Руснаци нападнаха полицаи в Свети Влас

Двама руснаци са се нахвърлили на полицейски служители в Свети Влас. Те са привлечени като обвиняеми и задържани за 72 часа.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци нападнаха полицаи в Свети Влас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра тема за коментари. Джендърите се активизират ...

Руснаците са жалки нищожества, които си въобразяват, че са в тайгата. Трябва да се наказват най-строго и да получават забрана за влизане в страната.

Какво лаете злобари? Използвате непроверена информация за да оплюете за пореден пън тези,които стоят две глави над вас.Оказва се руснаци дали под наем апартамент, за който не платено една година и са дошли да изяснят нещата.Обърнете ,кой ги нападнал в собствения им апартамент.Те не са били полицаи, а хора от охранителна фирма, която после вика полиция.Охранителната фирма няма тези права да нахлуват, да нападат, да бият.При това те приемат страната на хора,които не платили наема.А кой работи в охранителни фирми ние знаем.В повече случаи дебеловратите безпределщици и показали бандитско поведение, както са си свикнали.Руснаците пострадала страна и трябва да съдят нападателите.

Георг, свали потури, дивак и после ще даваш глас за руснаци.

Има туристи и туристи. Тия които идват по нашето Черноморие идват за да пият евтино, да ет евтино (ако може без пари) и да бият безнаказано. А ние отчитаме ръст в туризма и се умиляваме от двуцифрения процент.

Тя и полицията ни е боклучава, то се знае, но все пак не може да нападаш органи на властта в чужда държава. Я да видим какво щеше да им с еслучи на тия юнаци в САЩ. Това че щяха да ядат бой е най-малкото с което щяха да се разминат. Щяха да ги тикнат в кауша при чернилките и след няколко дена активна полова просвета щяха да пърдят като бас-саксофони. Но да ги оставим американците - те са империалисти. Гадни, мръсни типове дето бият негрите. Да отидем е Германия. Посягаш на полицай. Интересно какво ли ще ти се случи. Първовсички немци ще застанат на страната на полицията. Второ, на 2-та минута ще дойде подкрепление и си арестуван. Трето, ще те тикнат в памделата и докато не си платиш гаранцията няма пускане. Подобно е и в Обединеното кралство. Но да ги оставим германците - те са фашисти. Или поне така твърдят московските другари. И родните комундета им пригласят. Но както и да е. Нека да видим как стоят нещата в една Гърция. Родината на демокрацията. Най-лошата идея, която може да ти дойде в главата е да противоречиш на полицай. А да му посегнеш - не знам, не знам. Във всички случаи ще те тикнат в кауша. Задължително ще те съдят, а глобата запшочва от 1000 Евро. А в Турция при такива обстоятелства ще станеш любовница на половината полицейски участък. А може и на целия. И не да си руснак, марсианец да си никой не може да те отърве. А тук някои родни комундета ми обясняват как сме щели да разсърдим Путьо и той щял да ни прати Спецназ. Както в Украйна.

Трябва да намалиш тревата

Какво точно се е случило?Група български мутри/черноморска превъзходна/ завличат с пари собственици на имот.Имотът е продаден по законния ред в РБ.Собствениците решават да си потърсят правата и влизат в имота си.Тогава на тяхна частна собственост се изсипват квадрокоптерите и започват да ги бият.Приятелски настроената полиция удря едно рамо и легитимира ареста им с присъствието си!Просто мутрите нямат право да арестуват а само да бият!Но полицията има всички законни права за арест!Биха ни-арестуваме ги!Готово!Това се случва често и с обикновени хора българи!

че ми омръзна, всякакви с грузински, еврейски, арменски, казахстански и украинските фамилии да считат за "руснаци"

Ах миличкия! Не му се ще да са руснаци! Пък и на други с + не им се ще!!! Те братушките не са такива изроди!!! Е това са част от ПАТРИОТИТЕ ни!!! Нещастници!!!

