Коментари - Руснаците бягат към Финландия, Сърбия и Дубай, самолетните билети стигнаха 9200 евро | Днес.dir.bg

Руснаците бягат към Финландия, Сърбия и Дубай, самолетните билети стигнаха 9200 евро

Рускоезичните социални мрежи бяха залети със съвети как да се избегне мобилизацията или да се напусне страната

Обратно в новината

Коментари - Руснаците бягат към Финландия, Сърбия и Дубай, самолетните билети стигнаха 9200 евро | Днес.dir.bg

Коментари

Пускайте ги! Тези са като белогвардейците. Ще се интегрират.

Скапани боклуци. Вместо да се противопоставят, бягат като зайци кой накъде види. Това е племе на роби и овце по рождение.

аве направо като вас слугите. само , че с една разлика. булгаристанеца се юрна да слугува като бИрач на европлод и еврозеленчук из калните еврониви и мияч на дърти изпосрани европърдаци из домовете за престарели западноевропейци, а руснака с парите си отива в скъпи хотели и вили. улавяш ли разликата слугиче смешно... ббаахаха

Не руснацИТЕ, а руснацИ. Журналистиката е паднала до канално ниво, под кота нула. И не е чудно, предатели има и в Русия, не само сред лидерите на ЕС...

оти бегат тия мужици, нали според троловете тук, в рашка било най-убаво. Убаво, убаво, ама кочина.

А укрите защо бягаха?

Защото падаха бомби и ракети, дебил. А азиатските изверги избиват цивилни, жени и деца в окупираните области и ги хвърлят в масови гробове.

Путин сам каза преди доста време, че дългото пребиваване във власта развращава и те кара да губиш реалност за нещата около теб,. В същото изказване, той каза и че няма да се кандидатира повече от 2 пъти. Явно просто не е успял да издържи на искушението. Първите му два мандата бяха успешни, след това Русия тръгна надолу, доколко ще определи само времето. Никога не съм си представял толкова немощна Руската армия. 20 -30 хаймарса премахнаха превъзходството в 10 пъти на Руската артилерия ... както се казва без думи.

Ходил си си в Русия? Ако беше одил, щеше да видиш, че овориш глупсоти. Русия вървеше наоре. Именно за това САЩ държи на интригата, която предизвика война, защото САЩ така се справят с засилващите се региони, в които разпознават конкуренти. Още повече, че вече управляват и ЕС, което им даде възможност да погубят и икономиката на ЕС, като ни въвлякоха във война, която не е наша. Даже е полезна, за да се спре наизмът, който задължително създава проблем преди да бъде смазана главата му. САЩ са голямото зло на света. Русия е по-малко, това си личи и по степента на въоръжение, и по брой водени войни, и по намесата в целия свят, както и целта на намесата - тесни интереси на американската икономика.

Всеки народ си заслужава управниците.

Такаааа! Алла Пугачовский привет на българската проруска пачавра с песньо" Милион алъйх роз - па могилам"! И сега един въпрос!!! Американците избягаха от Афганистан и вие бяхте щастливи- нали? Подчертавам :ОТ АФГАНИСТАН!!!!! А пачему руснаците бягат от РАССИЯ ????? ПАЧЕМУ?????

Те украинците не избягаха. Още се мъкнат със скъпите коли по спа хотелите.

Прав си! Но това са украйнци колкото ти си българин! И тука повечето със скъпи коли и фирми са копелета на комунистите и проруски пачаври!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!! Културно-просветното дружество "Патриот-Русофил-Българомразец" организира сбирка и манифестация под надслов "Да подкрепим Великата, Непобедима и славна руска Армия-Освободителка"! Доброволци ще бъдат записвани на място, а също и задочно - по донос и препоръка! Обявяваме и литературен конкурс за авторско есе по една от долните 3 теми, по избор: 1) "Падението и покварата на Колективния Запад" 2) "Майко Русия, срамувам се че съм българин!" 3) "Мисията, Трагизма и Величието на руската душа" На отличилите се ще бъде присъден орден-значка "Кремълски НаХ_Йник" 1-ва, 2-ра, 3-та и 4-та степен. Голямата награда ще е изненада и ще бъде обявена специално! Събитието е под патронажа на чаровната г-жа Мутрофанова, Посланик на РФ у нас и Резидента на Република България, г-н Кретен Гадев. - Ще се повеселим и ще заклеймим враговете и нашата лоша страна! - Ще попеем любими руски и съветски песни! - За музиката и доброто ни настроение ще отговаря палавият DJ Костя Копейкин!!! - На събитието са поканени видни руски кавали, пардон, мислители-общественици, журналисти и културни деици, като Мартин-чо Карбовски, Петър-чо Волгин и Явор-чо Дачков които ще представят на широката общественост своите дълбоки, културно-философски размисли и прозрения! - Възможно, но засега непотвърдено е и участието на ветерана народен трибун, патриот и уличен боец, г-н Болен Сидеров! Той ще ви демонстрира прости бойни техники за неутрализиране , респектиране и защита от нахални и агресивни студентки, журналистки и стюардеси! Елате, чакаме ви :) !

