17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Агенция ЕднаЖенаКаза пък съобщи че в Донбас има находище на Литиум на стойност 12 трилиона евро

Малко по малко за два-три месеца ще ги изхвърлят от всичките четири области мръсна руска гадна пап лач!

паплач те кво?

не с какво са важни а за кого са важни; като оставим настрана че там населението не е и чувало за диалекта наречен украински език, териториите не са важни а само ресурсите и то за европа; а за сащ е важо те да ги контролират за да не може европа да ги получи даром... за който още не се е събудил, войната е водена от сащ и е насочена против ЕС.... а успхът им се гарантира от пионките които управляват ЕС но работят за сащ

Марш в Мухосранск бе пръдльо смотан!

Не може ли и той при майка ти, като останалите?

Нека да е ясно на всяко руско животно, че четири украински области няма да бъдат присъединени към Русия, без значение какво мисли недъгавия кремълски дебил.

още един кретен

Боклук ,скоро ще се буташ на летището като афганистанска марионетка

Примат русофилистичен/или руски/, теб ще те шамаря, ако водата в ибрика който ми носиш е прекалено топла или прекалено студена. Понял ?

Хайде сега, като превземат Украйна Луганска и Донецка област Русия да пусне там ядрени бомби, върху любящият им народ Русия! Да видим как точно с ядрено оръжие Путя ще си върне "анексираните" области. Другия любопитен въпрос - как ще реагира НАТО, когато радиационния прах достигне Европа и започне да убива европейци? Има ли значение дали ядрения удър е в Украйна или в с някоя съседна еврепейска държава?

за да могат да обвинят русия... те кулите в ню йорк си гръмнаха та една бомба в усрайна ли няма да пуснат

Тъпак!

Заради ООН,Сталин обявява Украйна и Беларус за суверени територии за да имат повече гласове.От там нататък с Украйна става същото като с Македония спрямо България.

А къде остави Жечпосполита ….

Щом укрите унищожават собствените си мостове, значи да отписали територията!

Не позна - хващай си парцалите и да те няма от Крим и от останалите територии на Украйна!

За три години живот в Красноград от 1972 до 1975 Това е Харковска област ,не чух някой да говори друг език освен руски .

Абе тъп пропагандатори защо лъжеш неграмотните? В Украйна всички говорят руски, даже и диктатора Зеленски!!!!!!

Самата истина

Съветски изрод е Путин, малко му остава...

А на теб - още по-малко

Прочети историята! Украйна е измислена държава след 1917г от Ленин, Сталин и Хрушчов към която са взети от Русия и пришити териториите от историческата област Новорусия населена над 50% с руснаци,завладяна от Екатерина Велика и присъединена към Русия. До преврата в 2014 г. когато на власт дойдоха крайните националисти бандеровци всичко беше нормално и официалните езици бяха украински и руски. С идването си на власт бандеровците въведоха за официален език само украинския и забраниха използването на руския на официалните места, изучаването на руски език в училищата. Това доведе доведе до отпор на рускоезичното население срещу нарушаване на неговите права и за сегашната ситуация в Украйна. Заинтересовайте се дали властите в Киев позволават да се говори и изучава в училищата не само руски но и български, модовски, унгарски и езика на другите националности живущи в Украйна.

Тука само фенове на Възраждане и на варненския циганин Копейкин. Ходете се гръмнете , да спрете да се мъчите. Малоумници

дрисня кравешка вмирисана..

По добре , от колкото тъп мангал .

Значи не виждаш добре, мърша. Гръмни баща си - сиганина.

Ти си боклук бе нещастен цент!!!!

Костадинов е добричлия, не обиждай варненци. За другото може и да си прав.

Защо всички пишат само за Русия негативни коментари защо не коментират малко и за Запад и извратената им система и политика тъпани такива

Защото са платени тролове, сиреч мишки скрити в дупките си, страхливци и нищожество. Стотинковци.