Вижте, руснаците ни освободиха от Тусрско робство. Нямате право да говорите срещу тях. Нищо, че избиха хиляди българи при перестройката, нищо че ни бомбандираха на няколко пъти през 2-та световна, нищо че кастрираха Източна Европа и изостанахме сериозно от развитите страни, нищо че за лидери ни поставиха хора от най- ниските слоеве на обществото и това ще доведе до унищожението на държавата. Простоено им е на "освободителите" ни!

австралопитек, я дай подробно за "... избиха хиляди българи при перестройката, нищо че ни бомбандираха на няколко пъти през 2-та световна война..." дебила му с дебил, ти бъркаш бомбардировки с английски и американски самолети през ВСВ, а през "перестройка", дома, на село, някой те е бил много яко в главата, други бити просто не е имАло

Ноща на 12-13.09.1941г.Съветската авиация бомбардира Русе, Ст.Загора, Казанлък и Горна Оряховица!!! Нещо да кажеш неграмотнико?

Напълно мутрифицирана, оскотяла и оедняла нация - ето това ще сме след третия мандат. Работи се по въпроса. Абсолютна липса на държава, държавници, институции, морал, ценности и т.н. Само еврокражби и присвояване да има. Другото се пише на гърба на бедните.

на България и българския народ си дал, браво!!!

"Хиляди българи се събраха да протестират срещу посегателството на пияни руски туристи към български полицай" Прочетохте ли тази новина?? Не ! не сте и няма да я прочетете!!! Няма да протестираме срещу БРАТУШКИТЕ!!! Нека бият, трошат, изнасилват, те са БРАТУШКИ!!! Пък и медийте поднасят новината с изпреварваща информация че са задържани и всичко е приключило. Защо да протестираме!!! Виж! Циганите в Асеновград са "страшна напаст". Заплаха за националната сигурност и затова там са Перата и Петното! Северното черноморие е вече руско, но това, е НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ!!- според по долу пишещите!!!

РУСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ започнаха да приемат и българи,даже и западни туристи,без да плащат нито стотинка данъци на българс ката държава за практикуването на този си доходен поминък! То Лукойл нищо не внася в българския бюджет, въпреки милиардната си печалба, та те ли ?!

В руския език синонимите на подкуп са около 50, така че тези пияндурници много добре знаят че ще си платят където трябва и проблема им ще се реши! Та нали и началниците им са си платили където трябва и като резултат: Най-многобройна в парламента била групата за приятелство с Русия 114 от всички 240 депутати се писали русофили. В групата за приятелство със САЩ се записали едва 54 депутати. Но в После на Сега предупреждават да не търсим политическа мотивация там, където вероятно има обикновена глупост и невежество. Причината да се пишат приятели на Русия за повечето депутати е тази, че единственият чужд език, който поназнайват, е разваленият руски. Значи не всички тъпанари в НС са русофили, но всички русофили са тъпанари. Така излиза, не ли? С уважение цитирам доктора!

Сичкото пиян бляд, НА БАЛЮМАТУМА!!! Идват тук разни пияндурници и си мислят, че всичко им е разрешено. Пък разни хотелиери казват, тихо че да не обидим чужденците. Щом са в България, трябва да спазват българските закони!!! Щом има полицейска проверка, трябва да съдействащ на органите на реда, в противен случай АРЕСТ, СЪД и Присъда!!!3 После пак чупи, троши и буисвай!!!

Всичко това се отнася за туристи от всички възможни държави и народности!!!

е готов да раздава българско гражданство на мужиците като топъл хляб по бързата процедура и вероятно ще възложи тази отговорна задача на вицето си Йотова.Когато Путин пристигне през март 2018,бодро ще му рапортува.А руският самодържец за благодарност ще му напомни че българската писменост всъщност била македонска.

много , ама много си тъп! Българско гражданство винаги "раздава" вицето на президента, та Радев нищо общо с това няма. Ако там са "мужици", то ти си долен ляв педал, който лъже и лала като изкукала баба по пейките пред входа.

