Рюте поиска от Си Дзинпин да окаже натиск върху Русия за правилен развой на войната в Украйна

Нидерландският премиер каза на китайския лидер, че победа на Москва застрашава сигурността на Европа

Обратно в новината

Коментари - Рюте поиска от Си Дзинпин да окаже натиск върху Русия за правилен развой на войната в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тласкам воини на ишлеме..:))

Цървуле, ти нищо не поискваш от чичко Си. Ти го помолваш, ако би бил така добър и ако няма нищо против. Ти не си никакъв.

Нидерландският премиер заяви, че иска да изясни на китайския лидер, че победа на Русия застрашава сигурността на цяла Европа, предава БТА. Значи Европа си дава сметка за силата на Русия и се страхува от нея.Нали целият колективен запад е против Русея. Какво пречи на ЕС да преговаря за МИР.Видяхче че всички губим от войната.

Интересно какво е имало да си приказват двамата? Предишната холандска фирма за машини за чипове ЕМС вече е американска и ще се мести в САЩ. Холандия отдавна блокира износа на машини за чипове от ЕМС за Китай, което не им позволява да си правят заводи за чипове по най-нови технологии. Очевидно Си е поставил ребром въпроса на еврогея Рюте, а Рюте му е дал отговора на американците, които са собственици на ЕМС, а именно - война срещу Русия. САЩ си поставиха свои войници на 1 миля от китайската територия и своя управа на Тайван (някогашна холандска колония) и плашат Китай с война. Китай отдавна иска да присъедини Тайван по мирен начин, но ако опита с военни средства, САЩ ще унищожат всички заводи за чипове в Тайван. Затова военните средства са безпредметни.

Е винаги нашата....

Рюте ще постигне точно толкова, колкото жълтата преса Дойче Веле постига със статиите си в България.

Рюте не е ходил на училище, или е природно тъп. Щатите плащат милярди да накарат европейските компании да се преместят там. Щатите забраниха на холандците да продават машини на Китай. Те от своя страна вече имат капацитета да си ги правят сами. Само хуавей инвестираха над 20 млрд в разработки на чипове. Холандците се усетиха късно, че ще загубят лидерската позиция в производството на чипове и взеха да мрънкат. Ама ум царува, ум слугува, ум пратки пасе.

Правилният развой на войната е интересът на НАТО.

Правилен развой...демек да ги дотръка набръже

Тези дрисльовци още си въобразяват, че са някакъв фактор. Като сте толкова силни, защо в Нидерландия не подкрепите бизнеса си с държавна помощ и да му изравните условията с китайците. Вместо това се надявате китайците да се уплашат от надменното ви поведение и да спрат подкрепата за техния си бизнес. Китайците обаче са една от великите империи и в скоро време ситуацията ще се обърне - Европа ще стане задморска колония на Китай. Явно еврогейските политици така дълбоко са си завряли главите в задниците, че вече не могат да ги извадят и Европа все по-бързо се търкаля по нанадолнището. Време е вече всеки с малко останал акъл в главата си, да стяга куфарите и да поема към Южна Америка! Натам са отивали винаги разумните хора когато в Европа почнат простотии!

Победа на Русия би означавало чистка на политическия боклук в ЕС, който управлява сега. Което е нещо много добро.

съвсем откачиха бе! И какво е казал Рюте на китаеца? Да предаде на Путин, че требва да загуби ли!?

Безпомощността еетопейска.... нали войски щяхте да пращате?

Е как победа на Москва застрашава Европа, след като 42% от територията на Европа е Русия(сега даже малко повече)?

Да се чете "победа на Москва застрашава политическите ни кариери" и става ясно на зрителите

Искам само да подчертая, че нашите "лидери" са готови да ни пожертват заради банковите си сметчици. Ей такива боклуци ни управляват. Ясно е, че при руска победа всичките изгарят политически

китайчето веднага ще се съгласи да продължи натиска над руснаците... - ето - само за миналата година са изнесли автомобили за русия - 7 пъти повече от колкото по миналата година... ще рече още 10 милиарда долара само от автоиндустрията... а руснаците плашат със уровини.... и то по занижени цени. или тия 10 милиарда реално ще донесат поне три пъти повече печалба. а това е само едно от всички пера по които китай ще дои русия....

2024-03-28 06:47:43 да ама не (нерегистриран) Победа на Москва застрашавало Европа , ама победа на Украйна не застрашава ли Москва??? ............................................ за за нас е ок от всякъде - разпад на празната бензиностанция ! . още от едно време не я харесвахме ! питай тези, които са били удно време ученици в коми ипосле в се-се-ре ...има ли поне 20% от тях, които да са имали "приятели" сред москалите ? абсолютно не ! . идейно, "такънно" не можех така и да ги възприема , тия алкохолици!

Удно време викаш си учил на драго сърце в Коми АССР, а сега даваш драго и мило за Алабама. Не е добре да се върти дупето наляво на дясно, стой си в родината.