Русофилски боклук си и боклук ще си умреш русофилски изроди ако вие изпускате до един България ще бъде рай един малък Люксембург вие изроди мърсите България

Лъжльо, тези ги разправяй в кръчмата на алкашите о на баба си. . В края на първата световна се образуват две украински държави от разпадащите се империи, едната от части от разпадаща се Австро -Унгария, другата от части от разпафащата се Руската империя. И двете носят името Украйна в името , Западно украинска република и Украинска народна република и подюисват споразумение за обединение, никаква Мала Русь няма. Украинското национално съзнание е било силно и налице. Затова след завземането на част от Украйна от съветите , се създава УССР.

се беше съгласила с даването на автономия на Донецк и Луганск, тази война щеше да бъде избегната . Но това не влиза в сметките на САЩ, които са заинтересовани да поддържат кръвопролитията и омразата към Русия за да си продават оръжието и газа . Междувпрочем Чехия и Словакия се разделиха преди години мирно и цивилизовано.

Прав си, утре като направят референдум в Кържали, Разград, Търговище, викам и аз като теб - да ги даваме без бой, да ги признаем на турците, пък Поморие на руснаците, те хората от години там и табела Малая Россия си сложиха... Само мир да има, да няма война, няма да воюваме! Прав си! Молодец, спасибо, аферим, машалла! Мир!!!

Май, май не правиш разлика между Кърджали и Херсон. Когато рязаните ни напрвят атомна централа, завод за стомана, и ни дадат безплатно суровините за тях, тогава и само тогава може да се говори за това което си мислиш. А и още нещо , безплатни байрактари, хеликоптери, танкове, стреклово оръжие, зенитни ракети и всичките им боеприпаси.

Като чета коментарите , много руски подлоги в тази България. Да го духате , смешници . И ония мангал Копейкин и той . Ходете в Русия като ви харесва толкова. И вашият ред ще дойде , те рублите ще свършат. Паляци

Яж ми кура бе помак

Прав си, утре като направят референдум в Кържали, Разград, Търговище, викам и аз като теб - да ги даваме без бой, да ги признаем на турците, пък Поморие на руснаците, те хората от години там и табела Малая Россия си сложиха... Само мир да има, да няма война, няма да воюваме! Прав си! Молодец, спасибо, аферим, машалла! Мир!!!

Пий си хапчетата мързеливки

Само троловете като тебе духат за... цент. Центаджиите като не им изнася, чий уй търсят тук? Да заминават за кравария, тъкмо ще ги вземат за ратаи и лайнориначи. Знам истории за български "мутри" от 90-те станали таксиджии в сащ. Заминавай там, нищожество.

Тези Републики са част от Малая Рус. Когато през 1917г. се създава първата украинска държава МалаяРус ( както и Крим) не фигурира в украйна, а си е Руска. По-късно след влизането на украйна в СССР мисля че Сталин отстъпва Малаярус на украйна, после пък Хрушчов им дава Крим. Сега какво са заревали че тия територии са украински, Путин просто оправя една историческа грешка.

Не една историческа грешка а поредица от съветски грешки в ущърб на Русия с цел дълго братско съжителство !!!

Историческа грешка си ти.

В Австрия се говори немски, цяла южна америка говори на испански, в Бразилия португалски....и т.н....

В Македония на български...

Леко посръбчен и се правят че не ни разбират :)))

В БГ има много турци за "освобождаване",които говорят някакъв турски език,Ердоган може да заповяда

Това по повод на скапаните русофили, твърдящи че клетки руснаци били онеправдани в Донецк. Русия е необятна и има място за всички, имащи се за руснаци. Какво ще стане ако по извратената русофилска логика Ердо се обърне към БГ?