За разлика от руските пияндета, които шамаросват полицаи, българските юнаци нападат и нокаутирват докторки и това си е съвсем в реда на нещата. А нашите полицаи пазят мутрите и горкичия, крадлив и охранен от помощите контингент, който ни замеря с камъни и размахва брадви и тояги.

А какво са правели полицаите в хотелските стаи, където били нападнати? Може би пиянска свада с превишаване на правата на полицаите? Ако руснаците са били в своите хотелски стаи, то тогава явно са се бранили и съпротивлявали при задържане а Не са нападнали. Уви като искате да доите алкохолните туристи, ще се наложи и си отнесете и по някой друг алкохолен шамар.

Има видео от задържането им, даже бяха много меки с тях ..ако бяха ОМОН щяха да ги изнесат на носилки

Ми така е като тъпанара президент кани ченгето от КГБ да ни идва на гости...?!?!?! Те си мислят че ббългария им е бащиния, досущ като Крим и Донбас, които изобщо не са руски...

не драги не ти е виновен Путин, А ОТ 2009Г. БОКУ! Оф дори съм убърках още от 2001г. от както стана главен секлецар Бойку стана за смях! Само че такива като теб си го харесват. А ченгетата си заслужавант да бъдат бити!

Статистика и баланс, експониране, преекспониране, игнориране, изкривяване на информацията, подменяне на плоскостите на сравнение, интереси, тези, манипулация. Пропагандната машина бавно, но славно си дава резултати. На това му се вика промиване на мозъци. Тука няма Истина и Правда, тук има Власт и Материал. Тук няма логика, тук има интереси и действащи механизми за манипулация.

НЯМА ДЪРЖАВА!! Няма адекватни действия на полицейските служители! Тая нагла паплач (руснаците) с манталитет и маниери на колонизатори си въобразяват, ЧЕ могат да си позволяват ВСИЧКО!! Аз не бих ги обслужвал (нито в хотели, нито в ресторанти, хранителни и пр. магазини) ДОКАТО не проговорят на български език или такъв РАЗЛИЧЕН от руски!!!

Какво са си позволили?Счупили чаша и се напили?Нали това предлагат българските курорти!Ами да не продават алкохол като не искат да има пияни!Тези неща се уреждат финансово при напускане ,не се вика полиция!Бил съм свидетел на изцяло потрошени стаи от скандинавци в Банско!Това е убийствен двоен стандарт!Турист англичанин педофил-арестуват го иго пускат после го търсят къде е!Швед ритниглавовец го защитават!Никога българския народ не е бил толкова озлобин срещу руснаците!Кой натрапи тая животинска омраза към руснаците?Полицията що не бие роми?Гнус ме е!

Първо: Не си прав че българския народ НИКОГА не е мразил толкова руснаците! Истинските Българи винаги са мразели руснаците! Второ: На въпроса! Има една българска поговорка" Каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи" Ако и сега не си разбрал намери някой да ти прочете историята. (явно си неграмотен)

За съжаление инциденти се случват и сред "Братушките". Хубаво би било изобщо да няма, но на този етап ще има от време на време. Общо взето Руснаците са една от най-добрите групи от хора. Преди доста години бях в хотел Плиска в София, една вечер около 2ч сутринта някакъв силен шум и грухтене ме събуди. Бях гост на хотела почти два месеца и никога до тогава не бе се случвало подобно нещо. Та тези шумни хора с квиченето и грухтенето говореха на Немски, когато не издаваха животински звуци.

Там им е мястото! А нашичките рублофили са интересни "животни". Руснак да ги клати отзад с грездей без смазка, те пак ще викат - "- Обичам Русия! - Мразя еврогейовете!"

що стачкува и що нема друхи бе? Отговора е прост щото Боку ни ограби!

Няма народ по света, който да не мрази руските свине, с изключение на нашите местни свине - русофилистиците, които даже ги обичат. Не е ли срам в независима европейска държава, надписите по магазини и офисибда са на руски в нашите черноморски градове?

