Руски вестник: Визитата на Борисов в Москва може да стабилизира отношенията

Преговорите на Радев по-скоро сондираха позицията на Русия за евентуално подновяване на сътрудничеството в енергетиката

Обратно в новината

Коментари - Руски вестник: Визитата на Борисов в Москва може да стабилизира отношенията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или с други думи Еврокомисията се опита да изнудва руснаците а пък те и го върнаха като пуснаха тръба и към Турция... И сега, след като еврокомисарите изтрезняха, се оказа че и Опал ще се ползва със същите дерогации като Северен поток и Черна вода, а евробюрократите натириха европредседателстващия Бойко в Москва да се моли за реанимирането на Южен поток ;)

тъпи, турция откри газопровода танар! от азербайджан до европа! русорюбците си мислите, че россия проявява щедрост и благосклоност към тия на които продава газ и петрол! не е тъй, смо.тльовци! россия с нокти и зъби се бори да продаде на някого още мъничко въглеводороди, защото от това и зависи съществуването! и бавно но сигурно губи позиции на световната сцена!

А Азербайджанския газ от Шах Дениз се добива от консорциум в който акционер е... Лукойл, и на фона на това че транспортирането на Азерския газ е предоставено на Газпром направо ти се чудя на акъла защо му се радваш на пустия Танап-)

добре дрОгарю! това твоето е иновативен принос в троленето

Кой ти е крив че те е домързяло да провериш какво представлява Танап, или че не си се сетил да се осведомиш защо Путин подкрепи Алиев на проведените наскоро президентски избори в Азербайджан... проучи им финансовите взаимовръзки па тогава да те видя дали ще продължиш така патетично да се възхищаваш на Танап -)

Зависи какво кажат началниците на бб.

Много е притеснен нашият човек на тази снимка, бе! Нямаше ли някаква по-ведра снимка, от която да направите колажа? Примерно след победа на Б тигри?

Пак ще се гаврят с България и пари ще плащаме за това удоволствие. Много пари.

Раята е за това - да плаща. Кой мислите плаща за всичките гаври в последните 30 години. Пребройте остатъците

еле пък какви милиярди снесохме на марицитееее ... грешни български парици...

Казано в контекста на руската действителнсот, "Независимая газета" звучи като "Комсомольская Правда" или като "Комунистически манифест".

Рушняците ще се измият със задунайските си парцали в лицата на Льотчика и Тиквата. Поредното най-долно унижение за българската държавност.

Има една българска поговорка: Каквото повикало, такова отвърнало. Така че не се сърдете на другите, за грешките на управниците ни.

нашия е стабиуен, толко стабиуен,че и кон да аму го тресне ще даде откат назад и нема да поддаде! Къде са виждали руснаците такава стабилност ....

новият южен поток се казва танар, вече е действащ и россия не участва в него!