кашата е забъркана много отдавна. още след създаването на украйна, комуняките, с цел повече на брой социалисти, влизат в украйна и се разбират с местните за присъединяване към ссср. при това увеличават новата усср с територии, които от векове са руски и населени с руснаци. после през 1939 прибавят към усср полски земи. след това и малко унгарски и румънски... после - крим. сред разпада на ссср никой нищо не пита хората, а чисто механично усср ства украйна. с всичките разлики и противоречия между източна, централна и западна украйна. сега ако проведат референдуми като нищо хората от западна украйна ще гласуват за присъединяване я към полша, я към унгария...

Да са им честити санкциите и мобилизацията на присъединените територии.

Ела да ми духнеш ,бе глупак! Аз обяснява очевидото, а той тъпанара сляп ми вика да съм зяпала натовските ценности.Отивам, гледам и виждам.... ми то там наредени все за ка пе че та и две три отрепки на майките си и бащинте синове , но за нищо не ставаха....Има ли някой тарикат да ви се издърви, ама с аргументи и директно, а не да се крие по полата на пиклата.

Най-вече за живеещит в теззи области.

списвача в тези области не говорят просто руски...те са руснаци затова говорят руски...45% от населението на укриландия са руснаци.. и те са руснаци защото по времето на СССР тези области са дадени на Укаинската ССР

Значи 100% от руснаците са българи защото пишат на българска азбука. Още повече че и азбуката и езика и религията сме и ми я дали ние. Значи още утре путин да абдикира и да обявява че русия вече е част от България.

В БГ има много турци за "освобождаване",които говорят някакъв турски език,Ердоган може да заповяда

Ще стоят в Украйна докато не я превърнат в пустиня.Опоскване до дупка. При нас е същото но по бавно . После не им пука на шушона отиват на друго място да поскат! Много тъпа и ясна политика или постепенно смукане или пустиня чрез война.Ако искаш!

не знам кой сбърка - знам кой е САМО на загуба без никаква печалба - ЕУ, и кой е изцяло на далавера без загуба - УСА.

.. а вие - предатели - продължавайте да си играете на русофоби и русофили. всъщност, повечето набедени за 'русофили' са точно като мен -ГНУС ги е от предателите.

Гледах запис от Георгиевсиката зала в Кремъл. На никой не му беше весело, с изключение на Путин и Пушилин (днр шеф). Всички останали бяха направо тъжни. Те осъзнават в какво се забъркаха Капана заложен от запада щракна. Ще въртят ще сучат и като грохнат икономически край с Путиностан.

Всички бяха весели и усмихнати, радостни че се връщат у дома.

И да напомня на уважаемите русофили (в случай че не си спомнят), че 45 г. В руската орбита ни доведоха до фалит на държавата и до просяшка тояга!

Затова ли повече от 20 години не живея в БГ ? И всеки път като се върна бързам да си тръгна обратно. Боклуци, не спирате да пишете за предишната БГ без да сте се родили дори тогава!

Долното да се чете "русоробите " т.е. путинофилите, а не "русофобите" :)

по-добре спри амфетите.

До Дани: какъв си ти и защо ни наричаш "помиярско племе" бе нещастен нещастник. Ако щете ми изтрийте коментара, но съм длъжен да напиша,че такива путинофили като този не са българи,щом плюят по сънародниците си,само и само да възхваляват Русия! Долу Путин,вън русофобите от България, няма да се оправим като държава, докато сме зависими от агресора!

Вън Русофобите от България.

Не съм путинофил бе миризлив помак! Човек съм които уважава историята и хората които са му дали свободата да се нарича българин . Разбра ли бе запъртък вкиснат ???

А така разширявайте се на запад , че от изток Китай идва. И след няколко години ще анексират вас. То и без това няма да има кой да живее в Русия , те хората бягат.

Истерията приключи. Зеленски утече в канала. От всички новини на първа страница в медиите само тук-таме мъничко споменаване за Украйна и войната. И вече се нарича присъединяване, а не "анексия", въпреки че никой не показа по нашите медии огромните празненства на червения площад заповече от 3 секунди. И по CNN новините се промениха, вече показват за Конго, Гибон и Нубия, Украйна почти изчезна от полезрението. Дано по същия ТИХ начин приключи и войната, макар, че там печалбите за САЩ са огромни и по-трудно ще се откажат от тях. Времето ще покаже. Путин е велик, Слава на Русия, защити интересите на собствените си народ и държава, затова подкрепата е над 80%. Кучето си лае, керванът си върви.