Американска подлога - бъгларомразец и турски ибрикчия. с една друма скапан чуждопоклонник. Не знае историята.

Ще дойдеш, нали миндил :) ? Записвам те!

Напротив! Точно той ЗНАЕ историята! А ти знаеш историята която до вчера криеше дата 22.08.1908г. Защо ли?

Да не мислите че в Б-я ако обяшят мобилизация няма да се бяга, или някъде ш Европа или САЩ. И в украйна се бяга, черноморието е пълно с укромъже ш добра форма. А бе който има пари бяга.

Чакай бе! Що към САЩ и Европа? Тия с парите тука са комунистическите копелета дето ги имат благодарение на любовта им към РАССИЯ! Натам белки ще бягат?

На пунктовете с Финландия има 50км опашки, с Грузия по 35-40, с Монголия по 25-30. Защо не им се умира за Руския мир е загадка. Че те по 1500 лева им обещават (50 000 рубли), а те бягат. Срамота.

ти ли ги брои?

Фостата да ти акам Мони гейче

Вие, почитателите на руската кочина всички ли сте с отклонения?

$оро$ явно е развързал по-широко кесията. Освен че е събрал педерунгите и курволетите в тройката си армия, си е напазарувал и ботове, заедно с тези на Пентагона... И леят ли леят лайна...то и без туй задника им е единствения актив

Са у ръшката армия, даже и се продават.

Какъв вой настана!!! Явно Путин им бръкна в задника с боксова ръкавица!!! Навсякъде вият неистово!!! Пропагандата направо прегрява....

Бръкна на собствения си народ, като му обяви частична могилизация, скоро и пълна могилизация . Ечера руснаците са били готови да да плащат по 15 хиляди долара , за да избягат от него в Алма Ата, но от наплив билети са свършили . Около 3милиона руснаци са напуаснали родината, откакто нападна , той не може да събере срещу заплащане дори 10 пъти по-малко хора дори сред зековете по затворите , почна насила да лови бедните, които не могат да се скрият и нямат връзки. В същото време децата на обкръжението му се почват да сменят летните курорти на Запад със зимни. Никой в Русия не иска да воюва за кожата му и той обяви на народа.

Много ги рсзбирсш ма Карамфилке

кат ви гледам коментарите, не само сте прости и безмозъчни ами май сите сте на щат да поддържате лайномета и да плювате по русия; а тва че съвсем скоро няма да може да си платите сметката за тока за осветление (за отопление даже и не мислете) явно съвсем не ви дреме и не вдевате че именно американската политика ви докара до тук... ми продължавайте да я поддържате па дано един ден напролет (ако оживеете) да ви кажат поне едно мерци.... ама надали

като те гледам май си готов да хванеш калашника и с твоят вожд към донбас. путин нали эа това ви плаща

Те гледам колко си неграмотен, едва ли и в Русия можеш да си платиш сметката за ток. А нас не ни мисли, свободата не се измерва с комфорт.

На такива бедни аутсайдери като теб съм забелязал, че винаги САЩ са им виновни че са бедни и аутсайдери. А всъщност е, защото сте тъпи!

нали им удариха визи и не ги пускат? нали им запорираха банковите сметки? нали руската банка не може да оперира извън русия? или май може?? да не би тва сичкото да е пропаганда в стил дойче зеле само и само да съчустваме на тъпите украинци и нещасния им президент кретенски? а що никой не уря ембарго на америка и не праща помощи и оръжие в югославия?? а да не питаме защо американците саботират референдума и демокрацията в донецк.... а па хич даже и не разбрахме а зашо тогава подкрепяха косово и босна; там няма нито нефт ното газ нито електроцентрали нито се произвежда нещо.... май много питаме.... а кат наричат руснаците варвари че били бомардирали киев, те кви са кат бомбардираха белград? аааа, и руснаците били агресори щото нападнали ъсрайна )нищо че тя ги провокира до дупка), а американците кат нападнаха югославия, ирак, сирия, либия, те кви са а?? ма дръжте се за америка и ше прокопсате ако до напролет не изпукате от глад и студ

Там където бягат не им искат визи, глупако! И да, картите им там не работят! Взимат от буркан-банка и директно в чейнджа като пристигнат!

ти умнико ги видя и преброи? Не виждаш ли, че тази "новина" е от поредицата пропаганда срещу Русия?

Да бягат младите и от двете страни на войната. Не е футболен мач, Западняци - гадняри! Спрете оръжията, спрете пропагандата! Вдигайте си адреналина по всякакъв друг начин! Едно е ясно - тези земи не са на западняците и да си обират крушите.

