РЗИ изолира Борисов, Аврамова, Ананиев, Танева, Арнаудова заради Нанков

Премиерът, тримата министри и доскорошният ръководител на правителствената пресслужба са били контактни със зам.-министъра

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичките посочени министри под карантина трябваше да бъдат изслушани другаата седмица в парламента! Колко удобно! Те са представители на министерствата, от които най-много се краде!

Ама вчера боко не беше ли на една софра с един кравар????? Или чакайте да го ''изолираме'' малко за няколко дни докато позатихте поредното надупване на България дето боко направи пред краварите....

сега вече си ева мамат ...

Будето Бойко Борисов над 100 дена е в карантина,криейки се по гори ,паланки и резиденции на бившето БКП от Протеста ,,корона 20 г.".С номера на Пунта Мара Будето си осигурява спокойствие,защото миличкия се измори като водач на МПС на премиерското возило( Жипката).

КОЛКО е удобен Ковид ! Разрешава всякакви проблеми на управляващите мизерници по цял свят! Добре измислен инструмент за подчиняване на робите !

Отправиха бомбена заплаха към ББ и... РЗИ ГО карантинира...

иде тази изолация. Но как да изолираш протестърите като пламнат? Може би зад паравана до урните?

Неофициално, президентът бил уведомен, че бил контактен със заразен, но заминал за Естония. Тулупите предизвикаха международен ГРАНД скандал; ... Неофициално, Катерина З. знаела, че била контактна със заразен, но заминала за Люксембург. Откъм Тулупите се носи ТИШИНА; ... Неофициално Тулупа знаел, че е контактен със заразен, но посрещна американските гости. Откъм Тулупите се носи ТИШИНА...

Манипулираш . Гл.виросолог на Републиката ни по Медиите оповести ,че Радев и Естония са информирани след откриване на срещата в Талин.За това Бойко Борисов разпореди да се провери кой е организирал активното мероприятие ,което изложи България ,а не президента.

Дори рзи си признаха че са уведомени за това след като Президента е заминал и не са го уведомили както е по закон официално, ама зомбираните гербави продължават едно и също да плямпат що ментора им иръси за да си направи интригата..

Моля разрешете на Вожда да излезе да се срещне с горски охлюв от фермата на Кольо и голЕмата комбайна на Гошо

Кметот на Симитли обаче не е карантиран и сее вируси.

Жипарата немедлено да се утилизира! Изгаряне заедно с по дарените ни боклуци от италианската мафия.

А гафа Радеф кога?

Да постъпят с тях ,както те постъпиха с прасетата, козите и овцете, защото те са точно такива.

Ами сега, кой ще показва за простолюдието комедийно шоу от джипката?

PEYTSCH

П-радев.

PEYTSCH

„Активно мероприятие“ на Р.Радев и протестърите.

Румен Естонеца ли?

,та малко държавата да си отдъхне.Дано има възмездие.

Бойке,...виждаме те...Божието Възмездие идва „ Каквото е рикащ лъв и гладна мечка, такова е нечестив властник над беден народ“ Виждаш ли знаците...скоро Я ма то цялата банда копърките от джипката са в изолация, и стерва... хи хи хайде сега и всички тролчета...

Да ги изолират на остров Белене, а тази с "фините" крачета - в Скравена при мен... ;)

Ти нали се обеси, вампир такъв?

Предполага се, че тези министри са били в контакт и със свои служители, които пък са контактували с друг и т.н.

поредено театрално представлени ,ще се крие до изборите;съсипа всичко мутрата ;оставка и съд за неграмотника удавил България в простотия и немития.

Толкова ли не можеш да изтраеш още няколко месеца?

Най-добре да ги изолират в СЦЗ, при бай Ставри

Една доживотна строга тъмнична крантина без право на замяна ще ѝм се отрази най-здравословно поне на аналните жлези!

А ПКП, кога?

Когато вдигнеш самолета. Льотчика нещо го приземиха в Естония.

Нашата "любима" и "незаменима" Папая била положителна! И останалия Дървен материл около нея - на кладата!!!

Не е ли най-сигурно да ги изгорят, за да не разнасят вирусот?

С ваште камъни по вашите глави, мамицата ви мръсна!!! Щом не искате да си ходите с мир, ще си отидете ,пък макар и СЪС, а не ОТ ковид!!!

