Руските войски засилват атаките си срещу Авдеевка от две нови посоки

От началото на войната са загинали и ранени близо 300 000 руски войници, твърди британското военно министерство

Обратно в новината

Коментари - Руските войски засилват атаките си срещу Авдеевка от две нови посоки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредните островни лъжи! Укритата кога ще публикув ат собствените си загуби? Гледах видео как контранас тъпват с едно БМП! 100 ме тра напред и слязоха като стрелях, без да видя по кого? После настъпиха в ОБРТНА посока!

Каква драма, какви напъни, за да изчислят с точност руските загуби, все едно, че Русия няма възможност да мобилизира стотици хиляди, дори милиони със съвсем приемливо напъване. Нагледахме се на мобилизация по украински, вече две години без прекъсване. Наслушахме се на украински успехи и руски несгоди. Втръснаха ни поредните пакети санкции. Русия, обаче, продължава напред, справя се с трудностите, реално няма друга държава с такъв потенциал. Какъв ентусиазъм у хората да водят войни, а никакъв за другите, също толкова важни въпроси - климат, бедност, продоволствие и др. Надеждата ми е, че проф. Витанов няма да се окаже прав и войната в Украйна ще свърши скоро. Просто свършиха и хората и оръжието и парите, а няма ентусиазъм за жертва сред русофобите, които го докарват само на приказки и ерчене, но не и на реални действия.

Украинските власти планират да прехвърлят 400 кв. км плодородна черноземна земя за погребение на опасни химически и радиоактивни отпадъци по силата на споразумение със сина на Джордж Сорос - Александър. Това съобщава френският журналист на свободна практика Жул Венсен, като се позовава

Да. Има и снимки на договорите.

По мотиви от П. Пенев "Достигна до слуха на Джонсън а той нали е педераст в любовна мъка се загърчи гъзът му пламна в дива страст И той изпрати телеграма - Очаквам те в двореца мой приятно е да бъдем двама, ще те посрещна като свой ...................................., Изхвръкна той като подгонен при Джонсън се яви завчас: -Ура, британската корона от дън душа приветствам аз! Усмихна му се премиерът направи му дълбок поклон: -Здравейте Кънчо Путкодеров елате в малкия салон. Съблякоха се в топла баня, възкликна Джонсън: "Боже мой!" И кънчовия гвоздей хвана, главата му целуна той. -О, балканско чудо! Та тук на запад такива нийде не растат. Ще можете ли като тапа да ми го турите отзад? Изтръпна Кънчо блед и смаян и тихо промълви смутен: - към нас такъв е обичая, че мъжко дупе не ебем. Но цял обвзет от ревност тъпа - удари БОрис на молба. И Кънчо няма що, отстъпи: -Добре де, сър, ще те еба! Тогава Борис си подложи гъза дебел като тезгях и малко вазелин му сложи, че иначе го беше страх. Напъна Кънча уж полека, но бързо му го вкара цял. - Такова дупе - тлъсто, тесно в животът си не съм ебал. А Джонсън в поза неприлична от зор квичи като прасе и като курва непривично трепери цял и се тресе. Накрая рече: - "Браво, браво от днес съм тъй щастлив и горд. Дванайсет ордена ти давам и титлата - Английски лорд."

Очаква се Реконтранастъпление на ВСУ към Киев

Котела се затваря.Жал ми е за тия вътре.А британското разузнаване поне може да брои.Що не кажат колко хахоли за дали фира.

Русия ще победи.За разлика от САЩ,които не са победили в нито една от многобройните войни,водени от тях след ВСВ.

Пак ли атакуват таа Авдеевка? Голямо нещо ще трябва да е...

Група британски учени след продължителни изследвания установиха, че били пакистански.

КОЛКОТО Е ВЯРНО, ЧЕ ДВОРА НЕ Е СЪПРИЧАСТЕН КЪМ СМЪРТА НА ДИАНА, ТОЛКОВА Е ВЯРНА И ИНФО НА РАЗУЗНАВАНЕТО ИМ..... ТИЯ СА ПЪЛНИ ГОВЕДА....

Две смърти няма,без една неможе. Но и без Усрайна ще може!

