Рюте към Главчев: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство в Шенген

Неприемливо е да не сте членове и по сухопътни граници, казал нидерландският премиер на българския си колега

Обратно в новината

Коментари - Рюте към Главчев: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой в Европа ще вземе на сериозно този палячо Главчев. Той сам не се уважава, че какво остава за другите.

Ще съдействаме за вашата подкрепа на моята кандидатура за генсек на нато;) Купуването и продаването на гласове е престъпление!;)

за оня сиганин на сватбата дето обещал - давам каруцата сос се коньовете, като разбрал че се обещава, а даването друг път.

Заради този 10г. чакаме да ни приемат в Шенген / Австрия тогава не ни спираше/, сега му трябва гласа ни за генерален секретар на НАТО и пръв лобист. Лицемерие и ние ще го подкрепим.

Кръгла глава като футболна топка. Филия с мас и мачле. Гумена глава проста. Пкп.

Главчев просълзил ли се е в знак на благодарност?

В американското посолство в София били крайно недоволни и възмутени от предишния служебен министър на външните работи Стефан Димитров - стар дипломат от кариерата, не "парашутист" спуснат отгоре. Стефан Димитров не бил наведен и надупен. Бил независим и отстоявал българските интереси, което много разгневило господата американци, които вече 35 години били свикнали да колят и бесят в цялата окупирана от тях България и всички български безгръбначни роби от царя до пъдаря да им пълзят в краката. Веднагически още на момента американските колонизатори се обадили по телефона на своя колониален наместник Мунчо Гадев Крадев(Кауня) и го заплашили с импийчмънт и с яки компромати(предимно за "По пътя на копринката"), ако не се съгласи госпожица Къдравата Сю да бъде издигната за външна министърка. Между другото, Къдравата Сю била от същото котило като кака Васка ДС-педераска, Мис Бони, кака Асена, кака Живка Милиционерката и още много подобни каки и батковци. За по-сигурно янките се обадили и на Мутрагеньо от Зайчарника, за да натиснат МутроТиквата на свой ред той също да натисне Мунчагата. Всъщност въобще е нямало смисъл представителите на Хегемона да натискат Тиквун - заради магнитния списък той буквално се е подрискал от страх и е готов на абсолютно всичко - включително и да му го лапне на американския генерал-губернатор на колониална България и да му извърти една яка, страстна свирка.

Е те това е лицемерие. Сега вече ще подкрепяме България и за сухопътните граници. Мърлява работа е политиката.

Ако някой не си спомня, точно "благодарение" на този същия холандец, Марк Рюте, България не беше приемана в Шенген в продължение на много години! Същия този измекяр ни спъваше, при това съвсем явно и заявяваше, че Румъния и България нямат място в Шенгенското пространство и не могат да бъдат пълноправни членки на ЕС. Сега обаче обръща палачинката поради две прости причини: 1. Рюте, всъщност е вече БИВШ мин. председател на Нидерландия, тоест в оставка е, по силата на което, може да си говори, каквото поиска и да обещава щедро, каквото му скимне; 2. Рюте се готви евентуално, да смени Столтенберг на поста му, като генсек на НАТО, за което ще му трябва всеки глас на страните-членки. Но, така е. Политиката е мръсна работа, а самите политици са си обикновени проститутки...

Една поправка - не са обикновени проститутки, а едни много скъпи проститутки за данъкоплатеца, които освен, че разнасят заразата на политическата класа, са и безотговорни към резултатите от техните решения

Рюте ще ни подкрепя, ами, ако иска да го изберем за ген-сек на НАТО...

До преди година Рюте не ни пускаше сам, сега щял да помага с Австрия! Лицемерна европейска политика! Не ги слушайте какво ви говорят, а гледайте какво правят! Обикновено е точно обратното!

Рюте го е поканил този, за да си изясни с кого си има работа. Е, вече сигурно е разбрал.

Колко врещяха преди година за това каква била функцията на едно служебно правителство, а сега изведнъж започнаха да управляват и чак за доверие в кадрите си и обслужване на "партньорите" говорят.