Руският военен флот следи US боен кораб, който влезе в Черно море

В началото на януари големият американски десантен кораб "Форт Макхенри" влезе в Черно море

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нова радостна новина за зомбираните русофилчета : 21.01.2019. Израиль нанес по Сирии еще один удар. Казват – от 21 ракети са били свалени 20 броя. Но коварната последна ракета е успяла да се промъкне и успешно е поразила 21 обекта със иранско оръжие за хизбула.

Руският военен флот е изпратил един стар катер да следи супересминеца "Доналд Кук" ООД. Да стои по-далеч от съвецките староджелезни ракети.

Пак ли "Доналд Кук" бе? :)))

Според последни данни, самолета СУ-24 , който предният път е прелетял над Доналд Кук е изведен от употреба, защото е невъзможно да се измие и изчисти от от мръсотията и вонята, а пилотът е уволнен поради нервна криза!!! След кацане три камиона за чистени на канали са изсмуквали фекалии от самолета!!!!

Не ми ясно как коментиращите тук може да защищават държава, която не пише на нашата азбука, не говори нашият език, не изповядва нашата религия и т.н.Ако се запита човек какво ни свързава с тази държава, ще останови, че освен беди и експлоатация нищо друго...въвеждане на еднопосочен визом режим, /и последния уличен дилър от харлеем може да влезне в България безпроблемно, докато и най -ученият българин трябва да се унижава в американското посолство/Спомнете си какво икономическо бреме са американското ТЕЦ-овоте в Марица изток, ами спреният проект "южен поток" ?, ами безплатните военни бази, а и колко други неща които не знаем!За тези които обичат историята, ще напомня, ча ако САЩ през първата световна война, не се бяха намесили на страната на колониалните империи Англия и Франция, нямаше да има втора световна война, а България щеше да е в естествените си граници и пъвростепенна сила на Балканският полуостров!

Нападате съседи, тровите Скрипал, спамите в Интернет. Какво да ви хареса човек?

Отново Доналд Кук е в Черно море, защото не се интересува от долните лъжи на кремълските тролчета. Неговата мощ е достатъчна да изпепели всичко до Урал. А в същото време сушките на ватенките дадоха фира и са на дъното на морето. А техните пилото загинаха поради некачествени руски катапулти и парашути, които са се оплели. Тела двух летчиков, которые погибли после инцидента с двумя истребителями-бомбардировщиками Су-34 в небе над Японским морем, были опутаны частями парашютной системы. Об этом изданию 47news рассказали в экстренных службах Сахалинской области. Линк: https://lenta.ru/news/2019/01/19/parashut/ 1. Велика Америка отново е на линия, по целият свят и в Черно море. 2. Руската кочина отново е в траур… както винаги.

Добре, че си вярваш сам. Когато му дойде времето тогава ще се разбере дали важи правилото на глупавият или мъдроста на умният.

Всичко това са елементарни факти. Дори и руски линк ти пуснах , но ти си полкова тъп , че не можеш да го прочетеш. Цифри трябват , не празни приказки невеж циганин. Дай цифри и доказателства, иначе всичко ваше на лъжливите червени подлоги са лъжи. Разходи за въоръжение 2019г. : Америка: 716 милиарда Долара Русия: 46. млд. Къде са вашите коментари тъпи ватенки? А да добавим ли и НАТО ? След като намали военния бюджет Русия до 46 милиарда, което е достатъчно само за картофи за войниците и за строежа на вили за генералитете, Ватенките ще въртят само мултики.

Кире, цитираните цифри показват колко по яко краде Демокрацията. Ако в момента има паритет, и този паритет е постигнат с такава голяма разлика в цифрите, смятай какво крадене пада. Нашие са жалки средношколци сравнени с тези шампиони по крадене

Не мога да разбера логиката на лудите крави да се закачкат със страна, бъкана със стратегически ракети. Ненормални ли са, какви са !? Но защо като са толкова тъпи излагат на риск и всички нас !?!?!? НИЕ КАКВО СМЕ ВИНОВНИ !?!? отвратителна сган !

Америка изобщо не смята ватниките за фактор и винаги се подиграва с тях. И ако те решат да мръднат - веднага биват изпепелени като спецназа им на Вагнер в Сирия. Много бързо забравихте салатата Вагнер, тъпи мурзилки...