те западнярите тая зима ше разберат кво значи да няма... очертава им се режим на тока като в соца и цени на яденето като през 97ма у нас

За НЯКОЙ, Господа или Госпожи: Какъв е Путин са си НЕГОВ а и на Русняците Лични Въпроси ! НО Уважаеми, Нат 80% от Русняците ТВЪРДО си Подкрепят Путин! А това че тук Некой ненавиждаики Него, Подкрепящите го и Симпатизантите му и от ЗЛОБА и МАЛОУМИЕ ДИВЕЯТ с ИДИОТЩИНИ срещо тях си ЖАЛКО и тяхно ПАДЕНИЕ !!!!!

Останалите 20 процента напускат страната

Уважаеми "Тъй де", Населението на Русия е нат 140 милиона, и трябва да си с БОЛНА Фантазия за да смяташ че " Останалите 20 процента напускат страната" което е = 28 млиона ! Моля ви, Спрете с тия ГЛАМУТИИ и МАЛОУМИЯ !

Какъв е Путин са си НЕГОВ а и Русняците Лични Въпроси ! Но в тази статия ЮНАШКИ се ЛЪЖЕ и МАНИПОЛИРА! На Електронните страници на НИТО една от Самолетните Компании които летят по тези дистанции НЯМА такива цени на БИЛЕТИТЕ!

Иди в Русия, отвори сайта на някоя авиокомпания и се опитай от там да си купиш билет !!! Ако знаеш какво е VPN, можеш да го направиш и от България ....

Уважаеми Onufri, Това че няма Билети и свободни места в Самолетите по тези линии е ЕДНО а това че на НИТО една от Самолетните Компании които летят по тези дистанции НЯМА такива цени на БИЛЕТИТЕ от 9,000 евро е СЪВСЕМ ДРУГО !!! На Електронните страници които бяха Много добре Проверени се това се УСТАНОВИ и потваргдава че това е ОБРЕМЕНЕНА публикация с поредните ЮНАШКИ ЛЪЖЕ и МАНИПОЛАЦИИ !

Нормалните руснаци напускат Рашка, както нормалните българи напуснаха Тиквения рай. Ще им е трудно, но до 3-4 години ще заживеят нов по-добър живот. Мършата в Рашка, обаче, ще живее с 300 евро на месец и ще е най-гнусната и пропаднала част от човечеството.

Кат гладна магистралка Тираджийски шпек

направо се насра

Не може ли да обяви,че приемаме всички мобилизирани руснаци на Слънчев бряг,вместо да ходят да се бият в Украйна.Така до фронта няма да стигне нито един мобилизиран.В края на краищата имаме влак на Дружбата с който да извозим всички запасняци към нашите курорти.

Скоро рускините няма да има кой да ги оправя,че ще се избият мъжете в братоубийствена война.

Ще си ги поръчваме по пощата

Ми намери я вече И може да я джвака На воля

Ама За сметка това 100% им е вътре на Рублопитеците

На зануленият бункерен педераст Предатели ;))

имаш в предвид оня кретенски нали? заленясалиа

Че кой бяга от рая, та да отиде в ада бе, хора??? В рая дават повиквателни, сър, затова....

Тези които летят за Истанбул дали знаят че азовците са вече там.

Копейкин, чакам те утре в 10 да се явиш за мобилизация!!

много от мъжете с билетите ще останат в Русия,по нареждане или там ще им връчат призовките.Сори.

Като хохлите - по бензиностанциите .

Тея ,па тея оти бегате бре?И на фронта могилизаци и у дома.Разликата е в сроковете.

Ако на някого му е интересно, нека да опита да купи онлайн билет от Москва или Санкт Питер, например, за където и да е. Е няма. Всичко е изкупено...

Взехме си жуженце - мудно и богато да ни управлява уж Zа да живеем по богато . Много често, братко, правят го рогато. Със коли, в палати лесно си живее, но това що искаме : да живеем по добре никак не умее.Бягайте, крачета на младите момчета - щото путинските копои на никой не прощават и на фронта Zа курбан искат да ви иZпратят ! Денем той работи в някаква кантора, вечер се прибира капнал от Zлоба . Лапа аспирини, блъска си главата и не вижда и не прави нищо друго освен да ни съсипва страната . https://www.youtube.com/watch?v=MDtieC6dPfI

мигрантите ни имат за транзитна зона, сега и руснаците, които бягат от мобилизацията не ни избират като дестинация, НАТО не ни има като 100% надеждни, Русия ни обяви за враждебна държава.както се питаше в един филм-А сега на къде?

Прав(а) си , ако питаш Копейкин "НЕЗАВИСИМИ " към Русия , ако питаш демократите "КЪМ ЕВРОПА" Ама така сме орисани , ако се запиташ държавата ни е построена на кръстопът, между истока и запада ! Та за това и живота ни е такъв , винаги сме на кръстопът и вечно разединени!

Мъдрите хора знаят , че вселената винаги търси баланс ! Не може да нападаш и убиваш хора , ей така , защото преследваш някакви свои болни цели ! Стореното другимо, винаги се връща като бумеранг, по един или друг начин!