те вас циганите ,много ви обичат

плевлениев веднага да реагира и да праща атлантическа и европеиска нота на протест .......сащевременно плевлениев да започне да ескортира реактора обратно в русия - да седне отгоре му и да се ухили като тъпанар по време на плаването му до лубимото му място москва --- говедо такова

От написаното излиза, че руснаците са нахлули в апартамент в хотел и са набили намиращите се там полицаи. В такъв случай полицаите не са били на работа, защото нямат работа в апартамент да се въргалят.

аз това, което го видях по новините беше точно обратно - руснаците бая бой бяха изяли от полицаите. Та на мен така по ми харесва.Респект трябва да имат блядовете!

История 3-та. Като млад не обичах спокойния залив на Съни Бийч. Там има опасни течения, но няма вълни, а в тях е тръпката... не е като на Обзор да речем... С някои колеги обичаме "сърмички"., т.е вълната да те сгъне, да те оформи и да те пъхне в тенджерата под налягане. Говорите си с вълната: Ти ли ма?, а тя ти казва Да, аз. /Опасно е- не го правете у Вас в джакузито и никога пред мен!/ Та ... на Слънчев Бряг, това е малко вероятно...1-2 пъти на сезон. Денят се случва такъв. Къпането е забранено и с изключение на 2-ма 3-ма българи, които са ти казали да си е....ш цялата фамилия- няма други. Доста спокойно е. Туристите в околните 4-5 спасителски поста са от СССР. Харесвам ги, говоря с тях, пея, но са ми доста странни с тези басмени роклички, които се въртят и си пеят: Подружка моя.... или Калинка-калинка.....По алеите на Сольнечний Берег. Знам, че не могат да отидат на бар, защото е скъпо за тях

Аз обаче съм на 18-19 години, а и аз вдигам Забранително-разрештелното знаме, защото съм на Централния пост/По Разпределение. Не е най-добрия, който всички искат./ Решавам, че не важи за мен и скачам. С две до 3 вълници си приказваме нещо, за детето, което говори...и разбирам че за свой ужас аз не съм на поста си, а видимия плаж е във водата с всички хора. Всичките! Започва масово давене. Двадесет и повече човека не са в състояние да спрат тълпата, която налита /Как волнаааа, аааа а. Идет волна народная....:) / Вадиш с последни усилия 120 килограмова дама напльокана с полски вариант на Нивея/ и се пазиш, защото има не дилема, а трилема : ти, тя или и двамата. Повярвайте ми, не е лесно решение.... Изведох дамата в безопасност, 2-3 женици и деца някакви и ми се стори, че един здрав мъжага говори с всички. Попитах го "Почему" ? Не виждате ли ,че ще измрете до един? Той ми отговори- Щом ти можеш, значи можем и ние! ? Бяха нейде от Източно-Северен Сибир, цялтата група.

Присъединиха се и други колеги, които също вадеха давещите се. /Знам за Илф и Петров, но аз отговарях за живота им, а и те бяха в опасност по лична моя вина/. Ужасът бе повсеместен. Но един от "старите" колеги попита на отличен руски, къде е представителят на "Интурист", който е отговорен за групата. След 30-секунди в морето нямаше хора. Слава Богу, никой не загина в този ден, а аз не бях принуден да се обяснявам за безобразието. Никога повече не съм правил "сърмички" на Слънчев бряг! Никога не съм влизал във водата на забранителен флаг! Е, за кофичка с вода, няма да попитам нито Путин, нито Тръмп,, нито Меркел, а ще си я взема! Защото така се прави и така трябва! П.П. Изводите си правете сами, но знайте, че харесвам Достоевски, Хемингуей, както и споменатите вече "Златен телец", също и Марк Твен, О Хенри и други, и от двете страни на барикадата. Но пък не харесвам други такива.... П.П.П Четете, не псувайте и по възможност не бийте! Но, ако се налага с цел спасяване на живот...., направете каквото и когато трябва !