като дойдат руснаците - кажи им го лично, пиленеце ! хехехехе

Огромно петно от Йотовски троляци са се приводнили във форума на Дир ..

онзи ден двата СУ без аналог в света да са си блокирали взаимно електрониката и заради това да са се пльоснали в морето? Нали така бяха направили с Доналд Кук?

Радост голяма! В Тамбукту пристигна американски кораб! Ще раздават мъниста и огледалца срещу територия и национални богатства! Юруш, давай народонаселение, танцувай, пей, покажи на господарите, че си им верен до гроб!

Доналд Кук пак е тук........муахаха. Явно идна от първите и най-тъпи русофилистични хибридки не го е уплашила :)

Ами нали все някъде трябва да си изпразнят клозетите, та сега в Черно море- рибата вкусна ли е?

Ма нали бяха подали рапорти за напускане моряците.....как е доплавал пак този кораб:))))

На буксир..

Няма ли да пуснат Кузя да ги опуши?

Майка си търсят тук.Освен да създават напрежение нищо друго не правят.Може би трябва да мине някой руски СУ или МИГ та да се освободят места за работа като моряци.

И просташката путинска пропаганда после ги възхвалява като герои...,,подводничари”

Дали ще освободи Крим от руска окупация. Навремето,през ВСВ немските войски били посрещнати като освободители от местното население на Крим от руско иго.

вчера педерацията загуби 2 самолета, браво и спасените живи пилоти по-късно бяха намерени умрели.

Анти

Абе модератора какво нецензурно има в това,че Тръмпи не е платил заплатите и сега бягащите към Констанца могат да станат повече.Това твоето е пристрастност.Чукни още в началото,който напише нещо срещу американците ще бъде премахвано.

Защото това за заплатите и Констанца е толкова ....по малко умна опорна лъжа(точка), че модератора го е досрамяло да ти я пусне

Анти

Споко.Тръмпи не им плати заплатите и сега бягащите към Констанца може да са повече.

Заплатите на американският флот не ги плаща Тръмп защото те са платени вече от приетият бюджет на американското МО за отбрана.Заплатите им са в долари.Например 5000 долара по 70 рубъла са= 350 000 рубълааа Говоря ти примерно ....а ако е 7000 долара?А?

tonk11

Бая примерно е. Това може да е заплатата на капитана на самолетоносач ама не и на тези от кук.

Е базирано управлението на Ракетния Щит Влезе ли в Четно море Блядистанци не знаят дали ще осъмнат живи.

Анти

Да не би пак шибаняка да бяга в Констанца. Има опит,вече са се запасили и с памперси.

Рапонът си е рапон. При това "много осведомен".

От сутринта се наслаждавам на "умнатостите" на соросоидчетата. Ако не друго, поне могат да разсмиват останалите, които могат да мислят. С вашите шеги, соросоидчета, денят е прекрасен.

Е как бе, нали системите на Доналд Кук бяха извадени от строя от прелетял над него съветски аероплан, а моряците му се бяха изпонасрали, някои наскачали в морето, други в лудница, трети напуснали? Това да не е някой друг Доналд Кук - картинка, анимация или нещо такова? Що не прелети пак някой руски самальот отгоре?

Онзи ден три сушки дадоха фира

Вейсал първи, късий, най-православният падишах, е заповядал: С зъби, нокти и дървени лодки да ми браните имотите, че инак ще ви избия!!!!

Анти

Модератора ти пази простотиите.Да не сте братчеди.

"Посейдон” /досега "Статус-6”/ е подводна безпилотна подводница с атомни торпеда от 2 до 100 мегатона. "Посейдон” може да развива скорост до 185 км/ч., благодарение на ядрен двигател с течнометален топлоносител, по-бърз от всички известни противоторпеда. Взривът му предизвиква цунами от 200-300 м. височина, навлизащи до 50-60 км. в сушата.

Вие комунистите, за хидродинамика и термодинамика чували ли сте??? Това чудо, което още не е създадено, а и няма да бъде създадено не е в състояние да се противопостави на природните, физични закони!!!! Пак дрънката глупости.