Рзи мерят с звоен аршин. Масово посочват за контактни само хората , с които си у дома, но колегите не са контактни сега обаче за другаря Борисов нещата са по по различен начин. Тия от РЗИ и една заповед проста не знаят как да я изпълнят или по-точно я изпълняват според цависи. Точно затова и народа скача против, каквито и да било мерки предприети от правителството, защото реални мерки няма.

Да стоят под карантина ,полза от тях няма

изолирането, тогава най-добре е Радев да бъде поставен в клетка и върнат обратно в Кремъл

Простият Ганьо почна да вие кат уралска мечка ,до преди 5месеца що ни затваряте и ни ограничавате,сега що не ни затваряте да ни предпазите,явно Ганчо е мазохист или страда от раздвоение на личността.

Пет месеца не можа да се научи как се слага маска, иначе се изтъпанил да решава и учи хората къде и как да носят, но то и за това го глобиха май.... Подписа и срещу китайските компании вчера като васал, но това той 100 години няма да може да разбере там какъв е проблема със сигурността в телекомуникационното оборудване....

Какви клоуни са тия РЗИ ,на Мунчо сваля карантина за контакт с болен ,на Борисов изолация,как стават тия работи не знам.А някой който нарушава карантина го дерат здраво.В тая държава нито да си болен нито да си здрав.

честно чудя се на скодоумието на хората и сега некфи плиткоумни невежи катили разсъждават мрънкат училищата виновни всичките умни компетентни наблюдават разсъждават -да мойте да се видите отстрани само колко сте смешни

! Прави ли ви впечатление как равномерно, дифузно, във всички области се увеличиха рязко последния месец случаите? Все едно във всяка област има няколко десетми инкубатора които бълват зараза! Да помислим, какво е това? Магазините не са. И преди там хората се научиха да се пазят, на пазарите също, също и на работните места, фитнесите, ресторантите.... Тогава кое се прмени последния месец? ЕВРИКА!!!! УЧИЛИЩАТА!!!!!! Идеалните условия!!! Много хора в затворено помещение за дълго време! Децата са си деца, няма как да искаме от тях дисциплината на възрастния! Безсимптомно разнасят заразата, така, че не влизат в никаква дебилна статистика на НОЩ или Мин. На Образованието!!!! ВЪПРОС:Тия горе не знаят ли, тъпи ли са, слепи!? ОТГОВОР: Знаят, но идват избори!!!!! И всички ние и децата сме заложници, хвърлени сами да се оправяме, па който оцелее..... Да ходи после да им гласува!

Пак малко се изолират. И не са натръшкани , както при заболяване от ковид-19. Тръшне ли ги мамата си джаса.

Излиза, че всичките най-големи боклуци са ги изолирали, разбира се ПКП-то остава извън, дано и нея скоро я изолират та да не ги гледаме за известно време.

Нов ход да удължи престоя си на трона от пачки! Животните Ковид не ги лови! Пак лъже!!!!

И в Сливен затварят нощните клубове заради COVID-19. Продължава въвеждането на локални ограничения срещу разпространението на COVID-19 у нас. И в Сливен затварят нощни заведения, забранява се провеждането и на сватби и кръщенета. Мярката ще бъде в сила 10 дни - от 24 октомври до 2 ноември. През посочения период не се допускат посещенията в дискотеки, нощни барове и клубове и други подобни заведения за развлечение на закрито. Не се допускат групови празненства на закрито, в това число сватби, кръщенета и др. Посещенията в кафенета, местата за хранене и ресторантите на закрито и открито се допускат при заетост на местата не повече от един човек на 2 кв. метра от нетната търговска площ, информират от bTV. Засилен контрол има във всички обекти за носенето на предпазни маски. Мярката не важи за клиентите на места за хранене, кафенета и ресторанти. Началникът на РУО-Сливен ще представи предложение пред образователния министър за преминаване към обучение от разстояние в електронна среда за срок от 10 дни, за учениците от пети до дванадесети клас в онези учебни заведения, където има над 20 процента заболели и карантинирани ученици и педагози.

Засегнати от Ковит и тия чакат да мрат!? Що за кретени са тия в нощ и правителството?

к'ви нощни клубове в Сливен бе , чалга селяндурски барове за консуматори на наркотици и ефтини компаньонки и продажни боклучета само малоумия панаири и татурофки им дай и чипосани таратайки бенвета менвета скодоумници пълни забранете ги ! не да ги затворите само .