Няма медия която да дава обективна информация за войната в Украйна.

Британското разузнаване ?????? Че то ич не лъжи..

" Американски мозъчен тръст" ?! Ха-ха!!!

А натото чака контраофанзивата на Украйна. Money for nothing!Жалко за избитите млади момчета

Напред Русия да го духа Запада Бърабар С Нас !!!!

Не ти ли омръзна да го лапаш на рушняците.

Пропуснах да отбележа, че съм педераст и черни салами редовно масажират аналното ми отвърстие.

Руската армия преди войната беше към 750 000. Ако 300 000 бяха загинали в тази война, Украйна не само щеше да е отвоювала териториите си, но и да марширува в Москва. Същото важи и за техниката. Казваха, че Русия имала към 13 000 танка преди войната. Излезе че всички са унищожени, а както се вижда те имат още. При хеликоптерите същатата работа - имаха около 300 К-52, а загубили 280. Изобщо военната пропаганда не спира, макар че всеки разбира, че това са лъжи. Много приличат на лъжите на Германия от 1944-45г., когато само ги бият на източния фронт а те по новините говорят, че героично печелят, причинявайки големи загуби на СССР. Даже по време на последните битки за Берлин не са спрели с лъжите докато не са капитулирали.

Модератора, моля блокирай комантарите подкрепящи Русия и Путин! Русия е нацистка страна, а Путин е военнопрестъпник, фашист - коментарите в тяхна подкрепа са срамно престъпление!

Типичен демократ, който не е с нас е против нас. Скоро ви идва краят на лицемерието и грантовете, светът се променя, дали е за добро или лошо още не се знае. Но едно се знае, Путин няма да е виновен, че хората ще ви тричат.

Бъди доволен, че не трием педали като тебе !

Абе дебил, усещаш ли, че наближава времето на народния съд?

Щом ингилизите и укрите броят,дели на 2 ,дори на 3! Щото знаем как лъжат! После реалните жертви които са дадени да се знае че са предимно бивши и настоящи пандизчии! Докато укрите имат 8 пъти повече жертви при това цвета и младостта на държавата им!и малко чужди наемни убийци!

МИ6 вече спря да лъже и обяви, че руснаците са загубили 50 хиляди, т.е. за един руснак са си заминали поне 10 хохола.

Останаха ли живи фашисти след като САЩ намали с 82% всички доставки? Доста стриктна диета, няма вече и какво да се краде.

Колко малко трябва на русодебилите Една година едно градче …..с месни нападения без жалене на солдатите в стил ВСЕ Та това са възможностите на могучая Но това не им пречи да са въодушевени в форума Русодебили сър

Будала си сър

с промит фашисткихмозък. С Русия воюва цялото фашистко нату и тя го млати като мачеху дирек. А съвсем скоро ще дойде и у нас и теб те чака съдбата на фашисткия ти дедо

Мда цяло НАТО им гледа сеира отстрани и се чуди да отпусне ли малко повече кесията или и толкова ще е достатъчно да усили ли процесите или да ги забави за да затънат още поне 10 години в тиняка дето сами се набутаха - Киев за месец … бухахах

Има изляти хиляди тонове железобетон в това "градче". Както забавляваш, руснаците не го изравняват със земята, както биха направили приятелите ти - янките.

Браво братушки.Бой по четвъртия райх до последната укро свиня.

Червени рушняшки копилища.На фронта

англичаните и укрите се претрепаха да си фантазират колко били РУСКИТЕ загуби... Най-добре да бяха казали колко са УКРАИНСКИТЕ жертви във войната. За тях трябва да имат ТОЧНИ цифри, освен ако не им пука и не ги броят вече Аз повече вярвам на Путин, който каза, че руските загуби са 8 пъти по-малки от украинските. Точните цифри не са от значение - важно е СЪОТНОШЕНИЕТО!

Още ли е пълен с руски хибридни боклуча?

Дръжите ли Адеевка бе, миндилии :)

300 хиляди демилитаризирани руски солдати, само за две години, при положение, че Украйна и Запада не бяха подготвени. Украинската армия със всяка изминала година ще става все по-силна, войниците все по-обучени, по-добре въоръжени. Руската армия, която ще бъде 2 милиона човека, както очаква Путин, ще се стопи за десет години!

