Един от руските шпиони си призна

Един от заподозрените за шпионаж в полза на Русия на територията на САЩ е признал, че работи за Службата за външно разузнаване на Русия (наследник на КГБ).

Обратно в новината

Коментари - Един от руските шпиони си призна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Секретна информация: Професионален руски агент изглежда по следния начин: - небръсната брада - кожух препасан с връв - шапка с червена звезда - радиостанция в войнишка торба - автомат калашник през рамо Моля бдителни граждане (особено КГБ) да се оглеждат за такива

И едно допълнение. Колкото и да е бил в България, като правило говори развален български (ако е в САЩ, респ. развален английски). И още нещо. То за виц минава, ама май има и доза истина."Как са разпознавали съветските (руските) диверсанти? Ами много просто. По влачещия се след тах парашут." Ниската квалификация е основа на всички неблагополучия на Русия. И ако поне си признаваха и да вземат някакви мерки иди-дойди. Ама какво искаш от чукчи, бушмени и пияндури...

Още нещо - Бушмени са етническа група хора,живеещи в пустинята Калахари. (Справка: География - 5 клас)

"Тя не прави впечатлението на професионален агент", Значи ги познават по външен изглед?!

руснаците продалжават да разсмиват света ,до сега го правеха с явните си кагебисти и смешници сега вече изкараха и скритите резерви.голям смях пада штом изкараха и наи таиното си оражие -рускините.евреите за пари са готови и парвата си любов да продадат.цирка е пален.

Пари се перат от "бизнесмени " и банкери.Парите ги дават престъпни,мафиотски организации.По каква причина шпиони ще перат пари,като си имат цяла държава за тази работа.Няма никакава логика,но на братята американци логика въобще не им е нужна.

Тъкмо и това щях да питам и се сeтих за слуховете тук как нашите службари колко много пари са препрали. :-D :-)

Какво се пеняват американците, като и в Русия е пълно с техни шпиони. Да не говорим че дипломатите им по всички държави в света играят същата роля, само че легално. Хайде холан. Всчки знаем, че шпионажа е стар колкото света.

След Рудолф Абел,Ким Филби,Олдрич Уймс,Карл Кочер и някои други тези "разузнавачи" са нещо като латиноамерикански сериал!Или руското разузнаване е закъсало здраво с кадрите/което/ е малко вероятно / или това е поредната партия от шахматния мач ЦРУ - ФСБ /КГБ/.Все още ЦРУ са изостанали в резултата!

Отново холивудски бози, този път бъркани от ФБР. Щом мериканците закъсат за пари, или правят войни, или громят терористи, или ловят шпиони. Те освен оръжия вече нищо друго не могат да произвеждат.

Изясни се работата. ккато бях писал преди няколко дни, ясно е че тези са сътрудници на разведката. Ясно е че са се издънили. Ясно е че ФБР им е скроило капан и те са паднали в капана. И накрая като са натиснали този-онзи един си е признал. Но съветскките другари все още отричат. И от 9 ладенеца вода ще докарат за да докажат че няма такова нещо. Пълни глупости. Очевидно е че става дума за резидентура на съветското разузнаване, която в момента сътрудничи на руското разузнаване. Тя би сътрудниочила и на съветското ама СССР го няма от 20 години. Много подобна е ситуацията и у нас. Но з аразлика от ФБР, у нас нито ДАНС си върши работата като хората нито спец службите на контраразузнаването. и няма как да е иначе, когато там е пълно с номенклатурчици от съветско време. Което ще рече че там си действа руска резидентура. и вместо да ги ловят просто ги покрииват. За пари ли, за много пари ли, по убеждение ли, от идиотизъм ли, не знам. Но знам едно - със стари курви нов бардак не се прави. Докато всичките стари курви, бивши членове на БКП не се махнат от спецслужбите нещата няма да се променят - работата ще се затлачва, нещата ще се замазват, а резултатите ще са повече от скромни. Такава е горчивата истина. Е, ФБР си свърши работата в САЩ. И съдът, гледам, си я върши (за разлика от българския, който не може да осъди и един бандит като хората). Един разведчик пропя. Полека-лека ще пропеят и другите. Въпреки всички декларации, в САЩ все пак се използват някои от изпитаните методи на д-р Менгеле и Гестапо. И тези методи имат резултат. Този случай е поредната илюстрация на пълния упадък на Русия. Едно нещо свястно имаха, разузнаването, и него го скапаха. Ама то така е, когато най-добрите ти хора емигрират остават болкуците. А с боклуци не може да се направи кой знае колко. И в разузнаването, и в технологиите, и в бизнеса.