Анти

До шматките които имат някакви илюзии.Какво може да направи един кораб и то есминец срещу Черноморския флот и бреговите ракетни комплекси които млатят от 250-300 км от брега. Това си е чиста провокация и май може да стане като украинските корабчета. Силите в черноморския регион са на страната на руснаците и трябва да си страшно тъп да си правиш илюзии.

Мното е опасно да ги ползвате тези батареи, че може да стане сакътлък и да гътнете някоя русалска гемия!!!! Та пак да станете за кашмер!!!

Анти

Мечтата на идиота.Мечтай си,не е забранено.Само това остана на американопедалите.

Те ако ,,бреговите комплекси” се осмелят да гръмнат от 250-300 километра по американски кораб или по незащитена по вина на комунистите България... и после ще гръмне цяла Русия барабар с късия гном в Кремъл

Пий си хапчетата редовнои няма да дрискаш през устата си. Фекалиите през устата е болест, от която ма лечение, само ако човек, но ако си соросоиде сифхилистик, то лечението е безнадеждно, а краят летален

Пък руснаците да внимават, че последно време им падат нещо самолетите, а гемиите им се самопотапят!!! Кузя, с какво му закърпиха пробойната????+

За деменцията си явно не носите вина:((((( Как забравихте колко краварски самолета се удариха, паднаха преди две седмици???барабар с един кораб дето объркал нещо лодка за танкер та взел и се пробил..

Преди няколко дена се публикува проучване, което показва, че в американските университети и бизнес училища, студентите нямат ама елементарна обща култура! Така, че да се смята тяхното образование за супер си е една голяма измислица! И да, има успели българи, но не забравяйте и тези с образование, които вършат ниско квалифицирана работа. А не знам защо си мисля, че тези успелите, надали имат време да дращят тук във форума.

да бе да, не само култура, мо и даването на дипломи е въпрос на присъствие и който може да си плати. Излизат с най-общи, еленентарни и погрешни познания от университети и колежи! За никой не е тайна, че елитните висши училища в България и Русия са претъпкани от американски, английски, немски и т.н. студенти. От тези страни младежите чакат по две три години за да бъдат приети да се учат у нас и в Русия!

Ако говориш за сегашните български университети - прав си! Но все ме гложди мисълта, че това си беше нарочно подготвено! Колкото си по-невеж, толкова по-лесно се пълни главата с това, което трябва! А това, че стадото се е юрнало на запад си е проблем на стадото! Те овчарите си знаят работата и сметката!

НА "МИРООПАЗВАЩИТЕ" СИЛИ НА НАТО САМО ЕДНО ЩЕ КАЖА: КАТО ИМАМЕ ТАКИВА ПРИЯТЕЛИ,ВРАГОВЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ!!!

Моля изчистете се от побъркани соросоидни еничари, благодаря!

Еничарите са с турско съмосъзнание, както и 40% от населението на самая магучея!!! Ердоган, първи приятел на Вовата , лично го е обрязал и му е сменил името на Вейсал!!! Това е точка първа от договора за турския паток, вовата да приеме исляма и да построи джамия в Мосалия!!!

изпи ли си лекарствата и спирта?

Лекарства не пия за разлика от вас, пак за разлика от вас спирт не пия,а качествен алкохол!!! Последната разлика е, че аз живея в реалността, а вие в измислен свят!!!

За каква стабилност говорят? Тя беше преди те да дойдат както навсякъде където те се появявят носят трайна несигурност и опасност. При това винаги гарнират действията си с кухи думи като: безопасност, сигурност, партньорство, стабилност, поддръжка. Димек, ние сме вас, идиотчетата, ще обработиме както си искаме - няма къде да отидете и ще пикае вряла вода от нашата благосклонност.

Анти

Споко пак са му приготвили дядото Су-24 и ако трябва ще му го пратят да ги поздрави.Екипажа на "Доналд Кук" потвърди че се е запасил с памперси.

Само да попитам какви ги дири този военен краварски кораб а Черно море с което нямат никаква допирна точка, както и с териториите около него.. Поредната провокация и мерак да се самохвалят какви ''демократи '' са докато разрушават, убиват, сплашват все далече от тяхната територия ама после Русия им е виновна за всичко..

Превишена концентрация на фини прахови частици тази сутрин беше регистрирана в 9 града. Данните са на Индекса за чистотата на атмосферата на Европейската комисия.

