Руските системи за ПВО са унищожили 41 украински дрона

26 са свалени над руска територия, а 15 са прехванати над Азовско море и полуостров Крим, се казва в изявление на министерството на отбраната на РФ

Обратно в новината

Коментари - Руските системи за ПВО са унищожили 41 украински дрона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в Киев вече изкупуват билетите за колесниците на самолетите. Останало е само едно място на лявата гума на десният колесник Побързайте!

Укрите изтощават руското ПВО с картонени дронове, а след това ще атакуват с чиста бърсак американски АТАКМС и отечествени ГРОМ-2 и тогава в Русия ще гори.

Русия често твърди, че успешно е отразила атаки с украински дронове, но по-късно се появяват доклади за щетите, отбелязват ДПА и БТА. Напротив, точно У казват, че са свалили 150% от изстреляните по тях ракети и после лъсват разрушенията, а и нали те забраняват да се пускат снимки на разрушенията.

Поредната простотия. Цитирам: "Двадесет и шест от дроновете са унищожени над руска територия, а 15 са прехванати над Азовско море и полуостров Крим, се казва в изявление на министерството в "Телеграм", предаде Ройтерс." Ройтерс просто лъжат - няма такова изявление на руско министерство или на официално руско лице, в което някой да си позволи да отдели Крим от територията на Русия. Впрочем, няма значение - едва ли е останал някой наивник, който да вярва на Ройтерс и подобни.

Ти вярвай на на руското министерство и на официалните руски лица, при тях поне е лесно да разбереш кога лъжат. Ако им се мърдат устните, значи лъжат

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

долна рубладжийска измет.

не е същото като да си доларова/евро измет?

Те много такива са се гаврили с майкати та затова си се пръкнал ти

:) Няма смисъл да я биеш по главата - това ще са удари в празно пространство.

Удри! Удри!! Удри!!!

Като гледам какво пишеш, виждам, че теб много са те удряли по главата!

Виждам, че теб много са те били по главата!

още ли има хора, които да поддържат тая пропаднала държава, бе ?

Пари няма, снарядите свършиха. По признание на украински военни, те в момента при Авдеевка използват 10 пъти по- малко снаряди, отколкото при отбраната на Бахмут. Авдеевка, едно от трите най- укрепени места в света, на практика вече е под руски контрол. След загубата на Авдеевската укрепителна линия, украинския фронт се разпада на отделни фрагменти. НАТО претърпя пълно политическо и военно поражение в прокси войната с Русия. Самото поражение не е фатално, фатален ще бъде ефектът на доминото, който ще последва за натовците.

и като превземете Украйна какво ще правите, я разкажи ? То баш тогава ще почне войната.

те Авдеевка превземат 9 години и 2 месеца ....жалкари ватници

Ще се наложи всички дружно да смажем орките.

Независимо от изказванията си, западът продължава да налива в Украина все повече и по-нови видове оръжия. Въпреки това Русия успява да се справи макар срещу нея да е уж на-мощният ВПК.

как се справя бе посерко - напада чужда държава, която уж ще прегази за 3 дни, но вече 646 дни осиране. Баси справянето.

- съобщи руското министерство на отбраната - Aз им вярвам, както и на този сайт ДИР. РУ пропагандата!!

Едва ли някой вярва в победата на Украйна. Утопия пълна

Едва ли някой вярва в победата на Русия. Утопия пълна

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Амин!

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

На прайда разказвай

Всеки ден ще е така... до победата. Слава на Украйна.

За това няма как българите да не сме с Украйна и Русия