Колко да са избягали, 2-3 000, а повече от 10 хил са се записали само за денонощие без да чакат повиквателна

Ами то във всяко стадо си има мърши! Тези дето доброволно са се записали , отиват за телевизори и хладилници .Да искарат някоя рубла!

Грозно, миризливо, болшевишко куче.

КГБ идиотчето пак ще изкара някоя копейка.

Копейкин може да избяга

Това не е война на руснаците в Украйна , това е война единственно на Путлер и компания!

Това е война между САЩ и Русия, ще се бият до последния украинец

Майка ти до смърт.

Абе защо тези хора бягат от тази прекрасна страна и вожд!?

А от нашата? Нормално е да бягат, и от Украйна бягат и е нормално - защо трябва да умират млади хора, заради мераците на някаква си незнайна прослойка с много пари от зад барата да завладее света и умовете на човеците?

За руснаците - частична мобилизация. За врякалниците - руски слуги тук от руската тролеферма - пълна мобилизация, врещят като че ги колят.

Бавно и славно върви към гибелта си. Скоро ще се събудят братушките и ще му светят маслото, защото само те могат да го направят!

Къде го видяхте това бе вашата мама дебил а. Измисляте си нещо и сами си вярвате. Толкова много желаещи извън мобилизацията видях днес. Руснаците ще съберат повече от обявените , стига да имат нужда. Украйна замина колкото и да се напъвате и обиждате тук.

ЗАПИШИ СЕ И ТИ ДОБРОВОЛЕЦ бе Д.БИЛ! Какво чакаш? АЙДЕ НА ТОВАРНИЯ ВЛАК и марш обратно в РоSSия, а от там на фронта!

При майка ти го видяхме!

Ей идиот, стига си писал глупости...

Тихо бе капут русофилски.

Видя бе дееба твойта мама болшевишка лъжлива?

следващото заглавие по темата ще е как масово дезертират и се предават на украинската армия

Надали ще се предадат. Вече знаят, какво ги чака, ако попаднат живи в ръцете на изродените фашистки украински мозъци. Ще се бият докрай, като мъже... Нещо, което пъпчивите подути от анаболи ревящи пикльовци по българските форуми не могат да разберат...

Това защо медиите и джендърите не го коментират по цял ден?! https://m.dir.bg/dnes/svyat/shest-zhertvi-sled-obstrel-na-pazar-v-donetsk-izgorya-patnicheski-avtobus

Разбяга се ‘великата’ червена армия ;0)

Руснаците са в капан. Все по-малко дестинации, където да се скрият. 80% подкрепяха Путя и войната. Сега ще я изпитат на свой гръб. Кармата е кучка. Казахстан няма да дава убежище на руснаци, бягащи от мобилизацията Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/europe/kazahstan-njama-da-dava-ubejishte-na-rusnaci-bjagashti-ot-mobilizacijata-news1816095.html?utmsource=direct&utmmedium=latestnewstright&utm_campaign=webground © Actualno.com

съвсем си изтрещял!

Ереван се превърна в основна дестинация за руснаците, бягащи от началото на войната на 24 февруари. Оттогава най-малко 40 000 руснаци са пристигнали в малката кавказка страна, някога част от Съветския съюз. Близо 50 000 руснаци са избягали в съседна Грузия, сочи националната статистика от юни. .... Но полетите от Русия са почти напълно резервирани за следващата седмица до градове в близките бивши съветски държави - Армения, Азербайджан, Грузия, Казахстан, Киргизстан и Таджикистан. А заповедта на Путин предизвика не само бягство - имаше и протести. Според една от групите, които наблюдават протестите, OVD-Info, полицията е арестувала повече от 1300 души в сряда на демонстрации срещу мобилизацията в цяла Русия. Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/analysis/ne-iskam-da-umra-rusnaci-napuskat-stranata-sled-mobilizacijata-na-putin-news_1816081.html © Actualno.com

Руската педерация се обезлюдява бързо, бързо. Едно е пред телевизора ад се правиш на патриот и да подкрепяш войната, друго е да отидеш на фронта и да умреш в нея.

Изтрещяли са невежите и заблудeни путинисти като тебе,научени да повтарят глупостите и лъжите на ботоксовото джудже без да се замислят.

И кой разправя това - ФАЩ, Брюксел, арменският поп или Радио Ереван. А ти що вярваш, дебил, тъп си само или тропат бръмбарите в кратуната!

с ФАЩ и еврогейско - така или иначе за тях предстоят тежки времена. Утре са референдумите, а заедно с тях започва руското настъпление. Наци сериалът на укро фюрера, ФАЩ и еврогейците приключва. Начинается большая зачистка.

Аре отивай в руския мир да изпиташ радостите му. Никой не те задържа насила в гадната капиталистична Европа. Отивай да пазиш Крим. Путя плаща добре, чувам.

дебил, ще ида. А може и да съм там, знае ли се. Руснаците си живеят живота и пет пари не дават за еврогейските и байдънски психопати.

Айде. Ако нямаш пари за еднопосочен билет, казвай и ще ти купя. Ще ти го подаря от сърце,!

