Коментари - С какво се занимават младежките делегати към ООН? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С какво да се занимават, освен с активно и енергично нищоправене. Всички подобни спуснати ,,отгоре" инициативи са различни варианти на ленинския комсомол. А, да: научават се на апаратни номера и добиват самочувствие на самозван ,,елит".

Ами явно с нищо не се занимават, щом дори не сме чувли за такива делегати. Явно има такава ,,позиция,, към ООН и в духа на традициите в тази държава осведомените са създали такова ,, нещо,, , което е български представител , говори 7 ! Езика и лапа пари - дори да не е заплата, но има толкова други начини да получуш благини от неждународните организации. И не случайно тук са дира, немци, френци и др чужда сволоч

На тия дженджъри? И двамата са гнусни!

С нищо не се занимават, просто взимат едни пари. А като гледам тия брадясали талибани на снимката - тва са всичко друго, ама не и младежи. Тия са поне на 35-40. Далече от младежи са.

До тези сатанисти в ООН са си направо тийнейджъри

ще обучават новите майкопродавци... Сороскопии....

Имаше комсомолски секретари. Явно традицията не умира. ЕССР си ги генерира. По новите "квоти" за леви без десни, тра ла ла.

Вземат едни изключителни кинти и преливат от пусто в празно . Като всичкото евродепутат, евроделегат, европредстваител и всякакви политици на всякакво ниво от локално до световно. Никаква отговорност, никакви планове, никакви изисквания. Единствената им грижа е да си пазят постовете и от време на време да кажат някоя баналност на висок глас.

Изследват теорията за незапълнените биологични отвърстия.