Мечтите са безплатни. Скоро държава Усрайна няма да има

Тая мачка не е наштаа

ВС на РФ преминаха към тактика за пълно унищожение на ВСУ.

Нарича се демилитаризация! А после идва денацификацията, по домова книга ...

Къде е картата на бойните действия?

Зелю я е свил на тръбичка ...

Руската армия сега ако успее да завладее Авдеевка, след това за три дни е в Берлин и ще анексира цяла Европа!

И Америка

Ми няма лошо бее, хохол :)

Аз се радвам, че скоро Русия и България ще имат обща сухопътна граница. И ще си ходим на гости без визи, като най-добри приятели и роднини. Украйна няма да ни се пречка.

Светле, изобщо няма да има граница!

Викаш :)

Ти Шенген знаеш ли какво е всъщност? Обмен на базата с лични данни. Бизнес моzе и сега да се прави, и без да им се предоставя информция лична. Има си канален ред. Турците как правят бизнес без да са в Шенген, че не са и в ЕU, дори. Виж ги по фирмите им, по министерствата им, ....За какво ви е този Шенген? Да се набуркате в мърсотията на западните фирми ли? Само трафик на поростиотиция и забранени стоки.

Светленце, в съвременния свят на границата трябва да се гледа само като на административна бюрократична единица, където си заведен, където си си намерил работа, където си се задомил, където имаш имоти и ти трябва бюрократично обработване на документи. Границите би трябвало да са свързани само с проверка на контрабандни и опасни стоки и не би трябвало да съshtествуват между хората, когато искат да посетят някоя страна. Иначе просто сме затворници в един по-голям затвор. След като не моzе да отидеш там където искаш и да бъдеш с този койтоп искаш - zа каква свобода става въпрос?

Бой по краварското фашистко нату.

Жал

Не забравяй Одеса, затвори им морето да мухлясат бандерочифутите

РФ става все по-силна, а украинските нацисти намаляват с геометрина прогресия. И съответно се отправят на свиждане с Бандера, който се чуди какво да прави с толкова много почитатели.

Нацистите никой не трябва да ги мисли, независимо дали са украински, руски или немски!

Бандера се чуди какво да прави с денацифицираните

Не бива да ги съжаляваме! За руснаците човешкият живот няма значение! Това не са западни войници!

Явно не са толкова големи егоисти, ако това което казваш е истина. Все пак, обаче, ако ги интересува просперитетът на нацията им като такава - защото това е вторият опит за тяхната ликвидация чрез изолация като са предизвикани да воюват (след първия опит - успешен отпреди 80 години) - ще трябва да помислят и за това, че развитието на много бизнеси и технологии е свързано с предаване на щафетата от поколение на поколение. А технологии не се развиват на млада възраст. Така, че трябва да се избягват участия в конфликти (когато не са по принуда като този) и които са свързани с отнемане на човешкия живот. Човек на всяка възраст е полезен на обществото и помага за развитието му. И колкото да не ви се вярва на по-късна възраст - помага повече.

Обещали са на вова путката

Кви, квии ;)

ингилизите пак по ингилизки бълват глупости! Удри Вова!

Бой по укровермахта и фашисткото нату. Чакаме ви братушки!

Денацификацията на бандеровска Украйна продължава успешно. Хоглите берат душа по целия фронт. В Запорожието, Авдеевка, Купянск и т.н. ВСУ губи много жива сила и техника, която не може да възстанови. Челото на Зеленски се сбръчка и има синьо под очите. Страхувал се за живота си и спял в един гардероб на бункера в Киев

320 хиляди демилитаризирани руски войници!

Пише за глупаци

Това са млади момчета, които не са имали избор и са хвърлени като пушечно месо!

Руските войници ги имат за пушечно месо! 300 хиляди човека, това е град колкото варна, само от млади мъже, войници!!!

Преди това избиваха руски деца. Сега руски мъже спасяват своите от нацистката напаст. Както казаха през 2018 в Бундестага за украинския фашизъм: фашизъм никога не си е отивал сам. При това депутатите ръкопляскаха на това разумно съждение, както и на призива Германия да предприеме мерки срещу фашистите в Украйна. Паралелни вселени възникват при наличието на фашизъм.