Ще,ще, ще Дай ми имената и координатите си и ти купувам веднага билет. Ама ще дойда до летището да те изпратя, за да съм сигурен, че ще се качиш в самолета. Щото такива като теб съм гио виждал много. Ербап са само пред монитора.

Признай си другарю путинистки малоумник че плиткият ти мозък е без гънки.Ще се почувстваш по-добре.

Вие защо не избягате в Русия,за да видите колко прекрасен е животът там?

Да се приема желаното за действително е тежка психопатия. Сайтът на Пеефски и Тиквата се оля.

Това важи за теб!

Деби, тренирай полети на колесник, ще ти потрябва!

пРезидента Радев сутринта като чул Мобилизация и се задавил с кафето, успокоил се чак когато му напомнили че е българин!

Кремълският ставленик Радев нека обясни защо руските въздушно-галактически-първобитно-космически сили загубиха толкова много бойни самолети в небето над Украйна.

Защо само младежи напускат Русия? Девочките где са?

След като рашистите загубят и Херсон,възможно е Путлер да обяви пълна мобилизация и за всички жени от 18 до 60-годишна възраст.Тогава и девочките масово ще бягат към чужбина.

Коментари - Руснаците бягат към Финландия, Сърбия и Дубай, самолетните билети стигнаха 9200 евро | Днес.dir.bg

Руснаците бягат към Финландия, Сърбия и Дубай, самолетните билети стигнаха 9200 евро

Рускоезичните социални мрежи бяха залети със съвети как да се избегне мобилизацията или да се напусне страната

Обратно в новината

Коментари - Руснаците бягат към Финландия, Сърбия и Дубай, самолетните билети стигнаха 9200 евро | Днес.dir.bg

Коментари

Пускайте ги! Тези са като белогвардейците. Ще се интегрират.

Скапани боклуци. Вместо да се противопоставят, бягат като зайци кой накъде види. Това е племе на роби и овце по рождение.

аве направо като вас слугите. само , че с една разлика. булгаристанеца се юрна да слугува като бИрач на европлод и еврозеленчук из калните еврониви и мияч на дърти изпосрани европърдаци из домовете за престарели западноевропейци, а руснака с парите си отива в скъпи хотели и вили. улавяш ли разликата слугиче смешно... ббаахаха

Не руснацИТЕ, а руснацИ. Журналистиката е паднала до канално ниво, под кота нула. И не е чудно, предатели има и в Русия, не само сред лидерите на ЕС...

оти бегат тия мужици, нали според троловете тук, в рашка било най-убаво. Убаво, убаво, ама кочина.

А укрите защо бягаха?

Защото падаха бомби и ракети, дебил. А азиатските изверги избиват цивилни, жени и деца в окупираните области и ги хвърлят в масови гробове.

Путин сам каза преди доста време, че дългото пребиваване във власта развращава и те кара да губиш реалност за нещата около теб,. В същото изказване, той каза и че няма да се кандидатира повече от 2 пъти. Явно просто не е успял да издържи на искушението. Първите му два мандата бяха успешни, след това Русия тръгна надолу, доколко ще определи само времето. Никога не съм си представял толкова немощна Руската армия. 20 -30 хаймарса премахнаха превъзходството в 10 пъти на Руската артилерия ... както се казва без думи.

Ходил си си в Русия? Ако беше одил, щеше да видиш, че овориш глупсоти. Русия вървеше наоре. Именно за това САЩ държи на интригата, която предизвика война, защото САЩ така се справят с засилващите се региони, в които разпознават конкуренти. Още повече, че вече управляват и ЕС, което им даде възможност да погубят и икономиката на ЕС, като ни въвлякоха във война, която не е наша. Даже е полезна, за да се спре наизмът, който задължително създава проблем преди да бъде смазана главата му. САЩ са голямото зло на света. Русия е по-малко, това си личи и по степента на въоръжение, и по брой водени войни, и по намесата в целия свят, както и целта на намесата - тесни интереси на американската икономика.

Всеки народ си заслужава управниците.

Такаааа! Алла Пугачовский привет на българската проруска пачавра с песньо" Милион алъйх роз - па могилам"! И сега един въпрос!!! Американците избягаха от Афганистан и вие бяхте щастливи- нали? Подчертавам :ОТ АФГАНИСТАН!!!!! А пачему руснаците бягат от РАССИЯ ????? ПАЧЕМУ?????

Те украинците не избягаха. Още се мъкнат със скъпите коли по спа хотелите.

