17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е смешно при положение че цялата водеща преса там бе впрегната да оплюва Тръмп през цялата кампания с гръмки заглавия

Олигофренията все повече обзема американците.

чух, че некво малко жуже било назначило президента на най-могъщата държава, ма мен хич не ми се верва таз работа ! Таквоз малко жуже, пък да назначи такъв голям човек !!

На кривите американци, руснаците са им криви.

Да допуснем, че е истина - Русия се опитва да се меси във вътрешната политика на САЩ. Нима САЩ не правят същото в куп страни, включително и Русия ? Какво излиза, че каквото е разрешено на САЩ, не е разрешено за другите?

съветски тролове. Поне си съгласувайте версиите с тов. Песков

В ерата на Интернет няма къде да се дяваш. Ако се опиташ да изразиш мнение, може веднага да те обявят за трол. Тоест, ти нямаш собствено мнение по въпросите и собствени принципи, а правиш всичко защото ти плащат. Не, че няма такива хора. Сигурно има. Но за да изчезнат те, ще трябва да изчезне и възможността от изказване на мнение. На мен много не ми е ясно, как Русия ще внуши на американците как да гласуват? Ако допуснем,че американците сляпо вярват и се подчиняват на всичко, което им се каже, излиза, че те не са в състояние да мислят, съобразяват и вземат самостоятелно решения. Това, не е ли обидно за американците? По този начин тях ги изкарват безмозъчни същества на които всеки може да дърпа конците. Но това е абсурдно! Глупост! Не прочетох обвинение, че Русия е финансирала пряко организации, организиращи митинги и протести в подкрепа на един или друг. А САЩ чрез ЦРУ и Джордж Сорос финансират свалянето на правителства. Примери за това, колкото искате. Някъде се наливат стотици милиони, а някъде, като в Украйна например и милиарди! Та кой се оплаква? Този, който в продължение на много години върши такива неща, сега се оплаква!

ако е вярно америка е за оплакване, ако не е вярно още по зле!

Ако наистина е така,страхувам се че това не е измислено от марионетките в москва.Дето се вика нищо ново под слънцето.Тъпите еврейски номера от 1920г се повтарат в 21 век.Ако картела ротшилдови не бъде озаптен света ше бере ядове.Русия пак е машата.Нали не можете да си представите такова нещо да се извърши от територията на сащ.Ше е много ачик.Много лесно ше се разбере какво искат ротшилдовците.А такахем удобно,нем изгодно.

сега четох руски сайт там няма новина за Руснаците са ползвали социалните медии за масова намеса в политиката на САЩ Там прочетох за - Русия е изправена пред фронтален скок в цените на храните Селскостопанският растеж в Русия е 30% статистическа грешка

Новината се върти още от вчера из руските СМИ. Базирана върху черновата на единия доклад.

ам що не стига до дира

Този хуибрид не е медия. той е българоезичен блог на ТАСС. Каквото му кажат, това публикува.

Ами руснаците могат да живеят без да работят само от износ на газ и петрол. А то даже и храните поскъпват и за пенсии пари няма

тази медия finanz.ru си е основна медия за финанси - чети повече

Това ако е истина само докава какво ''интелигентно'' население имат в сащ, но понеже не е истина реално се вижда как гледат по всякакъв начин да дозомбират народа си..

Руска намеса в щатите и навсякъде другаде винаги е имало. Лъжат вечно ето днес Бързият растеж на селското стопанство в Русия, за който Росстат съобщава почти 10 години и чиито служители се представиха - от министрите на промишлеността до министър-председателя Дмитрий Медведев - се оказа 30% "посткрипт" и статистически грешки.

а в Белорусия външния дълг стигна 42% от БВП

Износът на газ от Русия ще нарасне през 2018 г. до рекордните 245 милиарда кубически метра - Новак

и ще достигне до нови исторически нива от 34% от газта потребявана в ЕС.

