Руският командир в Сирия се е срещнал с кюрдския заради заплахата от Турция

Руснаците са предали на кюрдите условията на Анкара, които са били отхвърлени

Обратно в новината

Коментари - Руският командир в Сирия се е срещнал с кюрдския заради заплахата от Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кюрдските терористи ще бъдат отнесени от турската армия като цунами японско крайбрежие!

ердоган няма да миряса, докато не утрепе и последния россиянин в сирия, ирак и украина! явно е решил да отмъсти на рассия за предишните рассийскоосмански войни!

Като гледам лидера на сирийското СДС, по цвят го докарва на емблематичния лидер на нашето СДС. Явно сценаристите са общи.

Тия кюрди така и не разбраха, че на два стола не се седи. Рано или късно се пада. Избираш си страна и си носиш последствията.

То и България не го е разбрала...

Мисля, че България си е направила избора. И си носи последствията.

Този от снимката, гаранция че не близва и капка алкохол.

Ти да видиш крантата захарова дето е говорителка на пиздин на какво мяза.

"Русия призовава за намаляване на напрежението по границата на Турция със Сирия." Ей големи наглеци.... призовавали за намаляване на напрежението... а вие какво правите в момента бе мамицата ви ватнишка

Ти какво толкова си се загрижил за украйна. Украинец ли си. Че и попържаш.

Всички сме украинци, или по-скоро украинците са прабългари, което ти хареса. Все пак хан Аспарух е роден и умрял в Запорожието, където има и негов паметник. А ватниците са ти никакви, че да ги поддържаш.

Разположени са там по официална покана на легитимното правителство. А САЩ какво правят там ?

ПКК и Съветския съюз бяха първи дръжки по комунистическа линия. А турците наричат всички тур и ПКК, така им изнася. Точно както за руснаците всички украинци са нацисти.

Се правят на твърди, защото зад тях стои Фащ.

еми сори за кюрдите ама са избрали грешната страна на краварите

Руската политика е ката проститутка-върти си задника където има полза....

къде може да го нахлузи резан хуй..ха.ха

от как руските труженички работят по магистралите се забелязва че новото поколение руснаци и руски командири са тъмнокожи и с шоколадов тен по рождение..ха.ха те затова нашите цигани- русофили им казват- БРАТУШКИ..ха.ха.ха

Видял си ти...кой знае каква лоено-торна топла си. В интерес на истината, украинските и молдовските приятелки се срещат тук и там, не руски. Последните са много по-взискателни и грубо казано и скъпи. Обикновено се женят за някой с паспорт И достатъчно състоятелен. А украинските нямат толкова търпение и воля... каквото може, грабят веднага, за после не мислят.

отхвърлили щото са подкрепяни и купени от фамрихасите като смъртен инструмент ако не са войните и холивуд отдавна да са фалирали

скоро сирия ще се освободи от Русия и Башар Асад ще отиде при Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи и др които продадоха народите си.

тъпако ще не идеш в Сирия или в Ирак да видиш кой кого е предал и дали такива като теб краварски тролове ще оцелеят там 1 ден

Сирия ще дава петролчето на техните освободители Фащ.

Путин разсипа Руската федерация. Турция завзема бившата сфера на влияние на Руската федерация. Скоро ще има Велик Турански съюз от Тихия океан до Егейско море. Учебниците по руски можете да ги наврете някъде. Учете турски.

Споко...бият кюрдите в Сирия...американските протежета... Помагат на Асад демек....Толкоз ги молеха руснаците да се присъдинят към Асад...дори и автономия им обещаваха... Те предпочетоха американците...на изток от Ефрат...те да ги спасяват сега...не само да им точат нефта

А Иран пък бие иракските кюрди...другите американски възпитаници... Чакаме Бидона да го спасява...кой ли член ще задейства...4, 5 или 6... драги ми хисторико...

Ти гледай как пак Руската Мечка ще схруска Пуйката.Това време наближава пак да ядете Мечешката тояга.Сега Се Мазните на Русия но всичко си има край .Времето наближава Пуйки.