Това е най-бързото присединяване на територии към ЕС и НАТО. Другите чакат десетилетия . Благодарение на чичо Вова Русия ще се окаже с 3500км пряка граница с НАТО, докато той не може да удържи и мобилизира хора за 1000 км фронт само срещу обезаръжена Украйна. Дядя Вова е чудодеец, всички са с тобою , покажи какво можеш още.

мурZилки!

Русофили забравихте ли за какво се бориха горяните-за независимост от болшевишка русия. Руси била освободила хахаха. От колко войни между азиатска русия и османската империя,русия се сети за България. Русия забравихте ли като се обяви против независимостта и съединението. Сетете се за Георги Мамарчев и Георги Търпанов.

и сега, когато болшевиките са от новия Гоуем Брат, кво?

Българското помиярско племе плюе по хората който са му дали свободата и правото да говори на родния си език и да се нарича българин . Що за помияри!??

а бягай при Путкин

Ти върви при ердоган ! Мръсен ибрикчия и долен помак

Тези хора, които управляват днес Русия нямат нищо общо с тези, които ни освободиха от турско робство. Днешните имат друг манталитет, начин на мислене и амбиции.... имперски амбиции.

ЮДЕОхазарските Управниците на Россия Рунин ШАЛОМович Медведев(МЕНДЕЛ) Шойгу по майка Бениамин Мищстин(МОШЕстан) 80% от ръководния им елит НЯМАТ НИЩО с ЦАРска Россия освободила българите от турско черкезко еврейско робство Напротив ЮдеоХАЗАРИТЕ са кръвни врагове ня праБЪЛГАРИТЕ и западните славяни

Глупак, като пишеш за евреите не забравяй кой е Зеленски ! Чист евреин признат от цял свят като такъв. Аман от глупаци!

САМО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ !!

Мир скоро няма да има! Докато бяха украински - руски сепаратисти воюваха в тях, сега като станаха руски ще има украински сепаратисти. Ще продэлжават да се избиват взаимно два еднокръвни славянски народи - едните подбутвани от Путин, другите от Байдън. Безмислено се изциват бели хора заради ресурси, а заради просперитета на военната промишленост и на двете големи държавш. Срам и резил, друго повече не мога дахкажа, прави се бизнес с човешка кръв. Срам, срам, срам

“ предполагаем геноцид “?! Абе боклуци продажни, я си прочетете статиите и репортажите дето ги публикувахте и озлъчвахте 2014-2015та, когато все още имаше независими медии и непродадени журналисти, преди да пишете такива глупости! М*та ви!

Антибългарката елена йончева най-независимия журналист в света . Интересно как единствено нея я допуснаха и никой друг?

Безпристрастно погледно в момента тече разпарчетосването на Украина.След като Русия си вземе тези територии под предлог,да ги пази НАТО мишока от Киев ще продеде една огромна част на Полша.Останалота част явно ще е под някаква хибридна форма.Целта в момента е да се избие мъжкото население, а жените както виждате сами да се предлагат на чуждоземни мъже.По този начин тази територия и богатствата на ресурси остава без население и съответно е лесна за контрол от САЩ и Русия.Надявам се да съм го обяснил по опростено за тези които се чудят какво става.

Много фантастично е филмирано.

Щата Алабама в САЩ също ще проведе референдум за присъединяване към Русия. Дори са си измислили ново име Ала-Бала...

До месец 300 000 нови войници ще прочистят анексираните територии. После ще фиксират новите граници и ще създадат зона на безопасност. След това ще превземат Одеса, ще я анексират и ще подсигурят зоната. НАТО едва ли ще се осмели да приеме Украйна докато воюва с Русия. Никой не може да каже дали наследниците на Киев Рус няма да сринат сегашния Киев със земята и постепенно да си върнат цялата територия.