Прав си! Но това са украйнци колкото ти си българин! И тука повечето със скъпи коли и фирми са копелета на комунистите и проруски пачаври!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!! Културно-просветното дружество "Патриот-Русофил-Българомразец" организира сбирка и манифестация под надслов "Да подкрепим Великата, Непобедима и славна руска Армия-Освободителка"! Доброволци ще бъдат записвани на място, а също и задочно - по донос и препоръка! Обявяваме и литературен конкурс за авторско есе по една от долните 3 теми, по избор: 1) "Падението и покварата на Колективния Запад" 2) "Майко Русия, срамувам се че съм българин!" 3) "Мисията, Трагизма и Величието на руската душа" На отличилите се ще бъде присъден орден-значка "Кремълски НаХ_Йник" 1-ва, 2-ра, 3-та и 4-та степен. Голямата награда ще е изненада и ще бъде обявена специално! Събитието е под патронажа на чаровната г-жа Мутрофанова, Посланик на РФ у нас и Резидента на Република България, г-н Кретен Гадев. - Ще се повеселим и ще заклеймим враговете и нашата лоша страна! - Ще попеем любими руски и съветски песни! - За музиката и доброто ни настроение ще отговаря палавият DJ Костя Копейкин!!! - На събитието са поканени видни руски кавали, пардон, мислители-общественици, журналисти и културни деици, като Мартин-чо Карбовски, Петър-чо Волгин и Явор-чо Дачков които ще представят на широката общественост своите дълбоки, културно-философски размисли и прозрения! - Възможно, но засега непотвърдено е и участието на ветерана народен трибун, патриот и уличен боец, г-н Болен Сидеров! Той ще ви демонстрира прости бойни техники за неутрализиране , респектиране и защита от нахални и агресивни студентки, журналистки и стюардеси! Елате, чакаме ви :) !

Американска подлога - бъгларомразец и турски ибрикчия. с една друма скапан чуждопоклонник. Не знае историята.

Ще дойдеш, нали миндил :) ? Записвам те!

Напротив! Точно той ЗНАЕ историята! А ти знаеш историята която до вчера криеше дата 22.08.1908г. Защо ли?

Да не мислите че в Б-я ако обяшят мобилизация няма да се бяга, или някъде ш Европа или САЩ. И в украйна се бяга, черноморието е пълно с укромъже ш добра форма. А бе който има пари бяга.

Чакай бе! Що към САЩ и Европа? Тия с парите тука са комунистическите копелета дето ги имат благодарение на любовта им към РАССИЯ! Натам белки ще бягат?

На пунктовете с Финландия има 50км опашки, с Грузия по 35-40, с Монголия по 25-30. Защо не им се умира за Руския мир е загадка. Че те по 1500 лева им обещават (50 000 рубли), а те бягат. Срамота.

ти ли ги брои?

Фостата да ти акам Мони гейче

Вие, почитателите на руската кочина всички ли сте с отклонения?

$оро$ явно е развързал по-широко кесията. Освен че е събрал педерунгите и курволетите в тройката си армия, си е напазарувал и ботове, заедно с тези на Пентагона... И леят ли леят лайна...то и без туй задника им е единствения актив

Са у ръшката армия, даже и се продават.

Какъв вой настана!!! Явно Путин им бръкна в задника с боксова ръкавица!!! Навсякъде вият неистово!!! Пропагандата направо прегрява....

Бръкна на собствения си народ, като му обяви частична могилизация, скоро и пълна могилизация . Ечера руснаците са били готови да да плащат по 15 хиляди долара , за да избягат от него в Алма Ата, но от наплив билети са свършили . Около 3милиона руснаци са напуаснали родината, откакто нападна , той не може да събере срещу заплащане дори 10 пъти по-малко хора дори сред зековете по затворите , почна насила да лови бедните, които не могат да се скрият и нямат връзки. В същото време децата на обкръжението му се почват да сменят летните курорти на Запад със зимни. Никой в Русия не иска да воюва за кожата му и той обяви на народа.

Много ги рсзбирсш ма Карамфилке

кат ви гледам коментарите, не само сте прости и безмозъчни ами май сите сте на щат да поддържате лайномета и да плювате по русия; а тва че съвсем скоро няма да може да си платите сметката за тока за осветление (за отопление даже и не мислете) явно съвсем не ви дреме и не вдевате че именно американската политика ви докара до тук... ми продължавайте да я поддържате па дано един ден напролет (ако оживеете) да ви кажат поне едно мерци.... ама надали

като те гледам май си готов да хванеш калашника и с твоят вожд към донбас. путин нали эа това ви плаща

Те гледам колко си неграмотен, едва ли и в Русия можеш да си платиш сметката за ток. А нас не ни мисли, свободата не се измерва с комфорт.

На такива бедни аутсайдери като теб съм забелязал, че винаги САЩ са им виновни че са бедни и аутсайдери. А всъщност е, защото сте тъпи!