а бе лошото е, че "новина" за човек умрял до кофа за боклук търсейки нещо за ядене няма да събере нито един коментар, дошъл един есминец и стана лудница... българска работа

Този виц, дето го пуснаха русофилистиците за "Доналд Кук". И сега ще ти кажа и защо е виц. Ако някога си се интересувал от руска военна техника, щеше да знаеш, че единствената система за РЕБ на Русия, която може да се монтира на самолети е "Хибини". И да ти кажа под секрет - "Хибини" не може да се монтира на Су-24, каквито са самолетите, облетели "Доналд Кук". "Хибини" се монтира на Су-27 и Су-35 (от който има произведени 20-25 бройки). Внимание: Хибини може да направи смущение само при насочване на рекетите вода въздух. И нищо повече, тя не може да повлияе ня никакви други системи на кораба. Енергетичната установка на един самолет е много слаба за да има ефект върху кораб. Докато корабите със своите стотици и хиляди пъти по-мощни РЕБ системи и радари могат да повредят или изключат цялата електроника и управление на самолета и той да падне в морето като камък.На корабите системите имат автоматични резервни честоти на радарите за насочване, ако един канал се окаже че има излъчване, което иска да го затрудни, то системата минава автоматично на друг от многото канали и работата и не спира дори за миг. Както предупреждава полковника от ВВС и бивш депутат Виктор Алкнис : Мен ми е жал за нашите съграждани, които вярват че у нас има копче за изключване , с което можем да изключим не само Доналд Кук, но и цяла Америка. Освен това при бойни мисии както тези в Средиземно море по Сирия, над есминеца или група от есминци винаги има група от 4 до 6 самолета изстртебители, които охраняват се сменят переодично. Плюс един самолет Ауакс в райна, който следи за приближаващи цели на огромни разстояния. Така че тъпи, платени ватни тролове няма смисъл да продължавате с лъжите си за Доналд Кук.

Анти

Я тъпи чукни чичко гугъл и спри да дрънкаш глупости

В този сайт, модераторът трие на поразия всичко, което е противно на хвалебствие за Русия!!! Модераторе, ти на заплата към руското посолство лиси???? Защо си мислите, че всички трябва да се възхищаваме от източното империя, донесла ни само беди и ограбване??? Кой плаща на руските тролове??? Разберете едно, никой не желае да е с Русия, защото от там нищо хубаво не е дошло. Русия беше против Съединението!!! Русия застана срещу Независимостта на България!!! Русия нападна в гръб България ПСВ!!! Русия плати за организацията на метежа 1923!!! Русия плати атентата 1925 в църквата Света Неделя!!! СССР плаща за организацията на банди от престъпници, които грабят мандри, села и тероризират хората в периода 1941-1944!!! СССР дирижира избиването на българската интелигенция след 09.09.1944!!! Под ръководството на СССР бяха ограбени работливите български граждани, бяха им отнети земеделските и градските имоти, фабриките, банките, бизнеса, пенсионният фонд!!! В периода 1944-1989 БКП фалира България ТРИ пъти и предаде златният резерв на СССР!!! Ето това е направила Русия/СССР за България!!!! ъА войната от 1877-1878 е с основна цел овладяване на Босфора и Дарданелите, както и превръщане на България в Задунайская губерния, просто не им си получи!!!

да продължа под ръководството на СССР се укропни селското стопанство, селата добиха нормален облик чрез нормални пътища, редовен превоз, водоснабдяване и канализация, електрификация. Селското стопанство беше поставено на научна основа и механизирано. Страната се индустриализира, построиха се направо нови градове. Само София се е учетворила по времето на социализма ако не и повече. Вярно някои граждани загубиха собствеността си под формата на промишлени предприятия но такава беше конюктурата. Земя не се е крала - всички собственици на земя станаха член-кооператори в ТКЗС

Значи според вас комунистите съсипването на една държава е прогрес!!! А държането на каишка, под страх от репресии, затвор или разстрел е нормален живот!!!

