Руски съд ограничи свободата на лекарка, помагала на Навални

Според Анастасия Василиева обвинението е било политически мотивирано

Обратно в новината

Коментари - Руски съд ограничи свободата на лекарка, помагала на Навални | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по точно неговите жалки остатаци се оака.Всеки престъпник и корумпиран чиновник в Русия който е разследван бил "политически" преследван.Да си видят гетото САЩ-там последните 30 години освен нови затвори и частни концлагери пълно със затворници /печеливш бизнес/ друго нищо не е построено.Даже пътната им инфраструктура според Байдън е катастрофа с 50 годишна давност.

Когато преди 20 години Путин дойде на власт зам министърка на Германия каза че по документи на ЩАЗИ от ГДР той има личностни качества като Хитлер и предвеща опити за агресия към съседни държави и по света и стремеж да въстанови Руската империя.Единствен противник му определи Китай в Далечния Изток. Тогава я оплюха но се оказа че ЩАЗИ са били наистина професионалисти

българите сме на страната на Президента Навални.

да й дадат политическо убежище. млада е, талантлива е...

"Виновна в нарушаване на правилата за безопасност във връзка с коронавируса и й наложи едногодишни ограничения".Това в Русия. А у нас отявлени антиваксъри с невъзможност за самоконтрол ,като им пуснат медия и заспиват.

Този алианс е чужд на интересите на Русия фонд, би трябвало да са по затворите вече.. ако беха на запад щяха да са безследно изчезнали

За политически мотивирано обвинение не е толкова зле! Като почнат да реват на ред такива с това "ама то е политически мотивирано обвинение" човек очаква да чуе за дълга присъда в затвор на тежък режим, изземване на имущество или разстрел, а накрая гледаш смешни присъди като тази. Вечерен час и подписка леле какъв ужас. А за големият Навални ревеха като че е на смъртно легло пък накрая и жена му хареса затвора и го сравни с почивна база!?! Много врява за нищо. Ама дай да се оплакват хората, че страдат като по времето на студената война!?

да не би лекарката да е взела турска карабина и е разстреляла масово деца, както джигита в Казан....когото камерите на "Умный город " видяха но не реагираха на оръжието? Или е взривила автобуса с пътници в руски град преди 2 месеца....за което не посмя ДИР.РУ да напише? Или тя закла трите башкирски студентки по медицина в Урал преди дни? Видната руска лекарка и водалка на руския профсъюз "Алианс врачей" има ПРАВО НА ГЛАС ПО ОТНОШЕНИЕ СЪСТОЯНИЕТО на Русия. Именно Тя и Навални призовават ЗА ИЗБОРИ. Ако те намеря ще спреш да тролиш, мать твою сука блядь!

Навални, Гуайдо, Тихановская - отборът на забравените мераклии. Селекционер на отбора - чичо Сам.

Навални, Гуайдо, Тихановская - откъдето и да ги погледнеш са нормални хора. Такива сред шайките узурпирали властта във въпросните авторитарни свинарници мяма да намериш. Само мъдурувци, таракани, сечинци, усмановци и пр 'преуспели еталони' за човешки същества..

че по голям корумпиран свинарник от т.н. запад няма никъде по света.Пълна диктутра и кочина.

Айде в пандиза! При Нахални.

Тъпо руско копеле

Какъв съд ... това е инквизицията на путлер. Набедят ли те за виновен.... на кладата.

Русия=фашизъм