По-долу в коментарите е писал колега спасител/днешен/, а аз съм от по-дъртите. Битовизми ще Ви издрънкам, ако ме разбирате :) Няма да вземам страна, но да ви разкажа истински истории, които са ме впечатлили може ли? Сл.Бряг, дали в 1978-79 или 1980 г. -не помня....1-ва случка:

Национален отбор по борба на "братска" тогава страна от Варшавския договор беше на тренировки и почивка преди Европейско първенство. Колега им направил забележка да не скачат от кея, защото е опасно. Това 3- пъти, а те му отговаряли, че са си купили кея. Оказа се наистина опасно! Не се явиха на Европейското, защото пролежаха в болница-вкупом.

2-ра история: Пек, слънце, но опасно море, бурно. Охранявам германци от бившата ФРГ и от сутринта съм креснал, че е "ферботен" /Забранено!/доближването до водата. Към обяд млада майка /да призная бях я загледал по-особено/ идва и ме пита човешки, "дали може г-н Спасител да се доближа и да напълня кофичка с вода за да си полея бебето, че ще прегрее на това слънце." Кофичката е от тези детските... Както казва Висоцки, да плачеш ли, да се смееш ли? Реагирах така, малко по немски: На висок, заповеден глас попитах групата, дали желае да се изкъпе в морето с мен, въпреки, че е ферботен? Имаше Я, яяя , както и алзоооо? Казах, че никой не трябва да минава зад мен, аз до кръста. Никой не мина, а после ми разказаха, че съм най-готиния спасител по българското крайбрежие.

Няма чужденец от която и да е страна да бръсне България за нещо. Те смятат че на власт са някакви ромски престъпници

Което реално си е точно така!

Преди време даже бях русофил, но не става. А за руските гадости в интернет, излишно е да говорим.

Ние в Турция сме по-демократични.Щяхме да ги арестуваме само за 24 ч.,но така щяхме да ги надупим,че цяла седмица нямаше да могат да си седнат на задниците!

Да, вие се хвалите с педерастията си!

Ако си говорим откровено, в България отдавна няма български курорти.

РЕАЛНОСТ ( нерегистриран ) ПЛАЖА Е САМО ЗА РУСНАЦИ -ТАКАВА ТАБЕЛА ИМА ЛИ В ТУРЦИЯ ИЛИ ГЪРЦИЯ ?; ДАЖЕ В АЛБАНИЯ НЕ СЕ СРЕЩА ,А ДА НЕ СПОМЕНАВАМЕ МЕРКИТЕ НА ХЪРВАТИЯ И АВСТРИЯ СПРЯМО РУСКИТЕ "ДУШИ"

редно ли е да има такива табели.Той вероятно ще ви каже че не вижда нищо лошо в това.Така че нека се срамуват зомбираните гласоподаватели,поставящи руските слуги на власт.

Черноморието ни от няколко години е руска територия, затова и там се говори предимно руски, има руски стоки и магазини, на ръководни туристически позиции работят руснаци, а българите сме техен обслужващ персонал, какъвто исторически винаги сме им били. Руските туристи у нас обичат да го играят господарски, затова присъствието им навсякъде е шумно И просташко...

От статията се разбира, че авторът и е толкова неподготвен интелектуално, че не може да използва правилно нормален език и да каже, че руснаците са набили нашите полицаи.

Всички руснаци са идиоти не знаят на каква азбука пишат и пият за да си спомнят.Руснаци не трябва да се пускат в България защото ни мразят.

Като чета коментарите и разбирам до каква степен поколенията на соца са безволеви страхливци... путьовци!!!

Е, сега ко праим? Тия не са някой шведи, британци, германци или друга омразна нам нация. Тия са от братска, славянска, православна, социалистическа (опа тука май сбърках) страна с добродушни, не пиещи и любящи ни братушки. Налага се да помисля преди да се изкажа.

ако беше иначе, защо Корнела и Радева-втора щяха да пращат синовете си в САЩ?

да бият, ритат полицаи. Леле майко-о, на мига ще са мъртви и те го знаят. А тук добре че не са убили полицайте, щото щяха веднага да кажат, че са тежко болни или дрогирани и с почести щяха да изпратят братята руси в Русия при Путин

двама русские. на 56 и приятелят му на 36г. на россия дори геьовете на са и нормални! хорските гейчета нежни и чувствени, русските наабарот!