едно време за всичко бяха виновни американците, на теб за всичко са ти виновни руснаците... Това е ГЕОПОЛИТИКА бе човек! Не разбираш ли? Американците си гонят интереса тук, нищо повече, за наша сметка. След 1989, когато минахме под тяхно управление, в страната не остана завод, мрем като на война и 2 милиона изчезнаха. Кажи ми, какво се построи тук след 1989-та?? Едно метро у Софето, и някакви вълнообразни "магистрали". Руснаците, със всичките им кусури, поне правиха опити тук да се строи държава. На сегашните ни "началници" сега им трябва само територията. Ей това е тънката разлика. Ама и те действат според обстановката, която заварват тук. Защото българите май като цяло не са стока, а пък САЩ просто търсят лесен начин да си прокарват техния интерес, ама с ГЕРБ общо взето удариха дъното. Мнооого грубо, това не биваше да ни го причиняват.

Не знам какво пиеш, ама яко те е хванало и не пуска!!! Просто написаното от теб показва колко си зле!!!

хаха, Овчи, теб не те е хванало и заради това трещиш из нета. Сменяй дилъра, тоя ще те съсипе.

1. Руска кола ли имаш/караш? 2. Говориш и пишеш ли на руски свободно, без грешки? 3. Децата ти учат ли в Русия? 4. Държиш ли спестяванията си в рубли, в руска банка? 5. Ползваш ли руски смартфон? 6. Ползваш ли руски компютър? 7. Почиваш ли ежегодно през лятото на Балтийско море, а през зимата в Камчатка? 8. Ти и семейството предпочитате ли руско облекло, аксесоари, обувки, парфюми, стоки? 9. При сериозно заболяване в Русия ли ще заминеш на лечение? 10. Можеш ли да изброиш по петима художници, архитекти, композитори, писатели с техните произведения от следреволюционна Русия ( без справка в Google, защото не е руски)? 11. Можеш ли да изброиш пет постижения и изобретения на руската наука и нови технологии със световно значение и ежедневно приложение от последните 20 години? 12. Можеш ли да изброиш 5 световноизвестни руски търговски марки, ползвани в целия свят? 13. Пишеш ли повече в руския Вконтакте, отколкото в американския Фейсбук? 14. Имаш ли вещи и предмети у вас, на които пише “Сделано в России” / Мade in Russia? 15. За последните 10 години повече пъти ли посети Русия отколкото държави от ЕС?

Недей така колега, че съкращаваш живота на алкашите още повече. Те не могат да преглътнат толкова истини на едно място за собствената си кочина...

Пийвам руска водка с хайвер, сметана и бородински хляб от "Берьозка"/макар и скъпи/, но затова не се излагам пред чужденците. Сменяй дилъра. Владея руски отлично, жена ми е рускиня - красавица, такива са и децата ми. ходил съм в Москва и Петерсбург, но са прекалено скъпи за мен. Ако имах много, много пари, щях да пратуя децата да учат в Москва. Имам познати, изпратиха децата в лондон, научиха дрогата.

Водката в Берьозката е украинска, хляба е немски , хайвера финландски!!! пак лъжете бе!!!!

Водка има от Беларус, Латвия, Полша но най добрата е руска. Хайверът е руски. Хлябът - също. Може сметаната да е от Беларус, но те са истински руснаци, макар и25% от населението м да са евреи. но от свестните евреи.

Същото ще направят и янките, ако руски кораб обикаля около бреговата ивица на Северна Америка. Та, каква е разликата?

До преди около 10 години нямах абсолютно нищо против Русия! Даже бях положително настроен спрямо Русия! Но от както започнаха кухите хвалебствени статии за Русия, които често се превръщат в антиреклама, когато започна пропагандата против НАТО, ЕС, САЩ, намразих Русия! Хора разберете! 1. Българите НЕ мразят САЩ и НАТО, както го правят руснаците! Българите НЕ мразят Европа, както го правят руснаците! Руската пропаганда против тях не върви в България, както върви в Русия! 2. Българите не са руснаци! Руснаците вярват на написаното по медиите, Българите НЕ! 3. "Геройствата" на Путин и на "непобедимата съветска армия" не впечатляват Българите, както впечатляват руснаците! 4. Плюенето по някой често води до солидаризиране с този някой! Плюейки по ЕС, НАТО и САЩ води со солидаризиране с тях! 5. Българина мрази самохвалството и себелюбието! Руското самохлвалство много често се превръща в антиреклама! Разберете го това! Медиите и руските тролове доведохте нещата до там, че българина да ненавижда руснака!

колкото ти се иска с нато и сащ. Джендър тъп!

