиш дете при биологичен роднина има смисъл.

Къде прочетохте, че е била роднина? Аз нищо такова не прочетох

Ох, несемейни жени осиновяват, стига сте писали глупости.

Ето в този абзац: "Преди да осинови детето, Анка работила в магазина за дрехи на снаха си. Тя е и единствената ѝ жива близка роднина и заради случая спешно се е прибрала от Германия."

Абе Какво гледате бе, какви проверки Правите ? Това дете, ако е погледнато от служители поне веднъж в годината, пак е добре.

Естествено че ще е получавала най-високите оценки от социалните по време на проучване и обучение..Жи пи то естествено ще каже , че детето е гледано като писано яйце. Няма да си признаят , че са виждали детето на високосна година и хич и не са се интересували повече какво става снего след като са си свършили работата на хартия и Севда е осиновена успешно, при това от роднина