ако в гей-културта ако двама мъже пият заедно, те са гей двойка, то при нормалните това си е просто мъжка компания ...

аа, тия двата русски амбриажа не са амбриажи щото са русски? понял! русският амбриаж не е амбриаж! направо си е гордост русолюбска!

....еиии органите на реда т.е. полицаите са за да вадвориaBaт реD и зконност там кадето има нужда от това !!! чуите се само ..."пiяни 50 -тина годишен руснак и прятелят му 30-тина годишен причинили болка и страдание на наши полицаии ! пiяни !!!! пiяни !!! такива ни полицаите каквато ни е и дарjaвата и управниците ни ...каквито сме и избирателите на тези управници -нефелни ,неподходящи ! ако имахме дарjaва и дарjaвни органи на място сега пiяните рашки щяха да са сас причинени болка и страдание па като изтрезнеят в раионното и сас повдигане на обвинение и с ефективни присади !...сега обаче някои ще плати (дали пяните рашки или техни друзя) "едни пари" кадето и на когото трябва и хаиде на свобода ! а тези с болката и страданието ще си останат сас спомена за тях !...сащо както камериерката от хотела ще помни шута на пiянiя швед а тои пак ще си се напива че даже може още догодина да е пак ваB сащiя хотел !

След като реализирахме такава огромна победа срещу двама пияни руснака в Св. влас,очаквам българските охранени шопари да се насочат към Асеновград и да направят същото срещу ромите.Мисля,че провиненията на ромите са по-големи от провиненията на тези туристи.Предлагам оня големия шкембар ,който псуваше уплашената жена на "май.... в г..."да изпее същото в която и да е циганска махалаи да снимаме сеир...Предлагам клипчето да се пусне по всички европейски телевизии,че да ни дадат някой лев как бием руснаци!

саше, това че търпим нашите циг.ани, не означава че ще търпим и русите циг.ани! понял да!

Натовски военнослужещи от международния батальон, разположен в Литва, са задържани във Вилнюс за неплатена сметка. Пияни немски войници от същия натовски батальон са били избити по-рано.

първо са ги избили, после са ги задържали??

също от пияни руснаци. Засега явно в прибалтийския двубой НАТО-Русия, резултат е в полза на руснаците.

Миризлива руска партенка.Факт!

Тези явно още не са разбрали че вече не сме им безправни слуги, а сме част от елита на света.ЕС и НАТО. Крайно време е да се откажат от имперските си навици. Ние сме вече горди европейци и няма да позволим подобно отношение

Повечето,около 300 хиляди по цялото крайбрежие живеят целогодишно и такива като теб ги мислят за мусорь.вероятно с основание! Ако искаш пак им кажи че си елит! Някой много пияни може и да ти повярват!

....хе хе...EC и HATO драги,нямат ама нищо общо с демокрацiята !!! те са деMонократи криещи се зад думата демокрацiя !!! колкото да рашките дето причинили "страдание и болка" на нашичките полицаи...говори за нивото на полицята ни !...да ти каja тези пiяндурници много биха се замислили преди да атакуват органи на реда в Pусiя например ! ама там пич,има дарjaва има и дарjaвни сруктури -работещи и на място !

Цял свят и цяла Европа с изключение на Сърбия не харесват привичките на тоз народ. Историята е пълна с категорични примери. Хитри политици, завоеватели, всеизвестни пияници, безкруполни и жестоки бандити. Видяха се в пари напоследък и налагат простотията и безпардонността си повсеместно. Тях само Сталин и Макаренко са могли да вкарват в техния си модел релси.

Лъжеш за целия свят и Европа. Засега това е единствено твое лично мнение, което ти лъжливо представяш като мнение на много хора. А си е твое лично, на мен например обичаите на руснаците ми харесват, защото са близки до нашите обичай. А ти явно си далеч от българския манталитет, щом си далеч от руския.