Нали разбираш че ако към тебе ще приложат методите на Менгеле - и ти ще пропееш , че си агент на ФСБ.

Братан, нас в Америке больше, чем коренных американцев.

Не знам дали си емигрирал в САЩ или си останал, ама със сигурност си от боклуците!!!

Аз , като професионален агент идвам на помощ. Само се чудя, дали правя впечатление на професионален агент , както се изказа чичко съдията

шоуто се прави от руснаците ,ние сме само зрители .хубаво е че има смях в залата.

Светът е оцелял - защото е смял.

Е, дори и руснаците имат някакъв минимум за интелектуално ниво за шпионите си. Сори, не ставаш!

Вероятно. Но ако сравним с твое интелектуално ниво - направо съм гигант на мисълта

"Тя не прави впечатлението на професионален агент", заяви съдията . Щоуто става по-забавно. Професионален агент да прави впечатление ... Мдааааа

Новини от лудницата: Срещу заплащане и аз веднага признавам с писмо, че съм руски шпионин и че не съм роден в Уругвай! Ще бъде хубаво, ако къщата ми в Перу я плащат руските ми началници.

Пак ви казвам-нещата хич не се връзват. Щото пред перспективата да лежиш в щатски затвор, сугурно ще си признаеш, че си марсианец!

Хипотетично, ако не дай си попаднеш в ситуация в която трябва да влезеш в затвора, но имаш възможност да избираш между щатски, български и руски затвор примерно, кой би избрал? Интересно ми е мнението ти :)

Да не забравяме, че с бой, глад, стриганье и сръбска музике много се преоменя паметта на човека...

тав в САЩ добре, ще се справят с тях, ама като си помисли човек за тук в българия-сигурно е бъкано и Господ знае какво ни готвят-я някой криза, я някоя политическа въртележка.

Тя и лисицата все чака да му паднат на коча мъдете...

Докато четях вести от света на шпионажа прочетох, че израелските служби предупреждават ползователите на Файсбук да не слагат лична информация, защото имало няколко разкрити случая, в които арабски терористи са се опитвали да установят контакт. Та съветът е да не слагате телефонни номера и друга приватна информация. Освен това по социалните мрежи и снимките криминалните групи черпили информация за социалния статус и така избирали жертвите на отвличания.

Абе скивай брато, тва Фейсбук кво значи? Щото некой си там ми прати некаква покана да му станем приятел, и аз зех че се писах. Ама ЦРУ-то че ме фане ли? Аде светни ме,а! (Имаш неколко "черти" от мене подарък!!)

Аз пък получих писмо, че съм наследил 10.5 милиона;) Аме не ги взех;) Защото тогава наистина терористите можеха да ме отвлекат, ако знаеха не само как изглеждам, но и къде ходя, разбира се;)

Като ги слушам горките американчета те никого не шпионират завалиите. За какво ли са създали Ешелон сигур да се забавляват. Чакам с нетърпение предсказанията на Едгар Кейси да се сбъднат и САЩ да се пазпаднат.

Чакай си бе, като ти е толкова акъла. Обаче това нетърпение направо ще те съсипе. Трудно е да чакаш с нетърпение нещо, което никога няма да стане. Затова най-добре си пий хапчетата и не му бери грижа.

Чакаме, и си пием уискито и си пушим кубинските пури, хапчетата ги оставихме на теб.:))))

треперят ли ти пиндоските гащички чичка Сам а???вусичко се плаща на тая земя рано или късно)))))

Поредните американски фишеци!