Като на тебе това не ти харесва, можеш веднага да се изнесеш в Русия! Никой не те задържа тук! Свободен си! В Русия няма САЩ и НАТО! Там всички са русофили и няма нито един русофоб!

Не българина, а вие туркофилите мразите Русия защото още не можете да простите изгонването на турците и създаването на българска държава. На вас предателите туркофили ви харесва да тичкате с ибрика за да миете задниците на поробителите.Но хубавото е, че сте само 2-3 %, за разлика от мнозинството от българите!

Болен мозък.

Нещо тази реч доста кухо звучи! Аз пък не обичах руснаците, но сега като видях прелестите на евро-атлантическите ценности, ги заобичах! Така че, по-полека с обобщенията и патоса! Понамирисва на явна пропаганда!

за туй ли та третират в западна Европа, Румъния и Сащ, като втора ръка матр'ял

Така ви третират вас необразованите и неуките! Образованите, способните, културните, завършилите западни университети Българи са уважавани и имат висок стандарт! Говорим за няколко стотици хиляди! Погледни малко по-надалеко от носа си! Не всички са полуграмотни като тебе и не всички работят като чистачи на тоалетни като теб!

Защо след като американците осигуряват сигурността, не можаха да осигурят сигурността на Кипър, когато Турция нападна острова? Или има нещо друго, зад кулисите на масовото осведомяване?

Американския кораб вече е в Бургас. Зарежда памперси. След това ще се ориентира към замърсяване на плажа в Созопол. На предишния вече му изтече стогодишния срок.

Приказка за Черно море Тръгнал дядо за Златица, изгубил си ръкавица. Не щеш ли, в ръкавицата на топло се намърдали бая твари – мишки, зайци, лисици, та и бай Вълчан от Фашингтаун и той. Започнали скандали, побоища, грабежи. Демокрация отвсякъде. Събудили баба Меца. Лошо. Ядосали я. Като ги насмела, направила ги на пух и перушина. Та така и с Черно море.

Дискусията тук доби силно дебилен характер, след като един соросоид ни попита защо чорапите на краката ни били Маде ин УСА, ама нямало нищо от Русия у нас. Едва ли някой тук някога е виждал надписа Маде ин УСА наживо. Една от причините, е че американските стоки са неконкурентноспособни и си ги ползват за вътрешно потребление. Втората е че не искат да се излагат по света какви боклуци всъщност правят. За да се поддържа фалшивата илюзия за американската мечта. Защо нямаме руски стоки у нас? Питайте бат ви Бою защо няма такива, а украински има. Геостратегия, както с боклуците Ф-16.

Руснак пътува в ЕС и във влака го разпитват: - Руснак ли сте? - Да. - От Москва? - Не, от Сибир. - А какво работите? - В машиностроителен завод за тежкобронирани верижни. - Интересно, не сме виждали машини произведени в Сибир да движат в Германия. - Опазил ви бог!

Сега ще се търси следваща инсценировка. Така действат винаги - инсценират и след това на залпове облъчват по медиите. Вероятно ще се насочат през протока за Украйна по покана на пияните украинци.

Неимоверно тъп трябва да бъдеш за да напишеш ,че списанието Национал Интерест-Вшингтон се финансирало от руснаци ?! Още по-тъп трябва да бъдеш ,че да не прочетеш статията която е по доклад на Центъра за стратегически операции на САЩ към Пентагона

Много си тъп , да не видиш че американците са разположили флота си по цял свят!! Пък ти си чети измислиците на НИ. Корабите на САЩ са навсякъде, та какво казваше?

Казва го Центъра за стратегически военни операции към Пентагона. Казва че американските авионосни групи нямат радиус, издръжливост и мощ срещу корабите на великите държави Русия и Китай

А в Русия няма нито ракети, нито още по-тъжното за руснаците - нито кораби. След разпадането на Съветския съюз Русия не успя да изгради един военен кораб с водоизмещение на поне Aurora. Следователно, си струва да се забравя за руския флот (а без Украйна ватенкитре не могат да правят двигатели дори за корвети и фрегати)

Русия не е агресивна страна. Русия е преди всичко миролюбива държава, която не си позволява да произвежда оръжия защото това противоречи на миролюбивата ѝ политика, както твърдят и русофобите тук, в дискусията!