245 милиарда кубически метра х 300 долара колко прави 1 трилион долара от износ на газ - много бе

и все гладни и лакоми

некъде с тоя евтин спам бе,толкова ли западнаха козяк та ви дават толкова ефтина опорна точка

"Очакваме рекордни цифри за производството на газ - около 723 милиарда кубически метра, което е почти плюс 5 процента в сравнение с миналата година. Положителната динамика се свързва с два фактора: нарастването на потреблението на нашите купувачи при износа, главно в Европа. Нашият износ ще се увеличи с 9,3% - от 224 милиарда кубически метра на 245 милиарда - много добър показател, това все още не е станало ", каза той, добавяйки, че входът на" Yamal LNG "също повлия на този резултат. По-рано бе съобщено, че износът на "Газпром" през 2018 г. и в средносрочен план ще остане на ниво 190-200 милиарда кубически метра годишно. В допълнение, Новак заяви по-рано, че Русия очаква да транспортира до 80 милиона тона товари през Северно море, от които 50 милиона тона ще се отчитат за втечнен природен газ (LNG).

а се изръсиха с 8 милиарда за Турски поток - а по ефтино е LNG

МИНЕРЕРГО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОЧАКВА РАСТЕЖ НА ПРОИЗВОДСТВО НА НЕФТ И КОНДЕНЗАЙН ОТ 2018 ДО 556 МЛН. ТОНА - НОВАК

руснаците лъжат себе си

добри новини- значи в САЩ най-сетне са престанали да бият нег..ъ афроамериканците и можем спокойно да се занимаем с тяхното изборно разконцентриране в името на победата на ком..ъ консерватизма!

Руска намеса в щатите и навсякъде другаде винаги е имало. Ние навремето не слушахме ли Свободна Европа ? Така е-идеята е да разколебаеш противника и няма в какво да упрекнеш този или онзи. Лошото е другаде-при нашия русофилски настроен народ, руските интереси се приемат с отворени обятия. Никой не мисли защо толкова ни любят руснаците. Службите са си затворили очите че тук има мощна пета колона .В социалните мрежи самодоволно и безнаказано сипят пропаганда десетки платени специалисти по пропагандна война.Направо е потресаващо ,че това са българи а не пребиваващи у нас руснаци .За дребни суми слугуват на руски служби. Още по-страшно е ,че някои се подлагат и безплатно-просто от червена страст. Политици не се срамуват да демонстрират връзките си с Руските власти. На всички проруски тролове и склонни към слугинаж препоръчвам да си мерят действията ,защото може да ги постигне съдбата на водачите на русофилите от русенски и тутракански полк .Този паметник край Русе нека им покаже,че в даден момент ако съдбата на оттечеството ни е застрашена, може и да не им се размине леко .Нашия интерес не съвпада с Руските щения .Нито с Американските. Нас ни интересува само и единственно България. Малка нация сме ,слаби сме ,но трябва да имаме чувство за самозащита. Почнат ли емисари на една държава да стават много активни, разни тролове да имат чувство за безнаказаност, е редно червената лампа да светне и службите да се задействат. Време е да престанем да бъдем разграден двор- Руски патриарх си позволи да ни държи тон,руски генерал посочи кой да стане президент, сега взеха да ни разиграват тука има тука няма за тръбата-малко взе да ми идва в повече Нека покажем че сме достойни за уважение нация , а не да се подлагаме като лека жена .

мъка в това писание

колко, м?

Когато платихте НАПРАЗНО милиони долари, за да бъде избран Тръмп и след това пихте шампанско не крякахте...А сега когато Тръмп ви забива всяка седмица ножове по-ниско под кръста - ВИЕ ревете. На медицинската терминология това се нарича МАЗОХИЗЪМ.

Бързият растеж на селското стопанство в Русия, за който Росстат съобщава почти 10 години и чиито служители се представиха - от министрите на промишлеността до министър-председателя Дмитрий Медведев - се оказа 30% "посткрипт" и статистически грешки. Повече от 10 милиона тона селскостопански продукти - от месо и мляко до зеленчуци и плодове - които се появиха в официалните доклади и ни позволиха да докладваме за истински бум в селскостопанския сектор - никога не са съществували. Широкомащабни "посткриси" и духът на последните десетилетия на СССР бяха разкрити по време на All-Russian Селскостопанското преброяване, експерти на нота RANEPA в мониторинга на икономическата ситуация през декември: в парично изражение обемът на действително произведените селскостопански продукти в Руската федерация беше с 542 милиарда рубли по-малко от обявените.

