The Times: Лондон дава визи на богати руснаци без проблем

Стотици състоятелни руснаци са получили британски визи като инвеститори, без да бъдат проверени източниците на парите им, пише The Times.

Обратно в новината

Коментари - The Times: Лондон дава визи на богати руснаци без проблем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А това, виж, ако го направят - браво !

Стара чанта , мачкан лак ! Временно перчене !

Ами то "парите не миришат" нали .

Британците винаги са били принципни. Принципите им са известни от векове! Кое не е ясно! Руското разузнаване трябва да е лудо за да не се въползва от "принципите" им.

Принципът за англичаните, още старо време е следният- Няма вечни врагове и вечни приятели, има вечни интереси!

Би било полезно някои да се замислят, как така лошите руснаци изведнъж стават не просто добри, а направо желани след като лошия Путин непрекъснато е замесен в тровене на английска земя? А може би паричките на богатите руснаци не миришат на "НОВИЧОК".

Виждате ли? Тук няма никакви корупционни практики, защото всичко е законно. Не даваш парите на някакви си незнайни бандити, които да ти уредят оставането. Даваш ги чинно на законните бандити и те си затварят очите за това какъв си, що си и откъде имаш парите. Тях ти и твоите безчинства не ги интересуват, интересуват ги твоите пари, които са по-ценни от теб, причинените страдания, или нарушените закони. Пиратска офшорна монархия с парламент и движение в ляво.

Не исках да пиша, но не мога да устоя на темата ... Колко беди ни е донесло в нашата история "великото" кралство с неговата "световна" политика.Как така продава "принципните" си позиции.Напуска ЕС ,пък ползва привилегиите му и всички застават на амбразурата да защитават "борбата им за демокрация" и да спасяват един предател на собствената си държава, който срещу пари е станал агент на кралството . Има ли наивници, които да им вярват още на тези !?

За съжаление има!

Тая тетка е на финала , щото: --''Шило в торба не стои дълго ''!

и в америка ако инвестираш 1 милион долара давали виза да живееш там.

става проблем обаче,че богатите руснаци не са балъци и лека-полека се изнасят към други, по-надеждни дестинации.

Явно евроджендърите предпочитат мюслита и индийци, които да им цоцат социалните вместо заможни християни.

Ми как, 800 000 паунда дарения за партията... и Борис Джонсън разписва с усмивка визата, а за по-сигурно Тереза Мей дава и политическо убежище;)

за народа,а не за партията....при вас комунягите всичко е за партията...тук е за народа и данъци....с това мислена затова ще ви гоним отвсякъде като кучета...

Какъв народ те гони?! Цитат от родната преса: "Министърът на финансите на Великобритания Филип Хамънд отхвърли идеята на вдовицата на Александър Литвиненко Марина, че Консервативната партия трябва да върне обратно получените дарения от над 820 хиляди лири от руски олигарси, като настоя, че парите са получени законно, пише британското издание The Independent"

Ама как така, нали там има закони и демокрация и всичко е уредено, как е възможно подобно безхаберие в такива големи размери. Или Мей е агент на Путин или има нещо гнило не само в Дания но и в UK!

А скандала "Саркози"?

Ами ако наистина това и е проблема на бабата, да изгони всички тези руснаци обратно в Русия НО заедно с кинтите им. Мисля, че Володката няма да има нищо против да си прибере както хората така и кинтите им.

Сега в Англия медиите ще я подхванат Мей барабар с Джонсъна и другите! А летото сбирищината от Албиона пак ще се омазва до ушите на Слънчака- " невиждана цивилизация, баце"! Английските политици, почнаха като английските туземци идващи на Слънчака да се омазват до ушите и чак нади тех!

Търиса Мей се интересува от правата и свободите, ама за парата - продава си и душата. "Каквото и да ви разправят, знайте, че винаги става въпрос за пари" - Марк Порций Катон - римски философ

Прочети в английската преса за Родъръм, колко се е интересувала Тереза Мау за правата на изнасилваните и убиваните систематично от емигрантски банди малолетни момичета в Родъръм!

"Принципните"британци.... Ще дават,що да не дават,става дума за кинти,нищо лично. Голям притегателен център за руски богаташи таз Британия!Чудя им се,какво намират там,толкова атрактивно.....Колкото пъти съм се връщал от там,толкова пъти съм се радвал на България.

Наши близки се бяха прибрали след двуседмичен престой във Великобритания в Германия, където си живеят. Яли в британцията чипса и другите боклуци и умрели от глад. Бяха си забъркали като се прибраха сухи супи със студена вода казаха, че след английските манджи това им се струвало като най-класна пържола.

Мерси бих казал,за такваз любов,любов без пари.За пари и кралицата сте готови да продадете.

Прикоткват крадците, за да ги окрадат. От това е съществувала империята някога.

магазинери тетьо, пъпчиви рижави кръвосмесени магазинери....кат таа на снимката

...оказа се ,че парите не миришат ....

Освен това кралство Великобритания е първият крупен наркопласъор в света. Става дума за опиумните войни срещу Китай,и доставката на опиум на китайския народ , в резултат на,който млн китайци стават упоен зеленчук,докато кралството трупа кинти.

Разединено кралство Дребнобритания скоро май че дуа супата ако продължава да простее по украинскии македонски ....

loyola

още едно време Кралицата им е давала рицарски звания на пиратите, стига да внесат в хазната част от плячката...

звучи като порно сценарий

древните гърци са казали - всеки град се състои от два града- град на богатите и град на бедните. Така беше и в социализма.