Секва нощният живот в Перник заради епидемията от COVID-19- По заповед на кмета всички нощни заведения и дискотеки в града затварят врати за две седмици. Ресторантите и кафенетата пък ще работят до 22 ч. Заповедта влиза в сила от утре. Градоначалникът на Перник Станислав Владимиров е разпоредил да се вземат по-строги мерки срещу разпространението на коронавируса в града. Заповедта е издадена за срок от 14 дни. Освен заведенията, ограничения има и при провеждането на масови мероприятия както на открито, така и на закрито. За две седмици те ще бъдат преустановени. За 10 дни пък се преустановява работата на всички дискотеки, нощни и увеселителни заведения в Търговище. За същия период се забранява провеждането на семейни и фирмени тържества и масови мероприятия на закрито. Решението бе взето след заседание на Областния координационен щаб. Търговище е една от сериозно ударените от втория пик на епидемията области в страната. Кафенета и ресторанти следва да работят при стриктно спазване заповедите на здравния министър, при заетост на местата не повече от един човек на 2 кв. м. от търговската площ на обекта. Въвежда се пропускателен режим в търговските обекти и се завишава контрола от страна на всички институции, по отношение спазване на мерките за лична безопасност, дезинфекционен режим и социална дистанция.

Проводника и развъдника-училищата си бачкат! МРЕ НАРОДА, А ТОЛУПА МЪЛЧИ!

Това ми се струва подготовка за нещо по-страшно спрямо народа,и ще бъде употребено за пример на потърпевшите и оправдание на статуквото!

Financial Times: Двойните стандарти за корупцията вещаят лошо за ЕС 23.10.2020 В продължение на над 100 последователни дни българските граждани изпълват площадите на столицата в София, за да изразят нетърпимостта си срещу всеобхватната корупция. Протестите са мирни в по-голямата си част. Протестите разкриват объркването около самопровъзгласилата се цел на ЕС да държи сметка за правителства, които подкопават върховенството на закона. Защото докато институциите в Брюксел и някои западноевропейски страни често критикуват унгарското и полското правителство, същите често заемат по-мека позиция спрямо България. Тези двойни стандарти могат да попречат на ЕС в прилагането на икономическите мерки за борба с коронакризата, които предвиждат възстановителен фонд от 750 милиарда евро. Това е и умишлен политически избор от страна на дясноцентристките европейски лидери и партии, преди всичко на германският канцлер Ангела Меркел и християндемократите. Бойко Борисов, българският премиер, превърна в свой приоритет поддържането на близки и добри взаимоотношения с госпожа Меркел още от 2009 г., когато започна първия от общо трите му мандата в правителството. Меркел оценява опитите му да убеди съседна Турция да спазва споразумението от 2016 г. за мигрантите. Но има друга сметка в главата на германския канцлер и нейните дясно-центристки европейски съюзници. Борисов ръководи партия ГЕРБ - Граждани за европейско развитие на България. Партията предоставя мнозинство при важни гласувания в Европейския парламент. От своя страна Европейската народна партия, към която е и самата Меркел, губи доминиращата си позиция в европарламента и се нуждае от всяка помощ, която може да намери. ЕНП се обяви в защита Борисов миналата седмица, като се противопостави на резолюция на Европейския парламент срещу корупцията и проблемите с демокрацията в България. Усилията обаче претърпяха провал и в крайна сметка резолюцията бе приета с общо 358 гласа “за”, 277 “против” и 56 “въздържал се”. В израз на дискомфорт от про-Борисовата партийна линия, шестима законодатели на ЕНП подкрепиха резолюцията и 24 се въздържаха. И все пак беше ясно каква е позицията на ЕНП като цяло. За протестиращите в София подкрепата към правителството на Борисов от страна на други европейски държави е един “деморализиращ спектакъл”. Редица смели български юристи, граждански активисти, журналисти и политици в малки партии правят всичко възможно, за да привлекат вниманието към проблема с корупцията, въпреки че понякога излагат на риск дори самите себе си. Но точно когато се нуждаят от това Европейският съюз да застане зад собствените си принципи, Брюксел прави малко или не прави нищо. Нивото на корупцията в България не е за подценяване. Според Държавният департамент на САЩ и позицията му за “инвестиционния климат” в страната “корупцията е широко разпространена, особено що се отнася до големи инфраструктурни проекти и енергийния сектор”. Според доклад от Центъра за изследване на демокрацията най-малко 35% от договорите за обществени поръчки включват корупционни практики. Transparency International, наблюдателният орган за борба с корупцията, поставя България на най-ниско място сред 27-те държави в ЕС по своя индекс за възприемане на корупцията. Българската корупция не е изключително политическо явление, нито е свързана от падането на комунизма през 1989-1990 г. единствено с дясноцентристките правителства. Това е сложна мрежа от непрозрачни взаимоотношения между представители на политическата класа, администрацията и големи бизнес интереси, които завзеха контрола върху големи части от българската икономика през 90-те години. Точно тези мрежи пречат на безпристрастното прилагане на закона в страната. Проблемът в България се превръща в изпитание за ЕС в момент, в който Общността се опитва да задвижи плана за възстановяване на икономиката след епидемията, който се равнява на стотици милиарди. Първоначално се предвиждаше нетното разпределение на средствата от ЕС да бъдат в размер на 11,7 млрд. евро или малко под 20% от националния брутен вътрешен продукт. Като най-бедната държава в ЕС, България също ще се възползва от субсидии и програми за помощ, определени в бюджета на ЕС за 2021-27. Някои държави в Европа искат да орежат фондовете за държави, които нарушават принципите на демокрацията и върховенството на правото. Съвсем основателно, те твърдят, че колкото по-слабо е законодателството в една държава, толкова по-голям риск има от злоупотреби заради облагодетелстване на приятелски кръгове и липса на прозрачност. ЕС за първи път ще взема заеми на капиталовите пазари за финансиране на трансфери към своите държави-членки. Но ако европейското обществено мнение се обърне срещу тази инициатива заради корупционни скандали, това би нанесло тежък удар по проекта за по-тясна интеграция в ЕС. Общността със сигурност ще се сблъска с различни опасности през следващите години, но корупцията може да е най-голямата от всички тях. Превод и редакция: Джесика Вълчева П.П. За управляващите и техните ибрикчии, които игнорират материалите в чужди медии, отразяващи корупцията в България е добре да знаят някои неща за Financial Times. До 2015 г. изданието е притежавано от медийния холдинг Pearson PLC. От 2015 до сега собственик е японската мегакорпорация "Нихон кэйдзай симбун" ("Никкей"). Financial Times е от групата на т.нар. Качествени издания (qualities), в която влизат солидни вестници с история и международен авторитет като The Times, The Guardian и др. Financial Times се разпространява в 28 страни по света, печата се на розова специална хартия. Изданието съставя всяка година рейтинг FT500 — списък от 500 най-големи световни компании. Издава се също на немски и китайски език. 750 хиляди души са абонати на вестника. Електронният вариант има над 550 хил. читатели на ден.