Бигбрадърите са свръх нагли! От кой ни "пазят"?! От Русия Освободителката?! Дано ни освободи отново, а и света от говеждо робство!!! Разбиха България, унищожиха и разграбиха всичко градено от дедите ни години наред!!!

НАТО стои на стража на цивилизацията! Защитава Европа от дивите номадски орди от Азия Аз съм БЪЛГАРИН и съм за НАТО. Всички мои познати, колеги, роднини, родителите ми, които живяха в социалистическия бардак зад желязната завеса с 150 лв. заплата, пазаруваха с купони, нямаха право да напуснат тази соц. държава... 99% от Българите са за Европейският Съюз и НАТО Един мижав процент като руски цигани като теб спамят тук и обиждат България. Вън от държавата ни продажен боклук.

Невъзможно е да си от НАТО и да си БЪЛГАРИН! Това са две самоизключващи се понятия!

Освободителка??? Ако бяха превзели Босфора тогава сега щеше да си под руско робство. Никога не са ни освобождавали, тук са се водили като окупационни сили. Не са идвали да ни освобождават, ами да превземат Босфора. Винаги Русия е била против силна и Голяма България!!

Аз защо си спомням и за паднали американси военни самолети, и за поднала совалка, и за потрошени военни кораби (май веднъж беше от рибарски кораб) и за неуспешни полети в космоса и за доста други неща! А също и за водени доста неуспешни войни, в които янките са се отличили със завидна "смелост"! Иначе е лесно да пускаш атомни бомби над беззащитни мирни граждани! Просто нямам време да си направя пълна справка като псевдо-янкито Руси!

Глупак, ватенките дори не успяха да изпратят човек със совалката си. А американците колко пъти летяха със детки астронавти. Много си тъп.

Вернер фон Браун кацна фъшкиите в Невада, пардон на Луната, където вятър няма, но скапаното знаме на янките се вее та ще се скъса

Мирни граждани които бяха окупирали и изклали половината Азия викаш?? Тъп си като русофил. Да беше попаднал под ножа на японските военни!!

Само че не забравяй тънката разлика, че те не нападнаха японските военни, а градове с цивилно население! Така е по-лесно, разбира се за страхливци!

" На американските авионосни групировки не им достигат радиус на действие, издръжливост, жизнеспособност и специализация за провеждане на операции способни да нанесат поражение на великите държави ,Русия и Китай " Вашингтон, 8.01.2019 г. По доклад на Центъра за стратегически изследвания на военната мощ на САЩ

ЛЪЖА. Искусственный интеллект США против котлов и турбин РФ. https://www.youtube.com/watch?v=tLX7ZH26ixM Может ли флот России, потопить авианосец США ? https://www.youtube.com/watch?v=ijPHzsp3TJI https://www.youtube.com/watch?v=3OoVeasHM0E

Ха ха ха, Нашанъл интерест, там всеки може да пише каквото си иска!! Платен от руснаците сайт.

Тоя кораб, с тия ли дето напълниха памперсите от един невъоръжен Су дето мина над тях, та после си хвърлиха рапортите за напускане и ги водиха по психиатри...

Абе кой ми изтри мнението за това как руснаците са напълнили памперсите защото американските кораби са влезли в Черно море?? Защо тоя идиот не триеше мненията когато русолизците лъжеха как моряците на Кук били напълнили памперсите и половината се били уволнили?? Ха ха ха.

нещо не си в час...

Тъпите шваби търсят реванш с помощта на ФАЩ и петата колона на Кирякстефчофците. Искат отново да поробят овчедушните балканци, както през 20 век. Проклятието на Балканите Румъния, крале - Карол Хохенцолерн-Зигмаринген и синът му Фердинанд Виктор Мейнард Алберт. Гърция, крале - Кристиан-Вилхелм-Фердинанд-Адолф-Георг Шлезвиг-Холщайн-Зондербург-Глюксбургски и синът му Константин I , херцог Шлезвиг-Холщейн-Зондербург-Глюксбургски. България, царе - Фердинанд Максимилиан Карл Леополд Мария Сакскобургготски и мало.умният му син Борис. Албания, княз - Вилхелм Фридрих Хенрих цу Вид. Тези деградирали германски аристократи донесоха небивали беди на славяните.