на лочжниците да изглежат нещо се оказват сапунен мехур потопен в казан с помия пред козяк,така че пак руснаците ще изберът президента на сащ а вие ще си лижете отново мъдата за сол

Откакто няма вносни селскостопански продукти, местните са по-скъпи. Народа негодува, но няма думата.

виж си кочинката ганьоооооо,щото руската е много по добра от твойта пълна с гмо

а ти защо не си гледаш твоята кочинка, ами се напъваш в моята?

Ватенките са като вирус, вредни за целия свят. Колкото по-малко останат, толкова по-спокоен ще бъде светът. Ватенките вече и на улицата не трябва да излизат сами. Цял свят ги мрази, менгемето се стяга около врата на Раша. Ватенките все повече биват натъпкани в своята кочина. Сами, бедни, гладни, пияни, без приятели и подкрепа.

ослушай се и ако не иде влак премини под дъгата

Подобни статии за Русия тук, възбуждат винаги над 100 коментара. А ако е нещо за България, може да няма и 10. Нема лъжа. Нема измама. Българите сме прости и не ги разбираме нещата.

Абе редактора спиш ли?! 10 пъти се поява този копи/пейст! Такива мър шляци като няма какво да кажат само флуудват темата. Еми вземете мерки бе!

беше нормално да изберът тръмп и без руснаците,съпоставям наште президентски избори,пилот срещу нещо като жена,та така и там,а после рашките им виновни

хихихихи,на другите избори рашките ще изберът не един а двама президенти на щатите та да има повече рев от краварските лунатици,то бива да си параноичен ама тия ги е ударила яко параноята

Незнам до кога ще се върти тази счупена плоча ''Русия е виновна за всичко'' ама вече много скърца.. В тези си два ''доклада'' тия дали написаха кой умник е виновен някаква ''изостанала технически'' страна според други техни ''доклади'' да им обърква ''високотехнологичните'' постижения,, работата на един куп шпионскоразрушителни институции и все в тоя ред на мисли.. Оставете най накрая Русия настрана и се вгледайте какво правите на ваша територия защото както се вижда май хората повсеместно ще да ви покажат че времето ви мина..

са похарчили 75 милиона долара за да постигнат определен изборен резултат... а руснаците само 4700( четири хиляди и седемстотин долара) и са успели да наложат Тръмп за президент, хайде бе;)

Има ли още където руснаците не са се намесили ? Има. САЩ не са луди, но умора нямат, тъй като имат глобална за тях задача да обезвредят заплахата - Русия независимо от това, че задачата не е изпълнима.От този месец в САЩ съвсем сериозно започнали да задават въпрос: "Руснаците не се предават.Защо?" За Пентагон написан доклад от 150 страници как да се победи Русия. Или ... как да не се победи. И едва ли ще разберат защо руснаци стоят до последно, а значи няма да спечелят.

Все още САЩ пипа с бели ръкавици. Но постепенно играта загрубява. По официални данни над 27% от руснаците живеят с доходи под прага на бедността. За неофициалните данни никой не знае.

Твоят проблем е,че мериш всичко с торбуха си - колко да си напъпчеш и колко да се н...ш. С чувала може ли да обсъждаш високи материи?

При нас са 50% а в сащ може и да са повече ако се види реалността извън бляскавите центрове...

щом казваш, тъй да бъде

браво на руснаците.

В неделя Пьотр Толстой, известен водещ на предаването "Времето ще покаже" по Първи канал на руската държавна телевизия, журналист с 25-годишен стаж, праправнук на великия руски писател Лев Николаевич Толстой и кандидат за депутат от "Единна Русия", бе един от интервюираните от БНТ по повод провеждащите се парламентарни избори в Русия. В интервюто той заявява: "Нужна е дълбока реформа на Европейския съюз, смяна на ръководството му и отказ от политиката на присъединяване на страни, които влизат в зоната на националния интерес на Русия". На реплика на кореспондента на БНТ "Пожелаваме му, ако влезе в Думата, да води доброжелателна политика към България", Толстой отговаря: "Разбира се. Просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме".