нали им удариха визи и не ги пускат? нали им запорираха банковите сметки? нали руската банка не може да оперира извън русия? или май може?? да не би тва сичкото да е пропаганда в стил дойче зеле само и само да съчустваме на тъпите украинци и нещасния им президент кретенски? а що никой не уря ембарго на америка и не праща помощи и оръжие в югославия?? а да не питаме защо американците саботират референдума и демокрацията в донецк.... а па хич даже и не разбрахме а зашо тогава подкрепяха косово и босна; там няма нито нефт ното газ нито електроцентрали нито се произвежда нещо.... май много питаме.... а кат наричат руснаците варвари че били бомардирали киев, те кви са кат бомбардираха белград? аааа, и руснаците били агресори щото нападнали ъсрайна )нищо че тя ги провокира до дупка), а американците кат нападнаха югославия, ирак, сирия, либия, те кви са а?? ма дръжте се за америка и ше прокопсате ако до напролет не изпукате от глад и студ

Там където бягат не им искат визи, глупако! И да, картите им там не работят! Взимат от буркан-банка и директно в чейнджа като пристигнат!

ти умнико ги видя и преброи? Не виждаш ли, че тази "новина" е от поредицата пропаганда срещу Русия?

Да бягат младите и от двете страни на войната. Не е футболен мач, Западняци - гадняри! Спрете оръжията, спрете пропагандата! Вдигайте си адреналина по всякакъв друг начин! Едно е ясно - тези земи не са на западняците и да си обират крушите.

те западнярите тая зима ше разберат кво значи да няма... очертава им се режим на тока като в соца и цени на яденето като през 97ма у нас

За НЯКОЙ, Господа или Госпожи: Какъв е Путин са си НЕГОВ а и на Русняците Лични Въпроси ! НО Уважаеми, Нат 80% от Русняците ТВЪРДО си Подкрепят Путин! А това че тук Некой ненавиждаики Него, Подкрепящите го и Симпатизантите му и от ЗЛОБА и МАЛОУМИЕ ДИВЕЯТ с ИДИОТЩИНИ срещо тях си ЖАЛКО и тяхно ПАДЕНИЕ !!!!!

Останалите 20 процента напускат страната

Уважаеми "Тъй де", Населението на Русия е нат 140 милиона, и трябва да си с БОЛНА Фантазия за да смяташ че " Останалите 20 процента напускат страната" което е = 28 млиона ! Моля ви, Спрете с тия ГЛАМУТИИ и МАЛОУМИЯ !

Какъв е Путин са си НЕГОВ а и Русняците Лични Въпроси ! Но в тази статия ЮНАШКИ се ЛЪЖЕ и МАНИПОЛИРА! На Електронните страници на НИТО една от Самолетните Компании които летят по тези дистанции НЯМА такива цени на БИЛЕТИТЕ!

Иди в Русия, отвори сайта на някоя авиокомпания и се опитай от там да си купиш билет !!! Ако знаеш какво е VPN, можеш да го направиш и от България ....

Уважаеми Onufri, Това че няма Билети и свободни места в Самолетите по тези линии е ЕДНО а това че на НИТО една от Самолетните Компании които летят по тези дистанции НЯМА такива цени на БИЛЕТИТЕ от 9,000 евро е СЪВСЕМ ДРУГО !!! На Електронните страници които бяха Много добре Проверени се това се УСТАНОВИ и потваргдава че това е ОБРЕМЕНЕНА публикация с поредните ЮНАШКИ ЛЪЖЕ и МАНИПОЛАЦИИ !

Нормалните руснаци напускат Рашка, както нормалните българи напуснаха Тиквения рай. Ще им е трудно, но до 3-4 години ще заживеят нов по-добър живот. Мършата в Рашка, обаче, ще живее с 300 евро на месец и ще е най-гнусната и пропаднала част от човечеството.

Кат гладна магистралка Тираджийски шпек

направо се насра

Не може ли да обяви,че приемаме всички мобилизирани руснаци на Слънчев бряг,вместо да ходят да се бият в Украйна.Така до фронта няма да стигне нито един мобилизиран.В края на краищата имаме влак на Дружбата с който да извозим всички запасняци към нашите курорти.

Скоро рускините няма да има кой да ги оправя,че ще се избият мъжете в братоубийствена война.

Ще си ги поръчваме по пощата

Ми намери я вече И може да я джвака На воля

Ама За сметка това 100% им е вътре на Рублопитеците

На зануленият бункерен педераст Предатели ;))

имаш в предвид оня кретенски нали? заленясалиа

Че кой бяга от рая, та да отиде в ада бе, хора??? В рая дават повиквателни, сър, затова....

Тези които летят за Истанбул дали знаят че азовците са вече там.

Копейкин, чакам те утре в 10 да се явиш за мобилизация!!

много от мъжете с билетите ще останат в Русия,по нареждане или там ще им връчат призовките.Сори.

Като хохлите - по бензиностанциите .

Тея ,па тея оти бегате бре?И на фронта могилизаци и у дома.Разликата е в сроковете.

Ако на някого му е интересно, нека да опита да купи онлайн билет от Москва или Санкт Питер, например, за където и да е. Е няма. Всичко е изкупено...