Какво ли ще да е да те мразят толкова хора, цял народ, и то неприкрито, Защото 10 години ти и четата сте ги е.али на 200, правейки се на прости...И смятайки, че точно тебе няма кой да те накаже...

Не им дреме, ако ще и всички да измрем.Познавам тази измет всяка хлебарка струва повече от тях. Няколно стотин глави трябва да се резнат и Родината няма да се превърне в чифутско мангалски катун.

Kenn1111

Е кой ще обикаля с джипката сега?Ужас

Борисов сега се моли на Началника да стане чудо и Тръмп да остане на президентския пост, защото иначе може някого да на.бат на 200...:)

А дано.....

Понякога - при определени структури, схеми и позиции - е много по-лесно да се краде и вършат престъпления, но е много трудно и невъзможно да спреш и да се оттеглиш. Например когато дълго време си бил в позицията да отправяш към другите “предложения, на които не може да ти откажат” и в един момент я губиш тази позиция! А знаеш колко много пора те “обичат” заради “благата ти душа” и предложенията ти...

Аз съм сигурен, че Борисов и Пеевски сега треперят за живота си, и не толкова от “любовта на народа”, а някой да не ги светне по поръчка, например със снайпер. И се взират кой от най-близкото им обкръжение ще предаде четата, защото обикновено при такива зависисимости така става. С мюретата, защото в крайна сметка те са си такива, подставени лица, които са си свършили работата и вече не само са безполезни, но и пречат на създателите им!

Питам се дали Борисов ще успее да избяга някъде, например при братя Галеви, с които отлично се познава от един “бизнес”, или при Таки, но там може да има проблеми с Черепа, там той и аверите му със сигурност много ще му се израдва! А на кума момчето - Владко Горанов? А Каскета къде ще се крие?!? А Цацаров? А Катарзиса? А Бакара на Републиката - Великият почетен хидромелиоратор Доган с летящата му чиния?... Абе тя мамата си трака? Май най-добре да не ги мислиме още от сега.

Вдички свине с 200 към ада!

Защо да бяга? Нали трябва да поеме отново поста.

Да изолират шибаняшкия толуп при бай Ставри!

Зазидайте ги всички!