А според мен завинаги морето и курортите ни ще са зависими от руснаците. Неимоверно повече,отколкото преди 89! Сега те там са СОБСТВЕНИЦИ -от Нефтохима до 70% от хотели и жилища! Ако ги няма,няма от къде да се формират доходи !ЗАплатата на битите полицаи зависи също в голяма степен от тях!

кво ша прайм с наште еврогейчета дето с всяка втора дума леят омраза и расистките изказвания към славяните. Как ще погледнат на нашите еврогейци и техните изказвания на вашият форум, останалите славянски членове на ЕС- поляци, чехи, словаки, словени и хървати. Те са членове на ЕС, но се срамят да се нарекат СЛАВЯНИ!

Нашите русофоби са англосаксонски еврогейове

Освен руснаците, другите славяни, които ти изреди нямат и не искат да имат нещо общо с руския имперски пан-славизъм. Те са му се насладили достатъчно. Така че тях хич не ги е брига. А в България също само руските подлоги като теб са негови поддръжници.

Българският народ като цяло не е русофоб. Никой не мрази нашите братя славяни, нашите освободители, съседи приятели. Само ако може когато са ни гости нашите приятели да се държат прилично и възпитано, да уважават законите и респект към органите на реда. Нищо повече.

Хора не се карайте на тема русофили русофоби. Тези руснаци по нашето черноморие, нямат нищо общо с милите русначета с които си пишехме писма преди 89-та. Държат се надменно демонстрират самочувствие изискват високо качество на стоки и обслужване и ако може да им излезе най-ефтино. Въобще не приличат на комунисти, по скоро на капиталисти.

Тези руснаци не са паднали от Луната,а повечето от тях са децата и внуците на хората, "с които си пишехме писма".Особено нагли станаха слез превземането на Крим и Донбас,защото им е внушено,че там, където мнозинството е рускоговорящо, трябва да бъде руска територия.

Абсолютно вярно. Какво каза онзи боклук, руския депутат Пьотр Толстой: "България ще я купим цялата". Е, щом политиците им с толкова арогантни, стадото ги следва.

Не просто е рускоговорящо мнозинството ами направо си е руско.

ПЛАЖА Е САМОЗА РУСНАЦИ -ТАКАВА ТАБЕЛА ИМА ЛИ В ТУРЦИЯ ИЛИ ГЪРЦИЯ ; ДАЖЕ В АЛБАНИЯ НЕСЕ СРЕЩА ,А ДА НЕ СПОМЕНАВАМЕ МЕРКИТЕ НА ХЪРВАТИЯ И АВСТРИЯ СПРЯМО РУСКИТЕ "ДУШИ"

Тъп, по тъп, още по тъп, невиждано тъп...руснак. ТОва е калсацията. ПИяндурници нещасни евразийци, разбирай азиятци от най долна проба

Комплексирани фекалиправци като теб и преди и сега.Без тях морето ви ще е бедняшко гето!

Ти не си хрантутеха, а шлюха. Морските ни курорти щяха да бъдат много по-спокойни и приветливи без такива като тези руски арогантни пияници.

Простакът няма националност !!! За жалост и Вие го потвърждавате!!!!

Ти вземи да се върнеш в първи клас, да се научиш как се пише правилно. Неграмотник.

Бъдещето на Европа е в евразийски проект, а членството ни в ЕС и НАТО е редно да се подложи на анализ. Това каза той в ефира на БНТ лидерът на Атака Волен Сидеров.

Глупако, българите са били умен народ, дошли са от Азия в Европа. Даже сегашните руски територии не са им харесали. А такива като теб искат да ги връщат обратно към азиатщината на Русия. Срамота!

Нищо не се е случило. Нито арестувани руснаци, нито ритани ченгета отзад. Само соросоидите надуват форумните вувузели

А снощи 17 каубоя са се саморазстреляли в един бар в Арканзас просто така за спорт, а тук ни занимават с някакви руснаци,сигурно може и да не са руснаци, че си разменили няколко шамара и ритника.

Опа ,"фейк нюз" нещо не ви ли прищраква. Нещо имена, гражданство няма. Кьорфишеци.