До месец още 300 000 мобилизирани ще наторят украинската земя. Догодина се очаква голяма реколта.

я пак провери кой дава жертвите, дори и самите украинци си признаха с половин уста, че губят по 200-300 човека на ден, дори преди дни признаха за най-голямата загуба на ден - 800 човека

123рол, дай доказателство

доказателство? ахахаха думите на Зеленски не ги ли приемаш вече като доказателство? внимавай ще те отлъчат от стадото ;)

аз прогнозирам, че Русия ще си вземе дори и повече територии, които са били руски от векове, а след това останалата част от Украйна ще се разпадне на малки държавички като Югославия

Точно това е и моето предположение. Ако САЩ много заджавка - ще има поредния инцидент тип Доналд Кук - примерно някой Кинжал ще падне на километър-два от “Роналд Рейгън” (уж не го е уцелил) за успокояване на мераците.

Когато ти казваш, че дадена територия е в състава на Русия, но целият свят казва, че е в състава на Украйна, значи е в състава на Украйна.

кой какво казва. Важното е какво мисли народа. На референдумите се видя. Еврогейското хумненце газ пикае.

Няма значение, кои как гласува, важното е кой брои гласовете. Сталин

Да де, ама като си заровиш главата в пясъка, не знам що забравяш, че задника ти е отвън и е лъснал...

Едно НИЩО иска възторжено да се съгласите – България да бъде луганска, донецка “република’ с путинско-копейкински “рефендум!?..........Всички в Европа искат да са членове на ЕС,но едно НИЩО от България,иска да напуснем!? Иска руска РОБИЯ, ДИКТАТУРА за всички нас!?............Един психопат ще ни връща към дружбата с един престъпник, погубил над 100 000 човешки живота,от двете страни във война в 21-век!?..............Един проруски продукт ще ни възражда с руска любов,руска мизерия,руски ‘права”,КГБправославие, рубли за него.ТОВА било“Възраждане”.!!???...........Вашият глас може и трябва да бъде за ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ,за България в цивилизования свят на СВОБОДНИТЕ проспериращи народи ! С номер 25! ЗА ДЕМОКРАТИЧНА България!!

Малко хора в Европа харесват ЕС в този си вид. Официално се обявява, че има спорове между ЕК и националните правителства.

Областите са временно в състава на РФ, след моята кончина ще ги върнат обратно в състава на Украйна, рускоговорящите ще бъдат депортирани в Сибир :)

От британските тайни служби е изтекла информаця, че Украйна организира покушение срещу Путин на деня, в който ще обяви официално четирите украински области за руски.

Британската тайна служба съобщи още през юли че Путин е умрял. Но не искат да признаят че английската кралица загина при покушение от руски дрон.Дъртата си мислела че е хвърчило...

И в крайна сметка с какво са важни тези области? Статията просто прави обзор на обстановката. И е една забележително тъпа статия.

Укропите се простиха с територия колкото великата наша Бълхария

За сега :)

Значи убийството на невинни деца и възрастни в Донбас е наречено предполагаем геноцид... Безсрамници!

Путин ги уби тези деца. Той донесе войната в мирна страна!

Мирна ?! Па и страна! Му ха ха ха :)

Я бегай у лево

Такива са сороските мастии и католическите педофили! Подли, мазни, гнусни създания, милеещи само за джендерите!

5 хиляди орки са затворени в чувал в Лиман. Някои твърдят, че нарочно не са се оттеглили, защото не им се връща в Рашистан и пак да ги отправят на друга част от фронта. Вече се чувствали украинци.

Важното е да мрат укрофашистки свине :)

В момента на тигана са орките. Който е отишъл в чужда страна с оръжие, заслужава да умре.

Щото укросвинете са безсмъртни, викаш :)

Ама по-малко мрат напоследък в сравнение с орките.

Крайния резултат е ясен :)