Schilo

Като продаваш, винаги купувач ще се намери. А Толстой, просто се избъзика с репортера.

Пьотр Толстой не е водещ на Времето ще покаже-)

Не лъжи. Той вече не води "Време покаже"В неделя в друго предаване Толстой говорил по друга тема. Гледах това предаване.Но за това,което говориш е старо и отдавно обсъждано и при това колкото и да е радикално, но е вярно.

А тука имаме тролчетата Petrovito и Schilo.

Те днеска за пръв път се появиха тука. Сигурно са некои новобранци в хибридните войски на Матушка.

А грешиш. Schilo от години го виждам.

Schilo

Значи, от години слухтиш и заработваш! Хахахахах

Руският депутат Пьотр Толстой: "България ще я изкупим цялата"; институциите не реагират.

Ха Ха Ха :D

Радан Кънев призна, че от ДСБ са плащали на интернет "тролове" през 2011-а Председателят на ДСБ Радан Кънев публично показа пред bTV договор от 2011-а г., с който партията му, тогава оглавявана от Иван Костов, си е плащала за коментари в интернет. В документа, подписан с новосъздадена по онова време фирма, са изброени няколко услуги, сред които управление на онлайн репутация. Кънев обясни, че научил за съществуването на този договор от публикация в сайта „Биволъ”. Той увери, че ако е знаел по-рано, би се възпротивил, защото ползването на коментарни функции от хора, които не коментират искрено, изкривява действителността. Кънев категорично заяви, че 3-месечният договор е прекратен още в момента, когато станало ясно, че се публикуват коментари в полза на ДСБ, в частност на Прошко Прошков.

Колкото повече "лаят" срещу Путин, толкова повече реномето му се покачва !!

Абе откакто направи пенсионната възраст в раша равна на средната продължителност на живота. Демек работа до гроб. Рейтинга му все на долу пълзи.

Ква манипулация? Друго си е да имаш в ръката вешествено доказателство. ЕПРУВЕТКА С БЯЛ ПРАХ!

шефа на Гугъл миналата седмица бе разпитван в сената и по въпроса отговори под клетва че руснаците са платили смешната сума от 4 хиляди долара всичко ….я си спомнете за изборите 2016 а Хилъри Клинтън изхарчи един милиард пари на сорос и саудитска арабия

Подобни статии за Русия тук, възбуждат винаги над 100 коментара. А ако е нещо за България, може да няма и 10. Нема лъжа. Нема измама. Българите сме прости и не ги разбираме нещата.

Schilo

Руснаците използват за манипулиране социални мрежи, а американците- самолетоносачи. Без манипулации!

а, за техните тролчета ни ред ни дума.... каквото и да са правили руснаците си е само една пропаганда, не карат никой на сила да вярва в това. но виж, ако спретнеш една войничка с финансирани бойци си е чиста демокрация...то не бе Либия, Сирия, или пък демократично Майданче със снайперисти в Украйна...

Излишна пропаганда! Цял свят знае истината. Пребройте американските бази по света и смятайте колко пъти лъжат, когато определят Русия за агресор. С всичко са така - Америка е изградена от лъжа и измама!

Врявата е преекспонирана. Интернет пространството е за това да се обменят свободно мнения. Американците си имат цяла агенция за манипулиране на общественото мнение по света и бюджета и е по-голям от целият военен бюджет на Русия. Сега Тръмп ако има топки трябва да уволни всички шефове на служби и ръководители до средно ниво бюрократ, защото: 1) Или са знаели за Руската намеса, но не са направили нищо и тогава ги уволняват за измяна и ощетяване на собствената им държава; 2)Въпреки огромният им бюджет от десетки милярди долари са позволили една изостанала технически държава, да ги прекара и тогава се некадърни за работата, която трябва да вършат.

Е що, да не би американците и англичаните да не го правят същото и то в стотици пъти по-мащабно?!?