Рюте е невероятно високомерен европедален наглец!

Победа на Москва застрашавало Европа , ама победа на Украйна не застрашава ли Москва???

Да го начукам на евроатлантичките дълбокогърлено в устичките.

Си се е съгласил и е казал, че от "правилния развой" войната в Украйна, зависи и "развоя" и обединението на двете китайски държави.

Това, холандския кирлив кИро ли е?

2024-03-28 05:56:12 китаеца (нерегистриран) А господин Си помни много добре, че 50те години Савецкия саюз нахлу и окупира манчурия... Изконна китайска територия. Сега там е Владивосток... Господин Си забавя, но не забравя... Дааамм... ---------------- всички съседи на москалите, им точат секирата да си върнат историческите родни земи !

Няма такова МанЧурия, драги ми помоЦко, и то е с ч.

Баси лафа -"....да тласне войната в правилната посока.." :)))))

А господин Си помни много добре, че 50те години Савецкия саюз нахлу и окупира манчурия... Изконна китайска територия. Сега там е Владивосток... Господин Си забавя, но не забравя... Дааамм...

На срещата явно само Рюте е говорил... Не разбрах какво е казал другарят СИ, а това даже е по-интересното.

Си го попитал: "Ти коя мумче беши!?"

Мен ма праща Галя, от американското посолство в Амсетердам.

Една държава, която е голяма колкото един квартал на Пекин, тръгнала да изисква, накъде да ходела войната:))) Случайно Холандия да участва в тази война? НЕ... Военните действия да се водят на нейната граница? НЕ... И, к'во се плюнчи тоз педал тогава?

Руте има хубаво добре разработено анално путе.

Мишката казала на слона да не и се пречка между краката. Си нарушил хладнокръвното си изражение и се просълзил от смях.

"Рюте поиска от Си Дзинпин да окаже натиск върху Русия за правилен развой на войната в Украйна", и тоя е от соросоидните агенти, искал правилен развой, ама за кой? щото неговия 'правилен" не е правилен за Русия и Китай

Натиск за правилна посока на войната е поискал Рюте. А обяснил ли е за кого трябва да е правилната посока? Защото за Русия правилната посока е на запад. И за Украйна правилната посока е на запад, ако искат поне да запазят оставащата територия и живота на украински войници и невинни цивилни граждани.

Правилна посока - към на на запад. Прието !

китайците отдавна са навити да пазят Запданата интелектуална собственост... в замяна на това Запада също да опазва китайската такава. Да не забравяме че китайците за трета поредна година имат най-много регистрирани уникални патенти в агенцията към ООН наречена Световна организация за интелектуална собственост.

И Си си го премести в другият крачол ...

Оня Израелски ШПИОНИН- Зелеснки не е ли умрял до сега , та да СВЪРШВА тая война.. И Руснаците да си върнат земята в Украйна !!

Кзано е, че първо ще се възстанови Османската Империя. След това, евентуално и Руската!

не знам дали Рюте ги е казал всичките тия работи... ма Китайската комунистическа партия пуска комюникетата си и на български език, така че каквото китайците са искали да кажат по въпроса са си го написали на чист български език: "Днес китайският председател Си Дзинпин се срещна с премиера на Нидерландия Марк Рюте в Пекин. Си Дзинпин посочи, че Китай е готов да разшири вноса на висококачествени продукти от Нидерландия и приветства компаниите да инвестират в Китай. „Надявам се, че Нидерландия ще предостави на Китай справедлива и прозрачна бизнес среда. КНР винаги следва идеята за взаимна изгода и непрекъснато разширява отварянето си. Китайската политика спрямо Европа е стабилна и гледаме на вас като партньори за сътрудничество“, каза Си Дзинпин. Марк Рюте от своя страна заяви, че „разделянето с Китай“ не е политическа опция на правителството на Нидерландия, а всеки опит за спирането на китайското развитие не е от полза и за двете държави. „Благодарим на китайското правителство за 15-дневения безвизов статут за граждани на Нидерландия, които искат да посетят Китай. Готови сме да задълбочим сътрудничеството в областта на икономиката и търговията, намаляването на въглеродните емисии и сближаването на координацията в разрешаването на регионалните въпроси“, допълни още премиерът на европейската държава."

да беше написал статията щеше да е по разбираема

Гледам другарят Рюте е разказвал вицове на другаря Си. Накрая и двамата са се посмели и всеки по живо по здраво. :-)

Който много поисква, много подрисква.

холандците, дето подложиха на санкции Китай, като им блокираха машините за чипове, отишли да им казват какво да правят! смешници!

Чакаме Тони Блеър и последният тъпак от Англия, който заповядваше в България, да кажат на Си, какво да прави.

Е защо, войната върви в правилна посока, може товарищ Путин да я забърза малко, но той си решава.

Отчаянието е уникално състояние. Западните Давос мишки църкат яко.

Рюте е толкова плиткоумен, че китаеца е умрял от смях.