Нацисти са руснаците! Те отричат правото на живот на украинците!

Единственото стратегическо значение на Авдеевка е че от там Украинците 8 години обстрелваха град Донецк и тероризираха жителите му

Ти виждал ли си бомбандира град и то 8 години. Игор Гиркин военния министър на Домбас каза че лъжеш. А самия той е създал проблемите там по заповед на ГРУ

300 000 млади живота и 300 000 почернени майки само от руска страна. Гнусното злобно кагебейско джудже как заспива нощем? Изрод. В русия човешкият живот не струва и копейка.

Ами преди даваха лади сега вече хладилник.толкова струва руския живот.

Ти на британските лъжци ли повярва ?

Щом посягат на народа им, руснаците са длъжни да го защитават. Украйна е най-глупавата част от Русия.

И какво става сега? Цялото НАТО е мобилизирано с помощта на украинското пушечно месо да унищожи гадните рашки, а то май става обратното...

И НАТО губи...

НАТО губи 320 хиляди руски солдати!

Ти като НАТОвец от кафенето ли си мобилизиран хахаха. Така е Европа воюва по кафенетата и ресторантите. А Вагиналйи обяви нова мобилизация не каза какво е станало с предните 300 000 мобилизирани.

още ли не са се предали? Баси тъпите копелдаци, чака ги неминуема смърт ако не вдигнат белото знаме!

Абе като гледам че за 2 години руснаците няма дори една орладяна област нито един голям град....... Нямат дори голяма победа нито една

не си разбрал, сега се изтощава НАТО, следва руски солдат да забие знамето този път в Брюксел за разнообразие!

Путин направо ще лапне Земното кълбо!

Краварите казаха , че парите за укропитеците свършиха. Сега лайнарката ще дои евробушмените.

Имали - дали! Имат - ще дават! Да не говорим, че и парите са им руски, но...оитделна тема.

Дръжте се руски войни! В правото сте си и правото е на ваша страна. Искат да ви отнемат руска земя принадлежала ви от векове и населявана от вас. Това е украинска агресия в чист вид спрямо Русия и руснаците.

По твоята логика, Турция има право да превземе България, защото 500 години това е било нейни земи. Какво предлагаш да направим ние българите, ако Турция предяви претенции, както прави Русия над Украйна? Не знам за теб - но аз ще хода да убия колкото може повече от нашественика ... пък ако ще и аз да умра. Бивш капитан от БА съм.

Точно след 200 години турците сте са обитавали Куирджалийска област по-дълго от българите. Като сложиш че там са 99 % етнически турци, и като сложиш че българският ген така или иначе се топи, на турците не им бери гриза. Те имат тази тактика на завладяване: Полека-лека; поколение по поколение, нещата си им вървят. В, Германия например са дошли 1965 година 1 милион души. В момента са 4 милиона и на Дуисбург, Золинген, казват малките Истамбули (98 %) турци.

британското военно министерство още ли не е разбрало, че нито Русия, нито Украйна са обявили война? Това е прецизна военна операция, в началото на която Путин обяви каква е целта - демилитаризация и денафикация. В тая операция се пази цивилното население от страна на РФ. Стрелят предимно по инфраструктурата и складове с оръжия. Дори мостове и железопътни линии не са разрушили. А от страна на Украйна те си избиваха населението на Донбас от 2014 г. неспазвайки Минските споразумения. Затова и четирите области от Донбас и Запорожие си направиха референум и пожелаха присъединяване към РФ. Така че, Русия ще си довърши операцията и вземе обратно подарените руски земи и руските градове. А клоуна, американска марионетка Зелю ако своите го оставят жив, ще бъде принуден да подпише капитулацията на държава Украйна.

Промит мозък

САЩ и ЕС вкараха 1 милион украински мъже в касапницата на своята агресивна война срещу Русия.

Агресорът от 2021 е Путлер.Той нападна.

Трол...Украйна ли нападна Русия ?? За Путя ще не кажеш ,че вкара народа си в касапницата ? Тея сталински опорки вървят ли още ?