Почти всички лидери на ЕС се изредиха тогава да се изказват срещу Тръмп. Това не бе ли намеса в изборите им? Путин само каза, че ще уважат избора на американците. Между другото мнозинството гласувало за Хилърито, но си имат недемократична система за избори и поне за 3-ти път става президент, някой с по-малко гласове.

"Руски хакери" били тролове. Интересно мен какъв трол ще ме изкарат? ;) Първо трябва да отговорят, каква е целта им? Да издигнат Тръмп ли? Защо ще изберат него? Можеха онзи Сандърс, дето искал да прави светъл комунизъм в САЩ, но Хилърите и републиканци го прецакали. Въобще кампанията им бе супер мръсна и си играеха взаимно номера и правеха досиета. Да кажем, че руснаци са се изказвалри по теми в социалните мрежи. Какъв процент са спрямо останалите? Да не се окаже, че други са били повече?

Има Русия, има проблем! Няма Русия, няма проблем! Лошото е че има и Китай, и пак има проблем?! Ко шЪ прайм сИга? Едните можем да ги пратим в Рая! Ами другите?! Да не забравяме, че винаги има и колатерални загуби! Гледайте да не са по-големи от печалбите! Така де!

Все Путин им виновен!

Защо не разследват Кепбридж Аналитика, ами търсят под вола теле. Явно замитат следи, същата работа както с аферата СКРИПАЛ!

Американците използват армията си, медиите, нпо-рките... за масов грабеж по света и у нас.

а руснаците не използват Нефтохим и пристанище Росенец, за да ни грабят. Не. Хич!

Интересно как се нарича това което един щатски чиновник правеше миналата седмица у нас

Визита в подкрепа на свободата, демокрацията, правата на човека, евроатлантичаската солидарност....

Хибав виц, следващия моля...

Най после откриха топлата вода...

Голямо раздухваме, голямо разсмърдяване, големи пози. Веднага изникват въпросите има ли закон забраняващ да се ползват социалните мрежи от руснаци? Кой закон са нарушили? Наистина ли социалните мрежи са в състояние до такава степен да повлияят на изборите в САЩ? Наистина ли чрез социалните мрежи може да се бутне страна като САЩ? И ако не, защо ни занимават с глупости!?

си от тях! И останалите "русофилни" българи тук!

Schilo

А ти, сигурно си от хората на Сорос? Нали?

щото ти не си руски трол, нали?

Има ли намеса от страна от Русия? Сигурно. Заслужават ли си го американците? На 100 процента!!!! Значи можеше през 90те ЦРУ да смени изказването на Младенов от "По добре да дойде Станков" - шефа на ДС, на "По добре да дойдат танковете" и българите да си махнат правителството неудодно за Чичо Сам, или през Американски съветници настанени в скъп хотел в Москва да помага на Елцин да бъде избран, но когато друг им прави същите номера, не може! Вре да видиш тяхната мама "демократична" и лицемерна дето си произвеждат боклуците в комунистически Китай!!!!!

Какво означава “неудодно”?

Не се излагай де. Има кирилица има фонетична кирилица. Една сбъркана буква не променя смисъла на текста чак токова, та да не може нормално интелигентен чивек да го разбере.

Това са откровени простотии, при положение, че на 10.11.1989 в България, КГБ извърши държавен дворцов преврат и подмени българските политици със свои агенти. Затова и ДС не можа да направи нищо за да спаси Тодор Живков.

Пълни глупости си написъл. Още през 1973, от Космодрума Байкунур беше изтрелян спътник който следеше всички събития по света. П.С. Да ти покажа че всеки може да се опита да смени темата с глупави аргументи които нямат нищо общо с това което друг е написъл.

Тролфермата може да се скъса да пише из коментарите и да залива с помия всяка статия, но нещата вече са доста видими и ще става все по-неефективно да се харчат пари за тази дейност. Бъдещето ви е ясно вече. + това всички лъжи, които пишете, ще бъдат забравени за месец-два, след спирането на пропагандата.

Божке! Пък аз си мислех, че само на тоталитарните режими е присъщо задължителното посочване на народен враг и неговото непрекъснато изобличаване.