Взехме си жуженце - мудно и богато да ни управлява уж Zа да живеем по богато . Много често, братко, правят го рогато. Със коли, в палати лесно си живее, но това що искаме : да живеем по добре никак не умее.Бягайте, крачета на младите момчета - щото путинските копои на никой не прощават и на фронта Zа курбан искат да ви иZпратят ! Денем той работи в някаква кантора, вечер се прибира капнал от Zлоба . Лапа аспирини, блъска си главата и не вижда и не прави нищо друго освен да ни съсипва страната . https://www.youtube.com/watch?v=MDtieC6dPfI

мигрантите ни имат за транзитна зона, сега и руснаците, които бягат от мобилизацията не ни избират като дестинация, НАТО не ни има като 100% надеждни, Русия ни обяви за враждебна държава.както се питаше в един филм-А сега на къде?

Прав(а) си , ако питаш Копейкин "НЕЗАВИСИМИ " към Русия , ако питаш демократите "КЪМ ЕВРОПА" Ама така сме орисани , ако се запиташ държавата ни е построена на кръстопът, между истока и запада ! Та за това и живота ни е такъв , винаги сме на кръстопът и вечно разединени!

Мъдрите хора знаят , че вселената винаги търси баланс ! Не може да нападаш и убиваш хора , ей така , защото преследваш някакви свои болни цели ! Стореното другимо, винаги се връща като бумеранг, по един или друг начин!

Колко да са избягали, 2-3 000, а повече от 10 хил са се записали само за денонощие без да чакат повиквателна

Ами то във всяко стадо си има мърши! Тези дето доброволно са се записали , отиват за телевизори и хладилници .Да искарат някоя рубла!

Грозно, миризливо, болшевишко куче.

КГБ идиотчето пак ще изкара някоя копейка.

Копейкин може да избяга

Това не е война на руснаците в Украйна , това е война единственно на Путлер и компания!

Това е война между САЩ и Русия, ще се бият до последния украинец

Майка ти до смърт.

Абе защо тези хора бягат от тази прекрасна страна и вожд!?

А от нашата? Нормално е да бягат, и от Украйна бягат и е нормално - защо трябва да умират млади хора, заради мераците на някаква си незнайна прослойка с много пари от зад барата да завладее света и умовете на човеците?

За руснаците - частична мобилизация. За врякалниците - руски слуги тук от руската тролеферма - пълна мобилизация, врещят като че ги колят.

Бавно и славно върви към гибелта си. Скоро ще се събудят братушките и ще му светят маслото, защото само те могат да го направят!

Къде го видяхте това бе вашата мама дебил а. Измисляте си нещо и сами си вярвате. Толкова много желаещи извън мобилизацията видях днес. Руснаците ще съберат повече от обявените , стига да имат нужда. Украйна замина колкото и да се напъвате и обиждате тук.

ЗАПИШИ СЕ И ТИ ДОБРОВОЛЕЦ бе Д.БИЛ! Какво чакаш? АЙДЕ НА ТОВАРНИЯ ВЛАК и марш обратно в РоSSия, а от там на фронта!

При майка ти го видяхме!

Ей идиот, стига си писал глупости...

Тихо бе капут русофилски.

Видя бе дееба твойта мама болшевишка лъжлива?

следващото заглавие по темата ще е как масово дезертират и се предават на украинската армия

Надали ще се предадат. Вече знаят, какво ги чака, ако попаднат живи в ръцете на изродените фашистки украински мозъци. Ще се бият докрай, като мъже... Нещо, което пъпчивите подути от анаболи ревящи пикльовци по българските форуми не могат да разберат...

Това защо медиите и джендърите не го коментират по цял ден?! https://m.dir.bg/dnes/svyat/shest-zhertvi-sled-obstrel-na-pazar-v-donetsk-izgorya-patnicheski-avtobus

Разбяга се ‘великата’ червена армия ;0)

Руснаците са в капан. Все по-малко дестинации, където да се скрият. 80% подкрепяха Путя и войната. Сега ще я изпитат на свой гръб. Кармата е кучка. Казахстан няма да дава убежище на руснаци, бягащи от мобилизацията Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/europe/kazahstan-njama-da-dava-ubejishte-na-rusnaci-bjagashti-ot-mobilizacijata-news1816095.html?utmsource=direct&utmmedium=latestnewstright&utm_campaign=webground © Actualno.com

съвсем си изтрещял!

Ереван се превърна в основна дестинация за руснаците, бягащи от началото на войната на 24 февруари. Оттогава най-малко 40 000 руснаци са пристигнали в малката кавказка страна, някога част от Съветския съюз. Близо 50 000 руснаци са избягали в съседна Грузия, сочи националната статистика от юни. .... Но полетите от Русия са почти напълно резервирани за следващата седмица до градове в близките бивши съветски държави - Армения, Азербайджан, Грузия, Казахстан, Киргизстан и Таджикистан. А заповедта на Путин предизвика не само бягство - имаше и протести. Според една от групите, които наблюдават протестите, OVD-Info, полицията е арестувала повече от 1300 души в сряда на демонстрации срещу мобилизацията в цяла Русия. Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/analysis/ne-iskam-da-umra-rusnaci-napuskat-stranata-sled-mobilizacijata-na-putin-news_1816081.html © Actualno.com