В Социализма не е било така. Не е имало без домни,хора,които ровят по кофите,които просят, без работа,без заплата,нямало е хора,които не могат да си плаатят еементарните консумативи и храна,безлекраска помощ.

Имаше , просто умело ги прикриваха да изглежда всичко слънчево . Друг е въпроса , че за болшинството нищо нямаше . Не даваха пари но за сметка на това нямаше и какво да си купи човек та всичко беше на ШЕС ! Ако не бяхме минали през соц мелачката сега извъобще нямаше да сме на тоя хал ! Социалистите ни върнаха толкова назад , колкото пет века турско робство не успя !!!

АМЕРИКАНСКИ СЕНАТОР : ЕДНО Е ДА СИ БОРЕЦ ПРОТИВ РАСИЗМА, А СЪВСЕМ ДРУГО Е ДА ОМЪЖИШ ДЪЩЕРЯ СИ ЗА НЕГЪР ! ВПРОЧЕМ ,РАФИНИРАНОТО ЛИЦЕМЕРИЕ Е ИНГИЛИЗКИ ПАТЕНТ!

Рочдейл,Родръм.

Сърцето в Русия, паричките и дечицата на Запад.

И шо ке праим сеА?

в бг има повече такива визи, ама щот сме готини даже не им взехме парите

Много англофобия се лее по форумите тези дни.

Не, това е чиста погнуса от действията на британците.

Да не би да не е истина А?

Какво подскачате като ощипани моми? Просто констатирам. Истина е,всичко написано от колегите.

Английските парлами вече минават само пред техните приятели от запада. Ние сме народ който мисли- така ни научиха преди 29 години и затова сме критични и аналитични по неясни въпроси. Кредита на доверието към запада беше използван така от тях, че вече е празна сметката им на доверие. Англия е само първата от всички държави която ще го разбере, че ние не сме идиоти.

За англичаните никога не е бил важен произхода на парите. Все пак да не забравяме, че Америка, Нова Зеландия, Австралия са били заселени с амнистия за произхода на парите, но в момента, в който искат да те изнудват, използват това за да те манипулират. Да не забравяме, че тази малка островна държава е успяла в определен момент от историята да колонизира и засели половината свят. Старата империя нрава си не мени. Източват богатство от цял свят и много добре успяват да продават "демокрацията" си.

Тъй наречената "Международна общност", няма ли СОЛИДАРНО да излезе с позиция срещу тези меко казано, лицемерни похвати на Лондон?

Леле цензурата е станала жестока. Чакай да напиша нещо правилно! Този английски булдог на снимката знае само да прибира парите на честните руснаци! Да и приседната дано!

Правилното го пишеш постоянно, не се прави на жертва. За едно твое, цензурират 10 други.

Шило

Пиратите доста са я закъсали явно. Първо- допускат всеки с пари, сега се чудят как да ги конфискуват. Явно Брекзитът е непосилен за джоба им.

Какво им пука на управляващите в Англия,важни са парите,които влизат в държавата им,пък какви били не е важно... Парите за политиците по света са по важни от живота на хората,парите са над всичко,над човешката цивилизация!!! Направиха така,че в света без пари да не можеш да съществуваш! Направиха така,че цялото човечество да мисли само за едните пари и как да придобива повече и повече,да става все по алчно и по алчно за да купува материални дудуци... Парите са печата на Дявола!!!! Парите са най важни в този свят покварен!

мога да препоръчам моя лекар! Парите са стока и служи на хората като улеснение да придобиват/ разменят други стоки... в моя случай хапчета, мусака, ирландско уиски, индийски чай, фъстъци от изтока... все неща дето за съжаление не мога да си правя сам... добре че има кинти иначе боб

Тоя сръчканяк на снимката от някаква Шекспирова трагедия ли са го извадили?

когато тези правила са били променени И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НАМАЛЕНИ - и възможностите намалени през 2015 година, количеството на заявленията рязко е намаляло с цели 84%.

Какво цинично откровение! Всъщност на кого дава визи Лондон - на хората или на парите им? На бедни руснаци дават ли визи или те не са интересни? Кажете си още, все повече ще ви "вярваме", че руснаците са извършили престъплението с отровянето на техните сънародници. Англичаните от всичко търсят облаги, а цената не е важна. С Брекзит същото - искат да си запазят привилегиите, но да не дават нищо. Лицемерни както винаги!

Бедни руснаци няма! Не лъжи гнусен соросоид!

Ами да тичаме всички към Русия, че да станем богати като тях. Двеста милиона милиардери? Ехааа!

британски наглеци-когато ви се инвестира е добре нали корумпирани маймуни английски?????? и вие сте корумпирани повече от други страни бе тикви празни!!!!!!!

Аз Тереза Лей бих я подслонил в мазето да ми плаши мишките , веднага я уреждам с виза. Мое и да ги трови с Новичок.

OmPoBeH

Ще ти обере мазето и ще ти отрови комшиите и роднините, можеш да си сигурен.

OmPoBeH

Пиратска история! Цялата история на острова е свързана с кражби.

Абе тези богати руснаци не забогатяха ли по времето на Елцин- първи приятел на запада след Горбачов?

Имат пари хората и искат да развиват бизнес в цивилизована страна.В русия най-вероятно ще бъдат рекетирани а бизнеса им ще го гепят правилните хора. Между другото по-малко от 20% от руснаците имат международни паспорти.

Шило

Прескачаш един момент обаче- те са отишли там с много пари. Интересно, от къде ги имат?

А, сега станаха "хората", така ли? Преди няколко месеца уж бяха олигарси.